ת'רד הכדורגל הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 22:27

סיטי קרובה להדחה אחרי הפסד חוץ 2-1 לנאפולי
כמו שכתבתי פה, לסיטי אין יכולת להתמודד עם הגדולות באמת בלי הגנה טובה. נאפולי כבשו פעמיים, והחטיאו שלוש פעמים באחד על אחד, כולל כדור שהלך לעמוד. ההגנה של הסיטי חלשה ביותר, ומול הקבוצות הגדולות, כמו שהפסידו לבאיירן, וכמו שקיבלו 2 שערים מול יונייטד שהיו עם 10 שחקנים (למרות שהסיטי באמת נתנו משחק ענק), הם פשוט יכולים לקבל גולים בצרורות.
הם צריכים בלם ואולי גם מגן ימני ברמה גבוה, לא יעזור. קנו וקנו חלוצים בלי סוף בשנתיים האחרונות, אבל הזניחו מאוד את ההגנה. חוליית הקישור וההתקפה שלהם מצוינת, בקיץ הזה הם חייבים להתרכז בלהביא לפחות 2 שחקני הגנה. ושחקנים ברמה גבוה, לא עוד אלמוניים מקבוצות קטנות מהליגה האנגלית, כי ככה הם לא יגיעו לרמה של בארסה וריאל שנראות כמו 2 הקבוצות הטובות ביבשת בפער לא קטן. שחקנים כמו טיאגו סילבה, לוסיו, פיליפ לאם ומאייקון לדוגמא יוכלו מאוד לשפר אותם (לא כולם כמובן.. 2 יספיקו)
asafb96

הודעהעל ידי misha » 10 דצמבר 2011, 15:26

קצת מאוחר אבל כל הכבוד לבאזל. בתור שונא יונייטד, עשו לי את השבוע :thumbup

סופר קלאסיקו היום :dance2
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 10 דצמבר 2011, 21:19

מה זה מישה? לא סיפרו לך שפדרר, מנצ'סטר ומדריד הולכים ביחד (עם מכבי ת"א כמובן)?
יש לך לינק לקלאסיקו?
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 23:17

מישה, מה אתה אומר אחרי היום על פויול? ;)
היום מבחינת קיבלתי את החותמת הרשמית, הוא אחד מ3 הבלמים הטובים בעולם, גם בגילו, אולי אולי גם הטוב ביותר. שחקן על. 3 שנים אני אומר, שהוא משחק מול רונלדו, רונלדו פשוט נראה כמו בדיחה עצובה. כל כך חכם, מנוסה, חזק, ובלתי עביר. משחק לחימה שספק אם נראה בעבר, ברומטר של ההגנה, ופשוט מנהיג גדול
פפ שיחק אותה עם סאנצ'ס וססק.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 11 דצמבר 2011, 13:11

פויול פשוט מפלצת. מלבד החלקה שלו על הדשא לקראת סוף המשחק, הוא הצליח להשתלט על האגף הימני בחצי המגרש של ברצלונה לחלוטין.

רונאלדו היה פשוט אפס. החמיץ מול שער ריק פעמיים, כאשר בפעם הראשונה, היה יכול לתת דרייב מטורף לריאל עם 0-2 מהיר, שהיה נותן למוריניו את האופציה לנעול את המשחק, כמו שהוא אוהב.

בכל אופן, ברסה :heart מי העז להספיד את הקבוצה הזאת לפני המשחק ?????????????????? היה נשמע לי הזוי לפני. ואחרי - טיפשות נטו. :rose
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 16 דצמבר 2011, 10:20

yiffy כתב:מה זה מישה? לא סיפרו לך שפדרר, מנצ'סטר ומדריד הולכים ביחד (עם מכבי ת"א כמובן)?

גם את מדריד אני לא סובל :) ובכלל, אף פעם לא הבנתי איך אפשר לאהוד 2 קבוצות גדולות.

asafb96 כתב:מישה, מה אתה אומר אחרי היום על פויול? ;)

שהוא שחקן גדול שאני מאוד אוהב, אותו דבר כמו שאמרתי תמיד ומה שכתבתי לך (אגב, מה אתה אומר על פפה? עדיין 'שחקן נפלא', כהגדרתך?). הטענה שלי הייתה שאתה לא יכול להחשיב שחקן שלאחרונה חצי מהזמן לא משחק בגלל פציעות לטופ3 בעמדתו, ועדיין לא שיניתי את דעתי. זה שהוא עדיין יכול לתת הופעות כאלה ידעתי גם בלי הסופר קלאסיקו. השאילה היא האם הוא יכול לשמור על יציבות של הופעות כאלה בלי להיפצי לעתים קרובות. מקווה שכן.
בדיוק מאותה סיבה שאני לא מחשיב את נסטה, שחקן ענק שאני מעריץ, שנתן קריירה לא פחות גדולה מפויול, ועדיין נותן משחקים אדירים (כמו נגד באסרה בקאמפ נואו) אבל יחסית מרבה להיפצע לאחרונה ולא יכול לשמור על יציבות כמו פעם.
----------------------------

חדשות רעות לבארסה: וייה גמר את העונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 16 דצמבר 2011, 15:35

שהוא שחקן גדול שאני מאוד אוהב, אותו דבר כמו שאמרתי תמיד ומה שכתבתי לך (אגב, מה אתה אומר על פפה? עדיין 'שחקן נפלא', כהגדרתך?). הטענה שלי הייתה שאתה לא יכול להחשיב שחקן שלאחרונה חצי מהזמן לא משחק בגלל פציעות לטופ3 בעמדתו, ועדיין לא שיניתי את דעתי. זה שהוא עדיין יכול לתת הופעות כאלה ידעתי גם בלי הסופר קלאסיקו. השאילה היא האם הוא יכול לשמור על יציבות של הופעות כאלה בלי להיפצי לעתים קרובות. מקווה שכן.
בדיוק מאותה סיבה שאני לא מחשיב את נסטה, שחקן ענק שאני מעריץ, שנתן קריירה לא פחות גדולה מפויול, ועדיין נותן משחקים אדירים (כמו נגד באסרה בקאמפ נואו) אבל יחסית מרבה להיפצע לאחרונה ולא יכול לשמור על יציבות כמו פעם.

זה לא כל כך מדויק, כי אמרת שפויול מעבר לשיא (יכול ליהיות שזה נכון), ושהוא לא בין 3 הבלמים הטובים בעולם. פויול נתן מול ריאל הצגה לא של אחד מ3 הבלמים הטובים בעולם, אלא הצגה של הבלם הטוב בעולם.
לא יודע אם באופן יציב הוא יכול ליהיות הטוב בעולם, אבל כמו שאמרתי תמיד, כשהוא בריא, הוא בטופ 3, בלי ספק בכלל
פפה אכן איכזב לרעה אותי בתקופה האחרונה אבל קשה לשפוט אותו לפי משחק מול בארסה.
זה גם לא שהוא אשם בגולים.. גול אחד זה מסי שעובר את כל מרכז הקישור ומכניס כדור גדול לסאנצ'ס, גול אחד של מרסלו, וגול אחד ססק נוגח בקלילות מעל קונראו
פפה לטעמי עדיין בלם מצוין, אבל הוא לא בטופ של הבלמים. יש טובים ממנו, אבל לא רואה איזה בלם ריאל באמת יכולה להביא, שישדרג אותה משמעותית
לא הבנתי כל כך את הדוגמא של נסטה. אני אמרתי שכשפויול בריא, הוא בטופ 3 של הבלמים. כן משחק קבוע, לא משחק קבוע, כן מהיר, לא מהיר, כן זקן, לא זקן. הוא פשוט תותח. לא מבין איך קשור נסטה והפציעות, כי אני דיברתי על פויול בריא
asafb96

הודעהעל ידי misha » 16 דצמבר 2011, 19:49

אז זהו, שאתה לא לא יכול (מבחינתי לפחות) לנתק את הבריאות מהחבילה הכוללת. מה לעשות שזה חלק מהעניין וכשאתה מרבה להיפצע (גיל,שחיקה) זה משפיע על הקבוצה ולוקח זמן לחזור לכושר. פויול שיחק ב24 מתוך 54 משחקי ליגה של בארסה בעונה וחצי האחרונות ולדעתי זה בהחלט שיקול כשמסתכלים על התמונה הגדולה. מעבר לשיא (יחסית) לזה שפעם הוא היה משחק נפלא כמו נגד ריאל על בסיס קבוע ובקושי החמיץ משחקים. הדוגמא של נסטה היא שלדעתי כשהוא בריא הוא עדיין בטופ של הטופ של הבעלים, וגם כמו במקרה של פויול, הוא מרבה להיפצע בשנים האחרונות.
לא מחזיק מפפה, לא לבלם לרמה של ריאל מדריד. בגול הראשון המיקום שלו היה על הפנים, הוא מרבה לעשות פאשלות ותמיד איום של כרטיס אדום במשחקים גדולים (גם בקלאסיקו הזה הוא היה קרוב). על מה שהוא עשה לפני שנתיים (http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU) הייתי מרחיק אותו מספורט לצמיתות. ריאל יכולה להביא מספיק בלמים אם באמת היו רוצים ומשקיעים את אותם סכומים על עמדה זו כמו שעל שחקני התקפה. כסף קונה הכל. גם רונאלדו וקאקא היו פרנצ'ייז פליירס בקבוצותיהם ו150 מיליון אחרי שניהם היו שחקני ריאל באותו קיץ.
------------------------

הגרלה של שמינית:
תמונה

מילאן נגד ארסנל יהיה אחלה מפגשים, הזדמנות מצוינת לנקום על ההדחה של 2008.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 16 דצמבר 2011, 20:39

הרבה מאוד מהחיסורים שלו זה גם פציעה אחת ארוכה, וגם חלק ממשחקים שגראדיאולה נותן לו לפעמים מנוחה, כמו פיקה
זה לא שחקן שכל שבועיים נפצע. יש לו פציעות פה ושם, אבל אני בפירוש אמרתי, שכשאני מסתכל על פויול בריא, הוא בטופ 3 מבחינתי
כשהוא לא משחק, אין להם בלם מחליף, אבל הם בהחלט יכולים להתסדר עם פיקה, אבידל האדיר (אחד האהובים עלי), ומאסצ'רנו שהתגלה כבלם לא רע בכלל, מאוד יציב, חכם, אגרסיבי, וממעט לטעות. גם פונטאס יכול לשחק במשחקים קלים, ובוסקטס יכול גם לשחק בלם פה ושם, ככה שהם די הסתדרו בעמדה הזאת, למרות שבתחילת העונה הייתי בטוח ש2 בלמים טבעיים זה לא יספיק, אבל עד עכשיו זה נראה בסדר. נראה איך זה יהיה בהמשך..
לגבי פפה, לא יודע, קשה לי לראות בלמים באמת ברמה הרבה יותר גבוה ממנו, שריאל אכן תוכל להביא, שישדרגו את ריאל בצורה משמעותית. אין הרבה בלמים טובים ממנו בעולם. הרוב נעולים בקבוצות שלהם, כמו פיקה-פויול, וידיץ', לוסיו (גם אם יכולים להביא אותו, הוא מבוגר), תיאגו סילבה (הכי ריאלי, אבל גם הוא לא איזה הבדל של שמיים וארץ מול פפה)..
מה שכן, מוריניו גם מן הסתם מאוד אוהב שחקנים פורטוגלים, ולא יוותר עליו בקלות. מוריניו מאוד מחזיק מפפה, שלדעתי, רוב הזמן הוא מצוין, שחקן מהיר, חזק וגרסיבי, הבעיה היחידה שלו זה החוסר יציבות והטעויות והשטויות של העצבים שלו
בתקופה האחרונה הוא קצת בירידה, אין ספק
asafb96

הודעהעל ידי misha » 16 דצמבר 2011, 21:16

סבבה, ואני בפירוש אמרתי שבריאות (מבחינתי) זה חלק מהעניין שאתה לא יכול להפריד מהתמונה הגדולה. זאת לא רק פציעה גדולה אלה פציעות שהיו לו לפני ואחרי. אם הוא יראה שהפציעות מאחוריו ויישאר בריא לאורך זמן אז אני אסכים איתך בקשר לטופ3. זה שהם יכולים להסתדר בלעדיו זה כבר עניין אחר.

החוסר יציבות, הטעויות והשטויות הן חלק מהסיבות למה הוא לא בלם מצוין ואף פעם לא יהיה כזה. בלם מצוין הוא קודם כל בלם יציב וגם אחד שיודע להרגיע כשצריך .
טיאגו סילבה בלם אדיר, הרבה יותר טוב מפפה איך שלא תסובב את זה. לא סתם בארסה מקרקרת סביבו כבר הרבה זמן. מקווה שיישאר במילאן עוד הרבה שנים ולפי איך שזה נראה כרגע זה גם מה שיקרה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 13:47

misha כתב:סבבה, ואני בפירוש אמרתי שבריאות (מבחינתי) זה חלק מהעניין שאתה לא יכול להפריד מהתמונה הגדולה. זאת לא רק פציעה גדולה אלה פציעות שהיו לו לפני ואחרי. אם הוא יראה שהפציעות מאחוריו ויישאר בריא לאורך זמן אז אני אסכים איתך בקשר לטופ3. זה שהם יכולים להסתדר בלעדיו זה כבר עניין אחר.

החוסר יציבות, הטעויות והשטויות הן חלק מהסיבות למה הוא לא בלם מצוין ואף פעם לא יהיה כזה. בלם מצוין הוא קודם כל בלם יציב וגם אחד שיודע להרגיע כשצריך .
טיאגו סילבה בלם אדיר, הרבה יותר טוב מפפה איך שלא תסובב את זה. לא סתם בארסה מקרקרת סביבו כבר הרבה זמן. מקווה שיישאר במילאן עוד הרבה שנים ולפי איך שזה נראה כרגע זה גם מה שיקרה.

אוקי, מקבל ;)

בקשר לפפה, זה לא שכל משחק יש לו טעות של גול, לא צריך להגזים. לדעתי, הוא בלם מצוין, שאם לא היה לו את הפאשלות (ששוב, קורות, אבל לא בקביעות) הוא היה באמת בטופ. לא סתם הוא שחקן הרכב של מוריניו
טיאגו סילבה בלם מצוין, וזה שהוא כנראה ישאר במילאן עוד הרבה, זה בדיוק מה שאני אומר לגבי פפה. הבלמים הבאמת גדולים, כמו פויול, פיקה, טיאגו סילבה, וכו', נעולים בקבוצות שלהם, ואין הרבה בלמים שריאל כן תוכל להביא שבאמת יתעלו בהרבה על פפה
asafb96

הודעהעל ידי misha » 17 דצמבר 2011, 13:53

גם אם לא פאשלות של גול, יש לו הרבה טעויות של מיקום ואינטלגנצית משחק שלו היא של נעל. מבחינתי שיישאר בריאל עד סוף הקריירה, אני רק נהנה מהטעויות וההרחקות שלו. גם אם ישבור רגל אני ממש לא אבכה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 15:00

misha כתב:גם אם לא פאשלות של גול, יש לו הרבה טעויות של מיקום ואינטלגנצית משחק שלו היא של נעל. מבחינתי שיישאר בריאל עד סוף הקריירה, אני רק נהנה מהטעויות וההרחקות שלו. גם אם ישבור רגל אני ממש לא אבכה.

כאוהד בארסה עוד מהתקופה של קומן, זוביזרטה, סטויצ'קוב ורומריו ( :wubyellow ), מצטרף לאיחולים ;)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2011, 20:42

לואיס סוארז הורחק ל-8 משחקים בגלל ההערה הגזענית לאברה
http://www.one.co.il/Article/192427.html

יפה מאוד שנתנו לו עונש כזה חמור..רצו והצליחו להפוך אותו לדוגמה..אני מקווה שזה יחלחל לכל אירופה וכל אחד שייקח חלק במנהג המטופש הזה יקבל את אותו העונש..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 דצמבר 2011, 19:05

נראה לי קריית שמונה באמת ייקחו אליפות בטעות..
הכי מגיע להם, הגנה טובה, הנהלה לא מסריחה וכו'..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 29 דצמבר 2011, 20:11

LIAV10 כתב:נראה לי קריית שמונה באמת ייקחו אליפות בטעות..
הכי מגיע להם, הגנה טובה, הנהלה לא מסריחה וכו'..

בהחלט יכול ליהיות. מפתיעים מאוד מאוד לטובה, והליגה השנה בשפל. כל השחקנים הישראלים עזבו לחו"ל, וחיפה-הפועל נראות זוועה. לחשוב ששנה שעברה היו פה רפאלוב, בנאדו, ורמוט, שכטר, זהבי.. (לא שהם כוכבים, אבל הרבה יותר טובים ממה שיש היום). מאוד מקווה שיזכו.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 31 דצמבר 2011, 18:20

לא זוכר עונה כזו מביכה ממכבי חיפה. היום הפסידו עוד משחק, הפעם לראשל"צ 4-2, וזה אחרי שעוד הובילו 2-0. אלישע לוי הולך הביתה בקרוב.

מקווה באמת שקריית שמונה יחזיקו מעמד ויקחו אליפות. רק לא הפועל :throwup2
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 06 ינואר 2012, 19:40

יהיה מוזר לראות את הנרי שוב בארסנל. ספק אם הוא עוד יכול לתרום הרבה בדמדומי קריירה ברמות האלה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 08 ינואר 2012, 18:40

וואו!!!!!! ראיתם את הכרטיס האדום בדרבי של מנצ'סטר בגביע????
השופט פשוט אידיוט גמור. זה לא יאמן!!!!

:laugh3 :laugh3 :laugh3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 08 ינואר 2012, 19:14

felix_r כתב:וואו!!!!!! ראיתם את הכרטיס האדום בדרבי של מנצ'סטר בגביע????
השופט פשוט אידיוט גמור. זה לא יאמן!!!!

:laugh3 :laugh3 :laugh3

לגמרי :thumbdown הרס משחק עם פוטנציאל כזה גדול על ההתחלה.

אבי לוזון נחקר במשטרה במשך 8 שעות. החשד: הטיית משחקים.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13656.html

אולי סוף סוף יעזוב אותנו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים