המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:מה זה מישה? לא סיפרו לך שפדרר, מנצ'סטר ומדריד הולכים ביחד (עם מכבי ת"א כמובן)?
asafb96 כתב:מישה, מה אתה אומר אחרי היום על פויול?![]()
שהוא שחקן גדול שאני מאוד אוהב, אותו דבר כמו שאמרתי תמיד ומה שכתבתי לך (אגב, מה אתה אומר על פפה? עדיין 'שחקן נפלא', כהגדרתך?). הטענה שלי הייתה שאתה לא יכול להחשיב שחקן שלאחרונה חצי מהזמן לא משחק בגלל פציעות לטופ3 בעמדתו, ועדיין לא שיניתי את דעתי. זה שהוא עדיין יכול לתת הופעות כאלה ידעתי גם בלי הסופר קלאסיקו. השאילה היא האם הוא יכול לשמור על יציבות של הופעות כאלה בלי להיפצי לעתים קרובות. מקווה שכן.
בדיוק מאותה סיבה שאני לא מחשיב את נסטה, שחקן ענק שאני מעריץ, שנתן קריירה לא פחות גדולה מפויול, ועדיין נותן משחקים אדירים (כמו נגד באסרה בקאמפ נואו) אבל יחסית מרבה להיפצע לאחרונה ולא יכול לשמור על יציבות כמו פעם.
misha כתב:סבבה, ואני בפירוש אמרתי שבריאות (מבחינתי) זה חלק מהעניין שאתה לא יכול להפריד מהתמונה הגדולה. זאת לא רק פציעה גדולה אלה פציעות שהיו לו לפני ואחרי. אם הוא יראה שהפציעות מאחוריו ויישאר בריא לאורך זמן אז אני אסכים איתך בקשר לטופ3. זה שהם יכולים להסתדר בלעדיו זה כבר עניין אחר.
החוסר יציבות, הטעויות והשטויות הן חלק מהסיבות למה הוא לא בלם מצוין ואף פעם לא יהיה כזה. בלם מצוין הוא קודם כל בלם יציב וגם אחד שיודע להרגיע כשצריך .
טיאגו סילבה בלם אדיר, הרבה יותר טוב מפפה איך שלא תסובב את זה. לא סתם בארסה מקרקרת סביבו כבר הרבה זמן. מקווה שיישאר במילאן עוד הרבה שנים ולפי איך שזה נראה כרגע זה גם מה שיקרה.
misha כתב:גם אם לא פאשלות של גול, יש לו הרבה טעויות של מיקום ואינטלגנצית משחק שלו היא של נעל. מבחינתי שיישאר בריאל עד סוף הקריירה, אני רק נהנה מהטעויות וההרחקות שלו. גם אם ישבור רגל אני ממש לא אבכה.
LIAV10 כתב:נראה לי קריית שמונה באמת ייקחו אליפות בטעות..
הכי מגיע להם, הגנה טובה, הנהלה לא מסריחה וכו'..
felix_r כתב:וואו!!!!!! ראיתם את הכרטיס האדום בדרבי של מנצ'סטר בגביע????
השופט פשוט אידיוט גמור. זה לא יאמן!!!!
![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים