LIAV10 כתב:ערוץ 20 עדיין פועל לי, למה?
זה נסגר בהדרגה עד ה-21
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הריב שהיה בבית בלילה בין המיילים ללבנה פשוט גרם לי לבכות
קודם חטאו באלימות מילולית על רקע גזעני כלפי טהוניה(שאני לא אוהבת)ועכשיו חוטאים באלימות מילולית על רקע הומופבי כלפי לבנה
כמה מהפנינים שלהם
"לכי תעשי פיפי בעמידה כמו גבר, לכי לכי''
''את תמותי רווקה''
''לא יהיה לך ילדים, לא תהיי נשואה, למה? את אישה בגוף של גבר''
''תמשיכי לאונן ולהיות אחלה גבר''
''כולם מסתלבטים עליך, את לסבית הכי מגעילה שקיימת, את מבינה? הכי מגעילה''
''כל קליינטית שנכנסת פוחדת שתמזמזי אותה"
פשוט כאב לי, זה היה נוראי
מגעיל אותי שהם לא מעיפים אותם מהבית אחרי התצוגה האלימה של אתמול
אנחנו את ערוץ 20 לא נזמין ואני מכירה עוד שכבר ביטלו כתוצאה מחוסר-התגובה של ההפקה
מגעיל אותי שיש אנשים שנהנים מהמריבה הזאת ותומכים בהישארות של המיילים אחרת ''הבית יהיה בית קברות''
מעדיפים שאנשים יחוו אלימות בשביל הרייטינג וכמובן שלא אכפת להם שיש כאלה שרואים את זה בחוץ(מהעדה האתיופית או מהקהילה ההומו-לסבית)ואולי יתלו את עצמם כי הם מרגישים שהם פחות מאנשים אחרים בעקבות המילים שיוצאות מהפה המטונף שלהם
ובואו לא נשכח שהוא גם אמר לדנה לחזור למטבח כי היא אישה ועכשיו כשבני ביצירתיות המדהימה שלו הכין מיקרופון לדור בשביל שיראיין את בני הבית גילי באגרסיביות האופיינית שלו לקח ממנו את המיקרופון והשתלט על העניין כי הוא ידע שישדרו את זה
כל היצורים יוצאים עכשיו מהחורים שלהם בעקבות המיילים ומרגישים שזה בסדר להיות סקסיט\גזען\הומופוב\הכל ביחד
זאת ההשפעה הנפלאה של השארתם בתוכנית
הקטע לצפייה
http://omritv.co.il/archives/9874
rc4991 כתב:עוד לא ראיתי את הפרק האחרון...למה זה התחיל?
MTA2311 כתב:למה היא לא יצאה מהבית? למה שאר האנשים לא התערבו? למה לא הוציאו אותו מיידית?
התשובה לכל השאלות האלה היא רייטינג.
בדרך כלל אני די מתעצבן מאלה שמזלזלים בתכנית הזאת( למרות שראיתי מעט מאוד תכניות, והעונה לא ראיתי בכלל), אבל אחרי מקרה כזה אני בהחלט יכול להבין אותם. זה תת רמה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למה היא לא יצאה מהבית? למה שאר האנשים לא התערבו? למה לא הוציאו אותו מיידית?
בדרך כלל אני די מתעצבן מאלה שמזלזלים בתכנית הזאת( למרות שראיתי מעט מאוד תכניות, והעונה לא ראיתי בכלל), אבל אחרי מקרה כזה אני בהחלט יכול להבין אותם. זה תת רמה.
למה שהיא תצא מהבית? למה שהיא תיכנע לשנאה ולבריונות?
הם תחת האחריות וההשגחה של האח הגדול כשרוני כבר קיבל אזהרה, עכשיו תפקידו של האח לטפל בו
אם היא הייתה יוצאת זה לא היה נכון מבחינה חברתית כי זה היה שולח את המסר הלא נכון
אני כן מסכימה איתך שכולם מה שחשוב להם זה רייטינג ואם לא הייתה סערה ציבורית מאוד גדולה בחוץ(שאני מאוד הופתעתי ממנה לטובה)אז הם לא היו מעיפים את רוני ואני מקווה מאוד שזה מה שהם עושים ממש עכשיו
מה שכן, אני מקווה שאם מעיפים אותו עכשיו אז שיוציאו אותו ולא יחזירו אותו לארוז כי יהיה בלאגן ואני מפחדת על לבנה
יש עכשיו כתבה על העניין בגיא פינס
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למה היא לא יצאה מהבית? למה שאר האנשים לא התערבו? למה לא הוציאו אותו מיידית?
למה שהיא תצא מהבית? למה שהיא תיכנע לשנאה ולבריונות?
הם תחת האחריות וההשגחה של האח הגדול כשרוני כבר קיבל אזהרה, עכשיו תפקידו של האח לטפל בו
אם היא הייתה יוצאת זה לא היה נכון מבחינה חברתית כי זה היה שולח את המסר הלא נכון
אני כן מסכימה איתך שכולם מה שחשוב להם זה רייטינג ואם לא הייתה סערה ציבורית מאוד גדולה בחוץ(שאני מאוד הופתעתי ממנה לטובה)אז הם לא היו מעיפים את רוני ואני מקווה מאוד שזה מה שהם עושים ממש עכשיו
מה שכן, אני מקווה שאם מעיפים אותו עכשיו אז שיוציאו אותו ולא יחזירו אותו לארוז כי יהיה בלאגן ואני מפחדת על לבנה
יש עכשיו כתבה על העניין בגיא פינס
למה שהיא תרצה להישאר באותו בית עם הבן אדם הזה? יש פה גם עניין של עקרונות. זאת תכנית טלוויזיה שלא העיפה גזען הומופוב, אז למה שמישהו ירצה להשתתף בתכנית הזאת?
אחותי אמרה לי שבזמן שזה קרה כל שאר המשתתפים שתקו. חבורה של אפסים.
MTA2311 כתב:מעניין אם היו מעיפים אותו על זה גם אם זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא מתנהג ככה.
rc4991 כתב:אגב,למה אין רעש סביב הירידות שהליצן הזה עשה להם?
הוא אמר גם דברים מגעילים וזה עוד מכוון מההפקה
אם אני הייתי שם הייתי צורח עליו אחרי הירידה הראשונה
פשוט נכנס שם בכל בן אדם...איך זה שאף אחד שם לא השתגע מזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים