המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Holiday_Armadillo כתב:אם כבר כל הקטע של הטבעונות
אני יודעת שמאוד קשה להפסיק עם דברים (בין אם לא רוצים או שמפחדים) אבל חלב זה באמת דבר מאוד מאוד לא בריא
אם אני יכולה לחשוב על משהו אחד שכדאי להפסיק איתו זה לפחות חלב לשתייה
דבר ראשון, יש בחלב הזה לא מעט הורמונים ומוגלה שאנחנו שותים ופיסטור לא עוזר בשביל להעלים את זה
דבר שני, תחשבו על זה, מתי נשים מייצרות חלב אם? כשהן בהריון
פרה לא תייצר חלב סתם ככה, הפרות האלה נאנסות כל החיים שלהן (ולוקחים מהן את העגלים שנייה אחרי) בשביל שלנו יהיה חלב לקורנפלקס
לא הייתי אומרת את זה אם לא היה לי תחליף שלפי דעתי טוב וזה חלב סויה
הוא מתוק, יש לו סמיכות שדומה לחלב רגיל (אולי טיפה יותר דליל) והטעם וניל זה כמו לשתות משקה בננה עם נגיעה של מוקה והטעם שוקו מאוד מתוק ועשיר, באמת טעים, תחשבו על זה, זה לא כזה הבדל גדול במחיר מחלב רגיל
Holiday_Armadillo כתב:אם כבר כל הקטע של הטבעונות
אני יודעת שמאוד קשה להפסיק עם דברים (בין אם לא רוצים או שמפחדים) אבל חלב זה באמת דבר מאוד מאוד לא בריא
דבר ראשון, יש בחלב הזה לא מעט הורמונים ומוגלה שאנחנו שותים ופיסטור לא עוזר בשביל להעלים את זה
פרה לא תייצר חלב סתם ככה, הפרות האלה נאנסות כל החיים שלהן (ולוקחים מהן את העגלים שנייה אחרי) בשביל שלנו יהיה חלב לקורנפלקס
הוא מתוק, יש לו סמיכות שדומה לחלב רגיל (אולי טיפה יותר דליל) והטעם וניל זה כמו לשתות משקה בננה עם נגיעה של מוקה והטעם שוקו מאוד מתוק ועשיר, באמת טעים, תחשבו על זה, זה לא כזה הבדל גדול במחיר מחלב רגיל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כבר כל הקטע של הטבעונות
סומו... אנחנו צורכים איזה 4-5 ליטר בשבוע לפחות (בגלל הקפה של נספרסו בעיקר)
צריך לנסות באמת פעם חלב סוייה. אני מבטיח לעדכן
rc4991 כתב:ידעתי שטל השפיעה עליך

LIAV10 כתב:בחיים לא טעמתי בטעם וניל, אבל הרגיל מזעזע לפי דעתי.

rc4991 כתב:חחחח זה היה בצחוק
חשבתי (וקיוויתי?) שתתעצבני
LIAV10 כתב:את לא אוכלת מוצרי חלב?
jol9 כתב:10 שקלים לליטר זה די הרבה האמת...
טוב, ננסה פעם אחת.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים