כאן מדברים על הכל
17 אוקטובר 2014, 17:55
אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
בניגוד לאבודים, האויב כאן הוא ברור, ואין כאן הפתעות טיפשיות בהקשר הזה. מצד שני כל הסיפורים מסביב וההישרדות באמת מרתקים.
17 אוקטובר 2014, 18:17
MTA2311 כתב:דווקא פרק טוב במתים המהלכים. מרגש אפילו.
כל מי שאני מכירה אמר לי שהוא אהב את הפרק והוא היה מעולה..אני אהבתי אולי קטע אחד בו אז..אני מבינה שהבעיה היא בי
jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
בניגוד לאבודים, האויב כאן הוא ברור, ואין כאן הפתעות טיפשיות בהקשר הזה. מצד שני כל הסיפורים מסביב וההישרדות באמת מרתקים.
יוני אני רק מכינה אותך (ובלי ספויילרים) שרוב האנשים שאני מכירה ואוהבים את הסידרה לא אהבו את העונה השנייה אז אל תוותר על הסידרה אם אתה לא אוהב את העונה הזאת כי זה משתפר
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 18 אוקטובר 2014, 08:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 אוקטובר 2014, 18:17
jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
בלי ספויילרים, מזהיר אותך שהעונה הזאת פחות טובה. אל תישבר, ההמשך שווה את זה.
17 אוקטובר 2014, 18:19
חחחחח כרמל
17 אוקטובר 2014, 18:29
MTA2311 כתב:חחחחח כרמל
18 אוקטובר 2014, 19:28
סדרה באמת מעולה.
הלו הלו...אתה לא יכול להחליט לראות ככה סדרה שמישהו אחר שואל עליה
ואיך סיימת כל כך מהר? אני כבר חודש וחצי רואה בית הקלפים ואני רק באמצע העונה השניה
18 אוקטובר 2014, 20:49
יוני, אז לא לספר לך ששיין הורג את ריק ו"לוקח" את אשתו בסוף העונה השנייה?
18 אוקטובר 2014, 21:08
misha כתב:יוני, אז לא לספר לך ששיין הורג את ריק ו"לוקח" את אשתו בסוף העונה השנייה?

למה אתה חרא? הבן אדם ביקש יפה ועוד שם תמונות מאיימות של תינוקות
18 אוקטובר 2014, 21:16
צודקת, אבל עכשיו זה יעודד אותו לצפות מהר יותר. ריק כזומבי בסוף אותה עונה זה משהו שחובה לראות
18 אוקטובר 2014, 23:04
misha כתב:צודקת, אבל עכשיו זה יעודד אותו לצפות מהר יותר. ריק כזומבי בסוף אותה עונה זה משהו שחובה לראות

18 אוקטובר 2014, 23:12
rc4991 כתב:jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
הלו הלו...אתה לא יכול להחליט לראות ככה סדרה שמישהו אחר שואל עליה
ואיך סיימת כל כך מהר? אני כבר חודש וחצי רואה בית הקלפים ואני רק באמצע העונה השניה
אני מתקתק. רואה הרבה בלילות והולך לישון מאוחר...
19 אוקטובר 2014, 01:02
אני הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע לסדרות. סיימתי את כל העונות של המתים המהלכים, וזו באמת סדרה נהדרת (אם כי יש לדמויות שם נטייה לנהוג בטיפשות מרגיזה לעתים). אח"כ צפיתי בכל העונות של משחקי הכס - וואו! ואני אדם ששונא את כל ז'אנר הפנטזיה בד"כ (דרקונים וזה). ולאחרונה סיימתי את שובר שורות שזו גם סדרה מטורפת. עכשיו אני משלים עוד חסך נוראי - הסופרנוס. בינתיים מצויין. הבאה בתור תהיה ספרטקוס שגם עליה שמעתי דברים טובים.
19 אוקטובר 2014, 01:06
התנין כתב:אני הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע לסדרות. סיימתי את כל העונות של המתים המהלכים, וזו באמת סדרה נהדרת (אם כי יש לדמויות שם נטייה לנהוג בטיפשות מרגיזה לעתים). אח"כ צפיתי בכל העונות של משחקי הכס - וואו! ואני אדם ששונא את כל ז'אנר הפנטזיה בד"כ (דרקונים וזה). ולאחרונה סיימתי את שובר שורות שזו גם סדרה מטורפת. עכשיו אני משלים עוד חסך נוראי - הסופרנוס. בינתיים מצויין. הבאה בתור תהיה ספרטקוס שגם עליה שמעתי דברים טובים.
אני בדיוק כמו שאתה היית, לא רואה סדרות ושונא פנטזיה.
שובר שורות מוקלט לי ביס ואין לי כוח אפילו לנסות להתחיל לראות.
19 אוקטובר 2014, 01:48
התנין כתב:אני הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע לסדרות. סיימתי את כל העונות של המתים המהלכים, וזו באמת סדרה נהדרת (אם כי יש לדמויות שם נטייה לנהוג בטיפשות מרגיזה לעתים). אח"כ צפיתי בכל העונות של משחקי הכס - וואו! ואני אדם ששונא את כל ז'אנר הפנטזיה בד"כ (דרקונים וזה). ולאחרונה סיימתי את שובר שורות שזו גם סדרה מטורפת. עכשיו אני משלים עוד חסך נוראי - הסופרנוס. בינתיים מצויין. הבאה בתור תהיה ספרטקוס שגם עליה שמעתי דברים טובים.
אני עד לפני כמה שנים לא ראיתי בכלל סדרות אבל בשנים האחרונות התחלתי לראות וזה הרבה יותר כיף מסרטים
יש לי עוד הרבה סדרות שאני רוצה לראות אבל אני מתקדם עם זה ממש לאט (מזל שלפחות יש זמן לראות בנסיעות לצבא)
19 אוקטובר 2014, 11:16
סרטים, כבודם במקומם. מה שקרה בשנים האחרונות, זה שהסדרות התחילו להשקיע כספים מטורפים, בשביל להביא את האנשים האיכותיים ביותר בתעשייה.
כך טום הנקס ושפילברג הפיקו את אחים לנשק, כך קווין ספייסי הגיע כשחקן ראשי בבית הקלפים, כך ג'יימס גונלדפיני הגיע לסופרנוס, קיפר סאת'רלנד ל24 וכו'. מעבר לכך, יש השקעה
גם בתסריטאים, גם בבמאים, גם באפקטים, צילום, סאונד וכו', וכך בעצם נוצר סרט אחד ארוך, עם עלילה מאוד מתוחכמת, שחקנים ובימוי מעולים, עומק אמיתי שאפשר להגיע אליו בסרט
של כמה שעות, ולא ניתן בסרט של שעתיים וכו'.
אני אישית התמכרתי לסדרות מ-24, ומאז אני ראיתי המון. דווקא קלאסיקה כמו הסופרנוס לא ראיתי, אבל זה בטח יגיע גם מתישהו.
מה שכן, צריך זמן, סבלנות ומחוייבות מסויימת בשביל לראות סדרה שכבר עברו בה כמה עונות. זה לא טריוויאלי.
שובר שורות, פשוט מומלץ. לא לוותר.
19 אוקטובר 2014, 23:06
אני חושב שהסדרות עדיין הרחק מאחורי הסרטים בכל הקשור לתקציבים. הסרטים הגדולים מתפארים בתקציבים מפלצתיים שיכולים להגיע ל-300 מיליון דולר, בעוד בסדרות הגדולות ביותר משקיעים 60 מיליון דולר בעונה. זה עדיין לא אומר שהסדרות פחות טובות, אבל אין ספק שבסרטים נמצא הכסף הבאמת גדול.
19 אוקטובר 2014, 23:12
התנין כתב:אני חושב שהסדרות עדיין הרחק מאחורי הסרטים בכל הקשור לתקציבים. הסרטים הגדולים מתפארים בתקציבים מפלצתיים שיכולים להגיע ל-300 מיליון דולר, בעוד בסדרות הגדולות ביותר משקיעים 60 מיליון דולר בעונה. זה עדיין לא אומר שהסדרות פחות טובות, אבל אין ספק שבסרטים נמצא הכסף הבאמת גדול.
נכון, אבל תסכים איתי שיש הבדל בין האיכות של הסדרות היום לבין אלה של פעם. אני מדבר ספציפית על דברים טכניים ולאו
דווקא על איכות התוכן שזה סובייקטיבי יותר.
19 אוקטובר 2014, 23:13
ברור שהכסף הגדול וברוב המקרים גם האיכות נמצאים בסרטים
הקטע בסדרה זה שאם אתה נתפס על אחת שאתה אוהב אז אתה נהנה ממנה לאורך זמן ארוך בניגוד לסרט שנגמר אחרי שעתיים
19 אוקטובר 2014, 23:22
אין ספק שהסדרות מראות שיפור עצום, ואיכות מרשימה. היתרון בסדרה הוא שהיא נמשכת לאורך זמן רב וניתן לפתח דמויות באופן שלא יכול לקרות בסרט. עם זאת, היתרון הגדול בסרט הוא כאמור הצד הטכני (הכל יותר גדול, מרשים ומפוצץ) וגם הציפייה הזאת שיש בקרב חובבי קולנוע לקראת סרט גדול באמת. שום דבר לא ישתווה לכמות הציפייה וההתרגשות שהיתה לי לקראת מס' סרטים מסויימים בשנים האחרונות. תענוג אמיתי.
ובלי קשר לכלום, נכון שהיפים והאמיצים זה בזבוז חמצן טהור?
21 אוקטובר 2014, 13:17
עידכון קטן - סיימתי את העונה השניה של המתים. האמת שהיה ממש בסדר. היו קצת דברים מעיקים פה ושם, אבל בגדול היה ממש נחמד.
מחכה בקוצר רוח לראות את העונה הבאה...