בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2015, 15:22

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
my man כתב:זה יום עצוב לעם ישראל- זו אבידה גדולה מאד! אורי אורבך היה אדם ענק שכולו עשייה וטוב.
שיהיו לנו מעתה רק בשורות טובות!

לפי כל מה שמספרים, הוא היה איש מיוחד, ואהוב על כולם. זו תמיד טרגדיה שאדם מת בגיל צעיר. אני לא הכרתי אותו. לא קראתי אותו בעיתון ושמעתי לעיתים רחוקות את התוכנית שלו עם עירית לינור.

מה שאני לא אוהב ולא מבין זה את הנסיון לשכתב את ההסטוריה ולהפוך טרגדיה אישית לאירוע לאומי. אורי אורבך היה עיתונאי רוב חייו הבוגרים. הוא נכנס לכנסת ב- 2009 והיה שר הגמלאים ב-2013 למשך כשנה וחצי. רוב הציבור לא שמע את שמו של אורי אורבך עד היום (או השבוע). הרוב המוחלט של הציבור לא יודע במי מדובר ומה הוא עשה. הנסיון להפוך את המחלה הקשה שממנה סבל והמוות הטרגי שלו לארוע לאומי הוא טעות וזילות של האיש ופועלו. מנדטים לבנט זה לא יביא.

מה הקשר למדנטים? מדובר בשר בממשלת ישראל!
רוב הציבור מכיר את השרים שלו.

http://www.the7eye.org.il/51443

אנשים לא יודעים אפילו מי זה שר הבטחון. רוב הציבור לא יודע מי זה השר לענייני גמלאים. זה בכלל לא שווה ויכוח.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2015, 15:46

roy1000 כתב:
שום דבר הוא לא שחור ולבן, אבל אי אפשר לנהל דיון שבו מתכחשים לעובדות.

למה בדיוק אני מתכחש? היחידי שמתכחש או מבטל עובדות זה אתה. איפה האדרתי אפילו פעם אחת את יאיר לפיד? אמרתי בפירוש שהמפלגה שלו היא ברירת מחדל. להיפך, אם כבר אמרתי שיאיר לפיד הוא פספוס ושאם היה מועמד יותר טוב ממנו עם אג'נדה זהה היה לו סיכוי טוב לנצח בבחירות האלה.

קשקוש זה להגיד שאני מדבר כמו "ראש ממשלה" ואז להגיד ששום דבר לא משנה ושכל הדברים הטובים שקרו במדינת ישראל ב- 6 השנים האחרונות (וגם לשיטתך אלו מעט דברים) זה בגלל ביבי וכל הדברים הרעים זה לא בגללו. אלו טיעונים מצחיקים.

1. אתה ברצינות לא חושב שהאמירה של סרקוזי משקפת סנטימנט רחב יותר כלפי ביבי? אתה חושב שהשנאה כלפי ביבי מוגבלת לאובאמה וסרקוזי? אתה חושב שהולנד אוהב את ביבי?

2. ביבי עשה קמפיין לטובת רומני שכלל נאומים והופעות עם רומני והצוות שלו ועוד הרבה דברים אחרים (יש עשרות כתבות על זה). אי אפשר להתכחש לקמפיין הזה ואי אפשר להתכחש לזה שהקמפיין המטופש הזה העמיק את השבר עם אובאמה. היחסים אולי לא היו טובים לפני, אבל הם ברור שהטמטום של ביבי הפך אותם לגרועים יותר.

3. אתה מוזמן לשים לב. ביבי מוקצה במערב אירופה. לא במקרה כל ההכרות ב"פלסטין" נעשות כשהוא ראש ממשלה. הוא לא יכול לבקר ביקורים רשמיים לא בספרד ולא באיטליה ולא בצרפת ולא אנגליה. הוא אישיות לא רצויה בכל המקומות האלה. אם לא שמת לב, אפילו אחרי הפיגוע בצרפת הוא לא הוזמן.

4. סקר במדינות מערביות שעשו.

אין לי בעיה שתגיד שלא אכפת שלך מזה ששונאים את ביבי בעולם ושאתה מוכן לסבול את ההשלכות של זה ולהמשיך איתו. אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדות או לבטל את זה. אפשר גם להתווכח לגבי המשמעות, אבל אפשר גם לראות בברור שבזמן הכהונה של ביבי מתקבלות בעולם החלטות אנטי-ישראליות בתכיפות הרבה יותר גדולה מאשר אצל כל ראש ממשלה אחר. לדוגמא, כל גל ההחלטות האנטי-ישראליות באירופה הן חסרות תקדים וזה לא היה לפני ביבי.

מדינת ישראל היא לא אימפריה. היא תלויה באופן מוחלט בקשרי החוץ שלה וביחסי המסחר עם העולם. מי שרוצה, מוזמן להתכחש לזה ולחשוב שישראל יכולה לעשות מה שהיא רוצה בלי שיהיו לזה תוצאות. בכל מקרה, את כל מי שחושב ככה, אני מזמין לראות מה קרה לרוסיה אחרי שהאיחוד האירופאי הטיל עליה סנקציות ובאיזה מהירות זה קרה. ישראל לא יכולה לשרוד אפילו סנקציות כלכליות זניחות. האיחוד האירופאי הוא שותף המסחר הכי גדול שלנו והם יכולים בכל זמן להוריד אותנו על הברכיים אם יירצו ואם אתה לא שם לב, ביבי מוביל אותנו בדיוק למקום הזה. הוא מנסר לו לאט לאט את הענף שעל כולו כולנו יושבים אז שיום אחד הענף יישבר בבום אחד גדול ואף אחד לא יבין איך זה קרה.

לדעתי, הקמפיין אפילו לא קרוב למספיק נגיטיבי. צריך לשים את הדברים על השולחן ולהסביר לכולם את הנזק שביבי עושה מעצם היותו ביבי. אם העם יגיד שהכל סבבה וביבי ייבחר למרות כל הנזק שהוא גורם, אז אין שום בעיה. נקבל את ממשלת ביבי-בנט-חרדים שהעם ייבחר ונראה מה יהיו התוצאות. הכי גרוע זה שאנשים יגידו שהם לא ידעו ולמה אף אחד לא אמר להם שכל כך שונאים את ביבי בעולם ולא סיפרו להם שאף אחד לא באמת מתרשם מהנאומים שלו ושהם היו בטוחים שביבי יודע לדבר אנגלית ויודע לסובב את כל העולם על האצבע הקטנה שלו עם ציורי הפצצות שלו באו"ם.

דרך אגב - מי שצריך להיות מודאג מהעולם זה אתה הרבה יותר ממני כי גם אם תהיה התדרדרות ויהיו סנקציות, אותי כנראה לא ייפטרו. מי שעובד במגזר הפרטי ובטח שבהייטק לא כל כך מוגן כמוני.

עכשיו אתה סתם מכניס לי מילים לפה. אני לא אמרתי שכל הדברים הם בזכות ביבי, אלא ציינתי דברים טובים שהיו בכהונות שלו כראש ממשלה, בזמן שאתה וחבריך מהשמאל טוענים
שביבי נכשל בהכל.
אתה כתבת שהוא רץ על שני דברים שזה החמאס ואיראן, והסכמתי איתך שבהקשר הזה יש בעיה, אבל אי אפשר להגיד שהכל לא טוב, זה פשוט לא עובד.

אמרת גם שהוא ראש הממשלה הכי גרוע שהיה כאן, ואני הבאתי לך טיעונים ענייניים, למה זה לא נכון לדעתי, כשהשוותי אותו לכל ראשי הממשלה בשני העשורים האחרונים.

1. אני לא יודע. זאת התשובה. גם אתה לא יודע. אנחנו רק יודעים שיש בעיות ביחסים עם אובאמה, ושסרקוזי התבטא איך שהתבטא. מעבר לכך זה ניחוש, וגם אם הוא מושכל, הוא עדיין ניחוש.

2. אני מוכן לקבל את הטיעון הזה. אני עדיין לא חושב שזה דבר כ"כ נורא, אבל בסדר, אני זורם.

3. אני לא יודע איפה הוא יכול לבקר ואיפה לא. יכול להיות שאתה צודק, ויכול להיות שלא. אני לא יודע כרגע אילו אינטרסים מניעים את ביבי בכל מה שקשור ביחסים עם העולם.
בכל מקרה, כשאמרתי שאחד הדברים בהם יש צורך לשיפור, זה ביחסים הדיפלומטיים עם העולם, ככה שאנחנו די טוחנים כאן מים, כי בסופו של דבר הנקודה הוסכמה.

4. את מי מעניין הסקר הזה? מעניין אותי מה ג'ון מוויילס חושב על ביבי?

לגבי החלק השני של הדברים שלך - אתה ממקד עכשיו את כל הדיון ליחסים עם העולם. נניח שאתה צודק. האם זה הפרמטר היחידי שעל פיו אנחנו צריכים לבחור ראש ממשלה?
האם זה הפרמטר הכי חשוב?

אני אשמח אם יהיה דיון רציני על זה בתקשורת, בשביל לשמוע את הטיעונים של כל הצדדים.
לדעתי אתה מפריז מאוד בחשיבות של הדבר ובעומק המשבר.
לגבי יחסים כלכליים, בסוף הכל נמדד בכסף, ופוליטיקה פחות חשובה כאן. כל עוד ישראל יהיה מקום שכדאי לעשות איתו עסקים, העסקים ימשיכו.

לגביי באופן אישי - אני עובד בחברה אמריקאית, שלא ממש תלויה או מתעניינת ביחסים בין ביבי לאובאמה. כל עוד החברה תהיה במצב טוב והמצב הכללי בכלכלה העולמית יהיה תקין, לא אמורות להיות
בעיות, אבל מי יודע.
בפעם האחרונה שהיו פיטורים מסיביים בחברה שלנו, זה היה בשלהי כהונתו של אולמרט. לפני כן, זה היה בתקופת ברק-שרון נדמה לי.
נחכה ונראה מה יהיה.
לסמוך, בהקשר הפרטי שלי, שמקום העבודה שלי יישאר בטוח, אני סומך הרבה יותר על ביבי, מאשר על הסיציאליסטים מהשמאל, שיירצו להקים וועדי עובדים בכל מקום, מה שיבריח מכאן
את כל החברות הגדולות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2015, 16:12

jol9 כתב:עכשיו אתה סתם מכניס לי מילים לפה. אני לא אמרתי שכל הדברים הם בזכות ביבי, אלא ציינתי דברים טובים שהיו בכהונות שלו כראש ממשלה, בזמן שאתה וחבריך מהשמאל טוענים
שביבי נכשל בהכל.
אתה כתבת שהוא רץ על שני דברים שזה החמאס ואיראן, והסכמתי איתך שבהקשר הזה יש בעיה, אבל אי אפשר להגיד שהכל לא טוב, זה פשוט לא עובד.

אמרת גם שהוא ראש הממשלה הכי גרוע שהיה כאן, ואני הבאתי לך טיעונים ענייניים, למה זה לא נכון לדעתי, כשהשוותי אותו לכל ראשי הממשלה בשני העשורים האחרונים.

1. אני לא יודע. זאת התשובה. גם אתה לא יודע. אנחנו רק יודעים שיש בעיות ביחסים עם אובאמה, ושסרקוזי התבטא איך שהתבטא. מעבר לכך זה ניחוש, וגם אם הוא מושכל, הוא עדיין ניחוש.

2. אני מוכן לקבל את הטיעון הזה. אני עדיין לא חושב שזה דבר כ"כ נורא, אבל בסדר, אני זורם.

3. אני לא יודע איפה הוא יכול לבקר ואיפה לא. יכול להיות שאתה צודק, ויכול להיות שלא. אני לא יודע כרגע אילו אינטרסים מניעים את ביבי בכל מה שקשור ביחסים עם העולם.
בכל מקרה, כשאמרתי שאחד הדברים בהם יש צורך לשיפור, זה ביחסים הדיפלומטיים עם העולם, ככה שאנחנו די טוחנים כאן מים, כי בסופו של דבר הנקודה הוסכמה.

4. את מי מעניין הסקר הזה? מעניין אותי מה ג'ון מוויילס חושב על ביבי?

לגבי החלק השני של הדברים שלך - אתה ממקד עכשיו את כל הדיון ליחסים עם העולם. נניח שאתה צודק. האם זה הפרמטר היחידי שעל פיו אנחנו צריכים לבחור ראש ממשלה?
האם זה הפרמטר הכי חשוב?

אני אשמח אם יהיה דיון רציני על זה בתקשורת, בשביל לשמוע את הטיעונים של כל הצדדים.
לדעתי אתה מפריז מאוד בחשיבות של הדבר ובעומק המשבר.
לגבי יחסים כלכליים, בסוף הכל נמדד בכסף, ופוליטיקה פחות חשובה כאן. כל עוד ישראל יהיה מקום שכדאי לעשות איתו עסקים, העסקים ימשיכו.

לגביי באופן אישי - אני עובד בחברה אמריקאית, שלא ממש תלויה או מתעניינת ביחסים בין ביבי לאובאמה. כל עוד החברה תהיה במצב טוב והמצב הכללי בכלכלה העולמית יהיה תקין, לא אמורות להיות
בעיות, אבל מי יודע.
בפעם האחרונה שהיו פיטורים מסיביים בחברה שלנו, זה היה בשלהי כהונתו של אולמרט. לפני כן, זה היה בתקופת ברק-שרון נדמה לי.
נחכה ונראה מה יהיה.
לסמוך, בהקשר הפרטי שלי, שמקום העבודה שלי יישאר בטוח, אני סומך הרבה יותר על ביבי, מאשר על הסיציאליסטים מהשמאל, שיירצו להקים וועדי עובדים בכל מקום, מה שיבריח מכאן
את כל החברות הגדולות.

אין לי בעיה שתגיד שלא אכפת לך מהיחסים עם העולם ושזה משהו שולי. יש לי בעיה עם הכחשות גורפות כאילו אין שום בעיה עם ביבי בנושא הזה. ביבי עצמו לא ממקד את הקמפיין שלו בתחבורה ציבורית (מה קרה לרכבת הקלה בת"א?), או במחסור בדירות. הוא שם את המרכז על הנושא של איראן (ועכשיו גם דעא"ש).

האם זה הפרמטר היחידי? ברור שלא, אבל זה פרמטר חשוב, ולדעתי, מישהו עם אישיות כל כך בעייתית שמעורר כל כך הרבה אנטגוניזם בעולם לא צריך להיות ראש ממשלת ישראל. מה הופך את ביבי לכזה חשוב בתחומים אחרים שאי אפשר להחליף אותו בגדעון סער או מישהו אחר (לא בוגי) מהליכוד? מה ביבי יכול לעשות שאחרים לא? מה הופך את האיש לכל כך חשוב שיש פולחן שלם סביבו?

זה היה הרבה לפני תקופתנו, אבל בן גוריון הבין טוב מאוד את החשיבות של יחסי החוץ והוא אפילו יצא למלחמה רק בשביל יחסי החוץ עם צרפת ובריטניה. ישראל זה לא איראן או סוריה. אנחנו תלויים ביחסי חוץ ומסחר עם העולם. אין לנו יכולת קיום עצמי כמשק סגור. כשאני רואה איך סנקציות אירופאיות לא קשוחות במיוחד הורידו כלכלה ענקית כמו רוסיה (שנסמכת על משאבי טבע) אל הברכיים בתוך כמה חודשים, ברור לי שמשהו דומה יכול לחסל את מדינת ישראל בתוך זמן קצר. החמאס והחיזבאללה לא יחסלו את מדינת ישראל. גם לא הטנדרים המצחיקים של דעא"ש, וכנראה שאפילו לא פצצות גרעיניות של איראן. מה שיחסל את מדינת ישראל זה חוסר היכולת לנהל יחסי חוץ ולהישאר ביחסים טובים עם העולם כמו שכל ראש ממשלה שלפני ביבי ידע לעשות.

אם אתה חושב שהחברה האמריקאית שלך תחזיק סניף בישראל כשיהיו על ישראל סנקציות אירופאיות אז אתה קרוב לוודאי טועה. אולי יוצע לעשות רילוקיישן, אבל חברות מסחריות לא נוטות להישאר במקומות שנויים במחלוקת כשאין להם שם אינטרסים עיסקיים מהותיים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2015, 16:47

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה יודע את זה כי דיברת עם רוב הציבור?

הנה עוד דוגמא לטוטאליות של הדברים שלך, גם כשאין להם קשר למציאות.

נו באמת. אתה באמת חושב שהרבה אנשים ידעו מי זה אורי אורבך עד לימים האחרונים? שום טואליות. common sense. האיש הזה לא היה בכותרות אפילו פעם אחת שאני זוכר.

הוא מוכר בערך כמו ג'קי לוי, עירית לינור וקובי אריאלי, איתם הוא הגיש את התכנית.
הוא לא היה סלב כמו יהודה לוי, אבל בהחלט אדם מוכר בציבוריות הישראלית, עוד לפני שנכנס לפוליטיקה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2015, 16:57

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת. אתה באמת חושב שהרבה אנשים ידעו מי זה אורי אורבך עד לימים האחרונים? שום טואליות. common sense. האיש הזה לא היה בכותרות אפילו פעם אחת שאני זוכר.

הוא לא היה סלב כמו יהודה לוי, אבל בהחלט אדם מוכר בציבוריות הישראלית, עוד לפני שנכנס לפוליטיקה.

הוא מוכר בערך כמו עירית לינור. הנקודה שרציתי להגיד היא שהוא היה בפוליטיקה זמן די קצר ולא הייתה לו השפעה מרחיקת לכת בכנסת. הנסיונות לצייר את העשיה הפוליטית כמרכז חייו הם עוול לאמת ולאיש.
אחד הדברים שאני לא אוהב זה את שכתוב ההסטוריה אחרי מותו של בנאדם. בין אם זה רבין (שפולחן האישיות לגביו שיכתב לחלוטין את ההסטורה של האיש), גנדי (שגם שם ניסו לשכתב את ההסטוריה) או אחרים.

לפי הרבה תגובות, אפשר לראות שאורבך היה איש אהוב על הרבה אנשים. אני עדיין חושב שהנסיון להפוך את זה לארוע ציבורי גדול הוא לא נכון. אני לא חושב שרוב הציבור מתייחס לטרגדיה הזו כמשהו ציבורי, אלא כמשהו פרטי של האיש, המשפחה שלו והאנשים שהכירו אותו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2015, 21:17

"בשעה שנידרש לשאת עינינו אל אתגרים רחוקים יותר", אמר גנץ, האיש שהקפיד לשמור על יחסים מעולים עם הצמרת הביטחונית האמריקאית, "חשוב שנדע במקביל להושיט ידינו לבעלי ברית, ליצור מרחבי אינטרסים מקדמי פתרון ויכולת להבטיח כי עמנו לא לבדד ישכון".

כנראה שגם בני גנץ הוא לא חובב גדול של מדיניות החוץ של ביבי, אבל כן, בואו נרוץ לנאום בקונגרס ונשרוף עוד גשרים. כמו שאמרה שרה - "שהמדינה תישרף, אנחנו גדולים על המדינה הזו".
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 17 פברואר 2015, 00:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

הוא מוכר בערך כמו עירית לינור. הנקודה שרציתי להגיד היא שהוא היה בפוליטיקה זמן די קצר ולא הייתה לו השפעה מרחיקת לכת בכנסת. הנסיונות לצייר את העשיה הפוליטית כמרכז חייו הם עוול לאמת ולאיש.
אחד הדברים שאני לא אוהב זה את שכתוב ההסטוריה אחרי מותו של בנאדם. בין אם זה רבין (שפולחן האישיות לגביו שיכתב לחלוטין את ההסטורה של האיש), גנדי (שגם שם ניסו לשכתב את ההסטוריה) או אחרים.

לפי הרבה תגובות, אפשר לראות שאורבך היה איש אהוב על הרבה אנשים. אני עדיין חושב שהנסיון להפוך את זה לארוע ציבורי גדול הוא לא נכון. אני לא חושב שרוב הציבור מתייחס לטרגדיה הזו כמשהו ציבורי, אלא כמשהו פרטי של האיש, המשפחה שלו והאנשים שהכירו אותו.

קשה לומר שלא הייתה לו השפעה, אם מתייחסים רק להשפעה פוליטית אז הוא הביא את בנט לבית היהודי, אם מסתכלים גם מסביב מגלים שהוא זה שסימן לכיפות הסרוגות, אחריי, הוא זה שאמר שאסור להשאיר את ציבור הדתיים לאומים מחוץ למפה בכל התחומים, בעיקר בתחום התקשורת. עמית סגל אמר היום שכל הקריירה שלו בזכות אורבך. הוא במידה רבה הוביל בציונות הדתית את החזון של הנהגת המדינה/להיות על המפה. בהכל.
בנוסף לכך, היה אדם שנון, מעניין, סוציאליסט, ואהוב על כולם. רק לשם הדוגמא, אילן גילאון ממרצ ואייכלר מיהדות התורה הם שני החכים שביקרו אותו בעת פטירתו, היה אהוב על כולם, אדם נפלא שכל כך חבל שאיננו עוד ביננו.
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 02:44

ראובן אדלר הוא אשף ב"המדיום הוא המסר" וזה היה ברור מהרגע הראשון שהוא התחבר עם בוז'י שהוא ינסה להציג אותו בצורה חיצונית טובה יותר מהתדמית החנונית שלו...הסרטון החדש של המחנה הציוני הוא יצירה של קמפיינר גאון!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 02:50

"כל אנשי הקמפיין" זה סרט חובה על מאחורי הקלעים של הקמפיינים הפוליטיים..הסרט עצמו הוא על הקמפיין של אדלר שעבד עם שרון ותוך כדי הקמפיין שרון נפל למשכב ובמו ידיו אדלר הפך את אולמרט למנהיג האולטימטיבי...הסרט הזה מראה כמה כח יש לקמפיינרים...מי שראה את "לכשכש בכלב" זה מציאות של מה שהולך שם בכאילו...
סרט ששווה כל רגע! אני אישית למדתי אותו לעומק בלימודי התקשורת שלי במשך חודש שלם...מומלץ!.

"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2015, 09:12

my man כתב:ראובן אדלר הוא אשף ב"המדיום הוא המסר" וזה היה ברור מהרגע הראשון שהוא התחבר עם בוז'י שהוא ינסה להציג אותו בצורה חיצונית טובה יותר מהתדמית החנונית שלו...הסרטון החדש של המחנה הציוני הוא יצירה של קמפיינר גאון!

על איזה סרטון אתה מדבר? זה עם הקול של בוז'י?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 09:43

נראה לי שאתם מתרשמים יותר מדי משטויות כמו סרטונים. אף אחד לא עובר גושים במערכת בחירות. המקסימום שיכול לקרות זה מעבר מגוש ימין/שמאל למרכז. כל התעמולה זה בזבוז זמן אחד גדול שמשכנע את המשוכנעים, ואם תסתכלו על הת'רד הזה, זה בדיוק מה שקורה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 11:46

jol9 כתב:
my man כתב:ראובן אדלר הוא אשף ב"המדיום הוא המסר" וזה היה ברור מהרגע הראשון שהוא התחבר עם בוז'י שהוא ינסה להציג אותו בצורה חיצונית טובה יותר מהתדמית החנונית שלו...הסרטון החדש של המחנה הציוני הוא יצירה של קמפיינר גאון!

על איזה סרטון אתה מדבר? זה עם הקול של בוז'י?

כן.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 11:51

roy1000 כתב:נראה לי שאתם מתרשמים יותר מדי משטויות כמו סרטונים. אף אחד לא עובר גושים במערכת בחירות. המקסימום שיכול לקרות זה מעבר מגוש ימין/שמאל למרכז. כל התעמולה זה בזבוז זמן אחד גדול שמשכנע את המשוכנעים, ואם תסתכלו על הת'רד הזה, זה בדיוק מה שקורה.

אני אישית מסתכל מהצד על התעמולות והקמפיינים מבחינה תקשורתית- זה הדבר הכי מעניין שיש בתקשורת.
וחוץ מזה הקמפיינים משפיעים בתוך הגושים- כלומר לדעתי אם למצביעי השמאל במדינה יצגו את בוז'י כאחד שכן יכול להנהיג וכאחד שיכול לשנות פה את המדינה אז הם ילכו להצביע לו ולא למרץ לדוגמא... מעבר לזה יש את הקולות הצפים שהם צפים להם עד ממש הסוף בחיפושיהם אחר המפלגה שתעשה להם טוב...אני לא רואה סיבה למה שהקולות הצפים ילכו למועמד זה או אחר.. אם הם כ"כ מתלבטים אז אפשר לשכנע אותם..
בבחירות הקודמות הקולות הצפים התלבטו בין בנט ללפיד והקמפיין של אחד היה טוב יותר והוא הוצג הרבה יותר טוב תקשורתית אז הם הלכו ליאיר..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 12:18

my man כתב:אני אישית מסתכל מהצד על התעמולות והקמפיינים מבחינה תקשורתית- זה הדבר הכי מעניין שיש בתקשורת.
וחוץ מזה הקמפיינים משפיעים בתוך הגושים- כלומר לדעתי אם למצביעי השמאל במדינה יצגו את בוז'י כאחד שכן יכול להנהיג וכאחד שיכול לשנות פה את המדינה אז הם ילכו להצביע לו ולא למרץ לדוגמא... מעבר לזה יש את הקולות הצפים שהם צפים להם עד ממש הסוף בחיפושיהם אחר המפלגה שתעשה להם טוב...אני לא רואה סיבה למה שהקולות הצפים ילכו למועמד זה או אחר.. אם הם כ"כ מתלבטים אז אפשר לשכנע אותם..
בבחירות הקודמות הקולות הצפים התלבטו בין בנט ללפיד והקמפיין של אחד היה טוב יותר והוא הוצג הרבה יותר טוב תקשורתית אז הם הלכו ליאיר..

כמו שאמרתי, התעמולה אולי עובדת בתוך הגושים (בנט/ליכוד או מרצ/עבודה), אנשים לא מחליפים גושים בגלל תעמולה. גם הקולות הצפים הם בדר"כ בין המרכז לבין הימין/שמאל. בסופו של דבר נראה לי שרוב האנשים יצביעו שוב בדיוק לאותה מפלגה שהצביעו פעם שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 12:33

roy1000 כתב:
my man כתב:אני אישית מסתכל מהצד על התעמולות והקמפיינים מבחינה תקשורתית- זה הדבר הכי מעניין שיש בתקשורת.

כמו שאמרתי, התעמולה אולי עובדת בתוך הגושים (בנט/ליכוד או מרצ/עבודה), אנשים לא מחליפים גושים בגלל תעמולה. גם הקולות הצפים הם בדר"כ בין המרכז לבין הימין/שמאל. בסופו של דבר נראה לי שרוב האנשים יצביעו שוב בדיוק לאותה מפלגה שהצביעו פעם שעברה.

אתה מאמין שלפיד יקבל את אותו מספר מנדטים?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 12:41

my man כתב:
roy1000 כתב:

לפיד + כחלון לדעתי יגיעו לאותו המספר (אם לא יותר). אני מאמין שלפיד יקבל יותר ממה שמראים הסקרים פשוט כי אנשים מתביישים להגיד שהם יצביעו ללפיד שוב.
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 17 פברואר 2015, 13:13

roy1000 כתב:
my man כתב:
roy1000 כתב:

לפיד + כחלון לדעתי יגיעו לאותו המספר (אם לא יותר). אני מאמין שלפיד יקבל יותר ממה שמראים הסקרים פשוט כי אנשים מתביישים להגיד שהם יצביעו ללפיד שוב.

גם לי נדמה שלפיד+כחלון ביחד, יהיו סביב ה20 מנדטים..
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2015, 18:57

דו"ח המבקר פורסם. לא זכור לי שבפעמים הקודמות שהדו"ח פורסם, היו שידורים ישירים עם פרשנויות ודעות.
שמישהו יגיד שזה לא פוליטי.

בכל אופן, עד כמה שאני מבין, ואני לא קראתי כמובן את הדו"ח, מדובר בהרבה דברים שהם אולי זה ואולי זה, אבל שום דבר לא באמת חשוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 17 פברואר 2015, 19:11

jol9 כתב:דו"ח המבקר פורסם. לא זכור לי שבפעמים הקודמות שהדו"ח פורסם, היו שידורים ישירים עם פרשנויות ודעות.

בכל אופן, עד כמה שאני מבין, ואני לא קראתי כמובן את הדו"ח, מדובר בהרבה דברים שהם אולי זה ואולי זה, אבל שום דבר לא באמת חשוב.

יש מקום לדבר על חריגה בתקציב החשמלאי או הזמנת אוכל מבחוץ, אבל הקרקס הזה בדיחה. לא מבינה למה חושבים שלישראלים אכפת יותר מידי מגלידה ואיפור.
הגרפיקה של ווינט הכי מצחיקה, יש מצב שהם הרימו כוסית לפני שהכתבה עלתה לאוויר.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 19:50

jol9 כתב:דו"ח המבקר פורסם. לא זכור לי שבפעמים הקודמות שהדו"ח פורסם, היו שידורים ישירים עם פרשנויות ודעות.

הכל כצפוי - סדרה ארוכה של גניבות קטנות. המדינה משלמת על היטלי המים של הבריכה בקיסריה, מזמינים חשמלאי פיקטיבי, מפברקים שיפוץ בשביל לבנות מספרה בבית ועוד כל מיני.

ראש ממשלת ישראל שחולש על הון אישי של לפחות 100 מליון דולר עסוק בלתחמן איזה ועדה שתשלם לו את היטל הבצורת על הבריכה בקיסריה בסל של 4,000 ש"ח. זה מה שהאיש מתעסק איתו בזמן שהוא אמור לנהל את המדינה. Four more years!!!
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים