אשכול הטכנולוגיה והסלולר

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הטכנולוגיה והסלולר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 ינואר 2016, 20:37

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:מסך מחשב, איך בוחרים היום?
גם מסך טלוויזיה, בעצם.

מסך מחשב זה לא קריטי כל כך
יש לך מסכים יותר זולים באזור ה-400 שהם תומכים ב-DVI (החיבור הכחול הקלאסי) ויש מסכים קצת יותר יקרים באזור ה-700 ומעלה שיש להם כניסת HDMI ואז יש מסכים הרבה יותר יקרים שתומכים ב-4K
אלא אם כן אתה גיימר אני לא חושבת שיש לך מה לעשות עם האחרון

לא מסכים, יש חשיבות גדולה מאוד לפאנל המסך ולארגונומיה.
אני אישית ממליץ לא להתפשר, וללכת רק על מסך בעל פאנל IPS, כמובן עם כל החיבורים החדשים (HDMI, DVI וכו'). יש הבדל עצום לעומת פאנל TN, ממש עולם אחר (צבעים, זוויות צפייה).
תבדוק את המסכים של DELL, הם נותנים תמורה מעולה למחיר.

לא אמרתי שלא אבל יש אנשים שחשוב להם גם המחיר
כרגע, אלא אם כן יש לך יותר מדי כסף או שימוש ספציפי אני לא חושבת שלמסכי מחשב יש מה לקנות 4K
טלוויזיות זה משהו אחר כבר אבל במסכי מחשב אני חושבת שמספיק מסך מהקבוצה השנייה שציינתי

לא אמרתי שצריך לקנות מסך מחשב 4k, זה באמת מיותר. אפשר להסתפק ב Fhd ופאנל ips. מסך כזה אמור לעלות פחות מ 1000 וזה שווה.

סבבה, עם זה אני מסכימה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ינואר 2016, 21:11

שמואל1 כתב:לא מסכים, יש חשיבות גדולה מאוד לפאנל המסך ולארגונומיה.
אני אישית ממליץ לא להתפשר, וללכת רק על מסך בעל פאנל IPS, כמובן עם כל החיבורים החדשים (HDMI, DVI וכו'). יש הבדל עצום לעומת פאנל TN, ממש עולם אחר (צבעים, זוויות צפייה).

יש לי מסך DELL בעבודה. יקר אבל שווה את המחיר.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 ינואר 2016, 21:42

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לא מסכים, יש חשיבות גדולה מאוד לפאנל המסך ולארגונומיה.

יש לי מסך DELL בעבודה. יקר אבל שווה את המחיר.

לפני 5 שנים בערך קניתי מסך 22 אינץ' של DELL עם פאנל IPS, וזוויות הצפייה באמת עולם אחר. הצבעים חדים. בהחלט שווה את הכסף..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2016, 21:45

אנחנו בבית כבר מזמן משתמשים רק בלפטופים... אפילו כבר אין לנו מחשב נייח...

האמת שהיה לי חשק גדול לקנות מסך גדול ומגניב ולעשות איזו פינת עבודה חמודה בבית, אבל זה לא ממש יצא לפועל עדיין...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 ינואר 2016, 21:52

איך הטלוויזיות החכמות החדשות של סמסונג?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 22:00

החציל האצטקי כתב:איך הטלוויזיות החכמות החדשות של סמסונג?

הכי טוב הכי יקר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 ינואר 2016, 22:03

2200 שקל ל32, 2400 ל40 אינץ׳, זה לא כ״כ יקר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 ינואר 2016, 22:15

אני לא יודעת מה עם סמסונג אבל בכל התחום של smart tv שמעתי דברים ממש טובים על פנסוניק (שזה מפתיע כי אני לא ממש אוהבת אותם)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 22:15

החציל האצטקי כתב:2200 שקל ל32, 2400 ל40 אינץ׳, זה לא כ״כ יקר

אז כנראה שאני לא מסונכרן עם המחירים...
בכ"מ היא הכי טובה.. מאד נוחה, עברית מלאה, מלא אפליקציות, דפדפן מלא...לגבי איכות התמונה- אני ראיתי טובות יותר כמו בסוני למשל..הכי התלהבתי מהשלט שבסמארטפון של חבר שלי זה מגניב בטירוף(אבל אולי זה סתם בגלל שאני סוג של מתנחל שגר בגבעות :) )
בקיצור חבר שלי יותר ממבסוט...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2016, 09:46

אתמול היתה תכנית כלכלית בערוץ 2 שרובה היתה מוקדשת לטכנולוגיה ישראלית. פיספסתי את חלקה ואני אשלים היום, אבל
את הנושא של הרכב האוטונומי, רציתי לעלות כאן.

איזה דבר אדיר זה... ממש science fiction.
כלומר, עם הטכנולוגיה שקיימת היום, ובעיקר עם הפיתוח הנהדר של הGPS ובקרת הנהיגה (mobileye) זה בכלל לא נראה כמו מדע בדיוני,
ואם אפשר להטיס מטוס עם טייס אוטומטי, אז אין שום סיבה שלא יהיה ניתן לנהוג ברכב עם נהג אוטומטי, אבל עדיין זה פיתוח נדיר
שהולך להשפיע על החיים של כולנו.
כמה שנים, ו70-80% מהרכבים על הכבישים יהיו כאלה, ובהערכה גסה שתוך עשור נניח, זה כבר יהיה חוק מחייב, וכל הרכבים על הכבישים
יחוייבו בנהג אוטומטי ומערכת זיהוי, עם בקרת כבישים אוטומטית, מה שעשוי להוריד את מספר תאונות הדרכים והנפגעים לרמות נמוכות מאוד.

הדבר השלילי הוא כמובן שמקצוע הנהג יהפוך להיות כמעט ולא רלוונטי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2016, 22:56

jol9 כתב:אתמול היתה תכנית כלכלית בערוץ 2 שרובה היתה מוקדשת לטכנולוגיה ישראלית. פיספסתי את חלקה ואני אשלים היום, אבל

כלומר, עם הטכנולוגיה שקיימת היום, ובעיקר עם הפיתוח הנהדר של הGPS ובקרת הנהיגה (mobileye) זה בכלל לא נראה כמו מדע בדיוני,
ואם אפשר להטיס מטוס עם טייס אוטומטי, אז אין שום סיבה שלא יהיה ניתן לנהוג ברכב עם נהג אוטומטי, אבל עדיין זה פיתוח נדיר
כמה שנים, ו70-80% מהרכבים על הכבישים יהיו כאלה, ובהערכה גסה שתוך עשור נניח, זה כבר יהיה חוק מחייב, וכל הרכבים על הכבישים
יחוייבו בנהג אוטומטי ומערכת זיהוי, עם בקרת כבישים אוטומטית, מה שעשוי להוריד את מספר תאונות הדרכים והנפגעים לרמות נמוכות מאוד.

יוני, ברגע שיהיו מכוניות אוטונומיות, כמעט אף אחד מאיתנו לא יחזיק רכב פרטי, כי כל המכוניות שלמעשה יוכלו לתפקד כמוניות בעלות זניחה. זה ישנה לגמרי את הצורה שבה אנחנו חיים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2016, 23:09

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתמול היתה תכנית כלכלית בערוץ 2 שרובה היתה מוקדשת לטכנולוגיה ישראלית. פיספסתי את חלקה ואני אשלים היום, אבל

יוני, ברגע שיהיו מכוניות אוטונומיות, כמעט אף אחד מאיתנו לא יחזיק רכב פרטי, כי כל המכוניות שלמעשה יוכלו לתפקד כמוניות בעלות זניחה. זה ישנה לגמרי את הצורה שבה אנחנו חיים.

מסכים איתך. זה יכול להיות נהדר.
זה בעצם COD (על משקל VOD בטלויזיה) - CAR ON DEMAND. כל אחד ישלם סכום כלשהו על מנוי ועל שימוש, וזה יהיה שינוי משמעותי
מאוד בצריכה שלנו, שגם אמור יהיה להוזיל לנו את החיים. זה יהיה מדהים להיות חלק מזה (במיוחד עבורנו שמגיעים מעידן
קצת אחר :bigsmile2 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2016, 23:11

רק לפני 150 שנה התניידתם. בכרכרה(או חמור במקרה של יוני) ועכשיו יש מכוניות שנוסעות לבד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ינואר 2016, 23:13

אני לא חושב שמכוניות אוטונומיות זה דבר שיכול לקרות בדור הקרוב.
זה עדיין בגדר אבטיפוס, עוד רחוק מלהיות פרקטי.
אני גם לא חושב שניתן להשוות לטייס אוטומטי, דבר שדומה יותר לבקרת נהיגה שיש בכל רכב מודרני היום ( Crouse Control).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2016, 08:27

jol9 כתב:מסכים איתך. זה יכול להיות נהדר.
זה בעצם COD (על משקל VOD בטלויזיה) - CAR ON DEMAND. כל אחד ישלם סכום כלשהו על מנוי ועל שימוש, וזה יהיה שינוי משמעותי
מאוד בצריכה שלנו, שגם אמור יהיה להוזיל לנו את החיים. זה יהיה מדהים להיות חלק מזה (במיוחד עבורנו שמגיעים מעידן

כן. אני בספק אם לילדים שלי יהיו בכלל רשיונות נהיגה.
זה יהיה שינוי עצום - תחשוב רק כמה זמן אנחנו מזבזים על בנהיגה ועל הכביש ובחיפוש חניה? כמה נדל"ן מבוזבז על רכבים ש- 90% מהזמן עומדים בחניה?
תחשוב שבכל שנה נמכרים בעולם 73 מליון רכבים בערך. זה אומר שהעולם מוציא לפחות 700 מליארד דולר בשנה על רכבים. רכב אוטונומי יוריד את המספר הזה ב- 90% אולי. זה יהיה שינוי מטורף ועליה גדולה ברמת החיים של כולנו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2016, 08:30

שמואל1 כתב:אני לא חושב שמכוניות אוטונומיות זה דבר שיכול לקרות בדור הקרוב.
אני גם לא חושב שניתן להשוות לטייס אוטומטי, דבר שדומה יותר לבקרת נהיגה שיש בכל רכב מודרני היום ( Crouse Control).

על מה אתה מדבר? הדברים האלה כבר עובדים ונוסעים על כבישים אמיתיים עם מעט מאוד תקלות. הטכנולוגיה כבר קיימת ועכשיו זה רק עניין של הטמעה. זה עניין של לא יותר מעשור עד שהמכוניות האלה יהיו מסחריות.

אתה צודק שזה לא טייס אוטומטי, זה הרבה יותר מסובך, אבל זה כבר קיים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2016, 08:35

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מסכים איתך. זה יכול להיות נהדר.

כן. אני בספק אם לילדים שלי יהיו בכלל רשיונות נהיגה.
זה יהיה שינוי עצום - תחשוב רק כמה זמן אנחנו מזבזים על בנהיגה ועל הכביש ובחיפוש חניה? כמה נדל"ן מבוזבז על רכבים ש- 90% מהזמן עומדים בחניה?
תחשוב שבכל שנה נמכרים בעולם 73 מליון רכבים בערך. זה אומר שהעולם מוציא לפחות 700 מליארד דולר בשנה על רכבים. רכב אוטונומי יוריד את המספר הזה ב- 90% אולי. זה יהיה שינוי מטורף ועליה גדולה ברמת החיים של כולנו.

וגם ירידה גדולה בזיהום האוויר (ובהכנסות של העיריות מחניות...)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2016, 08:38

תגדיר מה זה דור... המכוניות האלה יהיו על הכבישים תוך כמה שנים - זה כבר ברור.
השאלה הגדולה היא האם זה יצליח ויפרוץ קדימה עד לבקרת תנועה כוללת ומלאה, או שהקונספט ייפול וייכשל.

השלב שעליו רוי ואני דיברנו, הוא באמת די רחוק, אבל אם המכונית האוטונומית תצליח, אז גם זה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2016, 16:05

jol9 כתב:

תגדיר מה זה דור... המכוניות האלה יהיו על הכבישים תוך כמה שנים - זה כבר ברור.
השאלה הגדולה היא האם זה יצליח ויפרוץ קדימה עד לבקרת תנועה כוללת ומלאה, או שהקונספט ייפול וייכשל.

השלב שעליו רוי ואני דיברנו, הוא באמת די רחוק, אבל אם המכונית האוטונומית תצליח, אז גם זה יקרה.

http://www.driverless-future.com/?page_id=384

אני לא יודע על מה שמואל מדבר, אבל כמעט כל המומחים מדברים על שיווק מסחרי ב- 2020-2025. יותר כמו 5-8 שנים ולא "דור". כמו שאמרתי, הטכנולוגיה כבר קיימת והמעבר מגרסת בטא לגרסא מסחרית לא לוקחת 20 שנה.
אני באמת לא רואה שום מצב שהקונספט הזה ייכשל. לא ברור כמה זמן ייקח עד שמכוניות האלה יהיו הרוב על הכביש, אבל בהתחשב בזה שהטכנולוגיה כבר קיימת ובתועלת העצומה שיש בטכנולוגיה הזו, אני לא רואה שום מצב שזה פשוט ננטש ושאנחנו נישאר עם נהג אנושי.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ינואר 2016, 14:24

צריכה המלצה למחשב נייד
מינימום 6 ג'יגה של זיכרון, סוללה טובה ולפחות 500 ג'יגה נפח
עד 3,500 (זה נראה לי מספיק מהקצת שכבר ראיתי)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים