אתם הולכים להנות בב"ש... אחלה אווירה יש שם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מילון : ויטור פבראני=חתול בשק
jol9 כתב:לא ממליץ יותר מדי להתחשב בדברים האלה בבחירת קריירה, אבל בכל זאת קצת לסבר את האוזן:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
רוי, ספציפית לעובדי האקדמיה... השכר בטבלאות הוא אמיתי או מונפץ? נשמע לא סביר בכלל למטה...
אם אני צריך להמר, אז זה בטח חלק מסויים בשכר, שעולה ככל שמלמדים יותר, מקבלים יותר מלגות וכו'...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001070413
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא ממליץ יותר מדי להתחשב בדברים האלה בבחירת קריירה, אבל בכל זאת קצת לסבר את האוזן:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
רוי, ספציפית לעובדי האקדמיה... השכר בטבלאות הוא אמיתי או מונפץ? נשמע לא סביר בכלל למטה...
אם אני צריך להמר, אז זה בטח חלק מסויים בשכר, שעולה ככל שמלמדים יותר, מקבלים יותר מלגות וכו'...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001070413
האמת שאני לא כל כך רוצה לענות על זה כי נוח לי שיחשבו שזה נכון, אבל לא... המספרים בטבלה לא קשורים למציאות, גם אין לוותק כזה השפעה על השכר. המספרים בכתבה עצמה יותר קרובים, אבל זה שכר בסיס בלבד (מה שהאוניברסיטה משלמת). מי שמביא כסף מקרנות חיצוניות מקבל תוספות על חשבון הכסף הזה והתוספת יכולה להגיע עד 60%.
MTA2311 כתב:פייטון נחשב די בולשיט לא?
MTA2311 כתב:פייטון נחשב די בולשיט לא?
MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:פייטון נחשב די בולשיט לא?
ממש לא, זאת שפה שהולכת מאוד חזק כיום.
תודה יוני על הלינק. אנחנו בקורס הראשון שלנו לומדים JAVA דרך אגב.
MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
האמת שזה תלוי עד כמה אתה מעמיק...
הסינטקס של השפה, זה פחות חשוב. יותר חשוב מה היכולות של השפה ומה אפשר לעשות איתה, ועד כמה זה נוח ומהיר.
נגיד, אני בתכלס מתכנת במטלב... אבל מה, רוב הזמן אני בכלל לא עושה דברים שרוב האנשים עושים עם מטלב.
כל סטודנט להנדסה יודע לעשות לא מעט דברים עם מטלב, אבל מעטים מאוד נחשפים ליכולות שיש לשפה הזאת לבנות GUI, אפליקציות,
דוחות, תשתיות וכו'.
אני מאמין שעם פייטון זה דומה, וההבדל המשמעותי מבחינת השימושיות בה, זה קהילת המשתמשים, וג'יגה בייטים של קוד שפזורים
ברחבי הרשת ושעושים כבר את רוב הדברים שצריך, ורק צריך לדעת איפה לחפש.
shayD כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
הסינטקס של השפה, זה פחות חשוב. יותר חשוב מה היכולות של השפה ומה אפשר לעשות איתה, ועד כמה זה נוח ומהיר.
נגיד, אני בתכלס מתכנת במטלב... אבל מה, רוב הזמן אני בכלל לא עושה דברים שרוב האנשים עושים עם מטלב.
כל סטודנט להנדסה יודע לעשות לא מעט דברים עם מטלב, אבל מעטים מאוד נחשפים ליכולות שיש לשפה הזאת לבנות GUI, אפליקציות,
דוחות, תשתיות וכו'.
אני מאמין שעם פייטון זה דומה, וההבדל המשמעותי מבחינת השימושיות בה, זה קהילת המשתמשים, וג'יגה בייטים של קוד שפזורים
פתחת פה תיבת פנדורה עם המטלב,
צפה להודעות מטרידות ממני בסמסטר הקרוב.
jol9 כתב:shayD כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
דוחות, תשתיות וכו'.
אתה מוזמן בכיף...
מה אתה לומד תזכיר לי
shayD כתב:jol9 כתב:shayD כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:התכוונתי בולשיט מבחינת רמת הקושי.
דוחות, תשתיות וכו'.
אתה מוזמן בכיף...
מה אתה לומד תזכיר לי
תודה,
הנדסה אזרחית.
my man כתב:בשעה טובה ומוצלחת, אחרי שלוש שנים מייגעות שכללו 2 ילדים, עבודות מזדמנות, חוסר פסיכי בשעות שינה וטירוף מוחלט, סיימתי את התואר שלי!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני עדיין לא מעכל את זה...וואו!
(תרשו לי להתגאות קצת?![]()
ממוצע מדהים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים