המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמעתי עכשיו שביקשנו עזרה מהרשות ושהיא שולחת כמה כבאיות לעזור באיזור ירושלים.
אף תגובה שלי לא תצליח לתאר נכון את המצב.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעתי עכשיו שביקשנו עזרה מהרשות ושהיא שולחת כמה כבאיות לעזור באיזור ירושלים.
אף תגובה שלי לא תצליח לתאר נכון את המצב.
כל היום אמרו שזה היה הפוך והרשות הציעה את העזרה
jol9 כתב:מילה לגבי עיסקת הצוללות...
שמעתי היום ששליש מהעיסקה ממומנת ע"י ממשלת גרמניה.
אולי בכל זאת, זה לא כזה גרוע...
felix_r כתב:jol9 כתב:מילה לגבי עיסקת הצוללות...
גם את הצוללות הקודמות קיבלנו בסיבסוד של גרמניה
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מילה לגבי עיסקת הצוללות...
גם את הצוללות הקודמות קיבלנו בסיבסוד של גרמניה
אני לא ידעתי את זה.
הבנתי גם ששימרון לא ייצג לא את חברת הספנות, ובטח ובטח שלא את הממשלה הגרמנית.
הוא עו"ד של נציג של חברת הספנות, אבל הוא עו"ד פרטי שלו, לכל מיני עניינים, ובכלל לא קשור לעיסקה הזאת.
הגרמנים התעקשו שחברת ספנות גרמנית תקבל את המכרז לעבודה (בעצם לא היה מכרז), בגלל המימון החלקי שלהם.
בכל מקרה, נשמע כמו עוד נסיון של עלובי החיים מהתקשורת לעשות כאן סיבוב על הגב של ביבי.
jol9 כתב:נמאס מהם כבר
LIAV10 כתב:רוי מוזר לי העניין איתך, אתה סוג של ״דמוקרט״ פה בישראל וסוג של ״רפובליקן״ בארה״ב (בעיקר בענייני ישראל).
לא?
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:רוי מוזר לי העניין איתך, אתה סוג של ״דמוקרט״ פה בישראל וסוג של ״רפובליקן״ בארה״ב (בעיקר בענייני ישראל).
לא?
לא. אני לא מאמין במחנות. הדעות שלי הן פעם פה ופעם שם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:נמאס מהם כבר
http://news.walla.co.il/item/3015803
אני נדהם כל פעם מחדש מיכולות ההכחשה שלך.
לא מפריע לך שהעו"ד הפרטי של ראש הממשלה (שעובד בשבילו ללא תמורה כי הוא "חבר אמת"), מייצג אדם שמתווך בעסקה של בטחונית מליארדים ומבקש לעצור מכרזים לטובת הלקוח שלו? זה נראה לך הגיוני?
jol9 כתב:דבר ראשון, אני לא מאמין לשום מילה שנכתבת בוואלה על ביבי, ועוד פחות מכך לשום מילה שנאמרת בערוץ 10 בכלל וע"י דרוקר בפרט.
דבר שני, העובדות שני מכיר הן כאלה:
- שימרון הוא עו"ד פרטי של הנציג. לא היה לו ואין לו שום קשר למו"מ, אף אחד לא ראה אותו שם ולא דיבר איתו שם.
- ביבי מנהל את השיחות שלו רק ברמה של מרקל.
- הגרמנים הם אלה שמממנים שליש מהעסקה, כאשר התנאי שלהם, הוא שהמספנות שלהם יקבלו את המכרז, לטובת התעסוקה והכלכלה המקומית (נשמע לי כמו עסקה טובה לכל הצדדים).
בסופו של דבר, וכמו תמיד, יש כאן התנפלות חסרת רסן של התקשורת והמצדדים בה. עיוותים של עובדות, שקרים וסילופים.
אפשר להתווכח נניח על הנחיצות של הצוללות. אני אישית לא מספיק מבין בזה, בשביל לחוות דעה, אבל שמעתי הרבה מאוד דעות בעד הדבר הזה.
אבל אני לא רואה שום סיבה להתחיל במחול שדים, שעלול אפילו לטרפד את העסקה הזאת.
אם יש הוכחות קונקרטיות, אז שיציגו אותן ליועץ המשפטי, ושינהלו בדיקה, חקירה וכד'.
לדעתי אין כלום, ואני בטוח במקרה הזה, כמו בעשרות מקרים אחרים בעבר, שלא יהיה כלום לא נגד שימרון ובוודאי שלא נגד ביבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד