המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:בשבוע הבא מגיע לאקרנים אחד הסרטים המצופים בשנים האחרונות, עלייתו של האביר האפיל. הביקורות של הקרנת הטרום בכורה מספרות על סרט אדיר שעולה באיכותו על "האביר האפל"!!
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:בשבוע הבא מגיע לאקרנים אחד הסרטים המצופים בשנים האחרונות, עלייתו של האביר האפיל. הביקורות של הקרנת הטרום בכורה מספרות על סרט אדיר שעולה באיכותו על "האביר האפל"!!
אם זה נכון אז זה סרט מטורף כי ''האביר האפל'' היה סרט מעולה
LIAV10 כתב:בא לי לראות עכשיו סרט כזה קליל ומצחיק, על מה אתם ממליצים?
בסגנון כזה של שעת שיא..
מכירים עוד שחורים מצחיקים כאלה כמו כריס טאקר חוץ מאדי מרפי?
Dperk כתב:LIAV10 כתב:בא לי לראות עכשיו סרט כזה קליל ומצחיק, על מה אתם ממליצים?
בסגנון כזה של שעת שיא..
תראה את קראנק עם ג'ייסון סטאתהאם. גם קליל ומצחיק, גם אקשן חזק שלא נפסק.
שחורים מצחיקים? אם אדם מצחיק מה זה משנה באיזה צבע הוא? בעצם אלא אם כן חסרים לך עובדים לחווה ואתה רוצה שהם גם יצחיקו אותך בזמן שהם קוטפים כותנה.
בכל מקרה, לשאלתך - דייב שאפל, טרייסי מורגן.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:בא לי לראות עכשיו סרט כזה קליל ומצחיק, על מה אתם ממליצים?
בסגנון כזה של שעת שיא..
שחורים מצחיקים? אם אדם מצחיק מה זה משנה באיזה צבע הוא? בעצם אלא אם כן חסרים לך עובדים לחווה ואתה רוצה שהם גם יצחיקו אותך בזמן שהם קוטפים כותנה.
כבר ראיתי קראנק..
שחורים הרבה יותר מצחיקים, הם ילדותיים כאלה מצד אחד, לא מפסיקים לקלל מצד שני..
אנשים שמחים כאלה..
הקול של כריס טאקר פשוט הורג אותי מצחוק..
Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:בא לי לראות עכשיו סרט כזה קליל ומצחיק, על מה אתם ממליצים?
בסגנון כזה של שעת שיא..
כבר ראיתי קראנק..
אנשים שמחים כאלה..
קראנק 2 ראית? הרבה יותר מופרע, מופרך, ווולגרי.
חחחחח איזה גזען אתה, אני מכיר שחורים רציניים לגמרי ולבנים ילדותיים שלא מפסיקים לקלל.
אגב, מה שלום הקרסול שלך? כבר החלים? מהכדורגל אתמול יש לי שבר מאמץ בברך, 3 שבועות עד חודש החלמה
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:בא לי לראות עכשיו סרט כזה קליל ומצחיק, על מה אתם ממליצים?
בסגנון כזה של שעת שיא..
כבר ראיתי קראנק..
אנשים שמחים כאלה..
קראנק 2 ראית? הרבה יותר מופרע, מופרך, ווולגרי.
חחחחח איזה גזען אתה, אני מכיר שחורים רציניים לגמרי ולבנים ילדותיים שלא מפסיקים לקלל.
אגב, מה שלום הקרסול שלך? כבר החלים? מהכדורגל אתמול יש לי שבר מאמץ בברך, 3 שבועות עד חודש החלמה
וואי איזה באסה..
עדין טיפה כואב לי, אבל לא נורא, אני כבר שבוע עושה ספורט..
החלמה מהירה..
אני אף פעם לא אשכח את יוניברסל סטודיו'ס באורלנדו, יש שם כל כמה מטרים בנאדם שמכוון את כל המכוניות למקום חניה, כולם היו שם לבנים מסודרים שכיוונו אותנו בלי שום שימחה ופתאום היה שם שחור אחד שהתחיל לרקוד ולעשות פנטומימה כאילו הוא מושך אותנו בחבל ופשוט היינו על הרצפה..
הוא היה קטייל טאקר כזה חחח...
Dperk כתב:אה אוקיי, מצטער על הגישה הטיפה עוקצנית, זה הכאבים בברך שפשוט הורגים אותי![]()
לפני בערך 50 שנה באמת ביטלו את הסגרגציה - ההפרדה הבין גזעית ואת החוקים המפלים - חוקי "ג'ים קרואו".
יש מקום בעולם שלא היית בו??
LIAV10 כתב:מה הסרט הכי מצחיק שראיתם? אני מחפש משהו לראות היום..
(לא ישן מידי)
Holiday_Armadillo כתב:בכל יום יש שני שוברי קופות ביס2
היום ב-22:00 יש את ''ברבור שחור'' שממש אהבתי(אל תתאכזבו מעצמכם אם לא תבינו את הסוף בפעם הראשונה חחח)ואחרי זה יש את ''עימות חזיתי'' עם ניקולס קייג' וג'ון טרבולטה שזה באמת קלאסיקה
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:בכל יום יש שני שוברי קופות ביס2
היום ב-22:00 יש את ''ברבור שחור'' שממש אהבתי(אל תתאכזבו מעצמכם אם לא תבינו את הסוף בפעם הראשונה חחח)ואחרי זה יש את ''עימות חזיתי'' עם ניקולס קייג' וג'ון טרבולטה שזה באמת קלאסיקה
איזה סרט גדול זה ברבור שחור) לגבי הסוף, אני חושב שהמשמעות שלו היא שלשלמות יש מחיר יקר, אבל אני לא לגמרי בטוח בזה.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:בכל יום יש שני שוברי קופות ביס2
איזה סרט גדול זה ברבור שחור) לגבי הסוף, אני חושב שהמשמעות שלו היא שלשלמות יש מחיר יקר, אבל אני לא לגמרי בטוח בזה.
זה לא עניין של מוסר השכל..סתם להבין תכלס את הסוף
להרבה אנשים לקח כמה פעמים עד שהם הבינו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים