המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:MaccabiTA כתב:התנין כתב:michael כתב:יש כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים ומארחים.
למה לא שומעים על עזרה מצד המגזר החרדי ? למה אין אפילו כמינימום תפילה המונית בכותל לשלום המדינה ?
מה לעזאזל הקשר? מאז שאני זוכר את עצמי, הם אומרים שהם מתפללים ולומדים תורה כל היום כדי שה' יעזור לכל עם ישראל. למה סתם לחפש איפה שלא צריך?
נראלי שאם הם היו עולים על מדים זה יכל להיות קצת יותר אפקטיבי..
כן בטח. תגייס אותם לצבא ותקבל צבא שלא ערוך לקבל אותם ולא ידע מה לעשות איתם.
חוץ מזה זה לא קשור לעניין. אני הגבתי למיכאל שטען שהם אפילו לא עורכים תפילה לשלום עם ישראל ובלה בלה בלה...
michael כתב:אני לא מחפש את החרדים. אני ממש לא שם.
התכוונתי לכך שלא שומעים את המגזר הגדול הזה.
מדובר על מגזר גדול ומאורגן שהייתי מצפה ממנו ליותר.
לא ביקשתי שיעלו על מדים אבל תפילה המונית בכותל היתה מחממת מאוד את הלב של העם.
MaccabiTA כתב:התנין כתב:MaccabiTA כתב:התנין כתב:michael כתב:יש כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים ומארחים.
למה לא שומעים על עזרה מצד המגזר החרדי ? למה אין אפילו כמינימום תפילה המונית בכותל לשלום המדינה ?
מה לעזאזל הקשר? מאז שאני זוכר את עצמי, הם אומרים שהם מתפללים ולומדים תורה כל היום כדי שה' יעזור לכל עם ישראל. למה סתם לחפש איפה שלא צריך?
נראלי שאם הם היו עולים על מדים זה יכל להיות קצת יותר אפקטיבי..
כן בטח. תגייס אותם לצבא ותקבל צבא שלא ערוך לקבל אותם ולא ידע מה לעשות איתם.
חוץ מזה זה לא קשור לעניין. אני הגבתי למיכאל שטען שהם אפילו לא עורכים תפילה לשלום עם ישראל ובלה בלה בלה...
הצבא לא צריך להתאים את עצמו אליהם, הם צריכים להתאים את עצמם לצבא. בדיוק כמו שכל אדם אחר עושה. אבל זה כבר עניין אחר. בכל מקרה אין לי צורך בתפילה המונית, מי שינצח את המלחמה זה צה״ל, בטח ובטח שלא הישיבות. אבל כמו שצוין פה ראית עד כמה הם מנותקים מהעם לפני כמה ימים כשבזמן שמיני-מלחמה מתנהלת בדרום (ואפילו במרכז) הם מנהלים תפילה המונית נגד הגיוס.
michael כתב:בעת חירום זה דבר מקובל. זה היה וזה יהיה.
לא ביקשתי ניסים ונפלאות , מדובר באקט סימלי בלבד.
התנין כתב:michael כתב:בעת חירום זה דבר מקובל. זה היה וזה יהיה.
ומה אתה עושה כ''אקט סימלי'' שיועיל למוראל העם היושב בציון?
התנין כתב:michael כתב:בעת חירום זה דבר מקובל. זה היה וזה יהיה.
ומה אתה עושה כ''אקט סימלי'' שיועיל למוראל העם היושב בציון?
michael כתב:הטיל לירושלים נפל בחלק המזרחי, אצל הבני דודים.
אל אקצה בסכנה כבר אמרנו
felix_r כתב:michael כתב:הטיל לירושלים נפל בחלק המזרחי, אצל הבני דודים.
אל אקצה בסכנה כבר אמרנו
חחח... זה באמת היה יכול להיות מעניין אם טיל היה נופל בול על כיפת הסלע
MaccabiTA כתב:אני לא יודע באיזה צבא אתה שירתת, אבל בזה שאני משרת יש התחשבות באנשים אבל באותו זמן הם צריכים להתאים את עצמם למערכת, זו לא דיקטטורה, קוראים לזה צבא. אף אחד מהחיילים בצה״ל לא מקבל את כל מה שהוא רוצה, אפילו לא קרוב לזה ברוב המקרים, אין שום סיבה שהחרדים יקבלו יחס מיוחד. בדיוק כמו שיש חיילים דתיים בצבא שמקבלים את מה שמגיע להם ומתפרשים מצידם כך צריכים לעשות החרדים.
זה שהמצב לא הולך להשתנות ממש לא עושה אותך צודק. זה רק אומר שיש פה מגזר של פרזיטים כפויי טובה שמשום מה חושבים שהם מעל לחוק ולצערי נכנעים לסחטנות שלהם
MTA2311 כתב:1.מזל שאנחנו לא תלויים בתפילות של אף אחד. מבחינתם מה שקורה עכשיו זה בטח עונש על הפקרות והתבוללות.
2. בכל בט"ר היום ניתנת הזכות לחיילים להשתייך לגדוד מגדרי.
3. גדודי הנחל החרדי.
4. רמת ההכשר היום בצבא היא גבוהה מאוד, ויש אפשרות גם לקבל אוכל ברמת הכשרות הגבוהה ביותר.
5. לא חסרים חרדים שמשרתים היום בצבא בלי בעיות מיוחדות.
michael כתב:זאת הזדמנות שצריך למנף אותה בעולם באופן מיידי.
אני הולך בדקות הקרובות לשלוח מייל למשרד החוץ כדי להתחיל במינוף.
מדובר על ארגון שפוגע במקומות הקדושים לשלושת הדתות ומסכן אותם.
צריך לקום כל צעקה בעולם כולו נגד החמאס.
אלאקצה בסכנה כבר אמרנו. זה עניין עולמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים