ת'רד המצביעים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המצביעים

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 12:36

די לשקרים!

א) אובמה יצר 3 טריליון דולר חוב בכהונה הראשונה שלו.
ב) באמת? לא שווה התייחסות? חשבתי שבן אדם נאור כמוך אמור להתייחס לרצח מאות אלפי אזרחים נשים וילדים (גם אם הם ערבים). מי החליט לתמוך בכל החתרנים של האיסלאם הקיצוני במדינות ערב, כי הוא חשב שהוא תומך בתהליכים דמוקראטיים עלאק! אובמה האידיוט!
ג) שקר ושקר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2013, 12:54

לדעתי אתם גולשים כאן לדיון לא קשור (אם כי מעניין בפני עצמו).
אתמול היו בחירות בישראל ולא בארה"ב, ונקבע שאובמה וביבי יעבדו עוד 4 שנים ביחד.

חני צודקת. ברגע שהדברים יעלו על השולחן, אז יהיו הרבה מחלוקות. אבל, יש עתיד, היא לא מפלגה מדינית-ביטחונית מובהקת.
היא קמה על נושאים אחרים, וזכתה לתמיכה אדירה מהציבור על נושאים אחרים.
נכון, כמו כל מפלגה רצינית היא מחזיקה גם במצע מדיני, אבל בתחושה שלי, כשהנושאים האלה יהיו רלוונטיים, יהיה הרבה יותר קל ליש עתיד
לזוז ימינה לכיוון השותפות הקואליציוניות שלה, במיוחד אם היא תחזיק בהישגים נאים בתחומים שיותר חשובים לה.

לפיד לא ימהר לפרק את הקואליציה ולרוץ לבחירות (וגם לא בנט), והתחזיות המלומדות של איתן כבל ופרשנים שמאלנים שהממשלה תחזיק שנה וחצי, היו זהות לחלוטין לפני 4 שנים.

בסופו של דבר יהיה כאן שכר-מכר. כל אחד יצטרך לוותר במשהו, ונראה לי הרבה יותר סביר, שלפיד יוותר על העקרונות המדיניים שלו מאשר על דברים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 12:57

felix_r כתב:
jol9 כתב:מפת המנדטים חזרה באופן די מדוייק למה שהיה במדגמים.
ליכוד עם 31, לפיד עם 19, שלי עם 15 וכו'.

התקשורת שוחטת את נתניהו, וטוענת שהציבור לא אוהב אותו ומאס בו, למרות שדווקא זה לא נראה ככה.
אני כן חושב שהיתה כאן אמירה ברורה של הציבור, שהוא רוצה לעלות את ענייני מעמד הביניים על סדר היום, ושזה יהיה הליבה של קווי היסוד של הממשלה הבאה,
ולא מו"מ מדיני או כל דבר אחר בסגנון.

סה"כ אפשר לראות את זה כמשהו טוב.

מסכים איתך. גם אני חושב שלא קרה פה שום אסון. בסך הכל זה לא שהציבור הלך חזק שמאלה פתאום. הציבור בסך הכל ביקש שהממשלה תתרכז יותר בכמה נושאים פנימיים שעומדים על סדר היום, נושאים שהממשלה קצת הזניחה לאור ההתעסקות הרבה בבעיות חוץ.

מעניין שאתה מסכים עם זה פליקס. אני דווקא חשבתי שבעיניך הכל טוב פה ושכולם מפונקים. שהעלייה במוצרי הצריכה והנדל"ן הם טבעיים. שהמחאה החברתית ייצגה ציבור קטן, תל אביבי, שמאלני ומפונק, שאפילו איחלת לו טילים על הראש.

קטעים איתך. אם זה לא היה עצוב, הייתי מתגלגל מצחוק.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 13:07

MTA2311 כתב:קצת פתטי שהתקשורת מדברת על ההפסד הגדול של ביבי, כשמי שקיבלה בראש זאת בעצם שלי.

קצת פתטי לא להבין את זה: הליכוד וישראל ביתינו בכנסת הקודמת מנו לא פחות מ-42 חברי כנסת, 27 ו-15 בהתאמה. כעת, הם עומדים ביחד על 31 ח"כים בלבד, 20 ו-11 בהתאמה.
מדובר על מפלגת השלטון הנוכחית וכמעט בוודאות כמפלגת השלטון הבאה. לא לדבר על זה ? אז על מה כן ידברו ?

בנוגע לעבודה - קודם כל, בהחלט דיברו על האכזבה הקשה בעבודה, אז אני לא מבין על מה הטענות. נכון שלאחר נפילתה של קדימה, היו תקוות שהעבודה תצליח לבסס את מעמדה חזרה במפה הפוליטית כאחת משתי המפלגות הגדולות ביותר, אבל בסופו של יום זה לא קרה, אבל באופן פחות דרמטי מסיפור ביברמן, מאחר ובשורה התחתונה, המפלגה העלתה את כוחה ב-2 מנדטים, בהשוואה לבחירות הקודמות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2013, 13:10

קובי כתב:
MTA2311 כתב:קצת פתטי שהתקשורת מדברת על ההפסד הגדול של ביבי, כשמי שקיבלה בראש זאת בעצם שלי.

קצת פתטי לא להבין את זה: הליכוד וישראל ביתינו בכנסת הקודמת מנו לא פחות מ-42 חברי כנסת, 27 ו-15 בהתאמה. כעת, הם עומדים ביחד על 31 ח"כים בלבד, 20 ו-11 בהתאמה.
מדובר על מפלגת השלטון הנוכחית וכמעט בוודאות כמפלגת השלטון הבאה. לא לדבר על זה ? אז על מה כן ידברו ?

בנוגע לעבודה - קודם כל, בהחלט דיברו על האכזבה הקשה בעבודה, אז אני לא מבין על מה הטענות. נכון שלאחר נפילתה של קדימה, היו תקוות שהעבודה תצליח לבסס את מעמדה חזרה במפה הפוליטית כאחת משתי המפלגות הגדולות ביותר, אבל בסופו של יום זה לא קרה, אבל באופן פחות דרמטי מסיפור ביברמן, מאחר ובשורה התחתונה, המפלגה העלתה את כוחה ב-2 מנדטים, בהשוואה לבחירות הקודמות.

קצת פתטי להתעלם מהעובדה שביבי יהיה ראש הממשלה, בעוד ששלי תשב באופוזיציה ותדעך לאט לאט.
התקשורת דיברה על אכזבה בעבודה, ועל כישלון בליכוד. אם זה לא היה עצוב הייתי מתגלגל מצחוק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 13:13

MTA2311 כתב:
קובי כתב:

קצת פתטי להתעלם מהעובדה שביבי יהיה ראש הממשלה, בעוד ששלי תשב באופוזיציה ותדעך לאט לאט.
התקשורת דיברה על אכזבה בעבודה, ועל כישלון בליכוד. אם זה לא היה עצוב הייתי מתגלגל מצחוק.

כתבת דברים לא קשורים. מה שכן, היית מאוד מקורי. היה נעים להתדיין איתך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2013, 13:26

אין יותר כיף מלהגיד "זה לא קשור" בלי לנמק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 13:27

קובי כתב:
felix_r כתב:

התקשורת שוחטת את נתניהו, וטוענת שהציבור לא אוהב אותו ומאס בו, למרות שדווקא זה לא נראה ככה.
אני כן חושב שהיתה כאן אמירה ברורה של הציבור, שהוא רוצה לעלות את ענייני מעמד הביניים על סדר היום, ושזה יהיה הליבה של קווי היסוד של הממשלה הבאה,

מסכים איתך. גם אני חושב שלא קרה פה שום אסון. בסך הכל זה לא שהציבור הלך חזק שמאלה פתאום. הציבור בסך הכל ביקש שהממשלה תתרכז יותר בכמה נושאים פנימיים שעומדים על סדר היום, נושאים שהממשלה קצת הזניחה לאור ההתעסקות הרבה בבעיות חוץ.

מעניין שאתה מסכים עם זה פליקס. אני דווקא חשבתי שבעיניך הכל טוב פה ושכולם מפונקים. שהעלייה במוצרי הצריכה והנדל"ן הם טבעיים. שהמחאה החברתית ייצגה ציבור קטן, תל אביבי, שמאלני ומפונק, שאפילו איחלת לו טילים על הראש.

קטעים איתי? בוא נראה.

אני אף פעם לא אמרתי שהכל טוב ואין מה לתקן. אני רק אמרתי שהמחאה היא מוגזמת, ןמגיעה דווקא מהכיוון של העשירים יותר, ולא מאלה שבאמת קשה להם.

לפיד באמת קיבל את מירב הקולות במקומות כמו הרצליה או רמת השרון (חחח.. באמת המקומות הכי נזקקים בארץ). לעומת זאת בערים וישובים בהם רמת החיים נמוכה יותר, לפיד קיבל פחות קולות מהממוצע. אז המחאה היא באמת יותר תל-אביבית.

לא איחלתי טילים לאף אחד.

אז עם מי הקטעים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 13:38

felix_r כתב:
קובי כתב:
felix_r כתב:

קטעים איתי? בוא נראה.

אני אף פעם לא אמרתי שהכל טוב ואין מה לתקן. אני רק אמרתי שהמחאה היא מוגזמת, ןמגיעה דווקא מהכיוון של העשירים יותר, ולא מאלה שבאמת קשה להם.

לפיד באמת קיבל את מירב הקולות במקומות כמו הרצליה או רמת השרון (חחח.. באמת המקומות הכי נזקקים בארץ). לעומת זאת בערים וישובים בהם רמת החיים נמוכה יותר, לפיד קיבל פחות קולות מהממוצע. אז המחאה היא באמת יותר תל-אביבית.

לא איחלתי טילים לאף אחד.
אז עם מי הקטעים?

סבבה :grin מודה ועוזב ירוחם, למרות שלא הודית, אלא רק עזבת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 13:41

לא הבנתי מה כתבת בתגובה האחרונה.

תבדוק פה את ההתפלגות לפי ישובים, ותראה שאני צודק:
http://www.facebook.com/keshet.mako
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 ינואר 2013, 14:22

יאיר לפיד הודיע שהוא מייצג את מעמד הביניים, זה לא סוד אלא דבר ידוע.
מעמד הביניים אינם החלשים או תושבי הפריפריה, בטח שאינם סקטורים כמו החרדים או הערבים אלא הם מעמד הביניים והם חיים בעיקר באיזורים בהם הוא קיבל הרבה קולות.

המחאה לעומת זאת, היתה הרבה יותר נרחבת וכללה הרבה זרמים ודיעות. יאיר לא מייצג את כל דיעות המחאה.
אבל הדגש בבחירות האלה על הנושאים החברתיים והכלכליים - זה ההישג האמיתי של המחאה
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 14:50

חנו'ש כתב:יאיר לפיד הודיע שהוא מייצג את מעמד הביניים, זה לא סוד אלא דבר ידוע.
מעמד הביניים אינם החלשים או תושבי הפריפריה, בטח שאינם סקטורים כמו החרדים או הערבים אלא הם מעמד הביניים והם חיים בעיקר באיזורים בהם הוא קיבל הרבה קולות.

המחאה לעומת זאת, היתה הרבה יותר נרחבת וכללה הרבה זרמים ודיעות. יאיר לא מייצג את כל דיעות המחאה.

אני לא ממש רואה איך (אם כל הרצון הטוב) אפשר לספק דירות במרכז במחירים זולים משמעותית מהיום.
אז נכון, אני לא איזה פרופסור לכלכלה, ולא איזה גאון עיסקי, אבל אני פשוט לא רואה שום אפשרות לדירות זולות בת"א גם אם המדינה תתן לקבלנים את הקרקע בחינם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 ינואר 2013, 14:52

תחבורה ציבורית כמו במדינה מתוקנת....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 15:00

חנו'ש כתב:תחבורה ציבורית כמו במדינה מתוקנת....

לדוגמא?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 15:36

felix_r כתב:

אני לא ממש רואה איך (אם כל הרצון הטוב) אפשר לספק דירות במרכז במחירים זולים משמעותית מהיום.
אז נכון, אני לא איזה פרופסור לכלכלה, ולא איזה גאון עיסקי, אבל אני פשוט לא רואה שום אפשרות לדירות זולות בת"א גם אם המדינה תתן לקבלנים את הקרקע בחינם.

אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תל אביב" (האם זה גם פתח תקווה?), אבל הורדת מחירי הדיור הוא דבר אפשרי ואפילו קינג ביבי הודיע על כך. וכן, הכוונה להורדת המחירים גם בגוש דן, ע"ע הסופרטאנקר של ביבי בנדל"ן שאותו הקים אחרי המחאה החברתית ואז זנח.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 15:47

קובי כתב:
felix_r כתב:

אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תל אביב" (האם זה גם פתח תקווה?), אבל הורדת מחירי הדיור הוא דבר אפשרי ואפילו קינג ביבי הודיע על כך. וכן, הכוונה להורדת המחירים גם בגוש דן, ע"ע הסופרטאנקר של ביבי בנדל"ן שאותו הקים אחרי המחאה החברתית ואז זנח.

קרא את זה:
http://finance.walla.co.il/?w=/3/2608781
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 15:50

זה רק חלק מהעניין. ושוב, זה אפשרי. חוץ מזה, חשבתי שאתה מאמין לקינג ביבי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 16:18

קובי כתב:זה רק חלק מהעניין. ושוב, זה אפשרי. חוץ מזה, חשבתי שאתה מאמין לקינג ביבי...

קודם כל בוא נעמיד את הדברים על מקומם. אני באמת מאמין שנתניהו הוא ראש הממשלה הטוב ביותר מכל מה שיש לפוליטיקה שלנו להציע היום. עד כאן. האם אמרתי פעם שהוא מושלם? לא. האם אמרתי פעם שאני מסכים עם כל מה שהוא עושה? לא. האם אמרתי פעם שכל מה שהוא עשה, הוא עשה בצורה המוצלחת ביותר? לא. אבל זאת המציאות, זו לא איזו אוטופיה. אף פעם אין ראש הממשלה מושלם. לא יודע אם אתה פגשת ראש הממשלה מושלם, אבל אני לא. זה מה יש, ולדעתי כרגע אין מישהו שאני אהיה מרוצה ממנו יותר. אז אבקש ממך להפסיק כל הזמן עם הבדיחות השמאלניות שלך, שמציגות אותי כאיזשהו מאמין עיוור בקדוש נתניהו. דווקא העובדה, שאני לא מאמין בכל הדמוניזציה של התקשורת השמאלנית, מראה שאני אדם שעושה בעצמו את האנליזה של המצב, ולא מושפע מדעות של אחרים.

שנית, אני גם מאמין בכלכלה חופשית. ובכלכלה כמו בכלכלה, הכל עניין של היצע וביקוש. הביקוש במרכז הוא כל כך גדול שיש לי ספק גדול מאוד באפשרות להוזיל את הדיור בצורה רצינית. אל תשכח, שיש גם מאות אלפי אנשים שעובדים במרכז, אבל חיים מחוץ לגוש דן ונוסעים כל יום לעבודה. אותם מאות אלפים גם כן ירצו לעבור קרוב יותר למקום העבודה אם יצוץ פתאום דיור מוזל, ויקפיצו את המחירים בחזרה למעלה.

לדעתי, על מנת באמת להוריד את המחיר בצורה רצינית באיזור המרכז, צריך לבנות לפחות "עוד תל-אביב אחת" של דירות ליד תל-אביב הקיימת, וזה נראה לי פרויקט גדול מדי על כל אחד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 ינואר 2013, 16:23

שורה תחתונה - ניתן להגדיל באופן משמעותי תוך זמן קצר יחסית את היצע הדירות בגוש דן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2013, 16:28

קובי כתב:שורה תחתונה - ניתן להגדיל באופן משמעותי תוך זמן קצר יחסית את היצע הדירות בגוש דן.

בשורה התחתונה - לא ניתן. בטוח לא בזמן קצר. כמו שאמרו ב"אסקימו לימון" : אתה חולמת, מותק!

אולי-אולי הוזלה קטנה תוך 3-4 שנים.

נ.ב. אם אתה חושב שניתן, אז אתה הוא זה שכל כך בטוח שביבי יכול לעשות קסמים :taunt
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים