המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:אורי אורבך שר הספורט.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול להשלים לי פערים? הבנתי השמועות מדברות על לפיד כשר אוצר ובנט כשר התמ״ת..
ככל הנראה, זה עוד לא סגור:
ליכוד: ביבי - ראש ממשלה, ליברמן - שר חוץ (אחרי המשפט), בוגי - ביטחון, סהר - פנים, הליכוד ייקבל משהו כמו 10 שרים. ריבלין או אדלשטיין - יו"ר הכנסת
לפיד: לפיד - אוצר, פירון - חינוך, יש עתיד יקבלו 5 תיקים, ויכול להיות שאחד מהם יילך למופז
בנט: בנט - תמ"ת, אוריאל - כנראה שיכון. הבית היהודי ייקבלו 3 שרים וכנראה את ועדת הכספים
התנועה: לבני - משפטים וכנראה מצנע או פרץ באיכות הסביבה
הישגים - ממשלה צרה (21 שרים), העלאת אחוז החסימה בבחירות ל-4%
זהו פחות או יותר. צריך לראות מה יהיו קווי היסוד של הממשלה.
yiffy כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול להשלים לי פערים? הבנתי השמועות מדברות על לפיד כשר אוצר ובנט כשר התמ״ת..
ככל הנראה, זה עוד לא סגור:
ליכוד: ביבי - ראש ממשלה, ליברמן - שר חוץ (אחרי המשפט), בוגי - ביטחון, סהר - פנים, הליכוד ייקבל משהו כמו 10 שרים. ריבלין או אדלשטיין - יו"ר הכנסת
לפיד: לפיד - אוצר, פירון - חינוך, יש עתיד יקבלו 5 תיקים, ויכול להיות שאחד מהם יילך למופז
בנט: בנט - תמ"ת, אוריאל - כנראה שיכון. הבית היהודי ייקבלו 3 שרים וכנראה את ועדת הכספים
התנועה: לבני - משפטים וכנראה מצנע או פרץ באיכות הסביבה
הישגים - ממשלה צרה (21 שרים), העלאת אחוז החסימה בבחירות ל-4%
זהו פחות או יותר. צריך לראות מה יהיו קווי היסוד של הממשלה.
נשמע די סביר.
הדבר היחיד שחורה לי זה ועדת הכספים אצל בנט. הוא בטח ייעזר בה כדי לפמפם כספים להתנחלויות מבודדות ויהיה פה שמח.
yiffy כתב:or163 כתב:אורי אורבך שר הספורט.
טוב שלא דובי גל.
חנו'ש כתב:yiffy כתב:or163 כתב:אורי אורבך שר הספורט.
טוב שלא דובי גל.
חחחח
הוא לא היה אמור להיות שר לענייני ירושלים או משהו כזה??
מב הקשר בינו לספורט? יש אנשים בממשלה הזו שאשכרה באים מהתחום כמו שלח או רזבוזוב, למה לא לתת לאחד מהם?? שיתנו לבית היהודי תיק אחר במקום.
אני רק מקווה שאורבך אינו מאוהדי הפועל....
Holiday_Armadillo כתב:מפריע לי שהליכוד קיבל את משרד הפנים
הרגשתי שהפעם בממשלה בלי חרדים יש אפשרות אמיתית לעשות שינוי(כמו מוסד הנישואים וכל זה)
אני אחכה לראות מי יקבל אותו אבל בהחלט העדפתי שיש עתיד יקבלו אותו
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מפריע לי שהליכוד קיבל את משרד הפנים
הרגשתי שהפעם בממשלה בלי חרדים יש אפשרות אמיתית לעשות שינוי(כמו מוסד הנישואים וכל זה)
ככל הנראה גדעון סער, כפיצוי על לקיחת תיק החינוך.
אני רק מקווה שבליכוד לא ישתמשו בתיק הזה כדי להתחנף לחרדים ולא יעשו שינויים רציניים כדי שהחרדים לא יכעסו עליהם בבחירות הבאות.
MTA2311 כתב:אז לפיד ניצח גם בקרב על החינוך... אם הוא לא היה נופל בפח של ביבי, ולוקח את האוצר, היה אפשר להגיד שהוא ניהל את המו"מ בצורה מושלמת.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אז לפיד ניצח גם בקרב על החינוך... אם הוא לא היה נופל בפח של ביבי, ולוקח את האוצר, היה אפשר להגיד שהוא ניהל את המו"מ בצורה מושלמת.
לי יש בעיה עם ההתנהלות שלו בשבוע האחרון.
הוא באמת התנהל כמעט ללא טעויות, וגם את הטעות שעשה עם הדרישה של משרד החוץ הוא תיקן מהר.
אבל בשבוע האחרון הוא הגיע למצב של סחטנות ושל פוליטיקה עתיקה ולא חדשה. הוא גם מייצר מצב שבו הבוס שלו מגיע סחוט וסוג של מובס, וזה אף פעם לא דבר טוב.
אני אישית מקווה שפירון ימשיך את הקו שהחל סהר, ושיעשה עבודה טובה בחינוך.
אישית אני יודע שתלוש השכר של אשתי השתפר משמעותית (והיא אפילו לא הצטרפה לאופק חדש) ואני מקווה שזה ימשיך בכיוון הזה.
חוץ מהתלוש של אשתי, כמובן שיש עוד כמה דברים יותר מינוריים שכדאי להתעסק גם בהם...
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מפריע לי שהליכוד קיבל את משרד הפנים
אני רק מקווה שבליכוד לא ישתמשו בתיק הזה כדי להתחנף לחרדים ולא יעשו שינויים רציניים כדי שהחרדים לא יכעסו עליהם בבחירות הבאות.
למה תמיד חשבתי שאת תומכת בחרדים?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אז לפיד ניצח גם בקרב על החינוך... אם הוא לא היה נופל בפח של ביבי, ולוקח את האוצר, היה אפשר להגיד שהוא ניהל את המו"מ בצורה מושלמת.
לי יש בעיה עם ההתנהלות שלו בשבוע האחרון.
הוא באמת התנהל כמעט ללא טעויות, וגם את הטעות שעשה עם הדרישה של משרד החוץ הוא תיקן מהר.
אבל בשבוע האחרון הוא הגיע למצב של סחטנות ושל פוליטיקה עתיקה ולא חדשה. הוא גם מייצר מצב שבו הבוס שלו מגיע סחוט וסוג של מובס, וזה אף פעם לא דבר טוב.
אני אישית מקווה שפירון ימשיך את הקו שהחל סהר, ושיעשה עבודה טובה בחינוך.
אישית אני יודע שתלוש השכר של אשתי השתפר משמעותית (והיא אפילו לא הצטרפה לאופק חדש) ואני מקווה שזה ימשיך בכיוון הזה.
חוץ מהתלוש של אשתי, כמובן שיש עוד כמה דברים יותר מינוריים שכדאי להתעסק גם בהם...
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מפריע לי שהליכוד קיבל את משרד הפנים
למה תמיד חשבתי שאת תומכת בחרדים?
למה באמת??
michael כתב:העסק נראה דיי סגור.
ממשלה תקום בימים הקרובים.
סילבן תיכף יכנס ל"מוד" הפגוע,
כולם קיבלו תפקידים ורק לו לא נשאר.
יש דיבורים על תפקיד מ"מ ראש הממשלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים