שמואל1 כתב:כמעט בכל מזון שאנחנו צורכים אפשר למצוא כימיקלים וחומרים לא בריאים.
גם בחלב סויה.
אם נברור בצורה בזאת , בסוף נסיים בלהזריק את אבות המזון ישירות לורידים.
תצרכו מה שאתם אוהבים ( אלא אם יש לכם מניע אידיאולוגי לא לצרוך כמו טבעונות).
ועדיין יש דברים יותר בריאים ופחות בריאים
בפקאן טבעי יש הרבה שומן אבל בפקאן סיני יש גם סוכרים וכל מיני, סתם השוואה
חלב סויה זה תרופת פלא? לא, אבל אם אין בזה מוגלה והורמונים אז זה כבר עולה על חלב פרות
לא נראה לכם קצת מוזר שאנחנו החיה היחידה ששותה חלב של חיה אחרת?
המון חיות אוכלות בשר ועשבים אבל אף אחד לא שותה חלב של חיה אחרת ובטח לא אחרי שגיל הינקות נגמר
לא צריך להיות טבעוני בשביל לרצות להיות טיפה יותר בריא ולעשות בחירה טיפה יותר מודעת במה שמכניסים לפה, אין בזה שום דבר רע ואני בכלל לא מדברת על מניעים מצפוניים אלא 100% בריאותיים
פשוט הדרך שמנסים למכור לנו בזכות קמפיינים של מיליארדי שקלים שאנחנו צריכים חלב בשביל הסידן כשהעובדות מראות שזה לא נכון..זה מרתיח