16 יוני 2014, 20:23
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
יאללה להסית נגד המתנחלים, למה לא.
עשרות אירועים של זריקת אבנים מצד ערבים ביומיים האחרונים לא זוכים לאזכור, אבל כשצמיגים של רכב מנוקבים (לא יודעים ולא תפסו את מי שעשה את זה, אגב) זה זוכה לאזכור בחדשות 10.
איך זה לא מכעיס אותך?
אני לא מצפה ליותר מהערבים אבל כששלושה מנתחלי נעדרים וכל מנגנוני הביטחון של ישראל על הרגליים דווקא אז המתנחלים ממשיכים עם הדברים האלה נגד הצבא? זה מרתיח אותי
זה מרתיח אותי ומבחינתי אפשר להכניס את הבבון או שניים שעשו את זה לתא אחד עם האסירים הבטחוניים ולכפות עליהם שביתת רעב.
אבל אני לא יכולה לסבול את ההכללות האלה. משתמע מהדברים (גם בהודעה שלך) שהמתנחלים שמים זין על הצבא ועל אחיהם החטופים ופוגעים בצה״ל בזמן שצה״ל הולך להציל שלושה מטורללים משלהם. המשך ישיר לכל מה שהולך בתקשורת הארורה הזאת בימים האחרונים.
בודדים אחראים למעשה הזה (רוב המתנחלים עסוקים בתפילות שלהם בימים האחרונים, חלקם הגדול אפילו משרת ביחידות מובחרות) וכמו תמיד הם מקבלים סיקור חסר פרופורציה בזמן שאבנים ממשיכות להיזרק.
16 יוני 2014, 20:24
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
עשרות אירועים של זריקת אבנים מצד ערבים ביומיים האחרונים לא זוכים לאזכור, אבל כשצמיגים של רכב מנוקבים (לא יודעים ולא תפסו את מי שעשה את זה, אגב) זה זוכה לאזכור בחדשות 10.
איך זה לא מכעיס אותך?
אני לא מצפה ליותר מהערבים אבל כששלושה מנתחלי נעדרים וכל מנגנוני הביטחון של ישראל על הרגליים דווקא אז המתנחלים ממשיכים עם הדברים האלה נגד הצבא? זה מרתיח אותי
זה מרתיח אותי ומבחינתי אפשר להכניס את הבבון או שניים שעשו את זה לתא אחד עם האסירים הבטחוניים ולכפות עליהם שביתת רעב.
אבל אני לא יכולה לסבול את ההכללות האלה. משתמע מהדברים (גם בהודעה שלך) שהמתנחלים שמים זין על הצבא ועל אחיהם החטופים ופוגעים בצה״ל בזמן שצה״ל הולך להציל שלושה מטורללים משלהם. המשך ישיר לכל מה שהולך בתקשורת הארורה הזאת בימים האחרונים.
בודדים אחראים למעשה הזה (רוב המתנחלים עסוקים בתפילות שלהם בימים האחרונים, חלקם הגדול אפילו משרת ביחידות מובחרות) וכמו תמיד הם מקבלים סיקור חסר פרופורציה בזמן שאבנים ממשיכות להיזרק.
16 יוני 2014, 20:35
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
איך זה לא מכעיס אותך?
אני לא יודעת איך זה משתמע מההודעה שלי שאני טענתי שכל המנתחלים אחראים לזה או תומכים בזה, אפילו לא קרוב
16 יוני 2014, 20:45
16 יוני 2014, 20:48
MTA2311 כתב:חייב לציין שלצד כל השטויות שקראתי בווטסאפ היום היו גם דברים נכונים.
לא ברור לי אם זה ניחוש מאוד מוצלח, או שהיו הדלפות.
16 יוני 2014, 21:10
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חייב לציין שלצד כל השטויות שקראתי בווטסאפ היום היו גם דברים נכונים.
כמו? דברים שמצאו ברכב?
16 יוני 2014, 21:17
שמואל1 כתב:michael כתב:חשבתי על הרעיון של שימוש בכלבים לצורך זיהוי החטופים.
אני לא יודע אם זה מבוצע בפועל אבל זה נראה לי רעיון לא רע בכלל
אפשרי ?
מה דעתכם ?
לא חושב שזה אפשרי. כיצד הכלבים יידעו איזה ריח עליהם למצוא?
16 יוני 2014, 21:20
MTA2311 כתב:חייב לציין שלצד כל השטויות שקראתי בווטסאפ היום היו גם דברים נכונים.
17 יוני 2014, 07:19
17 יוני 2014, 11:14
17 יוני 2014, 14:04
שמואל1 כתב:לא להאמין, פשוט גיס חמישי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4531273,00.html
17 יוני 2014, 14:39
jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא להאמין, פשוט גיס חמישי
די נו, זה מה שמפתיע אותך?
פרובוקטורית וריקה מתוכן.
17 יוני 2014, 20:00
17 יוני 2014, 20:03
MTA2311 כתב:יש מצב שהייתי XXXXXXXX.
אם מישהו היה מוכן לעשות איתה ילדים
.
17 יוני 2014, 20:13
17 יוני 2014, 21:22
17 יוני 2014, 21:30
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:לא להאמין, פשוט גיס חמישי
די נו, זה מה שמפתיע אותך?
פרובוקטורית וריקה מתוכן.
יוני זה מרגיז ומקומם שנותנים לבוגדת ומשתפת פעולה עם האויב להיות בכנסת ישראל. ביזיון שאין כדוגמתו.
17 יוני 2014, 21:33
17 יוני 2014, 21:37
LIAV10 כתב:יופי, עכשיו אני סקרן מה היה כתוב לפני העריכה.
אירוניה: נכנסתי לת׳רד של חוקי הפורום והסתכלתי על החוק שדיברת עליו וכתוב ״אין לפגוע באדם כזה אור אחר״
MTA2311 כתב:
יש מצב שהייתי XXXXXXXX.
אם מישהו היה מוכן לעשות איתה ילדים
17 יוני 2014, 21:40