yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
אסקפיזם טהור אבאלה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
מה? אתה לא רואה? הייתי בטוח שזה ירתק אותך.
my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
אסקפיזם טהור אבאלה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
אין לינאי יכולת להכיל כל כך הרבה אנשים בבת-אחת (נפשית, לא פיזית)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
מה את רומזת פה
איתי-שגב כתב:שפיזית אין לו בעיה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
מה את רומזת פה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בזה. לא בקטע של התנשאות, בחיי, פשוט לא מצליח להבין איך זה מעניין. רק את העונה הראשונה חיבבתי
מה את רומזת פה
שינאי יכול להכיל הרבה איברי מין גבריים בתוך חור התחת שלו
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מה? אתה לא רואה? הייתי בטוח שזה ירתק אותך.
מה את רומזת פה
שינאי יכול להכיל הרבה איברי מין גבריים בתוך חור התחת שלו
רגע, את רומזת בעצם שינאי הומו?
כל כך קשה לקרוא אותך..
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
אתה יודע כמה יהודים הצילו ככה בשואה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
האמת שלא. פספסתי את סרטון העדות הזה ביד ושם.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
עכשיו אני תוהה: האם הם ניצלו בגלל שגם להם הייתה היכולת, או שהם היו חלק ממה שנכנס? כי אם זו השנייה, איזו פאשלה לקסטנר
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
עכשיו אני תוהה: האם הם ניצלו בגלל שגם להם הייתה היכולת, או שהם היו חלק ממה שנכנס? כי אם זו השנייה, איזו פאשלה לקסטנר
בוא נגיד שאנה פרנק הסתתרה במקום הלא נכון
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת יכולת חשובה מאוד שאין להקל בה ראש
בוא נגיד שאנה פרנק הסתתרה במקום הלא נכון
שמעת שיש איזה מחקר שאומר שבכלל לא הסגירו אותה? התפרסם משהו לאחרונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים