המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
https://twitter.com/zvi_meir_/status/1324068442660573185?s=21jol9 כתב:שמואל1 כתב:טראמפ טוען שההצבעה בדואר לא כשרה והיו זיופים.jol9 כתב:הדברים עוד פתוחים וצמודים, אבל נראה שההכרעה תהיה בנבאדה, מישיגן ווויסקונסין, שבכולן ביידן מוביל בקצת.
במדינות האחרות טראמפ מוביל וכנראה ינצח, אבל זה לא יספיק...
לפי מה שאני מבין, יש סיכוי טוב שזה יגיע לבית המשפט העליון, רק לא ממש הבנתי למה, ואיך זה יכול לשנות משהו.
מממ... טוב, נראה שצפויה לנו עוד סאגה ארוכה עם הסיפור
זה הרבה יותר פשוט מזה, ביידן צריך לנצח מדינה אחת, כאשר בכולן או שיש יתרון זעום ל2 הצדדים. מה שכן, כל הקולות שנשארו מעכשיו הם מהדואר ואורבנים ורובם דמוקרטיםRomanR כתב:בסוף זה יפול על נבאדה.. אם טראמפ לוקח את ג'ורגשיה, קרוליינה ופנסילבניה, נבאדה תכריע
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
אלא אם אריזונה תתהפך, שזו גם אפשרותShay_uzan כתב:זה הרבה יותר פשוט מזה, ביידן צריך לנצח מדינה אחת, כאשר בכולן או שיש יתרון זעום ל2 הצדדים. מה שכן, כל הקולות שנשארו מעכשיו הם מהדואר ואורבנים ורובם דמוקרטיםRomanR כתב:בסוף זה יפול על נבאדה.. אם טראמפ לוקח את ג'ורגשיה, קרוליינה ופנסילבניה, נבאדה תכריע
בשביל טראמפ הבעיה באריזונה היא המחוזות. המומנטום שם עלול להתהפך לטובת ביידן או להתאזן. אם הוא יתהפך זה המומנטום בכל המדינות שנשארו.RomanR כתב:אלא אם אריזונה תתהפך, שזו גם אפשרותShay_uzan כתב:זה הרבה יותר פשוט מזה, ביידן צריך לנצח מדינה אחת, כאשר בכולן או שיש יתרון זעום ל2 הצדדים. מה שכן, כל הקולות שנשארו מעכשיו הם מהדואר ואורבנים ורובם דמוקרטיםRomanR כתב:בסוף זה יפול על נבאדה.. אם טראמפ לוקח את ג'ורגשיה, קרוליינה ופנסילבניה, נבאדה תכריע
RomanR כתב:אלא אם אריזונה תתהפך, שזו גם אפשרותShay_uzan כתב:זה הרבה יותר פשוט מזה, ביידן צריך לנצח מדינה אחת, כאשר בכולן או שיש יתרון זעום ל2 הצדדים. מה שכן, כל הקולות שנשארו מעכשיו הם מהדואר ואורבנים ורובם דמוקרטיםRomanR כתב:בסוף זה יפול על נבאדה.. אם טראמפ לוקח את ג'ורגשיה, קרוליינה ופנסילבניה, נבאדה תכריע
חייב לציין שהנתונים בגורגחה נכונים ל3 בבוקר. ביידן השתפר מאז באופן יחסי והוא צריך פחות מ67 אחוזShay_uzan כתב:בשביל טראמפ הבעיה באריזונה היא המחוזות. המומנטום שם עלול להתהפך לטובת ביידן או להתאזן. אם הוא יתהפך זה המומנטום בכל המדינות שנשארו.RomanR כתב:אלא אם אריזונה תתהפך, שזו גם אפשרותShay_uzan כתב:זה הרבה יותר פשוט מזה, ביידן צריך לנצח מדינה אחת, כאשר בכולן או שיש יתרון זעום ל2 הצדדים. מה שכן, כל הקולות שנשארו מעכשיו הם מהדואר ואורבנים ורובם דמוקרטיםRomanR כתב:בסוף זה יפול על נבאדה.. אם טראמפ לוקח את ג'ורגשיה, קרוליינה ופנסילבניה, נבאדה תכריע
לדוגמה בגורגיה עד כה ביידן מקבל 75% מהקולות שנספרו לאחר יום הבחירות והוא צריך להשיג 67%
באריזונה
גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה... 86 אחוז במדינה שלא אמורה להיות מי יודע מה צמודה, הם בקושי סופרים בוואגאסHoliday_Armadillo כתב:מצחיק לראות כמה האמריקאים מתוסכלים מנבאדה
ראית מה הלך בדטרויט? באופן מקרי לחלוטין גם כולם לבניםShay_uzan כתב:גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה...Holiday_Armadillo כתב:מצחיק לראות כמה האמריקאים מתוסכלים מנבאדה
גם רציתי לרשום את זה אתמול אבל הצביעות של המפגינים הפובליקנים היא הזויה. מפגינים עם נשק התבצרו מחוץ למקוד ספירת הקולות באירוזנה להמשיך לספור ובמישיגן הם הפגינו לעצור את את ההצבעה וברגע שביידן עלה ליתרון לספור מחדש...
באותן מדינות יש משקיפים שאומרים שמה שהרפובליקנים עושים להם זה בלתי נסבל
קסם של בחור, להכיר להוריםHoliday_Armadillo כתב:ראית מה הלך בדטרויט? באופן מקרי לחלוטין גם כולם לבניםShay_uzan כתב:גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה...Holiday_Armadillo כתב:מצחיק לראות כמה האמריקאים מתוסכלים מנבאדה
גם רציתי לרשום את זה אתמול אבל הצביעות של המפגינים הפובליקנים היא הזויה. מפגינים עם נשק התבצרו מחוץ למקוד ספירת הקולות באירוזנה להמשיך לספור ובמישיגן הם הפגינו לעצור את את ההצבעה וברגע שביידן עלה ליתרון לספור מחדש...
זה הקטע האהוב עליי עד עכשיו
צחקתי בקול
https://twitter.com/News3LV/status/1324 ... 27456?s=20
הצביעות אגב מגיעה כמובן מהראשShay_uzan כתב:קסם של בחור, להכיר להוריםHoliday_Armadillo כתב:ראית מה הלך בדטרויט? באופן מקרי לחלוטין גם כולם לבניםShay_uzan כתב:גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה...Holiday_Armadillo כתב:מצחיק לראות כמה האמריקאים מתוסכלים מנבאדה
צחקתי בקול
זה ברור... מיוני(!) הוא מכין את הקרקע לזהHoliday_Armadillo כתב:הצביעות אגב מגיעה כמובן מהראשShay_uzan כתב:קסם של בחור, להכיר להוריםHoliday_Armadillo כתב:ראית מה הלך בדטרויט? באופן מקרי לחלוטין גם כולם לבניםShay_uzan כתב:גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה...Holiday_Armadillo כתב:מצחיק לראות כמה האמריקאים מתוסכלים מנבאדה
צחקתי בקול
זוכר מה טראמפ אמר לתומכים שלו בעימות הראשון? stand back and stand by
הוא הכין את הקרקע לכל אורך הדרך
הוא אגב רוצה שיעצרו את הספירה רק במדינות שבהן ביידן מוביל ורוצה שימשיכו את הספירה במקומות שיש לו סיכוי לנצח
ד''א, טראמפ היה מאושר בליל הבחירות עד שהתחילו לספור את הקולות של הדואר ואז הוא נתן לצוות המשפטי שלו הוראה להתחיל לשלוח תביעות, כי זה מה שהוא עשה כל החיים שלו, שיגע את בתי המשפט בתביעות חסרות ביסוסShay_uzan כתב:זה ברור... מיוני(!) הוא מכין את הקרקע לזהHoliday_Armadillo כתב:הצביעות אגב מגיעה כמובן מהראשShay_uzan כתב:קסם של בחור, להכיר להוריםHoliday_Armadillo כתב:ראית מה הלך בדטרויט? באופן מקרי לחלוטין גם כולם לבניםShay_uzan כתב:גם אני הייתי מתוסכל אם זה היה קורה פה... אין שום סיבה לקצב ספירה השערוריתי הזה...
צחקתי בקול
זוכר מה טראמפ אמר לתומכים שלו בעימות הראשון? stand back and stand by
הוא הכין את הקרקע לכל אורך הדרך
הוא אגב רוצה שיעצרו את הספירה רק במדינות שבהן ביידן מוביל ורוצה שימשיכו את הספירה במקומות שיש לו סיכוי לנצח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים