המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:השאלה הגדולה בעיני היא האם נאדאל מסוגל להגיע ל-16 סלאמים, כמו פדרר או אפילו ל-15. הוא רק 25, אומנם, אבל סגנון המשחק שלו שוחק מאוד. אני מניח שבפריז הוא יחגוג שוב לפחות פעם אחת(כדי להיות מוכתר רשמית לשחקן החימר הטוב בכל הזמנים). השאלה מה יהיה עם שאר הסלאמים שבהם הוא לא שולט בצורה כ''כ דומיננטית.
yiffy כתב:ומה קורה בינתיים עם עונת הדשא?
נדאל עף מקווינס בשלב רבע הגמר (הודח ע"י טצונגה), פדרר וג'וקוביץ' בכלל וויתרו על ההשתתפות בטורניר האלה. היחיד שנראה סביר בינתיים הוא מארי שישחק היום בגמר של קווינס מול טצונגה. האם זהו בגדר שיפור עמדות לקראת ווימבלדון מבחינתו?
yiffy כתב:יוני, יש הבדל מבחינתו של נובאק בין אוסטרליה לווימבלדון. אוסטרליה זה טורניר שהוא תמיד טוב בו ואף זכה פה פעם אחת לפני הפעם הזו. דשא הוא באופן מובהק המגרש הכי חלש שלו, וגם עם טורנירי הכנה הוא בד"כ לא מבריק בו (אם אני לא טועה השיא שלו היה שנה שעברה בחצי הגמר מול ברדיך, וגם שם הוא נוקנק).
לגבי כל השאר - אני מקבל את דעתך
yiffy כתב:דרך אגב, אם נדאל באמת "וויתר" על קווינס, אני חייב להגיד שאני בכלל לא מבין אותו. לטורניר הזה יש גביע ענק! דומה ממש לזה של הצ'מפיונס ליג. הוא לא יודע שככל שהגביע גדול יותר כך גדול גובה ההישג?
yiffy כתב:מזל טוב למארי, זכה בגביע הצ'מפיונס ליג.
misha כתב:yiffy כתב:מזל טוב למארי, זכה בגביע הצ'מפיונס ליג.
יופי. שהבריטים שוב יפתחו ציפיות לקראת הוימבלדון, רק כדי להתאכזב עוד פעם בחצי גמר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים