המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אוי ליאב הצליח לך הפעם..זה פשוט גאוני
יש שם שני סוגי אנשים שאהבתי
1)אלה ששיתפו פעולה ורקדו\שרו
2)הבחורים שלקח להם שנייה להבין מה הם רואים ואז הפרצוף היה בהתאם
misha כתב:
![]()
![]()
MTA2311 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/diseases/Article-57370e04dd44a31006.htm&Partner=sport5
די נו. לא יכול להיות שזה אמיתי
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/diseases/Article-57370e04dd44a31006.htm&Partner=sport5
מסכן
אם כבר מעלים את הנושא,מה דעתכם על אנשים עם מוגבלויות כאלה/עיוותים ואפילו הומואים(להבדיל)שמחליטים ללדת ילדים?
מצד אחד אני ממש מרחם על הילד(במקרה של ההומואים פחות כמובן)ומצד שני כל בן אדם רוצה להקים משפחה וללדת ילדים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/diseases/Article-57370e04dd44a31006.htm&Partner=sport5
מסכן
אם כבר מעלים את הנושא,מה דעתכם על אנשים עם מוגבלויות כאלה/עיוותים ואפילו הומואים(להבדיל)שמחליטים ללדת ילדים?
מצד אחד אני ממש מרחם על הילד(במקרה של ההומואים פחות כמובן)ומצד שני כל בן אדם רוצה להקים משפחה וללדת ילדים
אני אענה על זה בשני חלקים כי אני לא רואה את העניין של ההומואים והנכויות כאותה קטגוריה
תמיד מוזר לי לראות אנשים עם מומים כאלה ואחרים שמחליטים ללדת ילדים אבל בעיקר במקרים כמו מחלות תורשתיות קשות שאתה יודע שאתה יכול להעביר לילדים ואתה בכל זאת עושה את זה..זה נראה לי טיפה אנוכי כי אם הילד נולד בגלל זה עם מחלה תורשתית קשה שתגרום לו להיות כל החיים עם עזרה סביב השעון ובכסא גלגלים..מה הוא עשה שזה מגיע לו?
בקשר להומואים כמובן שאני לא רואה שום קשר ואני לא רואה בזה שום דבר רע
אומרים שהילד מסכן כי הוא צריך לגדול בלי אבא\אמא(למרות שיש מקרים שיש גם אבא וגם אמא)אבל אני מכירה מספיק אנשים שגדלו עם אם חד הורית או אב חד הורי והם אנשים נפלאים גם בלי להכיר את אחד ההורים
אנחנו פיתחנו לעצמנו איזשהי משפחה אידיאלית בראש של אבא, אמא, ילד, ילדה וכלב אבל אם יש משפחה שמתאימה בול לקריטריונים האלה וכל מה ששומעים מתוך הבית זה צרחות וקללות אז מי החליט שזה יותר טוב ממשפחה ''אלרטנטיבית''?(שני אבות, שתי אמהות, רק אבא, רק אמא)
אני מציעה לכם לראות את הסירטון הזה
Holiday_Armadillo כתב:אבל זה שהחברה ''תעניש'' את הילד על זה שיש לו שני אבות\שתי אמהות\אבא בכסא גלגלים\אמא בלי יד וכו' זה אות קין על החברה שלנו ולא על המשפחה של הילד
זה מתחיל מהבית..ההורים צריכים לחנך את הילד שכל עוד הם משפחה אוהבת אז מה זה משנה מה ילדים אומרים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל זה שהחברה ''תעניש'' את הילד על זה שיש לו שני אבות\שתי אמהות\אבא בכסא גלגלים\אמא בלי יד וכו' זה אות קין על החברה שלנו ולא על המשפחה של הילד
זה מתחיל מהבית..ההורים צריכים לחנך את הילד שכל עוד הם משפחה אוהבת אז מה זה משנה מה ילדים אומרים
אני בטוח שלילד יהיה קשה בלי קשר למה שהחברה חושבת
את לא היית נגעלת לראות חס וחלילה את אבא שלך ככה?או לכאוב בכאב של אמא בכיסא גלגלים או עם נכות קשה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל זה שהחברה ''תעניש'' את הילד על זה שיש לו שני אבות\שתי אמהות\אבא בכסא גלגלים\אמא בלי יד וכו' זה אות קין על החברה שלנו ולא על המשפחה של הילד
אני בטוח שלילד יהיה קשה בלי קשר למה שהחברה חושבת
את לא היית נגעלת לראות חס וחלילה את אבא שלך ככה?או לכאוב בכאב של אמא בכיסא גלגלים או עם נכות קשה?
''נגעלת'' זאת מילה מאוד חזקה
ילדים שנולדים לזה רואים את הבן אדם בכסא כאבא שלהם\אמא שלהם..הם לא נועצים מבטים כמו אנשים אחרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים