rc4991 כתב:לא. היה פרק רגיל.
העניין הוא שנראה לפי הפרק הראשון שהם הולכים לגמרי לסטות מהמטרה העיקרית שלהם (למצוא את הוק) ואני מקווה שזה לא יקרה.
מאנייקים, הבטיחו פרק כפול!!!
למה כל הבנות כל כך אוהבות אותו?
זה לא כזה קשה להבין....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לא. היה פרק רגיל.
העניין הוא שנראה לפי הפרק הראשון שהם הולכים לגמרי לסטות מהמטרה העיקרית שלהם (למצוא את הוק) ואני מקווה שזה לא יקרה.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:לא. היה פרק רגיל.
זה לא כזה קשה להבין....
MTA2311 כתב:אני בפרק 2 ( כל הכבוד לי על האיפוק) אז לא יודע אם השתנה משהו, אבל היא עם דאנבר.
MTA2311 כתב:אני בפרק 2 ( כל הכבוד לי על האיפוק) אז לא יודע אם השתנה משהו, אבל היא עם דאנבר.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני בפרק 2 ( כל הכבוד לי על האיפוק) אז לא יודע אם השתנה משהו, אבל היא עם דאנבר.
אני איתך. תעדכן אותי כשאתה רואה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני בפרק 2 ( כל הכבוד לי על האיפוק) אז לא יודע אם השתנה משהו, אבל היא עם דאנבר.
פרק 3.
אוהב את הכיוון של העונה הזאת. קווין ספייסי הוא באמת הדבר הכי טוב שאפשר לקבל על מסך מסוג כלשהו.
my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני בפרק 2 ( כל הכבוד לי על האיפוק) אז לא יודע אם השתנה משהו, אבל היא עם דאנבר.
פרק 3.
אוהב את הכיוון של העונה הזאת. קווין ספייסי הוא באמת הדבר הכי טוב שאפשר לקבל על מסך מסוג כלשהו.
פעם בשבוע
jol9 כתב:אור... אל תגזים. אל תשכח שיש לי משפחה, עבודה משרה מלאה ולימודים. איפה בדיוק אני דוחף פרקים בקצב שלך?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור... אל תגזים. אל תשכח שיש לי משפחה, עבודה משרה מלאה ולימודים. איפה בדיוק אני דוחף פרקים בקצב שלך?
אנחנו מהאחרונים בערך שעדיין לא סיימו את העונה. רק אומר.
my man כתב:זו הסדרה הטובה אי פעם- ביי פאר!
MTA2311 כתב:my man כתב:זו הסדרה הטובה אי פעם- ביי פאר!
איזה פרק אתה?
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנוש ואורי, היום חוזר היה היה פעם ונראה שהולכת להיות חצי עונה מטורפת
הפרק הקרוב יהיה הפרק המאה של הסדרה והוא יהיה כפול ועם מלא דמויות מעונות קודמות
לא יכול לחכות
כבר ראיתי והם אפילו אילצו אותי לסגור איזה חור קטן בהשכלה ולצפות בגרסת הדיסני של הרקולס כדי להבין את העונה הזו....
איך היה? (מבחינה כללית, לא ספויילרים)
מקווה לראות כבר מחר
היה בהחלט נחמד כי החזירו הרבה דמויות מהעבר שכבר מתו (ספוילר קטן: אפילו ניל הפציע לכמה דקות), מצד שני היה גם קצת מאכזב כי לא קידמו את העלילה המרכזית כרגע.
נקווה להמשך עונה קצת יותר מרתק.
jol9 כתב:טוב, פרק 4 קצת השתגעו שם... לא ראיתי את זה בא...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:טוב, פרק 4 קצת השתגעו שם... לא ראיתי את זה בא...
חכה, השמועות מדברות על איבוד עשתונות טוטאלי בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים