ת'רד מגפת הקורונה V3 - ''תעשו חיים'' ב. נתניהו

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה V3 - מדינה במשבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2020, 00:25

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
RomanR כתב:
Shay_uzan כתב:קיתוצים, רזרבות, תוספת לגירעון (שנתניהו וכחלון אמרו שהוא שטויות)... דברים כאלה. אם עושים את זה חכם זה עדיף מקריסת הכלכלה. הממשלה הזאת מצליחה לא לעשות את זה חכם תוך כדי שהיא בקושי עושה. העיקר לאאודי A8 משוריינת יש תקציב
אפשר להתחיל לקצץ בפנסיות התקציביות והמגזר הציבורי. התפקיד של האוצר זה אגב לא לצעוק גוועלד אנחנו ונצואלה, אלא למצוא מקורות תקציביים. בשביל זה הם שם

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

אנחנו התרגלנו שהפקידות היא זאת שמתווה את המדיניות (כן אור, חלק גדול מהאשמה של זה היא על ביבי). אני שמח שדווקא במשרד האוצר יש שר שלא ייתן לזה יד, וכן ינסה לממש את מדיניות הממשלה.
האם זה טוב או לא נראה מאוחר יותר, אבל נציגי הציבור נבחרים בשביל למשול ולא בשביל לשבת על התחת ולהגיד אמן על כל אמירה של הדרג המקצועי במשרד.

יש עוד שר אחד כזה בממשלה - אוחנה, שדיבר היום, ואני בציפייה לראות מה הוא יעשה במשרד שלו.

אגב, אם יש אבן ריחיים על הצוור של המדינה בהקשר התקציבי שלה, אז זאת הפנסיה התקציבית. עשרות מיליארדים בשנה זה עולה, והדרך להבראת הכלכלה באופן אמיתי, כנראה עוברת בדיוק שם,
איפה שאף אחד לא רוצה לגעת.

התחלת דארק בסוף? אני עוד מחכה לחווד לפני שאני מתחיל

עוד לא...
סיימתי פאודה עונה 3, the sinner עונה 3 ולפני זה את בית הנייר עונה 3.

עכשיו יש לי בקנה את העונה הרביעית של בית הנייר ואת דארק ואולי עוד איזה משהו חדש שיצוץ.

ראיתי גם סדרה על משחקי ספורט עממיים כאלה (לא זוכר את השם). האיכות של ההפקה גבוהה כמו תמיד אבל חוץ משני הפרקים הראשונים על איזשהו רוגבי בלי חוקים בפירנצה ומשחקי ההיילנד בסקוטלנד, לא ממש התחברתי.

מה בית הנייר

לעשות לך פולוואו בטיקטוק אולי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2020, 00:26

A.Parker כתב:
jol9 כתב:
A.Parker כתב:תגידו, מאיפה כל הכסף של הפיצויים והסיוע? אני לא עוקב בכלל, אבל קצת קשה לי להבין מאיפה המדינה (וכל המדינות כמעט) מוצאות את הכסף לסייע לאזרחים. זה יורד ממשרדים מסויימים, הכל ביטוח לאומי או שזו הקרבה שעושים עכשיו כדי להשאיר אנשים עם הראש מעל המים כדי שיכניסו כסף בהמשך?

אחד ההסברים הוא שכלכלה שהיא חזקה יודעת גם להוציא כספים במצבים קשים ולחלק אותו לאזרחים.
האם זה טוב או לא, אני לא יודע, וגם אין לי את ההכשרה הכלכלית של חלק מהכותבים כאן. מה שבטוח זה שכל מה שיעשו יזכה בדיוק לאותן התגובות, אבל את הכסף הם ייקחו ואפילו בשמחה.

יהיה משעשע אם כל מי שמבקר כאן בחריפות את הצעד הזה של הממשלה, יעלה לכאן תמונה של צילום מסך של ביט שבו הוא תורם את הכסף לארגון הצדקה האהוב עליו.

לא יודע, נשמע לי די מוזר. על אותו עיקרון אפשר היה אולי (בזמן נורמלי) להזרים מלא כסף לעניים (כסף, תמיכה בלימודים וכו') מתוך הנחה שההשקעה הזאת תחזיר את עצמה. מה שאתה אומר כנראה נכון, רק שזה נשמע דרסטי. בכל מקרה אני לא חושב שמועדוני ספורט, לצורך העניין, צריכים לקבל תמיכה כספית רחבה כל כך בזמן כזה. גם את הכסף הם היו צריכים להעניק בצורה סלקטיבית בהתאם למדדים שונים. יש מספיק אנשים שלא נפגעו בכלל מהמצב, אז למה לתת לכולם את אותו סכום?

מה שאתה מציע זאת חלוקה דפרנציאלית שזה הדבר ההגיוני לעשות, אבל גם הרבה יותר מסובך מבחינה מעשית, אם רוצים שהכסף יגיע לאזרחים מהר.
אני מסכים שבתכנית הספציפית הזאת יש יותר חסרונות מאשר יתרונות, למרות שאני כן מאמין שהמשק יקבל קצת אנרגיה מהכסף הזה.
מה שכן, גם ביבי וגם כץ אמרו שזה רק צעד אחד מתוך תכנית שלמה, שאנחנו לא מכירים עדיין, ככה שמי יודע, אולי עוד נופתע לטובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2020, 00:27

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
RomanR כתב:אפשר להתחיל לקצץ בפנסיות התקציביות והמגזר הציבורי. התפקיד של האוצר זה אגב לא לצעוק גוועלד אנחנו ונצואלה, אלא למצוא מקורות תקציביים. בשביל זה הם שם

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

אנחנו התרגלנו שהפקידות היא זאת שמתווה את המדיניות (כן אור, חלק גדול מהאשמה של זה היא על ביבי). אני שמח שדווקא במשרד האוצר יש שר שלא ייתן לזה יד, וכן ינסה לממש את מדיניות הממשלה.
האם זה טוב או לא נראה מאוחר יותר, אבל נציגי הציבור נבחרים בשביל למשול ולא בשביל לשבת על התחת ולהגיד אמן על כל אמירה של הדרג המקצועי במשרד.

יש עוד שר אחד כזה בממשלה - אוחנה, שדיבר היום, ואני בציפייה לראות מה הוא יעשה במשרד שלו.

אגב, אם יש אבן ריחיים על הצוור של המדינה בהקשר התקציבי שלה, אז זאת הפנסיה התקציבית. עשרות מיליארדים בשנה זה עולה, והדרך להבראת הכלכלה באופן אמיתי, כנראה עוברת בדיוק שם,
איפה שאף אחד לא רוצה לגעת.

התחלת דארק בסוף? אני עוד מחכה לחווד לפני שאני מתחיל

עוד לא...
סיימתי פאודה עונה 3, the sinner עונה 3 ולפני זה את בית הנייר עונה 3.

עכשיו יש לי בקנה את העונה הרביעית של בית הנייר ואת דארק ואולי עוד איזה משהו חדש שיצוץ.

ראיתי גם סדרה על משחקי ספורט עממיים כאלה (לא זוכר את השם). האיכות של ההפקה גבוהה כמו תמיד אבל חוץ משני הפרקים הראשונים על איזשהו רוגבי בלי חוקים בפירנצה ומשחקי ההיילנד בסקוטלנד, לא ממש התחברתי.

מה בית הנייר

לעשות לך פולוואו בטיקטוק אולי?

למה? לא התחברת??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 יולי 2020, 00:36

jol9 כתב:
Shay_uzan כתב:כמה ציטוטים מהאדם שאמר שלא באמת קראתי את דבריו:
" זהו טבעו של השמאל - להפוך את הימין לנאצי ופאשיסטי (דה-לגיטימציה) כי הוא בעל השקפה שונה (פלורליזם, כן?)." (זה הטבע של השמאל? זה? הטבע של השמאל? אתה שומע את עצמך? ואחרי זה אתה אומר שהשמאל הוא המסית בארץ? בחיאת מודעות, התחלת הודעה ככה, תעשה טובה אל תסיים אותה ב"שמאל הוא המסית הראשי של הארץ", שאל את החברים המתנחלים, הימניים (חלקם יותר ממך), השמאל ובאמת יש לי חבר טובים גם אם הם לא בדעותי, כי אני מעדיף אנשים שמכבדים דעות של אחרים מאנשים מהדעות שלי שלא מכבדים דעות של אחרים, השאלה איפה כל השנאה שאתה מדבר ביני לבין חברי?)
"והכל בסכנת התלקחות ובעידוד הגורמים הפוליטיים משני הצדדים, ומהצד השמאלי אף הרבה יותר לדעתי (בוגי, לפיד, עודה, ברק, אולמרט וליברמן איבדו מזמן את ההגינות ומנהלים קרב דוחה ומלוכלך בעיניי)."
"ספציפית ביבי גם מצליח לאחד סביבו את הציבור שלו וזה מחרפן את השמאל לגמרי, וגורם לו לאט לאט לרדת מהפסים (למשל ההפגנה היום)."
"(לא מילים שלך, אלא של רינה מצליח בווריאציה אחרת)."
"אנשים מהפריפריה ומזרחים הם כבר לא אותם המזרחים של אז." (אגב, אבא שלי אדם מזרחי מבאר שבע, לעולם הוא לא התמסכן ולעולם לא התלונן והוא סגן אלוף ובתפקיד ניהולי בהייטק, ככה גם 2 מהאחים שלו, זה שהיה יותר קשה אז זה לא אומר שאף מזרחי הוא בור או שונה מהמקור שלו.)
"כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך (למשל בדואים)." (כי שמאל זה או יהודים עליתה או בדואים וערבים, שאגב לבדואים אין כוח אלקטורלי חזק והם לא משפעים יותר מידי בבחירות, אבל אל תיתן לזה להפריע לטענה שלך שרק העליתות שלא רעבות ללחם יצאו להפגין)."
"או האם קולו של אדם ששירת בצה״ל שווה יותר מקולו של משתמט, וכד׳." (זה על הדרך לעצמי ולכל החברים שלי, מי שחושב שכל מי שלא מתגייס עושה את זה כי הוא לא רוצה להתגייס זה לא נכון, גם אם זאת לא הייתה כוונתך, בשכבה שלי של 180 תלמידים היו לא מעט שלא התגייסו, אבל 90% מהם נלחמו עד השניה האחרונה להתגייס. גם תופתע כמה האנשים שצהל מנפה הם יותר אטרקטיבים ללא מעט יחידות ותפקידים כולל תפקידי עלית, יש מפקדים שנלחמים על כל אדם שצהל זרק ומעדיפים אותו על חיילי חובה. סתם להוריד את הסטיגמה)

אגב גם לאור יש כמות משפטים אני חןשב שהם דמגוגים אבל זה עשירית ממה שרשמת ולו יש את המודעות לכך והוא לא צבוע ומתלונן בסוף שההסתה היא רק נגדו. (יש לי חברים מצביעי יש עתיד שאין להם מושג או חצי מושג בפוליטיקה)

אז אל תגיד לי מה אמרת ומה לא. כל זה אמרת ואולי יום יבוא ותיתן לי תגובה עניינית

טוב, בוא ננסה לתת לך תגובה עניינית, למרות שברור לי לאן זה יילך.

רק עכשיו קראתי את כל הדיון שלכם ואהבתי את זה שהליכודניק אמר שהליכוד מורכב ממזרחים (כולל אני) עם השכלה נמוכה

בוא תראה לי איפה אמרתי את זה.

"או האם קולו של אדם ששירת בצה״ל שווה יותר מקולו של משתמט, וכד׳." (זה על הדרך לעצמי ולכל החברים שלי, מי שחושב שכל מי שלא מתגייס עושה את זה כי הוא לא רוצה להתגייס זה לא נכון, גם אם זאת לא הייתה כוונתך, בשכבה שלי של 180 תלמידים היו לא מעט שלא התגייסו, אבל 90% מהם נלחמו עד השניה האחרונה להתגייס. גם תופתע כמה האנשים שצהל מנפה הם יותר אטרקטיבים ללא מעט יחידות ותפקידים כולל תפקידי עלית, יש מפקדים שנלחמים על כל אדם שצהל זרק ומעדיפים אותו על חיילי חובה. סתם להוריד את הסטיגמה)

תסתכל באיזה הקשר כתבתי את זה לאור. אין שום קשר בין זה לבין כל מה שכתבת בסוגריים. אם קשה לך להסתכל - זה היה חלק מדיון פילוסופי על האם במציאות אחרת קול של אדם א' שווה יותר מקול של
אדם ב'. דיון פילוסופי. שאלת שאלות. לא מה שאני חושב בפועל.

" זהו טבעו של השמאל - להפוך את הימין לנאצי ופאשיסטי (דה-לגיטימציה) כי הוא בעל השקפה שונה (פלורליזם, כן?)." (זה הטבע של השמאל? זה? הטבע של השמאל? אתה שומע את עצמך? ואחרי זה אתה אומר שהשמאל הוא המסית בארץ? בחיאת מודעות, התחלת הודעה ככה, תעשה טובה אל תסיים אותה ב"שמאל הוא המסית הראשי של הארץ", שאל את החברים המתנחלים, הימניים (חלקם יותר ממך), השמאל ובאמת יש לי חבר טובים גם אם הם לא בדעותי, כי אני מעדיף אנשים שמכבדים דעות של אחרים מאנשים מהדעות שלי שלא מכבדים דעות של אחרים, השאלה איפה כל השנאה שאתה מדבר ביני לבין חברי?)

עובדתית, מי שמשווה בין יהודים לנאצים, מגיע ב99.9% מהשמאל. גם לחרדים יש נטייה כזאת אגב, אם כי זה בא לידי ביטוי באופן קצת אחר.
אז בוודאי. זהו טבעו של השמאל. החל מ"ולדימיר היטלר" ועד היום. אגב, זה לא אומר שכל מי שבשמאל חוטא בזה, אבל זה כן אומר שכל מי שחוטא בזה מגיע מהשמאל, ויש המון כאלה.

"אנשים מהפריפריה ומזרחים הם כבר לא אותם המזרחים של אז." (אגב, אבא שלי אדם מזרחי מבאר שבע, לעולם הוא לא התמסכן ולעולם לא התלונן והוא סגן אלוף ובתפקיד ניהולי בהייטק, ככה גם 2 מהאחים שלו, זה שהיה יותר קשה אז זה לא אומר שאף מזרחי הוא בור או שונה מהמקור שלו.)

מה אתה רוצה להגיד בטיעון שלך, ואיך הוא סותר את מה שאמרתי?

"כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך (למשל בדואים)." (כי שמאל זה או יהודים עליתה או בדואים וערבים, שאגב לבדואים אין כוח אלקטורלי חזק והם לא משפעים יותר מידי בבחירות, אבל אל תיתן לזה להפריע לטענה שלך שרק העליתות שלא רעבות ללחם יצאו להפגין)."

שוב. מה אני אמרתי, ומה אתה אומר? זה המשפט המלא שלי:
אפשר להגיד שחלק מהמצביעים של הליכוד מגיע מהמעמד הנמוך יותר (הם עדיין לא בבונים, והם גם לא היו בוחרים בביבי אם היה אונס את הבת שלהם), כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך
(למשל בדואים).

עכשיו תסתכל על המשפט הזה, ועל מה שכתבת בסוגריים, ותבין עד כמה זה מגוחך מה שאתה כותב.

אה, וגם תמצא לי בבקשה מקום שאמרתי בו שרק אליטות שלא רעבות ללחם יצאו להפגין.

בשאר הדברים לא הבנתי מה אתה רוצה. הבאת ציטוטים מהודעות שלי, כהוכחה למה בדיוק?

תנסה להיות מתומצת וקוהרנטי לשם שינוי, כדי שאפשר יהיה להבין מה אתה רוצה להגיד.

וואי שמע אתה פשוט זורק שטויות בצרורות.
רק שתדע, בבגרות בהיסטוריה, פרק השואה, שיעור שליש, תלמד אותו ואז תסביר לי מה הסיבות שהנאצים קראו לעצמם המפלגה הנאצית לאומנית סוציאלית. אחרי שאתה עונה לי על כך תבין שאתה פשוט נפלת למיתוס הכי עלוב בספר. אגב, בכל מקום הנאצים מוגדרים כימין ולא שמאל. בוא נסביר לך למה הם סוציאלים, הם היו צריכים להשיג תמיכה רחבה ככל שאפשר אז הם לקחו 2 מילים שהן הפכים, לאומנית-סוציאלית. אך הם מפלגה ימנית. סוף פסוק, פתח ספר, אינטרנט או שאל תגיד שטויות

אגב, במזרח אירופה, האנטישמים נמצאים בימין, גם במפלגות האהובות על נתניהו. בארצות הברית, היהודים מחולקים בין 2 המחנות אבל האנטישמים ברובם בימין, למרות התמיכה היותר רחבה של הימין האמריקאי בישראל. היוצאת דופן הכמעט יחידה זאת בריטניה. איפה פה זה 99.9%? איפה זה הטבע של השמאל? אגב לומר שזה הטבע של השמאל זה אומר שזה הביסוס שלו. אל אחרי זה תגיד לי "הא לא התכוונתי לכולם"
אל תלמד אותי הסטוריה, סיימתי את זה בהצטינות ולומר שאני הלא ענייני וכל דבר שאני אומר זה שטויות? מה שאתה רושם זה נהפך לאט לאט בדיון הזה לגועל טהור ולאמירות שאין להם מקום בעולם הזה.

יאללה קדימה, לנקודה השניה. אתה אמרת שלא אמרת דברים כאלה, ציטטתי אותך אומר דברים כאלה, זאת הייתה המטרה של הכל אז בחיאת אל תגיד לי "מה הקשר הדוגמה שלך לציטוט שלי" אתה אמרת שלא אמרת את הציטוט הזה, אחרי זה נתתי לך דוגמה למה הוא מכליל לחינם.

נקסט. שוב, הכל דוגמאות לדברים שלטענתך "לא אמרת". אתה אומר שהבדואים הם דוגמא לכוח אלקטוראלי של השמאל המצוי שהוא במעמד נמוך. תופתע הם לא כוח אלקטורלי גדול כמו שאתה הופך את זה ואם אני לא טועה הבדואי היחידי ברשימה במפלגה לכנסת נמצא בתלם והוא לא נבחר.

שוב, למה הבאתי ציטוטים? לדברים שאתה טענת שלא נאמרו.

כל הנושא בצהל, לא סתם רשמתי אותו בסוף, זה היחידי שלא באמת קשור וסתם הערת אגב, כמו שרשמתי.
אגב, יפה שלא התיחסת לאמירות העומללות שלך על לפיד ויעלון השמאל המסוכן והמסית לטענתך וגם לא על זה ששמאל נהפך לקללה מצויה אבל לגבי הסתה נגד השמאל? מה? מה פתאום!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2020, 00:52

טוב, כמו שחשבתי. אין באמת טעם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 יולי 2020, 00:56

jol9 כתב:טוב, כמו שחשבתי. אין באמת טעם.
יופי, מצאת לך קיצור דרך לברוח ממה שאתה אמרת. אולי עדיף ככה כי אני עניתי לך ענייני ועם נתונים, אם לא נוח לך זה לא בעיה שלי
יש מצב שעדיך ככה כי אתה רק ממשיל לחפור לך בור
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 יולי 2020, 15:08

מדינה מספר 1תמונה

רוצים לשמוע סיפור יותר הזוי? אחרי שהוציאו את המסמך הזה משרד הבריאות פשוט הורידו אותו והעלו מזוייף! (הנתונים נבדקו אחרי זה וגילו שהמקורי זה הנכון).
משרד הבריאות טוען שהמטרה שלו זה 10,000 ולכן הם שינו את זה, מאוד הגיוני למסמך שמספר על המחדלים של המדינה! אגב, גם לאחר התיגבור ישראל תהיה עם 1 ל30000
היה בתחילת השבוע בגרות באזרחות, מי רוצה לומר לי מה היא זכות הציבור לדעת ואיך היא נפגעה במקרה זה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יולי 2020, 15:43

טפי.
חלאות
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2020, 19:55

אה, בג''ץ גם אשם בגל השני? הבושה נדבקה בקורונה ומתה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2020, 20:15

Holiday_Armadillo כתב:אה, בג''ץ גם אשם בגל השני? הבושה נדבקה בקורונה ומתה

מה עכשיו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2020, 20:18

MTA2311 כתב:

מה עכשיו
מסתבר שמלך ישראל צייץ שאם בג''ץ לא היה פוסל את האיכונים (מה שהוא לא עשה, פשוט דרש הסדרה בחוק) אז שב''כ היה ממשיך לאתר 70% מהחולים (מה שלא נכון, הוא אחראי ל-29.8%)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2020, 20:24

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מה עכשיו
מסתבר שמלך ישראל צייץ שאם בג''ץ לא היה פוסל את האיכונים (מה שהוא לא עשה, פשוט דרש הסדרה בחוק) אז שב''כ היה ממשיך לאתר 70% מהחולים (מה שלא נכון, הוא אחראי ל-29.8%)

הלחץ שם הגיע לרמות חדשות אני מבין

יורה לכל הכיוונים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2020, 20:25

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מה עכשיו

הלחץ שם הגיע לרמות חדשות אני מבין

יורה לכל הכיוונים
מה ייאחד את העם שלנו יותר מעוד קצת התנגחות בבג''ץ הסמולני עוכר ישראל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2020, 20:33

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מה עכשיו

אם הכוונה לציוץ בטוויטר, אז לא יצא מנתניהו דבר כזה, לפחות לא מהחשבון הרשמי שלו.

את האחריות על השחרור המוקדם של המשק הוא כבר לקח על עצמו. עכשיו מצופה מכלל הגורמים לשתף פעולה, ולהוביל קו אחיד בלחימה מול הנגיף.

בלי קשר, נתניהו לא צריך להוציא ביקורת על הבגץ בהקשר הזה ובסיטואציה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2020, 22:09

פשוט טירוף. אפילו אני לא חשבתי שנגיע למצב הזה והאמון שלי בממשלה הזאת היה די אפס מלכתחילה.
https://twitter.com/yaronavraham/status ... 47491?s=19
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי bigi » 16 יולי 2020, 22:15

שאלה לא קשורה אבל לא יודע איפה לשאול , איפה מוחקים פה חשבון משתמש ?
bigi

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2020, 22:39

MTA2311 כתב:פשוט טירוף. אפילו אני לא חשבתי שנגיע למצב הזה והאמון שלי בממשלה הזאת היה די אפס מלכתחילה.

הטעות היתה הפתיחה המוקדמת. משם זה כבר כדור שלג שקשה לעצור.
אבל - אם לא נגיע שוב למצב של סגר מלא, אז זה יהיה בסה"כ בסדר. כמות החולים הקשים והמתים עדיין בשליטה, למרות שקשה לדעת לאן זה יתפתח.

אני מסכים עם כרמל שהחורף והשפעת עשויים עוד לטרוף את כל הקלפים, ולכן המטרה היא כנראה להגיע לתקופה הזאת במצב טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2020, 22:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:פשוט טירוף. אפילו אני לא חשבתי שנגיע למצב הזה והאמון שלי בממשלה הזאת היה די אפס מלכתחילה.

הטעות היתה הפתיחה המוקדמת. משם זה כבר כדור שלג שקשה לעצור.
אבל - אם לא נגיע שוב למצב של סגר מלא, אז זה יהיה בסה"כ בסדר. כמות החולים הקשים והמתים עדיין בשליטה, למרות שקשה לדעת לאן זה יתפתח.

אני מסכים עם כרמל שהחורף והשפעת עשויים עוד לטרוף את כל הקלפים, ולכן המטרה היא כנראה להגיע לתקופה הזאת במצב טוב.

זה ממש לא נכון יוני וזה סתם לתת הנחות איפה שלא צריך. לא הוקמו פה מערכי בדיקות וחקירות ולא הוקמו פה מערכים לקטיעות שרשראות הדבקה ומומחים מדברים על זה עוד מתחילת הגל הראשון. זה מה שמדינות אחרות שהצליחו להתמודד ולא לחזור לסגר עשו וגם אצלנו אלה היו ההמלצות לאורך הדרך, אבל זה לא קרה.

כל תהליך קבלת ההחלטות פגום מהיסוד וזה באמת מאוד בולט. לפני שבועיים סגרו בריכות וחדרי כושר, למה עשו את זה? על סמך מה? לםני 3 ימים פתחו אותם שוב, למה עשו את זה, על סמך מה? היום סוגרים אותם שוב, למה? על סמך מה?

אין נתונים, אין מערכים, אף אחד לא יודע מי מנהל את האירוע ולמה ושיקולי אגו ופופוליזם שולטים.

אתה חוזר הרבה על הטיעון של חוסר ודאות. אז נכון, יש חוסר ודאות. גם במלחמה יש חוסר ודאות, ובאופן קיצוני בהרבה. בלבנון ב2006 אף אחד לא ידע מה נמצא שם ועד כמה זה סיפור מסריח, אז זה אומר שמקבלי ההחלטות מקבלים פטור מאחריות כי זו סיטואציה חדשה וחסרת ודאות? במצבים של חוסר ודאות המערכת נמדדת בהיערכות שלה לאותם מצבים וביכולת שלה לקבל החלטות יעילות, בצורה סדורה ובזמן אמת. פה, עם כל הכבוד, זה פשוט לא קורה. אם במלחמה אפשר לבקר על אף חוסר הודאות, אז גם פה, ובלי להשתמש בחוסר הודאות הזה כתירוץ.

להלן: https://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNews ... 84,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2020, 00:04

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 17 יולי 2020, 00:08

כשבנט התריע לפני חודש וחצי-חודשיים מה צריך לעשות, אמרתי לעצמי שזה כל כך פשוט שאין מה להילחץ. לא להאמין שחבורת האפסים בממשלה לא דאגה לכלום, לדברים בסיסיים שהשכל הישר אמור להכווין אותך לגבם, ולמרות המלצות והסברים מאנשים שבדקו את הנושא. כולנו משלמים את המחיר על טעויות בסיסיות ומהותיות שלגמרי גרמו לי לאבד אמון בממשלה. דברים פה חייבים להשתנות. זה כבר באמת השיא.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים