Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
ורוד??? דבר ראשון, בורוד המקולל הזה הוא הפסיד את המשחק היחיד שלו בRG בקריירה, ושנית, זה לא נראה טוב. היתה לו דווקא תלבושת יפה
בעונת החימר הזאת, אבל ורוד זה לא הטעם שלי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
ורוד??? דבר ראשון, בורוד המקולל הזה הוא הפסיד את המשחק היחיד שלו בRG בקריירה, ושנית, זה לא נראה טוב. היתה לו דווקא תלבושת יפה
yiffy כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
פדרר זכה לפני כמה שנים בסינסינטי עם חולצה ורודה למשעי יפה ממש:
http://www.ebay.com/itm/NIKE-FEDERER-TO ... 4844968b55
פייר? אם הייתי מוצא במחיר סביר הייתי קונה.
אם כבר היה צריך לעצור אז מישהו, זה את מעצב הגביעים של טורניר סינסינטי שהחליט לקצץ עלויות ולהעניק את האפר של סבתא שלו במקום גביע נורמלי.
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
אם כבר היה צריך לעצור אז מישהו, זה את מעצב הגביעים של טורניר סינסינטי שהחליט לקצץ עלויות ולהעניק את האפר של סבתא שלו במקום גביע נורמלי.
אשכרה....![]()
חולצה של כוסית, וגביע איום... הוא גם כנראה שתיין. אני בטוח שמירקה זרקה את הגביע הזה בטעות כשעשתה ניקיון בבית.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:באמת? מה אתה לא אוהב בזה? זה ממש נחמד
אשכרה....![]()
חולצה של כוסית, וגביע איום... הוא גם כנראה שתיין. אני בטוח שמירקה זרקה את הגביע הזה בטעות כשעשתה ניקיון בבית.
טוב נו יוני, אז אתה לא גבר מהסוג החדש. אתה נשארת מאחורה, הטניס התקדם...
yiffy כתב:אגב, למירקה יש 4 מהקונטיינר המזעזע הזה בבית משפחת פדרר. סט עציצים של ממש, רק שהדבר הזה גם מכוער בתור עציץ.
שחף כתב:העציץ הזה זה לא תואר המאסטרס היחיד שרפא לא זכה בו אף פעם? או שאני מתבלבל עם תואר אחר(אני לא מתכוון לטורניר הגדול בסוף השנה).
jol9 כתב:yiffy כתב:אגב, למירקה יש 4 מהקונטיינר המזעזע הזה בבית משפחת פדרר. סט עציצים של ממש, רק שהדבר הזה גם מכוער בתור עציץ.
צריך לדעת באיזה גביע לזכות...
yiffy כתב:סרינה מתבזה. הזכייה במדריד נעלמה כלא הייתה. חבל, רק לפני שנתיים היא הייתה מפלצת זוללת GSים, היום היא בפח זבל.
איבנוביץ' יפיפיה ואילו פאר...אני בכל זאת אעודד את שחר.
yiffy כתב:פדרר (שמט מערכה אחת) וג'וקוביץ' עברו הלאה. בהגרלה של פדרר: דל-פוטרו, סיליץ' וברדיך עברו. יש לו סיכוי כמעט ודאי לקבל איזה ביג סרבר ברבע. נדאל לעומת זאת יימנע ממפגש עם קרלוביץ' שהפסיד והודח.
jol9 כתב:yiffy כתב:פדרר (שמט מערכה אחת) וג'וקוביץ' עברו הלאה. בהגרלה של פדרר: דל-פוטרו, סיליץ' וברדיך עברו. יש לו סיכוי כמעט ודאי לקבל איזה ביג סרבר ברבע. נדאל לעומת זאת יימנע ממפגש עם קרלוביץ' שהפסיד והודח.
נו באמת... עד הרבע אין לך זכות דיבור... פדרר משחק בצ'לנג'ר ואני בטוח שאתה לא מכיר אף שחקן בשם שלו מהיריבים האפשריים בסיבובים השלישי והרביעי, חוץ מקלמנט הקשיש
(אני יודע שאני לא).
רפא עלול לקבל ביג סרבר קטלני כבר בסיבוב הרביעי בדמותו של ראוניץ', ועד לשם יש לו שני שחקנים לא פשוטים - איסטומין וכנראה מאייר.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:פדרר (שמט מערכה אחת) וג'וקוביץ' עברו הלאה. בהגרלה של פדרר: דל-פוטרו, סיליץ' וברדיך עברו. יש לו סיכוי כמעט ודאי לקבל איזה ביג סרבר ברבע. נדאל לעומת זאת יימנע ממפגש עם קרלוביץ' שהפסיד והודח.
נו באמת... עד הרבע אין לך זכות דיבור... פדרר משחק בצ'לנג'ר ואני בטוח שאתה לא מכיר אף שחקן בשם שלו מהיריבים האפשריים בסיבובים השלישי והרביעי, חוץ מקלמנט הקשיש
(אני יודע שאני לא).
רפא עלול לקבל ביג סרבר קטלני כבר בסיבוב הרביעי בדמותו של ראוניץ', ועד לשם יש לו שני שחקנים לא פשוטים - איסטומין וכנראה מאייר.
איסטומין??? האוזבקי האומלל הזה??? רפא שיחק נגדו ביו.אס.אופן לפני שנתיים. זה שחקן שדודי סלע מנצח לפני שהוא עולה לשחק נגד עמוס מנסדורף היום.
מאייר שחקן חביב ותו לא. זה שהוא ניצח את רפא בטורניר שעניין את רפא כמו תואר ראשון באנתרופולוגיה לא הופך אותו להגרלה קשה.
ראוניץ' זה שחקן קשה, אבל הסיכוי שהוא יעוף ויפנה לרפא את הדרך הוא לא קטן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים