22 יוני 2014, 21:09
אשמח אם תשתפו - יחד נציל חיים!
חברים יקרים, לאור מקרה החטיפה האחרון החלטנו, אני ועוד שני חברים, לפתח אפליקציה שתוכל לסייע במקרים מהסוג הזה, ואפילו בעתיד להציל חיים!
במטרה למנוע חטיפות אזרחים ולסייע משמעותית לכוחות הביטחון לטפל במקרי חירום מהסוג הזה פיתחנו את האפליקציה "עליתי על טרמפ".
אם אתם עולים על טרמפ - בעת התחלת נסיעה פשוט לחצו על כפתור "עליתי על טרמפ" באפליקציה, האפליקציה תשמור את המיקום שלכם בכל דקה עד שתרדו מהטרמפ.
במקרי חירום נוכל להעביר את הפרטים לכוחות הביטחון והגורמים הרלוונטיים. בנוסף, ישנו כפתור "שלח הודעת חירום" - אשר ישלח הודעת סמס עם קריאת מצוקה והמיקום המדויק שלכם לאנשי הקשר שתגדירו מראש.
האפליקציה היא חינמית לגמרי, ללא פרסומות וללא שום כוונת רווח!
כרגע זמינה רק למכשירי אנדרואיד, נשחרר בהמשך השבוע גרסא לאייפון.
תשתפו ואולי תצילו חיים.
שוב - אין לנו פה שום כוונת רווח! הרווח העיקרי שלנו הוא אם תשתפו את האפליקציה ונציל חיים יחד, תודה!
לינק לאפליקציה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .imontremp
22 יוני 2014, 22:11
23 יוני 2014, 16:24
Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
23 יוני 2014, 16:27
Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
23 יוני 2014, 16:47
שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
מה עדיף? להיות בשבי כמה שנים ולהרים את כל המדינה על הרגליים או למצוא פתרון אחר קצת פחות נוח?
23 יוני 2014, 16:57
Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
מה עדיף? להיות בשבי כמה שנים ולהרים את כל המדינה על הרגליים או למצוא פתרון אחר קצת פחות נוח?
אין דרך אחרת לחיות, כשאין אוטובוס זה משאיר לך רק אופציה אחת והיא טרמפים, אין שתי אופציות שביניהם הם בחרו, אלא רק אחת.
23 יוני 2014, 17:11
שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
אין דרך אחרת לחיות, כשאין אוטובוס זה משאיר לך רק אופציה אחת והיא טרמפים, אין שתי אופציות שביניהם הם בחרו, אלא רק אחת.
אני בטוח שעם קצת מחשבה יהיה אפשר למצוא פתרון אחר שהוא לא לקחת טרמפים.
23 יוני 2014, 17:41
שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
23 יוני 2014, 17:59
שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
23 יוני 2014, 19:10
מקובי כתב:שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:ומה עושה מי שבישוב שלו אין אוטובוס? או קו שעובר פעמיים ביום?
סלח לי אבל אתה חי בבועה ולא יודע איך זה.
אני גר ביישוב שהתחבורה בו על הפנים (וזה במרכז הארץ אגב)
זה הגיע למצב שחזרתי ממשחקים באיזור חצות אז לא היתה לי ברירה אלא לקחת טרמפים (או לשגע את ההורים שלי... שאני לא אעיר אותם בשעה כזו...)
היום יש לי אוטו, ואני עוצר לכל טרמפיסט שאני רואה כי אני זוכר בדיוק איך זה להיות בצד השני...
23 יוני 2014, 19:43
23 יוני 2014, 20:33
MTA2311 כתב:סליחה אבל זאת דמגוגיה די זולה.
האשם היחיד בסיפור הזה(חוץ מחמאס כמובן), זאת המדינה שלא מספקת פתרונות מספקים של תחבורה ציבורית. צריך להבין שפשוט אין אלטרנטיבה.
23 יוני 2014, 20:39
23 יוני 2014, 21:21
MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שקיים סיכוי מאוד נמוך שהם בחיים(וחייב לציין שזאת גם התחושה במערכת). לגבי המיקום, זה עניין קצת רגיש עכשיו.
כמובן שעד שלא יודעים אחרת צריך להמשיך לפעול כאילו הם בחיים, וזה גם מה שעושים בינתיים.
אחת הסוגיות הכי קשות לפיצוח מבחינה מודיעינית שנתקלתי בהן.
23 יוני 2014, 23:12
אני חושב שעדיף להעיר את ההורים מאשר להיחטף ובעקבות זאת לחיות שנים בשבי האויב ולהרים את כל המדינה על הרגליים על מנת לשחרר את החטוף תמורת מחבלים שחוזרים לפגע (רק היום פורסם שהרצח בפסח בוצע ע"י מחבל משוחרר עסקת שליט).
אז כן, עדיף למצוא פתרונות אחרים גם אם הם פחות נוחים .
23 יוני 2014, 23:22
24 יוני 2014, 00:47
מקובי כתב:אני חושב שעדיף להעיר את ההורים מאשר להיחטף ובעקבות זאת לחיות שנים בשבי האויב ולהרים את כל המדינה על הרגליים על מנת לשחרר את החטוף תמורת מחבלים שחוזרים לפגע (רק היום פורסם שהרצח בפסח בוצע ע"י מחבל משוחרר עסקת שליט).
אז כן, עדיף למצוא פתרונות אחרים גם אם הם פחות נוחים .
כל שבועיים, תעיר את ההורים באיזור חצות (וצפונה)
ברור שזה לא אידיאלי והלוואי והיה פתרון אחר, אבל בימינו כל דבר זה מסוכן...
יוני- יש לציין שאצל בנות זה די שונה... לאמא שלי היה הרבה יותר קשה שאחותי הקטנה נסעה בטרמפים מאשר שאני נסעתי...
ראיתי סטטוס בפייסבוק: למה הם נסעו בטרמפים ולא באוטובוס... רק שגם באוטובוסים מסוכן (פיגועים)
אז שיסעו במונית... רק שרצחו נהג מונית...
אז שלא יצאו מהבית... רק שגם רצחו את משפחת פוגל ז"ל שהם היו בבית...
30 יוני 2014, 19:49