Holiday_Armadillo כתב:שלמה שרף - ''ראיתי אתמול את המשחק של הפועל ת''א, ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב התרגשות''
העיקר שיש פרופורציות
אני מקווה שהוא דיבר על הטקס לפני ושפספסת את זה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שלמה שרף - ''ראיתי אתמול את המשחק של הפועל ת''א, ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב התרגשות''
העיקר שיש פרופורציות
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שלמה שרף - ''ראיתי אתמול את המשחק של הפועל ת''א, ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב התרגשות''
העיקר שיש פרופורציות
אני מקווה שהוא דיבר על הטקס לפני ושפספסת את זה.
Roni1 כתב:אוסקר ואשתו של זהבי. אמיתי או שמועה שמפיצים אוהדי הפועל?
שמואל1 כתב:עושה רושם שאוסקר עשה למכבי תרגיל מסריח.
במהלך כהונתו כמאמן מכבי הוא ככל הנראה קיבל הצעה מווטפורד מהליגה האנגלית וניצל את סעיף השחרור בזמן לחימה. כך הצליח להשתחרר במכבי ללא פיצויים ולחתום בקבוצה נחשבת יותר.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:עושה רושם שאוסקר עשה למכבי תרגיל מסריח.
במהלך כהונתו כמאמן מכבי הוא ככל הנראה קיבל הצעה מווטפורד מהליגה האנגלית וניצל את סעיף השחרור בזמן לחימה. כך הצליח להשתחרר במכבי ללא פיצויים ולחתום בקבוצה נחשבת יותר.
נו, זה ספקולציה.
הוא לא הסתדר, הרגיש שהוא לא יכול לתת 100% ופינה את המקום שלו.
תודה על מה שהוא נתן ושיהיה לו בהצלחה.
יש לנו מאמן חדש עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:עושה רושם שאוסקר עשה למכבי תרגיל מסריח.
נו, זה ספקולציה.
הוא לא הסתדר, הרגיש שהוא לא יכול לתת 100% ופינה את המקום שלו.
תודה על מה שהוא נתן ושיהיה לו בהצלחה.
יש לנו מאמן חדש עכשיו.
אני דווקא לגמרי מאמינה שהוא עשה לנו תרגיל מסריח
הבין שיש לו סיכוי לקבל עבודה לא רעה באנגליה (לאו דווקא ווטפורד) וניצל את הסעיף המיוחד הזה
בכל מקרה, נראינו זוועה ואני לא יודעת כמה היינו נראים יותר טוב אילולא המלחמה
שלושה ימים תחת פאקו ולא ראית אף כדור ארוך חסר סיכוי משחקני מכבי, אוסקר לא היה יכול לעשות את זה?
כנראה לא הגיע לפה עם יותר מדי חשק ונראינו בהתאם
MTA2311 כתב:לא יכול יותר לראות את מרגוליס במכבי.
(שלושער היום)
גל גל כתב:מרגוליס שחקן גרוע אלטמן הרבה יותר טוב,דרך אגב רק אני מתרגש מהמשחק היום?
http://avisport100.xwx.co.il/
שידור למי שרוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים