המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחחח נדאל בחוץ.
במקומו אני פורש בסוף העונה.
יוסי22 כתב:ליאב , השאלה אם הוא עוד נהנה מטניס .
פדרר גם משייט לו כבר שנתיים בלי סלאם ( ואני אופטימי שכמותי עוד חושב שהוא יכול לקחת לפחות אחד ... בעיקר כי בניו -יורק פרסו לו שטיח אדום ובווימבלדון שנה קודמת זה נגמר במערכה חמישית בגמר ) אבל מתחרה ברמות הגבוהות ביותר , נדאל יכול לעבור את אותו תהליך גם אם הוא לא מועמד לתואר בכל טורניר .
שחף כתב:מקנרו טוען שנדאל צריך להחליף את דוד טוני. יש מצב שהוא צודק, למרות שההשפעה של המאמן בטניס היא ממש ממש שולית
יוסי22 כתב:פדרר נראה מדהים בטורניר הזה עד עכשיו , למה תמיד חסר לו הגרוש ללירה בשנתיים האחרונות בשביל להוסיף עוד אחד לאוסף .
הוא נראה פשוט נהדר גם היום וגם בשבת , נכון שאלו שחקנים מהשורה השניה ובכל זאת היו תקופות שהוא היה מתקשה מאוד במשחקים כאלה .
יוסי22 כתב:לא יודע מה איתך , פשוט כיף לי לראות את פדרר היום ..
בלי קשר להמשך הטורניר .
MTA2311 כתב:לרוג'ר בגילו קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשמור על רמה אחידה במשך שבועיים.
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:לרוג'ר בגילו קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשמור על רמה אחידה במשך שבועיים.
זו הבעיה הגדולה .
אבל גם כשהוא כבר הגיע לחצי בניו יורק כשרק צ'יליץ' והיפני מפרידים בינו ובין התואר הוא כשל , בווימבלדון שנה שעברה הוא הפסיד לדיוקו במערכה החמישית עם נפילה מנטלית מרגיזה .
היו לו הזדמנויות ..
אני לא חושב שהמבחן שלו רק מול מארי בחצי , סיימון זה חתיכת עלוקה והוא בכושר נהדר ...
MTA2311 כתב:יוני, אני יודע שאתה לא מהמר על רפא, אבל אני מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שעונה הבאה רפא חוזר בגדול.
הוא כבוי ושחוק ואולי גם קצת נמאס לו. אני מאמין שהוא יקח חופש יותר ארוך בסוף העונה, יעבוד על עצמו, ויחזור לעצמו לקראת האוסטרליאן.
לדעתי הוא גם חייב לעשות שינוי בצוות המקצועי שלו. רוג'ר עשה את זה אחרי שנים שהסתובב בעולם בלי מאמן בכלל, וגם מארי. יש לזה השפעה הרבה יותר גדולה ממה שחשובים. גם בפן המנטאלי, וגם בפן המקצועי.
יוסי22 כתב:הגענו לשלב שבו הטורניר מתחיל באמת ...
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/s ... index.html
יש שני משחקים מעניינים מאוד ...
פדרר - סיימון : סיימון מהסוג המטריד סטייל מונפיס ופדרר בדרך כלל מתחיל איתם טוב עד שבוא מאבד סבלנות ומתחיל להעיף כדורים ליציע , סיימון גם בא בכושר שיא מה שהופך את המשחק למכשול אמיתי בדרך , מצד שני פדרר נראה מעולה עד עכשיו וזה ווימבלדון אז אני מקווה שהוא יהיה מספיק מפוקס כדי להגיע לחצי מול מארי .
דיוקו - צ'יליץ' : הקרואטי מתחיל להזכיר את התצוגות בארצות הברית ודיוקו קצת איבד מומנטום וגם שיחק אתמול , מאמין שנראה משחק טוב .
ובפינת האנגלים הטיפשים : מה אתם שמים את מארי - פוספיסיל במגרש המרכזי , הבנו שיש לכם גאווה בריטית אבל אתם לא חושבים שקצת הגזמתם ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים