המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:במערכת הביטחון הציבו לפני כמה חודשים מערכת לאיתור מנהרות שהוכיחה את עצמה
נשאר עכשיו לתקצב את המערכת ולפרוס אותה בכל קווי הגבול עם עזה
מגיע להם שאפו ענק
אולי כדאי גם למכור/להעביר את המערכת גם למצרים כדי שתפרוס אותה בסיני ואולי תמנע הברחות
roy1000 כתב:rc4991 כתב:במערכת הביטחון הציבו לפני כמה חודשים מערכת לאיתור מנהרות שהוכיחה את עצמה
מגיע להם שאפו ענק
אולי כדאי גם למכור/להעביר את המערכת גם למצרים כדי שתפרוס אותה בסיני ואולי תמנע הברחות
זה מזהה חפירות ולא מנהרות קיימות. נקווה שזה באמת עובד.
המצב בצפון הרבה יותר מדאיג למען האמת.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אולי הידיעה שיש אמצעי לזיהוי מנהרות יגרום לסיסי לסרוק ולהשמיד את כל המנהרות
גם בצפון חייבים לפרוס את המערכת הזאת
כן. השאלה אם זה באמת עובד ומה עושים עם מנהרות קיימות (שכבר חפורות)?
rc4991 כתב:במערכת הביטחון הציבו לפני כמה חודשים מערכת לאיתור מנהרות שהוכיחה את עצמה
מגיע להם שאפו ענק
נתניהו: "כשאני שולח חייל למערכה, אני חושב עליו כאילו היה בני"
roy1000 כתב:נתניהו: "כשאני שולח חייל למערכה, אני חושב עליו כאילו היה בני"
עוד ציטוט מקומם ומבזה של האדון שייתכן מאוד שסובל מאלצהיימר או משהו. ביבי יודע מה עשו בניו בצבא? רמז - הם לא לחמו בשום מקום.
רק בקיץ הזה היו 60 אבות ואמהות שבאמת שלחו את בניהן למערכה. זה נסיון לעשות להם טרוליג ביום הזכרון?
חנו'ש כתב:תשמע, אתה יודע טוב מאוד שאני לא אוהבת את הבנאדם ויותר קרובה ללא סובלת אותו.
אבל אל תשכח שהוא כן בא ממשפחה שכולה והוא כן איבד אח, אז אי אפשר להגיד שהוא לא מכיר את הכאב של המשפחות השכולות.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:תשמע, אתה יודע טוב מאוד שאני לא אוהבת את הבנאדם ויותר קרובה ללא סובלת אותו.
אבל אל תשכח שהוא כן בא ממשפחה שכולה והוא כן איבד אח, אז אי אפשר להגיד שהוא לא מכיר את הכאב של המשפחות השכולות.
כן, אבל הוא לא אמר "כמו אח שלי", הוא אמר כמו "הבן שלי", שאני בטוח שמי שכתב את הדברים האלה יודעים בדיוק את הבעייתיות באמירה הזו, בטח כשהוא לא בדיוק חושף למה הבנים שלו (ובייחוד הבן שהאו מנסה להריץ לפוליטיקה) לא השתתפו במערכות שהוא שלח אליהן. זה סתם ביבי BEING ביבי. הוא כבר בשלב של להשתין על העם מהמקפצה.
jol9 כתב:יפה שאתה מוצא זמן לרדת על אח שכול ביום הזכרון שהוא בעצם לא מבין מה זה שכול...
jol9 כתב:רוי, אתה מוציא שם רע לקשקשנות, כשאתה מדבר על ביבי. באמת.
הדברים שאתה אומר מביכים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה מוציא שם רע לקשקשנות, כשאתה מדבר על ביבי. באמת.
הדברים שאתה אומר מביכים.
אתה צודק. אסור לדבר נגד הקיסר. אני אחכה בסבלנות עד שישלחו אותי לחינוך מחדש. מעניין תוך כמה זמן יתחילו לשלוח לכלא את כל מי שמדבר נגד ביבי כמו שקורה עם ארדואן ופוטין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים