המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:תשבור רגל.
MTA2311 כתב:חציל, איך הפסיכו?
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:חציל, איך הפסיכו?
הולך סבבה.
בינתיים די קליל ולא שותה לי יותר מדי זמן. השבוע עושה מבדקי אמצע- נראה שהתוצאות שם יתאימו לתחושה...
החציל האצטקי כתב:עשינו היום יום בחינות אמצע שריכזו בו 9 מבדקים- ה-6 הראשונים הם יותר ספציפיים לכל תחום (אלגברה, מילים בעברית, גאומטריה, השלמת משפטים ואנלוגיות, בעיות, מילים באנגלית) וה-3 בסוף היום הם פרקים מלאים. יום של 5 שעות שכל מה שעשינו בו זה מבחנים.
במתמטיקה הבאתי 90-100% בשאלות מכל הנושאים, כולל בפרק הכמותי שהיה האחרון מבין כל המבדקים (19/20)- בכללי זה בא לי בקלות יחסית, אז פה אני הכי פחות דואג פה.
גם באוצר מילים ובאנגלית אני על 90-100 כזה (הכנה של שבוע-שבועיים ברגוע לפני הקורס מוכיחה את עצמה).
החיבור גם כן לא בעייתי, אני חופר חוד גם ככה.
המילולי מבין כולם הולך לי הכי פחות טוב כרגע אבל אני מאמין שגם שם אני אהיה חזק ברגע שאבין תפואנטות.
700 יהיה
השאלה מה אני אעשה איתו בכלל...
החציל האצטקי כתב:טוב, אז די כצפוי.
מילולית זה חתיכת חרא מסריח, מי צריך את זה בכלל?
הבדלה בין 4 אנלוגיות שונות או השלמות אפשריות למשפטים- פשוט, למה?
החציל האצטקי כתב:מישהו במקרה עשה או מכיר מישהו שעשה תואר דו-חוגי במדעי המחשב ופסיכולוגיה?
האמת שגם סתם להסביר איך הדינמיקה של תואר דו-חוגי (ספציפית עם השניים האלה ובכלל) תעזור למישהו בור מוחלט בעולם האקדמי כמוני.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:מישהו במקרה עשה או מכיר מישהו שעשה תואר דו-חוגי במדעי המחשב ופסיכולוגיה?
האמת שגם סתם להסביר איך הדינמיקה של תואר דו-חוגי (ספציפית עם השניים האלה ובכלל) תעזור למישהו בור מוחלט בעולם האקדמי כמוני.
אני לא מת על תארים דו חוגיים, בטח כשהדיסציפלינות בכלל לא קשורות.
הרי תואר במדעי מחשב הוא 3 שנים, ובפסיכולוגיה הוא 3 שנים. אז מה בדיוק שווה תואר בשתי הדיסציפלינות שגם הוא 3 (או 4) שנים?
תסתכל על זה מכיוון אחר.
אם תרצה להיות איש תכנה, אז תואר בפסיכולוגיה לא יעזור לך. מנגד אם תרצה להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה כלשהי, התואר בתכנה לא יעזור לך.
אם אתה מתעניין בפסיכולוגיה, אבל לא חושב שתתעסק בזה בעתיד, אז יש לך כמה אפשרויות.
או שתיקח קורס או שניים בפסיכולוגיה כקורסי בחירה חופשית, או שתיקח אותם באוניברסיטה הפתוחה, או שסתם תלך לשיעורים,
כמאזין חופשי, או שתלמד באינטרנט (למשל כאן: https://www.coursera.org/courses?query=psychology)
זה נכון אפילו ביתר שאת אם זה הפוך. כמות התוכן החופשי היום בתחום התכנה היא עצום, ואם זה מעניין אותך, תוכל בהחלט ללמוד
באחת מהדרכים שהצאתי.
אני כן יכול להבין תארים דו חוגיים, כשמדובר על תחומים דומים, למשל פסיכולוגיה וסוציולוגיה, או הנדסת חשמל ופיזיקה וכו'.
MTA2311 כתב:אני גם אעשה תואר כפול כנראה, רק בשני נושאים שיותר קרובים אחד לשני.
אני דווקא פחות מסכים אבל עם יוני ושמואל. אני מבין מאוד את הצורך הזה בתואר פרקטי+תואר יותר לנשמה. זה גם הכיוון שלי.
my man כתב:MTA2311 כתב:אני גם אעשה תואר כפול כנראה, רק בשני נושאים שיותר קרובים אחד לשני.
אני דווקא פחות מסכים אבל עם יוני ושמואל. אני מבין מאוד את הצורך הזה בתואר פרקטי+תואר יותר לנשמה. זה גם הכיוון שלי.
במה יעסקו התארים שלך?(אני כל כך מצטער עכשיו שאין לי משו שנון לומר...די הרמת פה להנחתה)
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אני גם אעשה תואר כפול כנראה, רק בשני נושאים שיותר קרובים אחד לשני.
במה יעסקו התארים שלך?(אני כל כך מצטער עכשיו שאין לי משו שנון לומר...די הרמת פה להנחתה)
איפה הרמתי להנחתה?
תואר יותר לנשמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים