המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יש לי שאלה למתעסקים בנושא החקירה של הילארי היא לא ביג דיל?
yanay21 כתב:my man כתב:יש לי שאלה למתעסקים בנושא החקירה של הילארי היא לא ביג דיל?
ברמה העקרונית, או בתכל'ס? בתכל'ס, לדעתי לא, זה לא ילך לשום מקום משמעותי. אבל כן ישתמשו בזה כדי לנגח אותה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:יש לי שאלה למתעסקים בנושא החקירה של הילארי היא לא ביג דיל?
ברמה העקרונית, או בתכל'ס? בתכל'ס, לדעתי לא, זה לא ילך לשום מקום משמעותי. אבל כן ישתמשו בזה כדי לנגח אותה.
דיברתי ברמה העקרונית..מה עד עכשיו לא ניגחו אותה בנושא?
LIAV10 כתב:לא תענו לי במה היא מואשמת?
yanay21 כתב:טוב, מעלה את השרשור מן האוב.
לא חשבתי שזה יקרה בסוף, אבל האיש הכי לא אידיאולוגי שראיתי בחיים הוא המועמד הרפובליקני. מסכנה המפלגה הרפובליקנית, איזו התאבדות מפוארת.
MTA2311 כתב:מעבר לזה, צריך גם להגיד שהאמריקאים פשוט לא אוהבים אותה. כשמוסיפים את זה להיותה קמפיינרית לא משהו, מקבלים באמת את הסיכוי הקטן הזה שאולי תהיה סנסציה.
שמואל1 כתב:רשמית: טראמפ המועמד הרפובליקני לנשיאות ארה"ב.
MTA2311 כתב:מה שכן, משעשע קצת שהסטייט דיפרטמנט בבית הלבן או איזה שיט בסגנון הזה הוציאה הודעה שהיא מודאגת קצת מהממשלה החדשה בישראל, כשהנשיא הבא שם יהיה טראמפ או הילארי.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מה שכן, משעשע קצת שהסטייט דיפרטמנט בבית הלבן או איזה שיט בסגנון הזה הוציאה הודעה שהיא מודאגת קצת מהממשלה החדשה בישראל, כשהנשיא הבא שם יהיה טראמפ או הילארי.
למרות שהדאגה שלהם לא מוצדקת. ליברמן, פופוליסט ואידיוט ככל שיהיה, בדרך כלל מזיין את השכל. בפועל, הוא דווקא היה מתון להפתיע כשר חוץ(למרות הרטוריקה שלו), והוא אפילו תומך בשתי מדינות לשני עמים, מה שאי אפשר להגיד על מפלגות "פחות" ימניות. אם הייתי האמריקאים, במובן הזה לפחות, הייתי עף על ליברמן.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מה שכן, משעשע קצת שהסטייט דיפרטמנט בבית הלבן או איזה שיט בסגנון הזה הוציאה הודעה שהיא מודאגת קצת מהממשלה החדשה בישראל, כשהנשיא הבא שם יהיה טראמפ או הילארי.
למרות שהדאגה שלהם לא מוצדקת. ליברמן, פופוליסט ואידיוט ככל שיהיה, בדרך כלל מזיין את השכל. בפועל, הוא דווקא היה מתון להפתיע כשר חוץ(למרות הרטוריקה שלו), והוא אפילו תומך בשתי מדינות לשני עמים, מה שאי אפשר להגיד על מפלגות "פחות" ימניות. אם הייתי האמריקאים, במובן הזה לפחות, הייתי עף על ליברמן.
אתה יודע יותר טוב ממני שאי אפשר להאמין לשום מילה שהמחלקה הזאת מוציאה מהפה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים