המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא ממש אפשרי אבל אתה מוזמן לפנות לתומרbigi כתב:שאלה לא קשורה אבל לא יודע איפה לשאול , איפה מוחקים פה חשבון משתמש ?
סתם לסדר את האוזן, לפיד לדבר ולהגיש תוכניות יציאה מהמשבר בשם *יש עתיד* (לפני כן היא הייתה בכחול לבן, אין לי כוח לחפור בתוך זה) מה12.3, שבוע אחר כך, *מיום* הפיצול של יש עתיד מכחול לבן הוא כבר הגיש תוכנית מלאה ומאז הוא מעלה סירטוני ביקורת על ההתנהלות וסרטוני מה הייתי עושה לפייסבוק (חלקם כבר נמחקו) על בסיס יומי, ציוצים כל הזמן ומלא תוכניות נוספות.Shay_uzan כתב:שם את זה על השולחן.
עם כל הכבוד לבנט, ההתראות שלו באו בחודש איחור ביחס ליש עתיד... עקבתי אחרי לפיד ובנט, אולי הפוליטיקאים הכי מועורכים עלי ב2 הצדדים של המפה הפוליטית ומאז שהתחילו לדבר על פירוק הגוש. ידעתי שבנט יתעורר אבל עד שזה קרה כבר לפיד הספיק להכין את ההצעה לטיפול במשבר של האופוזיציה ובהם הוא הצליח לזהות חודשים לפני כל טעות שנעשתה בגל הראשון, בתקופה בין הגלים ובגל השני. לפיד הציע תוכניות שבדיעבד הצילו מדינות אחרות שעבדו לפיהם מהמשבר. אנשים נוהגים לתת לו את כל הקרדיט למאבק של האופוזיציה אבל הוא לא המוביל במתקפה למרות הערכה הגדולה שלי עליו. הוא לא הלך אולפן אולפן והוא לא פרסם בכל שבוע תוכנית מדוקדקת לאיך ממשיכים מכאן. הוא לא הלך לכל הועדות וכל המליאות וניסה לשכנע את הקואליציה שהיא טעתה. אני לא הולך לומר שהוא רוכב על הגל של חבירו לאופוזיציה, כי יש לו גל משלו, אבל הגל הזה הוא אותו גל אך קטן מימדים ביחס להתנגדות של לפיד. זה שבנט באופוזיצה זה חדש לא אומר שהוא היחידי שם והוא הכי רועש שם.
עצה שלי, לכו לדפי הפייסבוק של שני הפוליטיקאים ותעברו על הסירטונים והפוסטים של שניהם ותראו את ההבדלים
ושוב, זה לא גורע מהערכה שלי לבנט, היא מאוד גדולה. זה פשוט לא הוגן להמליך את הסגן
שמואל1 כתב:ההגבלות החדשות החל מהיום ב 17- מסעדות וחדרי כושר ייסגרו.
בסופי שבוע ייסגרו כל החנויות והקניונים
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פשוט טירוף. אפילו אני לא חשבתי שנגיע למצב הזה והאמון שלי בממשלה הזאת היה די אפס מלכתחילה.
https://twitter.com/yaronavraham/status ... 47491?s=19
הטעות היתה הפתיחה המוקדמת. משם זה כבר כדור שלג שקשה לעצור.
אבל - אם לא נגיע שוב למצב של סגר מלא, אז זה יהיה בסה"כ בסדר. כמות החולים הקשים והמתים עדיין בשליטה, למרות שקשה לדעת לאן זה יתפתח.
אני מסכים עם כרמל שהחורף והשפעת עשויים עוד לטרוף את כל הקלפים, ולכן המטרה היא כנראה להגיע לתקופה הזאת במצב טוב.
זה ממש לא נכון יוני וזה סתם לתת הנחות איפה שלא צריך. לא הוקמו פה מערכי בדיקות וחקירות ולא הוקמו פה מערכים לקטיעות שרשראות הדבקה ומומחים מדברים על זה עוד מתחילת הגל הראשון. זה מה שמדינות אחרות שהצליחו להתמודד ולא לחזור לסגר עשו וגם אצלנו אלה היו ההמלצות לאורך הדרך, אבל זה לא קרה.
כל תהליך קבלת ההחלטות פגום מהיסוד וזה באמת מאוד בולט. לפני שבועיים סגרו בריכות וחדרי כושר, למה עשו את זה? על סמך מה? לםני 3 ימים פתחו אותם שוב, למה עשו את זה, על סמך מה? היום סוגרים אותם שוב, למה? על סמך מה?
אין נתונים, אין מערכים, אף אחד לא יודע מי מנהל את האירוע ולמה ושיקולי אגו ופופוליזם שולטים.
אתה חוזר הרבה על הטיעון של חוסר ודאות. אז נכון, יש חוסר ודאות. גם במלחמה יש חוסר ודאות, ובאופן קיצוני בהרבה. בלבנון ב2006 אף אחד לא ידע מה נמצא שם ועד כמה זה סיפור מסריח, אז זה אומר שמקבלי ההחלטות מקבלים פטור מאחריות כי זו סיטואציה חדשה וחסרת ודאות? במצבים של חוסר ודאות המערכת נמדדת בהיערכות שלה לאותם מצבים וביכולת שלה לקבל החלטות יעילות, בצורה סדורה ובזמן אמת. פה, עם כל הכבוד, זה פשוט לא קורה. אם במלחמה אפשר לבקר על אף חוסר הודאות, אז גם פה, ובלי להשתמש בחוסר הודאות הזה כתירוץ.
להלן: https://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNews ... 84,00.html
אין החלטהMTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ההגבלות החדשות החל מהיום ב 17- מסעדות וחדרי כושר ייסגרו.
חינוך?
שמואל1 כתב:אין החלטהMTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ההגבלות החדשות החל מהיום ב 17- מסעדות וחדרי כושר ייסגרו.
חינוך?
מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטהMTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ההגבלות החדשות החל מהיום ב 17- מסעדות וחדרי כושר ייסגרו.
חינוך?
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
אצלנו רומי נשארה בבית כי אין קייטנות והצהרון זה סתם בייבי סיטר.
מנגד, מי ששולח, כנראה שאין לו ברירה אחרת וחבל לסגור.
הרבה יותר רלוונטי אבל, זה ה-1 בספטמבר... מה יהיה, איך יהיה, אף אחד (כולל המורים) לא יודע עדיין.
שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטהMTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ההגבלות החדשות החל מהיום ב 17- מסעדות וחדרי כושר ייסגרו.
חינוך?
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
הרבה יותר רלוונטי אבל, זה ה-1 בספטמבר... מה יהיה, איך יהיה, אף אחד (כולל המורים) לא יודע עדיין.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטהMTA2311 כתב:חינוך?
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
זה די חרטא. בייביסיטר, לא יותר מזה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטהMTA2311 כתב:חינוך?
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטה
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
אצלנו זה ממש לא בייביסיטר. קייטנה לכל דבר ועניין. הפעלות, אטרקציות, יצירה ולמידה.
האמת זה הצלת חיים!
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:שמואל1 כתב:אין החלטה
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
בייביסיטר זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות כרגע.
להגיד שיש סגר רק בסופשים אבל כשאין מסגרות לילדים זה בעצם להגיד שיש סגר מלא.
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מסגרות חינוך של החופש הגדולjol9 כתב:
איזה חינוך כבר יש עכשיו?
אצלנו זה ממש לא בייביסיטר. קייטנה לכל דבר ועניין. הפעלות, אטרקציות, יצירה ולמידה.
האמת זה הצלת חיים!
וואלה. מגניב. לוקחים אותם לבריכה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים