המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני מרגיש טמבל לשאול אבל מתי GTA הפך להיות למשחק שהוא היום?
אני שיחקתי האמת רק ב-GTA 2 וזה שונה לגמרי לא רק מבחינה גרפית אלא מבחינת עלילה ושאר הדברים
אם אני רוצה להתחיל לשחק בזה כדאי לי להתחיל מהמשחק הראשון (עם עלילה) או להתחיל מאחד כיף יותר?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מרגיש טמבל לשאול אבל מתי GTA הפך להיות למשחק שהוא היום?
אני שיחקתי האמת רק ב-GTA 2 וזה שונה לגמרי לא רק מבחינה גרפית אלא מבחינת עלילה ושאר הדברים
אם אני רוצה להתחיל לשחק בזה כדאי לי להתחיל מהמשחק הראשון (עם עלילה) או להתחיל מאחד כיף יותר?
אין שום בעיה להתחיל עם הכי חדש
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מרגיש טמבל לשאול אבל מתי GTA הפך להיות למשחק שהוא היום?
אין שום בעיה להתחיל עם הכי חדש
קודם כל,אני די בטוח שהחדש לא יעבוד לי על המחשב
ושנית,השאלה היא מאיזה משחק רואים שיפור? כי אני לא רוצה להתחיל סתם מההכי חדש ואז להתאכזב כשאני ישחק בישנים יותר
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כרמל עשית כבר את המשימה עם הצוללת והמסוק הצבאי?
מזמן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כרמל עשית כבר את המשימה עם הצוללת והמסוק הצבאי?
מזמן
מה קרה שם לעזאזל? איבדתי אותם בהתחלה.
בסוף היה דיבור שגנבנו נשק נדיר מהסינים או בשביל הסינים, משהו כזה, בקיצור הייתי בבלאק מטורף במשימה הזאת, הייתי עייף מידי והיא הייתה ארוכה מידי.
אז מה גנבנו ולמה החזרנו את זה?
LIAV10 כתב:כמה אחוז רשום שיש לך? (אני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לעלילה, לא רוצה לסיים אותה מהר מידי)
LIAV10 כתב:אהה, יופי, אני על 30% בערך.
אגב הורדתי את הדמו של פיפא 14, לא יאמן, זה בדיוק כמו פיפא 11, כבר מתאיים שנה שהמשחק נשאר אותו דבר בול, לא מסכים איתך בכלל בנושא הזה.
LIAV10 כתב:עוד משהו לגבי gta v, המשימות קצת מאכזבות אותי, אין מספיק אקשן, לפני יציאת המשחק דיברו על הרבה שודים של בנקים, חשבתי נעשה מליונים, המצב בכלל לא כזה, מיקל עם מיליון, טרבור ופרנקלין ביחד לא מגיעים לסכון הזה, אני מקווה שזה ישתנה בהמשך ויהיה יותר אקשן ויותר הרווחת כסף, כי די נמאס לי לגנוב מכוניות לדווין (שיש לי תחושה שהוא לא ישלם לי בסוף) ולגרור מכוניות בשביל מה שמה.
Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי קצת ב-2K14
יצרתי שחקן, נבחרתי מקום 13 ע''י דאלאס
ואז בדקתי את מכבי וחוץ מזה שזה נחמד ואני לא חושבת שאפשר לעשות עם זה יותר מדי, בסגל עדיין יש את לוגאן, פלאניניץ', אליהו וקיינר מדלי אבל אין את רייס, אינגלס, סופו, טיוס, נעימי ו..כל החדשים בעצם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים