MTA2311 כתב:טומי![]()
אני מת על הטניס שלו.
כן. תותח.
לא מיצה לטעמי את הפוטנציאל שלו עד הסוף
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:טומי![]()
אני מת על הטניס שלו.
jol9 כתב:גמר טורניר מיאמי יפגיש את פרר ואת מארי.
מארי הוא פייבוריט שנותן טורניר מצויין, אבל פרר בהחלט יכול לפגוע בו. הימור שלי - מארי ייקח בשתי מערכות.
אצל הנשים יתמודדו הלילה בקלאסיקו של הנשים - סרינה מול שראפובה. כאן די קשה לחזות מה יהיה. אני מהמר על סרינה, אבל לא בשתיים קלות.
or163 כתב:מארי לוקח את מיאמי אחרי קרב גדול (טניס פחות) במערכה השלישית שלדעתי יצרה תקדים בגמר מאסטרס,
בששת המשחקונים הראשונים במערכה השלישית היו שבירות ופרר הצליח לשמור על ההגשה בפעם הראשונה במערכה במשחקון השביעי שהעלה אותו ליתרון 4-3, בכלל במערכה השלישית שני השחקנים נראו סחוטים לגמרי ורק ייחלו שהמשחק ייגמר כבר,
בסופו של דבר המשחק הלך לשובר שיוויון ששם אזלו לפרר הכוחות לגמרי ומארי ניצח אותו 7-1.
ברכות למארי על כך שעלה למקום השני הראוי לו.
jol9 כתב:ברכות לאנדי. מצליח להשיג תואר מאסטרס תשיעי נדמה לי ומונע מפרר את השני שלו.
עכשיו עם הפנים למונטה קרלו בלוקיישן היפה בעולם כנראה.
רפא יהיה שם בשביל להגן על תוארו. נובאק, פרר, מארי ואולי גם דלפו וברדיץ' ינסו להפריע.
צריך לציין גם את אלמגרו שיינסה לשפר דירוג באמצעות הטורנירים על החימר ולטעמי ייתן ריצה אחת טובה לפחות עד החצי גמר או הגמר
yiffy כתב:jol9 כתב:ברכות לאנדי. מצליח להשיג תואר מאסטרס תשיעי נדמה לי ומונע מפרר את השני שלו.
עכשיו עם הפנים למונטה קרלו בלוקיישן היפה בעולם כנראה.
רפא יהיה שם בשביל להגן על תוארו. נובאק, פרר, מארי ואולי גם דלפו וברדיץ' ינסו להפריע.
צריך לציין גם את אלמגרו שיינסה לשפר דירוג באמצעות הטורנירים על החימר ולטעמי ייתן ריצה אחת טובה לפחות עד החצי גמר או הגמר
לדעתי יש תחרות חזקה מאוד על הלוקיישן היפה בעולם בין MC ל-IW, ואני לא בטוח מי מנצח.
מה שבטוח הוא שמבחינת השחקנים, IW נבחר לטורניר המאסטרס 1000 המוצלח ביותר (דובאי ה-500 ואומאז' ה-250).
yiffy כתב:טניסאים גם מצביעים הרבה לפי סכומי הזכייה, אז זה לא שרק הנופים משחקים ש״ח תפקיד
המדבר וההרים המדהימים של דרום קליפורניה עוד מופיעים אצלי בחלומות (ואני קצת אמריקנופיל בעצמי), אז גם אני לא אובייקטיבי.
jol9 כתב:yiffy כתב:טניסאים גם מצביעים הרבה לפי סכומי הזכייה, אז זה לא שרק הנופים משחקים ש״ח תפקיד
המדבר וההרים המדהימים של דרום קליפורניה עוד מופיעים אצלי בחלומות (ואני קצת אמריקנופיל בעצמי), אז גם אני לא אובייקטיבי.
בוודאי... כל מה שאמרתי זה שהלוקיישן של מונטה קרלו הוא כנראה היפה בעולם... לא דיברתי על איכות הטורניר.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:טניסאים גם מצביעים הרבה לפי סכומי הזכייה, אז זה לא שרק הנופים משחקים ש״ח תפקיד
בוודאי... כל מה שאמרתי זה שהלוקיישן של מונטה קרלו הוא כנראה היפה בעולם... לא דיברתי על איכות הטורניר.
כן, הבנתי
הוא בהחלט טורניר החימר האהוב עליי והייתי מעדיף שרוג'ר היה משחק בו ומוותר על אחד האחרים ולא כפי שקורה. מדריד היא עיר אפורה (למרות שהחימר הכחול מגניב) ואת המשטח ברומא אני שונא. משום מה הוא תמיד מרגיש לי מאובק ומלוכלך, והצבע שלו הוא יותר כתום מאשר אדום כיאה לחימר.
MTA2311 כתב:האישה תזרום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים