כאן מדברים על הכל
22 יוני 2011, 16:52
רפא עובר לסיבוב השלישי בניצחון חלק על סוויטינג.
דודי משחק בדקות אלה מול סימון.
23 יוני 2011, 19:56
פדרר ונובאק ניצחו בקלות, סודרלינג עשה קאמבק מ2 מערכות פיגור מול יואיט, נה לי הפסדיה לגרמניה החביבה ליסצקי.
בסיבוב הבא יהיה מעניין יותר כשרוג'ר יפגוש את נלבדיאן.
23 יוני 2011, 20:32
בינתיים הטורניר מתנהל על מי מנוחות. אני מאמין שמחר יהיה לרפא ולמארי לא קל בכלל.
אני מחכה שהטורניר ייכנס לקצב גבוה, וזה יקרה כנראה מהסיבוב הרביעי.
23 יוני 2011, 20:46
עוד דברים מעניינים שקרו: איזנר הודח שוב בסיבוב השני אחרי הניצחון על מאהו. הפעם ע"י הפלפל הספרדי אלמגרו (שחקן שאני אישית מאוד מחזיק ממנו). המשחק בין פרר והאריסון מעוכב כרגע. למרבה ההפתעה האריסון מוביל 2:1 במערכות אבל פרר עם שבירה במערכה הרביעית. יהיה מעניין!
איזה משחק קשה בדיוק אמור להיות לרפא? הוא משחק מחר מול אלמוני בשם מולר שהסיבוב השלישי בווימבלדון הוא השיא שלו, ונהנה מהפרישה של ראוניץ'. לעומתו מארי באמת אמור לעבוד קשה מול ליוביצ'יץ'. משחקים מעניינים נוספים הם פליסיאנו לופז מול אנדי רודיק וגם דל פוטרו נגד ז'יל סימון.
23 יוני 2011, 20:52
yiffy כתב:עוד דברים מעניינים שקרו: איזנר הודח שוב בסיבוב השני אחרי הניצחון על מאהו. הפעם ע"י הפלפל הספרדי אלמגרו (שחקן שאני אישית מאוד מחזיק ממנו). המשחק בין פרר והאריסון מעוכב כרגע. למרבה ההפתעה האריסון מוביל 2:1 במערכות אבל פרר עם שבירה במערכה הרביעית. יהיה מעניין!
איזה משחק קשה בדיוק אמור להיות לרפא? הוא משחק מחר מול אלמוני בשם מולר שהסיבוב השלישי בווימבלדון הוא השיא שלו, ונהנה מהפרישה של ראוניץ'. לעומתו מארי באמת אמור לעבוד קשה מול ליוביצ'יץ'. משחקים מעניינים נוספים הם פליסיאנו לופז מול אנדי רודיק וגם דל פוטרו נגד ז'יל סימון.
מולר שחקן טוב. אמנם לא כמו ראוניץ' שנגדו הוא שיחק, אבל הוא ביג סרבר והוא כבר ניצח את רפא בעבר בווימבלדון (2005), ככה שקל מאוד זה לא יהיה לנדאל.
25 יוני 2011, 13:29
רפא מתגבר על מולר בשלוש מערכות (2 טיי ברייקים ובייגל) ועובר לסיבוב הרביעי שם יתמודד בקרב אכזרי מול דלפוטרו.
25 יוני 2011, 15:38
בייגל? לא שמעתי על זה עד עכשיו

משחק נפלא של פדרר מול נלבנדיאן מסתיים בניצחון של הראשון 6:4,6:2, 6:4. ישחק בשמינית מול המנצח בין יוז'ני לאלמגרו.
25 יוני 2011, 17:12
ככה קוראים לזה...
25 יוני 2011, 17:44
טומיץ' העיף את סודרלינג בשלוש מערכות ועשה טובה לג'וקוביץ' שלא יצטרך לפגוש את השבדי ברבע. נובאק מצידו אומנם איבד מערכה מול באגדטיס אבל עוד מעט יסגור עניין.
יוז'ני ניצח את אלמגרו וכפרס יפסיד לפדרר בשמינית.
25 יוני 2011, 18:47
misha כתב:טומיץ' העיף את סודרלינג בשלוש מערכות ועשה טובה לג'וקוביץ' שלא יצטרך לפגוש את השבדי ברבע. נובאק מצידו אומנם איבד מערכה מול באגדטיס אבל עוד מעט יסגור עניין.
תיקון קטן. יוז'ני ניצח את אלמגרו. לודרה דווקא ניצח וכפרס הוא יפסיד לג'וקוביץ' אחרי שינצח את טומיץ' (או אולי יפסיד לטומיץ').
25 יוני 2011, 19:03
yiffy כתב:misha כתב:טומיץ' העיף את סודרלינג בשלוש מערכות ועשה טובה לג'וקוביץ' שלא יצטרך לפגוש את השבדי ברבע. נובאק מצידו אומנם איבד מערכה מול באגדטיס אבל עוד מעט יסגור עניין.
תיקון קטן. יוז'ני ניצח את אלמגרו. לודרה דווקא ניצח וכפרס הוא יפסיד לג'וקוביץ' אחרי שינצח את טומיץ' (או אולי יפסיד לטומיץ').
כתבתי אלמגרו
25 יוני 2011, 20:23
שמענו עליך p-:
26 יוני 2011, 11:01
באסה שיש לי מבחן ברביעי. הייתי מת לראות את המשחק בין נדאל לדל פוטרו במלואו. כנראה אני אתפשר על חצי מערכה.
בנשים אני כבר מת שווז'ניאקי תזכה. אין כמו להתחיל קריירת גראנד סלאמים עם ווימבי יפיפיה על המדף (היא יכולה לשאול את פדרר) ואם היא תזכה עכשיו היא תקבל את הביטחון להתחיל להפציץ בטורנירי גראנד סלאם.
26 יוני 2011, 12:40
yiffy כתב:באסה שיש לי מבחן ברביעי. הייתי מת לראות את המשחק בין נדאל לדל פוטרו במלואו. כנראה אני אתפשר על חצי מערכה.
בנשים אני כבר מת שווז'ניאקי תזכה. אין כמו להתחיל קריירת גראנד סלאמים עם ווימבי יפיפיה על המדף (היא יכולה לשאול את פדרר) ואם היא תזכה עכשיו היא תקבל את הביטחון להתחיל להפציץ בטורנירי גראנד סלאם.
יהיו משחקים מעולים בשמינית. בתחושה, המשחקים של רפא ושל מארי הם נפיצים במיוחד, נגד יריבים קשים מאוד ולא נוחים להם.
פדרר ידלג בקלילות, ולנובאק יהיה משחק מעניין מול לודרה, שמשחק בסגנון הקלאסי של פעם, עם הרבה סרב אנד וולי.
אם נובאק יהיה פסיבי ופחות מדוייק, יש ללודרה סיכוי להלחיץ אותו.
גם המשחקים האחרים נראים מעניינים - פלי לופז ינסה לזכות שוב בכרטיס היוקרתי לרבע, ברדיך ינסה להמנע מהדחה מוקדמת מול פיש, טסונגה ופרר יאבקו
על הזכות לפגוש את פדרר ברבע וטומיץ' ינסה להמשיך את הריצה שלו מול מאליס.
המשחקים האלה מבטיחים לנו 2 שחקנים מפתיעים לפחות ברבע הגמר (לופז/קובוט וטומיץ'/מאליס)
26 יוני 2011, 12:50
טומיץ' לוקח את מאליס. אין לי מושג איך מאליס הגיע עד לכאן (חוץ מהגרלה נוחה).
לגבי ג'וקוביץ'-לודרה - ג'וקוביץ' הוא אחד מהמעבירים הכי טובים בסבב, אז אני מאמין שהוא יסתדר עם המשחק של הצרפתי. מה גם, שלצרפתי יש סרב ראשון נוראי, שנוחת בד"כ באמצע של הרשת.
26 יוני 2011, 16:17
yiffy כתב:טומיץ' לוקח את מאליס. אין לי מושג איך מאליס הגיע עד לכאן (חוץ מהגרלה נוחה).
לגבי ג'וקוביץ'-לודרה - ג'וקוביץ' הוא אחד מהמעבירים הכי טובים בסבב, אז אני מאמין שהוא יסתדר עם המשחק של הצרפתי. מה גם, שלצרפתי יש סרב ראשון נוראי, שנוחת בד"כ באמצע של הרשת.
לא זכור לי שלודרה מגיש רע, אבל אם אתה אומר אז אני הולך איתך.
לא רק מאליס-טומיץ', גם קובוט מפתיע מאוד בשמינית. זה טוב לראות קצת שמות כאלה.
אני בכל אופן מקווה שלופז יעבור לרבע כי מגיע לו. הוא משחק טניס מצויין השנה.
26 יוני 2011, 16:32
היו לו ups and downs, אבל אני מסכים שבסה"כ הוא שחקן טוב. קראתי עליו טור בוואלה שאומר שהוא השחקן הספרדי הכי "לא ספרדי" שיש בסבב. גבוה, מגיש חזק, לא עושה טופ ספין בכלל והכי אוהב פלאטים.
יש רק דבר אחד שמשגע אותי בו וזה הרכות שבה הוא מחזיר כדורים כשהוא מגן. זה ממש נראה כאילו הוא מכין לפדרר/נדאל ושות' את הפורהנד הקטלני שלהם שניה לפני.
27 יוני 2011, 14:35
רק פתחתי את הפה עבור ווז'ניאקי והיא עפה. גם סרינה בחוץ.
27 יוני 2011, 16:18
נדאל קיבל איזשהי חבטה בעקב רגע לפני תחילת שובר השיוויון של המערכה הראשונה...לא ברור מה קורה עם זה כרגע...
27 יוני 2011, 19:43
חבל מבחינת דל פוטרו, היה צריך לקחת לפחות את הטייברייק הראשון. היה משחק שקול אבל נדאל היה טוב יותר במאני טיים.
פדרר ניצח בקלות יחסית למרות מערכה הראשונה. פיש הפתיע את ברדיך, לופס גבר במרטון על קובוט, טסונגה ניצח חלק את פרר.
נדאל - פיש VS מארי - לופס,
פדרר - טסונגה VS נובאק - טומיץ'.