המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ראיתי את שני המשחקים( נדודי שינה קשים), ורפא באמת לא הרשים יותר מדי. שיחק די הגנתי, וגאסקה היה די צמוד אליו רוב המשחק. למרות זאת, אני חושב שלרפא יש סוג של יתרון בגמר. נובאק קרע את התחת מול וורינקה, והוא בטח יבוא יותר עייף.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ראיתי את שני המשחקים( נדודי שינה קשים), ורפא באמת לא הרשים יותר מדי. שיחק די הגנתי, וגאסקה היה די צמוד אליו רוב המשחק. למרות זאת, אני חושב שלרפא יש סוג של יתרון בגמר. נובאק קרע את התחת מול וורינקה, והוא בטח יבוא יותר עייף.
אצל נובאק אין עניין של עייפות. זה פשוט לא פקטור אצלו.
אני חושב שרפא נדחק קצת אחורה, בהתחלה בגלל הרוח, אח"כ הוא כאילו ניסה לשמור על היתרון שייצר לעצמו גם במערכה הראשונה וגם בשנייה...
גאסקה דווקא היה בכלל לא רע. הסרב שלו עבד טוב, הבקהנד שלו זה באמת כלי נשק נדיר, הפורהנד ההגנתי מצויין, סגר מצויין את הרשת, אבל פשוט אין לו פורהנד התקפי.
בלי זה, אתה לא תנצח את רפא או את נובאק או את מארי ביום נורמלי.
הגמר הולך להיות משחק אחר לדעתי. רפא כבר לא בא בפיגור מערכה מראש מול נובאק, ושניהם מודעים לגודל המעמד.
ד"א אם רפא מנצח, 99% שהוא יסיים את השנה במקום הראשון. אם הוא מפסיד, לדעתי זה משהו כמו 50%.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ראיתי את שני המשחקים( נדודי שינה קשים), ורפא באמת לא הרשים יותר מדי. שיחק די הגנתי, וגאסקה היה די צמוד אליו רוב המשחק. למרות זאת, אני חושב שלרפא יש סוג של יתרון בגמר. נובאק קרע את התחת מול וורינקה, והוא בטח יבוא יותר עייף.
אצל נובאק אין עניין של עייפות. זה פשוט לא פקטור אצלו.
אני חושב שרפא נדחק קצת אחורה, בהתחלה בגלל הרוח, אח"כ הוא כאילו ניסה לשמור על היתרון שייצר לעצמו גם במערכה הראשונה וגם בשנייה...
גאסקה דווקא היה בכלל לא רע. הסרב שלו עבד טוב, הבקהנד שלו זה באמת כלי נשק נדיר, הפורהנד ההגנתי מצויין, סגר מצויין את הרשת, אבל פשוט אין לו פורהנד התקפי.
בלי זה, אתה לא תנצח את רפא או את נובאק או את מארי ביום נורמלי.
הגמר הולך להיות משחק אחר לדעתי. רפא כבר לא בא בפיגור מערכה מראש מול נובאק, ושניהם מודעים לגודל המעמד.
ד"א אם רפא מנצח, 99% שהוא יסיים את השנה במקום הראשון. אם הוא מפסיד, לדעתי זה משהו כמו 50%.
צודק, שכחתי להוסיף שבגלל שמדובר בנובאק( רובוט לכל דבר ועניין), סביר להניח שזה באמת לא יהיה פאקטור. יכול להיות שהוא יעשה קצת הצגות בהתחלה, כמו תמיד, ואז במאני טיים ידפוק ספרינטים כמו בולט.
הרוח הייתה פאקטור רציני בשני המשחקים. היה קשה מאוד לשלוט בעוצמות שם.
אני חושב שגאסקה הוא הבקהנד יד אחת היחיד בעולם, שנדאל משחק לו על הפורהנד. יש לו בק הנד מושלם פשוט.
הפורהנד לעומת זאת, גרוע מאוד. דוחף כדורים כמו ילד בן 14.
LIAV10 כתב:רפא פשוט כיסח את נולה במערכה הרביעית, פעם ראשונה שהייתי בטוח לאורך כל המשחק שנדאל ינצח.
יוני נשארת ער גם?
שחף כתב:יוני, אני באמת חושב שהמקום הראשון בשלב הזה של הקריירה שלו פחות מעניין את רפא. הוא רחוק סלאם אחד מסאמפראס ו-4 מפדרר ולדעתי זו המטרה שלו. למעט השיא של השוויצרי במקום הראשון(שלדעתי אף אחד לא ישבור בקרוב, הסבב פשוט יותר מידי תחרותי היום ואין שחקני פח כמו רודיק ולייטון יואיט בתור מספרי 2 ו3) המקום הראשון הוא ווי שרפא כבר סימן. מעבר לתואר, מה שחשוב זה שרפא הראה שהוא יודע להיות דומיננטי על משטח שהוא לא חימר, משהו שפדרר לדוגמא לא הצליח לעשות על החימר(המשטח החלש שלו), ואת התואר שלו בצרפת הוא לקח מול שחקן בינוני להחריד כמו סודרלינג. עוד מטרה קטנה ופחות מהותית של רפא אני מניח תהיה תואר המאסטרס, נדמה לי התואר המשמעותי היחיד שהוא לא הניף עדיין, לדעתי הרבה בגלל התיזמון שלו- בסוף העונה,זמן ששחקן כמו רפא עם סגנון משחק שוחק יחסית לא נמצא בשיאו. גם המשטח לדעתי לא ממש אהוב עליו שם.
ד''א, יכול להיות שפדרר יצנח למקום התשיעי? הוא אמור לאבד ניקוד אחרי הטורניר הזה, בזמן שוורינקה וגאסקה אמורים לקבל הרבה נקודות אחרי הגעה לחצי הגמר
LIAV10 כתב:איך 100 שבועות?
jol9 כתב:LIAV10 כתב:איך 100 שבועות?
102 ליתר דיוק... ככה יצא... בפעם הראשונה הוא איבד את המקום הראשון לפדרר, אחרי שנפצע, ובפעם השניה הוא איבד אותו לכושר המטורף של דג'וקוביץ' ב2011.
ד"א לנובאק יש 98 שבועות בפסגה. לפדרר 302 שלא ניתן להדביק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד