כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: אשכול סדרות טלויזיה V2

20 נובמבר 2014, 19:01

אני יודע אבל עניתי גם לאלה שרואים
שמח שהרסתי לך...

21 נובמבר 2014, 07:43

טוב אז סיימתי עונה בסדרה "שקר לי",הסדרה מבוססת על המחקר הגאוני של ד"ר פול אקמן על שפת גוף ומתי אדם דובר אמת או שקר.העלילות מומצאות אבל מזעזעות אותי, פרק על אנס שאחרי התקיפה שופך חומץ על העינים של הנשים כדי שלא יזהו אותו וגם שהתקיפה תהיה הדבר האחרון שהן יראו וכדי שלא יצליחו להתגבר על זה...גאאדדד איזה ראש ממציא כאלו זוועות עולם!#$!#!@$..אחרי כל הסדרות שאני מנסה לראות ולא מצליח לסיים,אני ממש חושב לחזור לספרים,הדימיון שלי הרבה יותר בריא משל המפיקים האלו :yuck

21 נובמבר 2014, 07:44

טוב אז סיימתי עונה בסדרה "שקר לי",הסדרה מבוססת על המחקר הגאוני של ד"ר פול אקמן על שפת גוף ומתי אדם דובר אמת או שקר.העלילות מומצאות אבל מזעזעות אותי, פרק על אנס שאחרי התקיפה שופך חומץ על העינים של הנשים כדי שלא יזהו אותו וגם שהתקיפה תהיה הדבר האחרון שהן יראו וכדי שלא יצליחו להתגבר על זה...גאאדדד איזה ראש ממציא כאלו זוועות עולם!#$!#!@$..אחרי כל הסדרות שאני מנסה לראות ולא מצליח לסיים,אני ממש חושב לחזור לספרים,הדימיון שלי הרבה יותר בריא משל המפיקים האלו :yuck

עריכה:
רק אני לא רואה את ההודעות האלו..או ששוב יש לי דפקה עם דף לבן...

23 נובמבר 2014, 00:38

מישהו רואה מחוברים+? אין יל הוט אז אני רואה באינטרנט
חוץ מעדי שילון כל הסיפורים מעניינים אותי

25 נובמבר 2014, 07:22

לא יודעת מה איתכם אבל העונה החדשה של הומלנד פסיכית במובן הכי טוב שיש

25 נובמבר 2014, 08:08

Holiday_Armadillo כתב:מישהו רואה מחוברים+? אין יל הוט אז אני רואה באינטרנט
חוץ מעדי שילון כל הסיפורים מעניינים אותי

סדרה מצויינת.

25 נובמבר 2014, 08:19

Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל העונה החדשה של הומלנד פסיכית במובן הכי טוב שיש

עוד לא התחלתי את העונה הזאת
יש שם סוף סוף אקשן?

25 נובמבר 2014, 18:46

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל העונה החדשה של הומלנד פסיכית במובן הכי טוב שיש

עוד לא התחלתי את העונה הזאת
יש שם סוף סוף אקשן?

לפי דעתי העונה הטובה ביותר מאז העונה הראשונה

27 נובמבר 2014, 21:23

https://www.facebook.com/lan2lan.Status ... =1&theater

02 דצמבר 2014, 22:44

העונה הרביעית של המהלכים על הפנים
אני מקווה שלפחות הפרקים האחרונים יהיו טובים

02 דצמבר 2014, 23:21

rc4991 כתב:העונה הרביעית של המהלכים על הפנים
אני מקווה שלפחות הפרקים האחרונים יהיו טובים

אפרופו המתים..פרק סיום העונה החמישי של עונת החורף עיצבן אותי

05 דצמבר 2014, 14:35

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

05 דצמבר 2014, 14:53

MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תיזהר!! ספויילר אלרט!!!!

05 דצמבר 2014, 18:58

MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה?

05 דצמבר 2014, 19:20

Holiday_Armadillo כתב:

מה?

המתים המהלכים (באיחור קל) .

05 דצמבר 2014, 19:32

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה?

כן אני יודעת
לא רק שהמוות של בת' שבר אותי, גם ממש ממש רציתי שדון תהיה חלק מהסידרה כי מאוד אהבתי את הדמות שלה

05 דצמבר 2014, 19:40

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה?

כן אני יודעת
לא רק שהמוות של בת' שבר אותי, גם ממש ממש רציתי שדון תהיה חלק מהסידרה כי מאוד אהבתי את הדמות שלה

גם אני.
עדיין שבור.

05 דצמבר 2014, 19:43

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה?

כן אני יודעת

גם אני.
עדיין שבור.

זה גם הרגיש כל כך לא נחוץ
כאילו בגלל שזה פרק סיום של עונת החורף אז היו חייבים להרוג מישהו
העיקר שאת המושל משכו איזה 80 עונות כשלא היה מעניין ואת העניין עם בית החולים שהוסיף המון לסידרה סיימו תוך 4-5 פרקים

05 דצמבר 2014, 19:45

היא הייתה כל כך חסרה מאז שנחטפה. בדיוק כשהפכה לאחת הדמויות האהובות עליי, ובדיוק כשהתחיל שם משהו עם דריל. סעמק. פשוט מיותר.

05 דצמבר 2014, 19:52

MTA2311 כתב:היא הייתה כל כך חסרה מאז שנחטפה. בדיוק כשהפכה לאחת הדמויות האהובות עליי, ובדיוק כשהתחיל שם משהו עם דריל. סעמק. פשוט מיותר.

דיי בטוחה שיוני יוכל לקרוא את הכתב הזה אז תשנה מ-50 ל-30 :laugh2

אבל הכותבים אמרו שדריל asexual ד''א, לא הומו ולא סטרייט
בכלל, אני מעדיפה אותו עם קארול

גם התגובה של מגי דיי הזויה
שכחתי בכלל שהן אחיות כי מגי כל כך עסוקה בגלן ובכלל לא דיברה עליה אבל פתאום היא התמוטטה..שונאת את שתי הדמויות האלה, מקווה שאחת מהן תמות, לא אכפת לי רומיאו או יוליה
נושא נעול