הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 22:36

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אז אתה לא מקווה, או שאתה יודע שגם אצל ממשלת ועדי עובדים של כבל, בוז׳י ומירב מיכאלי הכסף לא יגיע לאן שהוא צריך והמקסימום שנקבל זה חיבוקים חמימים עם הפרטנר שקורא ליהודים טמאים.

אם זה עוזר, אז אני מאמין בדרך של בוז'י/כבל/מיכאלי/גלאון/זועבי וכו' בדיוק באותה מידה שאני מאמין בדרך של בנט. בנט הוא לפחות אדם אינטילגנטי, מה שאי אפשר להגיד על החבורה המהצד שני.

אני אומר בשיא הרצינות שעד שלא תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים לא נוכל להתקדם לשום מקום. בדיוק שכמו שבלי ממשלת שמיר, לעולם לא היינו מתקדמים לשום מקום.

אני לא מאמין שזה יקרה- ביבי תמיד לוקח בסוף איזה שמאלן "מרכזי" ומצרף אותו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 22:57

my man כתב:אני לא מאמין שזה יקרה- ביבי תמיד לוקח בסוף איזה שמאלן "מרכזי" ומצרף אותו...

אתה מתכוון לשעיר לעזאזל? אני מסופק אם מישהו יהיה מספיק טיפש לקחת על עצמו את התפקיד הזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2014, 00:41

roy1000 כתב:
my man כתב:אני לא מאמין שזה יקרה- ביבי תמיד לוקח בסוף איזה שמאלן "מרכזי" ומצרף אותו...

אתה מתכוון לשעיר לעזאזל? אני מסופק אם מישהו יהיה מספיק טיפש לקחת על עצמו את התפקיד הזה.

אולי אהוד ברק...

הממשלה של ביבי אם תקום תהיה עם ליברמן וכחלון מן הסתם, אז זה לא יהיה רק ביבי-בנט-חרדים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2014, 01:24

תגידו,מה יהיה אם סהר מתמודד?
לדעתי יהיה מעניין. סהר הוא פוליטקאי די אהוב בציבור, וזה לחלוטין יהרוס את הקמפיין הקלאסי שמתכננים כנגד הליכוד.

סה"כ מי שמצביע ליכוד ימשיך בלי קשר לכן ביבי או לא ביבי. התחרות של סהר לא תהיה מול מישהו רציני במיוחד, אלא מול בוז'י הלמל"מ ששתק
בחקירות משטרה, ולפיד שכשל ויאאבד לא מעט מכוחו.
דווקא מימין עשוי להגיח בנט ולעקוף אותו, וזה תסריט לא בלתי סביר.

בכל אופן, אני חושב שזה יהיה מאוד מעניין אם סהר פתאום יתמודד בראש הליכוד, אלא שהסיכוי שביבי יודח בעודו ראש ממשלה מכהן, הוא מאוד נמוך,
ולכן כנראה שזה לא יקרה בכל זאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 10 דצמבר 2014, 20:49

המפלגה החדשה של לבני והרצוג נקראת ״המחנה הציוני״, נזכיר שברשימה הזאת נמצאת סתיו שפיר שלא שרה את ההמנון בגלל המילים ״נפש יהודי״, מירב מיכאלי שקראה לסרבנות, ושבפריימריז שלה ירוצו גם הפעם טיפוסים כמו יריב אופנהיימר שעליו מיותר לדבר.

כמו כן, בנט ומיכאל בן ארי מכריזים על איחוד מפלגות. שם הרשימה המשותפת: ״מחנה השלום״.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 10 דצמבר 2014, 20:54

ועכשיו אומרים ששם המפלגה של כחלון הוא ״כולנו״
שמישהו יכבה את האור.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2014, 21:27

:D

משעשע מה שקורה... רוטציה עאלק.

בדיחה אמיתית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2014, 21:28

פחחחח לבני והרצוג ביחד, רק זה חסר לנו

איפה ראית על איחוד בין הבית היהודי ועוצמה בישראל?
אני מאוד אשמח לראות שילוב ביניהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2014, 21:30

קראתי עכשיו סקר שמנבא להם 22 מנדטים וזכיה בבחירות
מי הטמבל שיצביע להם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 דצמבר 2014, 21:32

לדעתי מהלך לא חכם של הרצוג. הוא פגע בסיכויים שלו עם החבירה לציפי לבני. אני אישית מכיר לא מעט אנשים שהתכוונו להצביע להרצוג אבל שעכשיו יעדיפו להצביע למתמודד אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2014, 21:51

שמואל1 כתב:לדעתי מהלך לא חכם של הרצוג. הוא פגע בסיכויים שלו עם החבירה לציפי לבני. אני אישית מכיר לא מעט אנשים שהתכוונו להצביע להרצוג אבל שעכשיו יעדיפו להצביע למתמודד אחר.

עזוב, הם סוג של בדיחה

אותי מעניין מה יעשה שטרן עכשיו. לדעתי סיכוי לא רע שהוא יצטרף לליברמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 דצמבר 2014, 23:52

תמונה

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 00:09

:bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 11 דצמבר 2014, 00:48

איתן כבל פשוט בהמה
Roni1

הודעהעל ידי אדם » 11 דצמבר 2014, 02:17

אני מקווה שהבדיחה לא תהיי על חשבוננו,הציבור הוא טיפש ,ואם זכרון קצר ,ולוקח דברים כמו ביטחון ושקט כמובן לאליו ,,אנשים התחילו מתקופת לפיד להצביע לפוליטיקה כאילו זה ריאלטי של סלב ,כל אחד צץ ,וישר סוחף אחריו בלי אידאולוגיה בלי דעה בלי להגיד תדעות האמיתיות שלו .
נכון ביבי לא מושלם ,אבל ביבי לא אשם בכלכלת אזרחים ,ולא אשם במצוקת הדיור ובכל התחלואים של המדינה שלנו ,לא הכל זה רק ביבי ,שטוב אני לא רואה שביבי מקבל תקרדיט אלא בעלי התפקידים ,אבל שזה רע זה ישירות אליו ,ביבי ,או ראש ממשלה הוא מנהיג ,שמעצים סמכויות ונותן לאחרים לתפעל ולנהל את תפקידם ,ראש ממשלה לא בכל פרט ,אלא בנושאים הגדולים ,לא ראיתי איזה שר אוצר שהביא איזה תוכנית מהפכנית שתשנה את פני הדברים ,כל הדברים הם סיסמאות וסותמי חורים ,וחסרי תוכן ,והציבור כרגיל הולך אחרי סיסמאות ,ואוכל כל דבר ,הזכרון האנושי קצר.
זה לא קשור ביבי כן או ביבי לא ,זה קשור לירושלים ,שבוזי יתן חצי ממנה ויהפוך אותה לבירה פלסטינאית ,זה קשור להיתנחלויות שהם מדינת ישראל כמו תל אביב ,ויהפכו אותם לשטחים לא רלונטים ולחלק שלא קשור למדינת ישראל,זה יהפוך תדת שנכון שיש אנשים שמשתמשים בה לרעה ,אבל זה גם יש חילונים ,פשוט אוהבים להשמיץ תדת ולא להיתעמק בה ,היא מאוד חשובה לנו כיהודים ולמדינת ישראל ,יש רע בכל דבר ובכל דבר שאדם נוגע בו ,צריך להבין תמשמעות ותעומק ולא להיתעסק בשחידויות וכל הזבלה שמתערבב .
אסור לתת לאנשים חסרי אידאולוגיה או כיוון לנהל תמדינה ,ציפי רק לפני כמה זמן היתה ליכודניקית ,אחרי זה קדימה אחרי זה התנועה ,איך אפשר ללכת אחרי אישה כזו??שהולכת למלפגה של שמאל,מה העיקר לא להיעלם מהמפה??אז היא מוכרת את כולה,או שהיא פשוט שקרנית ?
מה אם בוזי?מה הוא ישנה?מה הוא ימציא תגלגל מחדש?הוא רק יחמיר תמצב ,הרי שמענו איך הוא דיבר במלחמה ואיך היה פועל מה שכחנו??,האשים אותנו במצב, וכך גם זהבה הפכה את תושבי עזה לקורבן ולמסכנים ,והיתעלמה מתושבי המדינה פה וממה שנופל עלינו היא מגנה והגנה בגופה כאילו בניה על ערבים ומחבלים קראה לימנים פאשיסטים ,נגד כל דבר שקשור ליהדות ולציונות ולדת,ומוכרת תמדינה שלה בשביל להיות יפת נפש ולהיראות נאורה ,בזמן שהיא החשוכה ,לא כל מי שלא נאור או פפופליסט בשקל הוא חשוך להיפך.
שהזכרון לא יהיה לנו קצר ,תזכרו לא כל דבר שלא מורגש הוא מובן מאליו ,ביטוננו האישי ,נכון שהוא לא מושלם ,אבל זכור לנו איך המדינה היתנהלה ב2006 ,אם אולמרט ועמיר פרץ ,במשך שנתים הצבא והמדינה היו על סף קטסטרופה,הצבא היה פשוט אבוד ולא מאומן ולא מוכן לפעולה ,ומתו כמות חיילים לא מבוטלת בגלל זה ,גם הביטחון הפנימי בירושלים ובחברון ובאיזורים האלה היה רעוה היה חשוף ,והרבה דברים שקורים היו ,הם בגלל הדברים שהוכנו אז ,אז לא הכל מובן מאליו ועל תטעו ותיפלו
אל תתנו לתרבות הריאלטי להשפיע לנו על הפוליטיקה,כל אחד נעלם חוזר ונהיה כוכב ,ועל סמך מה? לא סבלו יום אחדד בפולטיקה לא חוו ,לא הישתפשפו לא נשרטו ,באים הולכים חוזרים טק 15 מנדטים ,אל תטעו לזה ואל תתנו לזה יד ,מה הם יביאו שאין?סיסמאות?הבטחות בלי תוכן ףובלי יכולת לקיים??
הרי קל מהצד להבטיח ,הרי לפיד חווה את זה על בשרו .
הרי זה שהעולם לא אוהד אותנו או לא תומך בנו אמור לעשות לנו טוב ולא להיפך ,אנחנו לא אמורים לקחת את זה כרע או משו ולבכות ולהפיל על ביבי או מישו אחר ככישלון או כנקודה רעה אם הינו אהודים והכל היה טוב זה סימן רע ,זה סימן שאחנו עושים לטובת האויב ולא לטובתנו ,ואנחנו עסוקים בלרצות את העולם ולעשות כל מה שאומרים לנו ,הרי מה איכפת לאירופה ולשאר מאיתנו?מצידם שנעלם מפה ,רוב אירופה מוסלמים ,והמדינות מפחדות מהם ומההפגנות שלהםי,והם לא יגידו דבר נגדם ,מתי ראיתם איזה אמירת תמיכה בנו?עזבו תמיכה איזה אמירה שלטובתנו ,תמיד אנחנו מצוגים הרעים ,וככבושים,הרי מה העולם רוצה שניתן מדינה על שטחים שלנו ,שנעיף אזרחים שלנו בשביל פלסטינאים ,הרי העולם מתיחס למה שבא לו,על המימוןן היומיומי של חשמל מים תרופות לעזה ,אני לא רואה מילה לטובתנו ,על טיפול של מחבלים אצלנו אני לא רואה כלום ,על קנאטרי קלאב בכלא למחבלים ולרוצחי ילדים ,שממומנים על חשבוננו בכלא ולומדים וחיים טוב יותר מהבית שלהם .
הרי הכל ורוד לא?,מבחינתכם ומבחינת העולם צריך לותר על השטחים שלנו ,צריך לתת את מזרח ישרולים ואת ירושלים להיות בירה שלהם ,צריך לממן אותם ,צריך לפתוח מחסומים , והכל כרגיל שישחטו אותנו ,צריך לא להגיב ששוחטים יהודים בכל תחנת רכבת או צומת או בבתי כנסת ,הכל בסדר צריך להבליג ,ואם יורים עלינו טילים זה פיפי ,אנחנו הבעיה ,זה שהם שוחטים אצלם אזרחים שלא תומכים בהם זה בסדר ,זה שהם מיצרים טילים מכסף שמיועד לאזרחים שלהם ,זה צדקה זה מצווה ,זה שמעבירים כמויות נשק מכל חור ומתחמשים זה כלום ,זה שמשתמשים באזרחים תמימים ומאימים עליהם כדי ליצר תנשק וממלכדים בתים של דלדים ובתי ספר כדי ללפגוע בנו זה בסדר ,זה שאין להם אוכל או בגדים בגלל שכל הכסף שמיועד לאזרחים הולך לצורכי שלום זה גם בסדר ,זה שאם יש פגיעה בחשמל למי באים?אלינו שנתקן הרי אנחנו אחראים על זה ,אבל לא על הקרדיט,במקום להיתפתח ולפתח ,במה הם עסוקים?באיך להיתכונן למלחמה הבאה ,אנחנו מתנהגים כמו שבעים ,ונחים על זרי הדפנה ,וחבל שנחטוף נוק אאוט ,אנחנו בדרך לשם ,50 אחוז מערבי ישראל בעד אינתיפאדה ,90 אחוז מערבי ישראלי שונאים אותנו ומיסתוןבבים בערים מובילות אם נשק כמויות של נשק ולא חוקי ,רק מחכים לרגע פקודה ,ראיהו מה חמאס תיכנן לאבו מאזן איזה מהפכה שקטה ולהפיל אותו אבל בז\ה לא מתרכזים ,ובזה שבכל חברון ויהודה ושומרון במבצבע האחרון שחיפשנו תשלושת הצעירים החטופים ,וכל בית היה כמויות של נשק ואמצעי לחימה , ןבורות מילוט ומה לא ,הם מתכוננים ומכינים אנחנו מקווים לטוב ואומרים יהיה בסדר אסור להגיד ולחשוב ככה ,אנחנו בדרך הבטוחה למטה.
צריך להיתעורר ולראות תמונה במלאוה ולא מה שנוח ולא להיות יפי נפש ,מי יותר חשוב אנחנו או ההם ,אם תהי להם אפשרות הם ישחטו אותנו או ישחקו איתנו ,כל פעם שעשינו צעד קדימה ונתנו יד לאורך ההיסטוריה חטפנו בוקס יותר גדול בכל צעד פינוי היתנחלויות קיבלנו טילים ומחבלים קרובים לבית ,שחרור מחבלים קיבלנו חרא גדול יותר ,אף פעם הם לא עשו משו טוב אם הדברים האלה,אף פעם לא היתרכזו בלבנות את עצמם ,הם תמיד חושבים איך לקחת את כל היד איך להעלים אותנו איך להישתלט ,ואנחנו ממשיכים למכור לעצמו שלא מה פתאום ,תתעוררו ותעירו אחרים ,מספיק לאכול חרטות ופנטזיות ,מה לעשות זה לא הולך ביחד .
מענין שכל העולם דואג להם אבל אף אחד לא רוצה אותם אצלו גם לא הירדנים ולא המצרים,אף אחד לא ידאג לנו ולא יהיה איכפת לו מאיתנו ,רק אלוהים הציל אותנו מהשואה ,ראינו איך העולם התנהל בשואה ונתן לעמים שלמים להישחט וחיכה וחיכה ובירוקרטיה ופוליטיקה של שקל ואינטרסים על חשבון חיי אדם , ואנחנו רואים איך העולם מתנהל בסוריה בזמן שנשחטים שם אנשים ,וראינו איך העולם התנהל במצרים,ורובנו יודעים או לא ,על דברים שהולכים בסין ויפן שאוי לנו איזה ניסוים הולכים שם ,ואיזה העלמות של אנשים ומה לא ,אל לנו לחשוב שאצלנו יקרה משו שונה או אחר ,אין סיבה שלמישו יהיה איכפת או ישקיע מעצמו הכל על הניר ,ברגע האמת רק אנחנו לעצמנו ,והגיע הזמן שנתעורר ונילחם ונדאג לעצמנו ונבין שאנחנו לבד ורק אנחנו לעצמנו ,ולא להאכיל את עצמנו בכל מיני דברים ולמכור לעצמנו דברים ולצפות למשו ,או לראות גשם ולהגיד שזה פיפי ,או לראות מישו אם אקח ולהגיד שהוא רק משחק איתנו .
יש בעיה צריך לטפל בה צריך למצוא פתרון ,אבל צריך לזכור שאנחנו פה ,ולשים את עצמנו במקום ראשון בסדר עדיפויות ולא לדאוג לאחרים על חשבוננו ולא לתת לכל אהבל מהעולם להיתערב או לחשוב שהוא חכם גדול או יודע יותר,במיוחד שרק מי שחי את זה יודע ,ולא מישו שרואה דרך האינטרנט ונמצא יומים ואחרי זה יעלם,היום פה מחר כבר לא ואנחנו נשאר אם הנזק ,אנחנו בסוף נשאר אם עצמנו ,וצריך לזכור שאוי לנו שנגיע למצב שאנחנו מיעוט או בעמדת חולשה ,כי הם לא היתחשבו בנו ,הם ישחטו אותנו ויעלימו אותנו זה גם השמאלנים חייבים להבין .
בבחירות הבאות חיבים לזכור מה חשוב ולא ליפול לסיסמאות ,לכולם קשה כלכלית לכולם יש מצוקת דיור ,לכולם קשה לקנות בסופר ,אבל זה לא דברים קלים ,ואין אף אחד אם רעיון קסם ,או משו פלא ,כולם מוכרים לנו דברים כי אנחנו במצוקה ,אז קל לנו להישתכנע מכל משפט ולראות אותו כהגיוני ,בשטח זה רחוק מזה,צריך שינוי ,אבל לא על חשבון דברים אחרים ,ולא על חשבון מכירת המדינה ,והצגת דברים בצורה מוטעת ומעותת על ידי בוזי וחבריו , שאין להם שום ידע או ניסיון חוץ מרצון להיות ראשי ממשלה הם חושבים שישנו תהיסטוריה ושהם חכמים גדולים והם יודעים דברים שאף אחד לא יודע,הם ידעו לדבר אם הערבים ואם אבו מאזן ,כן ראינו מה אוסלו עשה לנו וראינו לפניו איזה פיגועים רצחנים עשו פה ,עד היום זה סיוט לכל יהודי אוטובוסים מתפוצצים כמויות של הרוגים פיצוצים בלילות סדר ,זה קרה אם שמאלנים ,לדבר ולתת זה לא נקרא לעשות משו לא חייב לתת ולשנות שטחים כדי להגיד שעשית ,מישהו רוצה לחזור לגבולות 67?
צריך לזכור שענינים כלכלים לא ישתנו בגלל שבוזי או לפיד יהיו בראשות ,אבל מה שכן יכול להישתנות ולהידרדר זה הקיום זה הבטחון שלנו במדינה שלנו ,כיראית העולם שלהם לא טובה ולא נכונה ולא הגיונית ולא תורמת לנו כלום בתור יהודים ,אלא יותר דואגת לצד השני ותורמת יותר לו על גבינו ועל חשבונינו , היא לא דואגת לנו לעתידנו ולא יוצרת לנו יתרון או עתיד ורוד לנו או לילדנו או לנכדנו.
4אף אחד לא בא ואמר תעשו ככה וככה וניסתפק בזה הרי כל דברי זה רק ממלא אותם וגורם להם לדרוש לרצות לקחת עוד,כל צעד שעשינו לא עבר רגע ,והם כבר דרשו עוד ותיכננו מהלכים לעוד ,זה לא שהם נחו ונהנו ממשהו אפילו לרגע ,לא באוסלו לא בהיתנחלויות לא אם הר הבית לא אם שיחרור מחבלים לא אם יהודה ושומרון לא אם הרשות הפלסטינאית ,תמיד עוד ועוד ועוד עד שאנחנו לא ישאר כלום זו מטרתם.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 11 דצמבר 2014, 08:22

אז אדם, אם לסכם את מה שאתה אומר - שום דבר רע הוא לא אשמתו של ביבי. ביבי הוא גאון שלא יכול לעשות שום טעות. אפשר פשוט לוותר על כל הרעיון של בחירות ולהמשיך את ביבי למלך עד שימות (ואז אולי אפשר להעביר את המלוכה לבן מגל"צ שהולך עם הנורווגית או לשרה).

רק תענה לי על שאלה אחת - האם אי פעם בחיים שלך היית בשועפאט? ג'אבל מוכבר? בית חנינה? אבו-דיס?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 14:16

roy1000 כתב:אז אדם, אם לסכם את מה שאתה אומר - שום דבר רע הוא לא אשמתו של ביבי. ביבי הוא גאון שלא יכול לעשות שום טעות. אפשר פשוט לוותר על כל הרעיון של בחירות ולהמשיך את ביבי למלך עד שימות (ואז אולי אפשר להעביר את המלוכה לבן מגל"צ שהולך עם הנורווגית או לשרה).

רק תענה לי על שאלה אחת - האם אי פעם בחיים שלך היית בשועפאט? ג'אבל מוכבר? בית חנינה? אבו-דיס?

אני הייתי בבית חנינה ביום של הפיגוע דריסה בי-ם... הווייז הבן-**נה הזה לקח אותי בדרך הכי קצרה כמעט לרמאללה...

היה קצת גשום, אז אולי בגלל זה לא זרקו עליי אבנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 דצמבר 2014, 14:26

בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...

שיהיה לכולנו בהצלחה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 11 דצמבר 2014, 15:17

roy1000 כתב:בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...

שיהיה לכולנו בהצלחה.

כולם אומרים שביבי הביא לבחירות מיותרות ואז מעבירים ביקורת על שניסה למנוע אותן בכל דרך, מזעזעת ככל שתהיה.
ובבקשה תגיד שאתה לא באמת מאמין לפרסומים של בן כספית האובססיבי על נתניהו, מדובר באיש שהפך ביקורת לגיטימית על ראש ממשלה לשיח עלוב על שקיות חלב ואישה מטורללת. עיתונאי כמו דובי פיק.

קטע ענק על ציפי לבני https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... r.facebook
Roni1

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 15:22

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:בן כספית חושף היום שביבי ניסה לעצור את הבחירות ע"י מתן הבטחה לליברמן שהוא ימנה אותו למ"מ ראש הממשלה ויפרוש שנה לפני הבחירות הבאות, ככה שליברמן יוכל לרוץ כראש ממשלה מכהן... הוא עוד אומר שביבי הבטיח לדרעי את תיק האוצר...

שיהיה לכולנו בהצלחה.

כולם אומרים שביבי הביא לבחירות מיותרות ואז מעבירים ביקורת על שניסה למנוע אותן בכל דרך, מזעזעת ככל שתהיה.
ובבקשה תגיד שאתה לא באמת מאמין לפרסומים של בן כספית האובססיבי על נתניהו, מדובר באיש שהפך ביקורת לגיטימית על ראש ממשלה לשיח עלוב על שקיות חלב ואישה מטורללת. עיתונאי כמו דובי פיק.

קטע ענק על ציפי לבני https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... r.facebook

:clap2
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים