Holiday_Armadillo כתב:עכשיו קיץ וצריך להתכונן לזה שעכשיו מתחילה התקופה של הטרור החדש
יהיו מלא הצתות, בעיקר בירושלים
מישהו עדיין חושב שכל השריפות האלה מקריות או ''רשלנות של מטיילים''?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו קיץ וצריך להתכונן לזה שעכשיו מתחילה התקופה של הטרור החדש
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו קיץ וצריך להתכונן לזה שעכשיו מתחילה התקופה של הטרור החדש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו קיץ וצריך להתכונן לזה שעכשיו מתחילה התקופה של הטרור החדש
גם אם אבו מאזן יקח אחריות בעצמו לגל השריפות בראיון לאל ג'זירה, התקשורת הישראלית לא תהרהר באפשרות שאולי מדובר בטרור.
MTA2311 כתב:זוכרים את סלימאני שהזכרתי לפני חודש? אז הסירו ממנו את הסנקציות, והוא כבר טס להיפגש עם פוטין ברוסיה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים את סלימאני שהזכרתי לפני חודש? אז הסירו ממנו את הסנקציות, והוא כבר טס להיפגש עם פוטין ברוסיה.
ולאט לאט יותר אנשים שבעד ההסכם מודים שהם בכלל לא קראו אותו והם מובכים שוב ושוב כשמביאים להם איזה סעיף מטריד ממנו
זה לא יפריע לו לעבור כמובן
MTA2311 כתב:לפי מה שאני מבין עדיין לא בטוחים שהירי מכוון. במידה וכן, יתקפו בתגובה מוצבים של צבא סוריה בגולן או באיזור דמשק.
כמובן שחזבאללה אחראי בצורה עקיפה לירי.
MTA2311 כתב:אני מסכים שזה נראה כמו ירי מכוון ב100%, אבל דווקא התגובה של צהל לא קשורה לזה.
תקפנו מוצבים סורים גם בתגובה על ירי סורר.
הירי לעבר שטח ישראל לפני שעה קלה בוצע ע"י ארגון הג'יהאד האסלאמי במימון והכוונה איראנית. אנו רואים את סוריה האחראית לירי והיא גם תישא בתוצאות
שמואל1 כתב:תקיפה חסרת תקדים של צה"ל בסוריה במשך הלילה (14 מטרות של צבא סוריה), כולל חיסול חוליית המשגרים הבוקר.
זאת התקיפה המשמעותית ביותר (בפער גדול) מאז שנת 1973.
מה ההשלכות? ברור לי שתגיע תגובה מצידם. השאלה איך ומתי.
jol9 כתב:איכשהו אחד המינויים הכי חשובים שיש במדינה הזאת עובר כאן בשקט...
מה דעתכם על המינוי של הירש כמפכ"ל?
דעתי היא שארדן לוקח כאן סיכון אישי גדול, ואני מאוד מעריך אותו על כך. בהתחלה חשבתי שהמינוי בעייתי משהו (לא בגלל הירש אלא
בגלל שאין לו רקע במשטרה).
אבל אחרי ששמעתי את ההיסטריה בעיקר של כל מיני ניצבים ורבי ניצבים בדימוס, אני חושב שכנראה שארדן עושה משהו נכון.
אני בתחושה טובה מהמינוי הזה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איכשהו אחד המינויים הכי חשובים שיש במדינה הזאת עובר כאן בשקט...
דעתי היא שארדן לוקח כאן סיכון אישי גדול, ואני מאוד מעריך אותו על כך. בהתחלה חשבתי שהמינוי בעייתי משהו (לא בגלל הירש אלא
אבל אחרי ששמעתי את ההיסטריה בעיקר של כל מיני ניצבים ורבי ניצבים בדימוס, אני חושב שכנראה שארדן עושה משהו נכון.
אותי יותר מדאיג הקטע עם גולן
אני לא יכולה לחזור לתשלומים חודשיים של 300-400 שקל בחודש על פלאפון
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איכשהו אחד המינויים הכי חשובים שיש במדינה הזאת עובר כאן בשקט...
למה שזה יקרה?
היום התשלום הוא בערך 100 ש"ח בכל החברות
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איכשהו אחד המינויים הכי חשובים שיש במדינה הזאת עובר כאן בשקט...
למה שזה יקרה?
היום התשלום הוא בערך 100 ש"ח בכל החברות
גולן הייתה זאת שבהתחלה הורידה את המחירים והכריחה את כולם ללכת אחריה
אנשים לא יכולים בלי פלאפון היום, אם גולן ייעלמו אני רואה את רוב החברות מעלות את המחירים (אולי לא רמי לוי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים