אתה כאילו מדבר אם עצמך אני לא בתחרות איתך למי יש יותר גדול ולא מענין אותי מה אתה חושב לגבי האהדה שלי למכבי כדורסל או כדורגל אני לא טעון הוכחה ןלא עומד למבחן ,אני אוהד מכבי כדורסל נטו זהו וחי אם זה מצוין.
אני מדבר עם עצמי? עניתי לך אחת אחת על הטענות שלך.
ציינתי שלדעתי זה משעשע. זכותך לראות בזה דבר לגיטימי.
לגבי לוח שידורים והכל אני יכול ללמד ולהסביר לך הרבה דברים כמו שכמבון גם אתה מכל אחד אפשר ללמוד.
אתה חוזר ואומר דברים ואתה לא מבין שום דבר , אל תביא לי דוגמא לקבוצה באירופה שפעם ב מתלוננת , הישראליות הפכו את זה למקצוע , מה לעשות הכדורגל הישראלי לא מקצועני והשחקנים שלנו חים בסרט , וכן שחקני מכבי מסתובבים כמו איזה טווסים על כלום , אחי לא צריך להיות כוכבים גדולים כדי לנצח את עכו , כל ההשקעה הזו זה כדי להיתמודד באירופה.
אני לרגע לא טענתי שמכבי לא הכי טובים
ברור לי איך דברים עובדים מבחינת לוח השידורים.
יש הרבה בעיות בכדורגל הישראלי, אתה טוען שמכבי מסתובבים כמו טווסים, שחצנים ויהירים- עזוב שזרקת את זה לאוויר ולא הבאת תגובה שמוכיחה את זה, אני רק רשמתי יש להם על מה להיות שחצנים עקב העובדה שהם הכי טובים בכדורגל הישראלי בשלוש השנים האחרונות.
אי אפשר לקפוץ מלהיות קבוצה פח בליגה שלנו (מה שהיה לפני ג'ורדי) לקבוצה מובילה באירופה. זה תהליך שלוקח זמן (גם בגלל שצריך לצבור נקודות דירוג... בשנה הראשונה שלנו באירופה עשינו קמפיין טוב, בשנה השנייה היה פנצ'ר והשנה יש לנו שוב שלב בתים...) בעוד שנתיים שלוש כאלה שבהם נהיה באופן קבוע בשלב בתים (באירופית..) אז נוכל לדבר על להתקדם לצ'מפיונס (גם כי נהיה מדורגים בשלב הפלייאוף של הצ'מפיונס)
נו מה הבעיה אם זה , אני מסביר לך שאתה מתווכח אם עצמך , נתת דוגמא לגבי מנצסטר נו מיום שישי ליום שלישי זה אותו מרחק מיום שבת לרביעי , שום קסומה אירופאית לא מתלוננת , ישנם בקשות ואפשרויות אבל אין היתבכינויות וכל מיני חרטות
מה? רק בשנים האחרונות מוריניו התלונן על לוחות הזמנים של ריאל.
אתה באמת חושב שלא היתה השפעה על ברצלונה בסופרקאפ הספרדי בגלל שהם שיחקו 3 ימים קודם לכן בסופרקאפ הספרדי? הרי אנריקה עשה שם רוטציות מטורפות...
מכבי ביקשה, מכבי העדיפה שלא לשחק 120 דקות, היא לא התבכיינה בשום שלב (לא שמעתי אף אחד ממכבי שמדבר על זה בתקשורת)- עובדה שבסופו של דבר עלינו עם הרכב חזק. הרי הכי פשוט היה לעלות עם הרכב משני כדי לשמור את השחקנים לבאזל.
זה רק מראה לי שאתה לא ספורטאי ,לי בחים שלי אין לי תירוצים ומחשבות לפני על אלה הכי טובים או הכי גדולים , אני תמיד עולה לנצח ותמיד מאמין שיכול לנצח , הספורטאי הישראלי תמיד מכין תירוצים ועסוק בהסברים ,לפי מה שאתה אומר למה לעלות בכלל לשחק,אתה מדבר שטויות , נכון אנחנו לא ברצלונה , אבל שהשחקנים לא יתנהגו כאילו הם מי יודע , כי ראינו אותם בנבחרת וראינו אותם באירופה , משקשקים פחדנים עלובים , חסרי ווינריות , הרי חיפה או הפועל תל אביב בעבר או אפילו מכבי ששיחקן באופא וצפיונס , באו ועלו ויתמודד יפה , כמעט כל קבוצה באירופה שעולה לשחק נלחמת ומתמודדת שווה מול שווה הפערים היצטמצמו, רק אצלנו מחפשים תירוצים והסברים , ואחרי זה מדברים כאילו ניצחו את ריאל שכולה ניצחו את כפר סבא.
מה הקשר?
קודם כל אני מאמן כדורסל בהכשרתי. אני תמיד עולה למשחק ומאמין שאפשר לנצח, ואני אופטימי חסר תקנה (סגרתי את הטיסה לפיינל פור במילאנו חודשיים מראש...עוד לפני שנגמר הטופ 16...)
באזל יותר טובה, אנחנו אנדרדוג, אבל זה לא אומר שלא נבוא להילחם וכדי לעבור אותם. (כמו שהיה מול פלזן אגב...)
פתאום זה משחק ידידות? זה ממש לא משחק ידידות זה משחק על תואר שנהוג בכל אירופה , כמו שהגביע ההינבשתי שמכבי כדורסל הפסידה הוא לא ידידות.
תהיה כנה ואמיתי, קבוצה מקצוענית צריכה לדעת להיתמודד אם משחקים בהפרשים כאלה אין בזה שום פסול , לגיטימי גם , זו העבודה שלהם , בשביל זה משלמים להם ובשביל זה מתאמנים , שנים באנגליה יש את מחזורי חג המולד לא ראיתי שקרה להם משו , שלא לדבר שבאופן שוטף באירופה ככה נהוג 3 עד 4 משחקים בשבוע בקצב אמיתי ובמשחקים תחרותים לא כמו פה בעמידה ובקצב סלאו מושן.
התכוונתי שזה לא משחק רשמי. ברור שזה משחק על תואר, וברור שכל תואר אני רוצה לקחת.
הם צריכים להתמודד, לרגע לא טענתי אחרת- ציינתי שאם קבוצה מבקשת לא לשחק חצי שעה של הארכה אלא להגיע ישר לפנדלים (והיא פוגעת בעצמה כי כבר הסכמנו שהם יותר טובים) אז יש מקום לבוא לקראתה.
מכבי יש לה סגל של 26 28 שחקנים בכירים בשביל זה , זה שהעלימו את בדש ואיבינדר ובן בסט ועוד זה בעיה שלהם ,אבל יש להם סגל שיכול לקחת את אלוף האלופים בהליכה ולתת מנוחה לשחקנים מרכזיים ,גם ורמוט לא שיחק אתמול.
ואם מכבי היתה עולה עם בדש או הרכב משני והיתה מפסידה היו צועקים כאן שמכבי זילזלה...
אתה אמור לרצות שניתקדם ונשתפר ולא נספק תירוצים שאנחנו לא ברמה הזו אז שיתהו לנו הנחה ,אולי גם שנשחק מול 9 ובמגרש קטן יותר ,תאמין לי הזוי , זה התנאים ואיתם צריך להיתמודד תקציב של 180 150 זה די ונותר לספק את כל התנאים וכולי תקווה שמכבי תעבור את באזל.
גם אם הקבוצה שהית אוהד היתה מתנהגת בצורה כזו ומתבכינת היץי אומר בכנות שזו עליבןת ובושה ,אהדה לא אמורה לעוור ,וגם בנבחרת שחקנים לוזרים וחסרי לחימה ושחקני התירוצים מעצבנים אותי.
חחח 150-180 מיליון? אתה רציני? מכבי מורידה את התקציב ובכלל זה את תקציב השחקנים כל שנה.
על הנייר? באזל עדיפה עלינו בהרבה. על המגרש? אנחנו מכבי ואנחנו נילחם כדי לעבור אותם.
זה נקרא להיות ריאלי.
ושוב- מותר לבקש לבוא לקראת קבוצה שמשחקת משחק חשוב באירופה.