ת'רד הכדורגל V11 מכבי זהבי ת"א נגד צ'לסי- 21:45 ערוץ 2!

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V11(ע"ש ע"ז)מכבי בפלייאוף העלייה לליגת האלו

הודעהעל ידי מקובי » 17 אוגוסט 2015, 13:13

אתה כאילו מדבר אם עצמך אני לא בתחרות איתך למי יש יותר גדול ולא מענין אותי מה אתה חושב לגבי האהדה שלי למכבי כדורסל או כדורגל אני לא טעון הוכחה ןלא עומד למבחן ,אני אוהד מכבי כדורסל נטו זהו וחי אם זה מצוין.

אני מדבר עם עצמי? עניתי לך אחת אחת על הטענות שלך.
ציינתי שלדעתי זה משעשע. זכותך לראות בזה דבר לגיטימי.

לגבי לוח שידורים והכל אני יכול ללמד ולהסביר לך הרבה דברים כמו שכמבון גם אתה מכל אחד אפשר ללמוד.
אתה חוזר ואומר דברים ואתה לא מבין שום דבר , אל תביא לי דוגמא לקבוצה באירופה שפעם ב מתלוננת , הישראליות הפכו את זה למקצוע , מה לעשות הכדורגל הישראלי לא מקצועני והשחקנים שלנו חים בסרט , וכן שחקני מכבי מסתובבים כמו איזה טווסים על כלום , אחי לא צריך להיות כוכבים גדולים כדי לנצח את עכו , כל ההשקעה הזו זה כדי להיתמודד באירופה.
אני לרגע לא טענתי שמכבי לא הכי טובים

ברור לי איך דברים עובדים מבחינת לוח השידורים.
יש הרבה בעיות בכדורגל הישראלי, אתה טוען שמכבי מסתובבים כמו טווסים, שחצנים ויהירים- עזוב שזרקת את זה לאוויר ולא הבאת תגובה שמוכיחה את זה, אני רק רשמתי יש להם על מה להיות שחצנים עקב העובדה שהם הכי טובים בכדורגל הישראלי בשלוש השנים האחרונות.
אי אפשר לקפוץ מלהיות קבוצה פח בליגה שלנו (מה שהיה לפני ג'ורדי) לקבוצה מובילה באירופה. זה תהליך שלוקח זמן (גם בגלל שצריך לצבור נקודות דירוג... בשנה הראשונה שלנו באירופה עשינו קמפיין טוב, בשנה השנייה היה פנצ'ר והשנה יש לנו שוב שלב בתים...) בעוד שנתיים שלוש כאלה שבהם נהיה באופן קבוע בשלב בתים (באירופית..) אז נוכל לדבר על להתקדם לצ'מפיונס (גם כי נהיה מדורגים בשלב הפלייאוף של הצ'מפיונס)

נו מה הבעיה אם זה , אני מסביר לך שאתה מתווכח אם עצמך , נתת דוגמא לגבי מנצסטר נו מיום שישי ליום שלישי זה אותו מרחק מיום שבת לרביעי , שום קסומה אירופאית לא מתלוננת , ישנם בקשות ואפשרויות אבל אין היתבכינויות וכל מיני חרטות

מה? רק בשנים האחרונות מוריניו התלונן על לוחות הזמנים של ריאל.
אתה באמת חושב שלא היתה השפעה על ברצלונה בסופרקאפ הספרדי בגלל שהם שיחקו 3 ימים קודם לכן בסופרקאפ הספרדי? הרי אנריקה עשה שם רוטציות מטורפות...
מכבי ביקשה, מכבי העדיפה שלא לשחק 120 דקות, היא לא התבכיינה בשום שלב (לא שמעתי אף אחד ממכבי שמדבר על זה בתקשורת)- עובדה שבסופו של דבר עלינו עם הרכב חזק. הרי הכי פשוט היה לעלות עם הרכב משני כדי לשמור את השחקנים לבאזל.

זה רק מראה לי שאתה לא ספורטאי ,לי בחים שלי אין לי תירוצים ומחשבות לפני על אלה הכי טובים או הכי גדולים , אני תמיד עולה לנצח ותמיד מאמין שיכול לנצח , הספורטאי הישראלי תמיד מכין תירוצים ועסוק בהסברים ,לפי מה שאתה אומר למה לעלות בכלל לשחק,אתה מדבר שטויות , נכון אנחנו לא ברצלונה , אבל שהשחקנים לא יתנהגו כאילו הם מי יודע , כי ראינו אותם בנבחרת וראינו אותם באירופה , משקשקים פחדנים עלובים , חסרי ווינריות , הרי חיפה או הפועל תל אביב בעבר או אפילו מכבי ששיחקן באופא וצפיונס , באו ועלו ויתמודד יפה , כמעט כל קבוצה באירופה שעולה לשחק נלחמת ומתמודדת שווה מול שווה הפערים היצטמצמו, רק אצלנו מחפשים תירוצים והסברים , ואחרי זה מדברים כאילו ניצחו את ריאל שכולה ניצחו את כפר סבא.

מה הקשר?
קודם כל אני מאמן כדורסל בהכשרתי. אני תמיד עולה למשחק ומאמין שאפשר לנצח, ואני אופטימי חסר תקנה (סגרתי את הטיסה לפיינל פור במילאנו חודשיים מראש...עוד לפני שנגמר הטופ 16...)
באזל יותר טובה, אנחנו אנדרדוג, אבל זה לא אומר שלא נבוא להילחם וכדי לעבור אותם. (כמו שהיה מול פלזן אגב...)

פתאום זה משחק ידידות? זה ממש לא משחק ידידות זה משחק על תואר שנהוג בכל אירופה , כמו שהגביע ההינבשתי שמכבי כדורסל הפסידה הוא לא ידידות.
תהיה כנה ואמיתי, קבוצה מקצוענית צריכה לדעת להיתמודד אם משחקים בהפרשים כאלה אין בזה שום פסול , לגיטימי גם , זו העבודה שלהם , בשביל זה משלמים להם ובשביל זה מתאמנים , שנים באנגליה יש את מחזורי חג המולד לא ראיתי שקרה להם משו , שלא לדבר שבאופן שוטף באירופה ככה נהוג 3 עד 4 משחקים בשבוע בקצב אמיתי ובמשחקים תחרותים לא כמו פה בעמידה ובקצב סלאו מושן.

התכוונתי שזה לא משחק רשמי. ברור שזה משחק על תואר, וברור שכל תואר אני רוצה לקחת.
הם צריכים להתמודד, לרגע לא טענתי אחרת- ציינתי שאם קבוצה מבקשת לא לשחק חצי שעה של הארכה אלא להגיע ישר לפנדלים (והיא פוגעת בעצמה כי כבר הסכמנו שהם יותר טובים) אז יש מקום לבוא לקראתה.

מכבי יש לה סגל של 26 28 שחקנים בכירים בשביל זה , זה שהעלימו את בדש ואיבינדר ובן בסט ועוד זה בעיה שלהם ,אבל יש להם סגל שיכול לקחת את אלוף האלופים בהליכה ולתת מנוחה לשחקנים מרכזיים ,גם ורמוט לא שיחק אתמול.

ואם מכבי היתה עולה עם בדש או הרכב משני והיתה מפסידה היו צועקים כאן שמכבי זילזלה...

אתה אמור לרצות שניתקדם ונשתפר ולא נספק תירוצים שאנחנו לא ברמה הזו אז שיתהו לנו הנחה ,אולי גם שנשחק מול 9 ובמגרש קטן יותר ,תאמין לי הזוי , זה התנאים ואיתם צריך להיתמודד תקציב של 180 150 זה די ונותר לספק את כל התנאים וכולי תקווה שמכבי תעבור את באזל.
גם אם הקבוצה שהית אוהד היתה מתנהגת בצורה כזו ומתבכינת היץי אומר בכנות שזו עליבןת ובושה ,אהדה לא אמורה לעוור ,וגם בנבחרת שחקנים לוזרים וחסרי לחימה ושחקני התירוצים מעצבנים אותי.

חחח 150-180 מיליון? אתה רציני? מכבי מורידה את התקציב ובכלל זה את תקציב השחקנים כל שנה.
על הנייר? באזל עדיפה עלינו בהרבה. על המגרש? אנחנו מכבי ואנחנו נילחם כדי לעבור אותם.
זה נקרא להיות ריאלי.
ושוב- מותר לבקש לבוא לקראת קבוצה שמשחקת משחק חשוב באירופה.
מקובי

הודעהעל ידי אדם » 17 אוגוסט 2015, 14:26

קובי אם אתה כל כך מבין ואתה מבין ,אז אתה יודע שהתקציב של מכבי ענק כן הוא סביב ה150 .
עכשיו אתה יודע איך הדברים מתנהלים בבקרה אצלנו הכל חרטה ורק מי שבפנים יודע מה וכמה.
לענין באזל ,באזל ומכבי כיום שוות ,למה ישר להפוך אותנו לאנדרדוג?,זה ל נכון ופה מתחילה הבעיה בכדורגל ובספורט שלנו ,אם אנחנו רוצים לעשות את הקפיצת מדרגה ,אז קבוצות בלבל הזה אנחנו צריכים לעבור ולהיתמודד בצורה שווה ,לא דיברתי על להיתקדם בצמפיונס ,זה יש זמן ,אבל שיש לנו בתחילת העונה 4 קבוצות באירופה ובסוף נשארים אם אחד זו עליבות ,כל הקבוצות שהוגרלו היו עבירות עד חובה .
אתה אומר שיש סיבה מוצדקת לזה שמכבי מסתובבים כמו טווסים כי 3 שנים הם שורפים את הליגה ,נו?זו הבעיה זה יפה וכל הכבוד ,אבל אם כל הכבוד אנחנו יודעים בדיוק מה שווה הליגה שלנו ,ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוון ,כל הסגל הזה כל הכספים ועונה אירופאית אחת לרפואה לא היתה,לא צריך כאלה תקציבים כדי לקחת אליפויות פה,במיוחד שבשנים האחרונות הליגה בירידה והרבה מועדונים גדולים נראים על הפנים .
לגבי מוריניו ,מי שמכיר יודע שהבן אדם מאמן ענק אבל בכיין לא פחות ,כל היזדמנות שיש לו תמיד תירוצים והסברים והשקפות מוזרות והיתבכינויות .
שוב אתה מביא לי דוגמא אחת מתוך 100 שלא ,זה שיש פה ושם תלונות על סדר משחקים באירופה זה לפעמים לגיטימי ,בדרך כלל זה בא בשיא העונה שכבר יש הרבה משחקים על תואר ובלחץ זמן ,פה בארץ עוד לא התחילה העונה ,כולה משחקים בקצב של צב ובוכים?נגמר המשחק 90 דקות ,קבעו לפני המשחק שתהיה ארכה והם מנסים לשנות את זה לישר לפנדלים?נראה לך מקצועי?
קבוצות באירופה מתנהלות ומתנהגות בצורה רצינית ,יש יוצא מהכלל ,אמצע עונה נוצר לחץ עצום ועיפות ,אז אפשר לבוא פה ושם אבל לא בתחילת העונה ובמיוחד לא שיש 4 ימים .
לגבי בדש ,אם הוא שחקן חילוש ואם הוא ישחק זה יקרה זילזול ,אז למה הוא במכבי?בשביל לחמם תיציע?,במקרה בדש זה עוד הזוי כי למכבי אין בכלל חלוצים, אבל עזוב בדש,מה אם בן בסט?,מה אם איבינדר הוא נופל ממישו במרכז השדה שכרגע במכבי?מישו מהם לא יכול לתרום בליגת פח שלנו?.
אתה באמת לא שמעת את ההיתבכינויות של מכבי על זה שהיה 120 דקות?לא הית במשחק?זה שזה פסק מהר כי לא רצו להישמע מסכנים זה משו אחר אבל עזוב.
שמעת את ברצלונה מתלוננת או בכלל מדברת על זה?ולא אני לא חושב שזה פגע בהם גם הם לא ,מה שקרה זה שהם זילזלו וחשבו שיגמר תיקו או הפסד מינימלי ויגיעו לגומלין ויסימו את זה שם אבל הם חטפו מהלומה .
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוגוסט 2015, 20:04

אז אין גם חלוץ לבאזל.
יופי של חלון ג'ורדי. בראבו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 17 אוגוסט 2015, 20:16

אדם- אני באמת לא חושב שהתקציב של מכבי הוא כמו שרושמים בתקשורת. בטח לא 150, ואני גם בספק אם זה 100.
מגמת השכר במכבי היא בירידה, שגולדהאר הגיע לכאן הוא השתגע ושילם הרבה יותר מדי, עכשיו הוא הבין את הטעות והוא מוריד לאט לאט.
אני לא בטוח שתקציב השחקנים של מכבי הוא גבוה בהרבה מתקציב השחקנים של ב"ש ושל חיפה.

מכבי ובאזל לא שוות- באזל חברה בליגת האלופות באופן קבוע, רק כדי להיכנס לליגת האלופות היא מקבלת 12 מיליון יורו שזה לפי השיטה שלך שליש מהתקציב של מכבי לעונה שלמה... (לשיטה שלי זה יותר מחצי...) יש להם שחקן ששווה 15-20 מיליון יורו (הם סירבו ל-15...) הם מגדלים שחקנים בסיטונות ומוכרים אותם לקבוצות גדולות וכל פעם מחדש מביאים שחקנים שימלאו את הקאדר (יאנקו זה חלוץ שגומר בליגה בארץ עם 40 גולים...)
אני לא מוריד אותנו, במפגש כפול (בטח עם בלומפילד) יש לנו סיכוי לעבור. להגיד שהמאבק שווה? זה קצת לחיות בסרט לדעתי. יותר כמו 70-30 לטובתם לדעתי... פלזן גם קבוצה עדיפה עלינו לדעתי אגב.

שוב- לא רשמתי שהם מתנהגים כטווסים ואנחנו לא שחצנים ויהירים. המציאות כרגע היא שאנחנו הכי טובים בארץ. ברור שצריך לעשות את השלב הבא באירופה, וגם שם אנחנו מתקדמים.
מתוך 2 קייצים של אירופה עונה אחת היתה הצלחה, עונה אחת כשלון (עם נסיבות מקילות בצורה מסוימת כי לא היה ביתיות) והעונה הזו כבר עשינו את המינימום (שלב בתים)- השלב הבא זה להיות מדורג לכל אורך הדרך בצ'מפיונס ולתקוע יתד לאט לאט בליגת האלופות. השנה היינו קרובים (פעמיים...) עם עונה טובה אני מקווה ששנה הבאה כבר נהיה מדורגים.

דווקא שזה בתחילת עונה לדעתי זה יותר בעייתי כי השחקנים עדיין לא בכושר מלא.
שוב- אנחנו מדברים על משחק לא רשמי.... אף אחד לצורך הדוגמא לא דיבר על לדחות את המשחק נגד סכנין שתקוע בשבת (רביעי משחק בחוץ, חמישי נוחתים וכבר בשבת משחק...) כי זה כבר משחק בליגה. ברור שזה חלק מהעניין של אירופה.
מסכים איתך שמוריניו בכיין לא קטן, אמרת שאף קבוצה אירופית לא מדברת על זה והבאתי את הדוגמאות הללו כדי להראות שכן. (אגב- קבוצות בליגות גדולות מעדיפות לעוף מהליגה האירופית כי זה פוגע בהם בליגה... ראה ערך ווסטהאם השנה)

הסכמנו שמכבי עדיפה על ק"ש- זה שביקשו לבטל את ההארכה דווקא פוגע בקבוצה החזקה. אם פנדלים זה 50-50 אז בהארכה יש יותר סיכוי לקבוצה החזקה לנצח...
מותר לבוא לקראת קבוצה שמתחרה באירופה. גם שמכבי סל עלתה לפיינל פור דחו לה משחקים כדי שהיא תתכונן יותר טוב. לא רואה שוני בין המקרים.

בדש כמדומני היה קצת פצוע בתחילת העונה והוא חלק מהסגל, איינבינדר לא בתוכניות המקצועיות של המאמן. בן בסט קיבל המון המון צ'אנסים ופשוט לא נותן כלום....אישית הייתי פותח עם בן בסט בשבת אבל יש מאמן והוא עושה את ההחלטות שלו בסופו של דבר.

ברור שגורמים במכבי לא אהבו את זה ששיחקו 120 דקות, ברור שגורמים בברצלונה לא אהבו את זה שהיה להם סופרקאפ ברביעי, טיסה מטבליסי ואז משחק בשישי על תואר. התקשורת גם כל הזמן מעלה את הנושאים הללו.
אם שואלים אותך אם זה פוגע אז כן זה פוגע, אני חושב שגם אמרו שזה לא ישמש תירוץ לבאזל...

קיצור- שיהיה לנו בהצלחה. זה הכי חשוב.
מקובי

הודעהעל ידי אדם » 17 אוגוסט 2015, 21:27

שמע מה שאמרת לגבי הקבוצות שבשבילם אופא זה סיוט , זה בצדק בשביל הרבה קבוצות בכירות וגם מהרמה הבינונית המפעל השני הוא הפרעה .
מכבי לא בענדה הזו בשביל מכבי להיות באופא זה כסף זה דירוג זה חשיפה .
שיהיה בהצלחה זה בטוח .
אני מקווה שיעבירו את ההכרעה לארץ.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2015, 02:51

MTA2311 כתב:אז אין גם חלוץ לבאזל.

אני לא חושב שהבעיה של הקבוצות הישראליות (כולל מכבי) באירופה זה חלוצים. לדעתי הבעיה היא תמיד בחלק האחורי, בהגנה, בקישור ההגנתי. תמיד אנחנו חוטפים גולים של ילדים מפגרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2015, 09:13

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אז אין גם חלוץ לבאזל.

אני לא חושב שהבעיה של הקבוצות הישראליות (כולל מכבי) באירופה זה חלוצים. לדעתי הבעיה היא תמיד בחלק האחורי, בהגנה, בקישור ההגנתי. תמיד אנחנו חוטפים גולים של ילדים מפגרים.

שחקני הגנה כבר לא יגיעו, אז לפחות היו מביאים מישהו שמסוגל לשים גול חוץ מזהבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2015, 21:54

רוני נראה אש אחרי השתלת השיער.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 12:33

הליגה הטובה בעולם מגיעה לערוץ ONE
ההעברה של הקיץ: הליגה הספרדית תשודר בבלעדיות בערוץ ONE בשלוש השנים הקרובות. לראשונה: ישודרו לפחות 7 משחקים במחזור וכולם באיכות HD ובחינם

http://one.co.il/Article/15-16/3,10,0,0 ... tml?ref=hp

שיחקו אותה ONE
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 13:49

שיחקו אותה בגדול וגם הצופים שיחקו אותה
זה היהלום של ONE והם ייסחטו אותו עד הסוף
יש להם גם רק ערוץ אחד אז זה מבטיח שהצופים יוכלו לראות 7 משחקים מהליגה הספרדית
בספורט 5 הם שידרו 3-4 במקרה הטוב ו-2 מהם תמיד היו בלייב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 13:51

Holiday_Armadillo כתב:שיחקו אותה בגדול וגם הצופים שיחקו אותה

הבעיה זה עם משחקים שמשודרים במקביל.
לערוץ הספורט הייתה היכולת לשדר במקביל. ל ONE יש רק ערוץ אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 14:04

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שיחקו אותה בגדול וגם הצופים שיחקו אותה

הבעיה זה עם משחקים שמשודרים במקביל.
לערוץ הספורט הייתה היכולת לשדר במקביל. ל ONE יש רק ערוץ אחד.

ערוץ הספורט כמעט לא שידר במקביל
גם ברצלונה וריאל אף פעם לא בשעות מקבילות ואני מניחה שזה מה שאכפת לאנשים

לא ידעתי שנאצ'ו טורינו חולה
שיהיה בריא
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=971391302898906
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוגוסט 2015, 14:10

3-0 קל לבאזל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 אוגוסט 2015, 18:25

שמואל1 כתב:הליגה הטובה בעולם מגיעה לערוץ ONE
ההעברה של הקיץ: הליגה הספרדית תשודר בבלעדיות בערוץ ONE בשלוש השנים הקרובות. לראשונה: ישודרו לפחות 7 משחקים במחזור וכולם באיכות HD ובחינם

שיחקו אותה ONE

הבעיה היחידה עם one לדעתי זה שאין להם שדר כמו נדב יעקובי.. אני אתגעגע אליו בכל הקשור לליגה הספרדית
מדהים אותי איך ערוץ הספורט הסכים לוותר על ה״בייבי״ שלו בשנים האחרונות.. זה יהיה מוזר..
רק הולך ומתדרדר הערוץ הזה.. כל עוד הם ימשיכו להעסיק כלומניקים עלובים כמו שלמה שרף הם ימשיכו בהתדרדרות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 18:38

מכביסט30 כתב:
שמואל1 כתב:הליגה הטובה בעולם מגיעה לערוץ ONE

שיחקו אותה ONE

הבעיה היחידה עם one לדעתי זה שאין להם שדר כמו נדב יעקובי.. אני אתגעגע אליו בכל הקשור לליגה הספרדית
מדהים אותי איך ערוץ הספורט הסכים לוותר על ה״בייבי״ שלו בשנים האחרונות.. זה יהיה מוזר..
רק הולך ומתדרדר הערוץ הזה.. כל עוד הם ימשיכו להעסיק כלומניקים עלובים כמו שלמה שרף הם ימשיכו בהתדרדרות..

אני בספק אם הם ''הסכימו''
היה מכרז ו-ONE זכו

זאת כתבה נורא מדוייקת על מה שקורה בערוץ הספורט בשנים האחרונות
http://sports.walla.co.il/item/2879906
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 20:39

בן בסט לא היה תרגיל של יוקאנוביץ', הוא אשכרה פותח

--חואן פבלו--
--בן הרוש--טיבי--טב''ח סניור--שפונגין--
--אלברמן--איגייבור--ריקן--
--טב''ח--ערן--
--בן בסט--
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 אוגוסט 2015, 21:04

Holiday_Armadillo כתב:בן בסט לא היה תרגיל של יוקאנוביץ', הוא אשכרה פותח

--חואן פבלו--
--טב''ח--ערן--
--בן בסט--

שני דברים:
1 שמח שמיטרוביץ' בחוץ. הגיע הזמן לשים סוף לפארסה שלו..
2 מקווה שבן בסט יצדיק את האמון של יוקאנוביץ'. שער אחד בלי לספוג, זה כל מה שאנחנו רוצים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 21:06

מכביסט30 כתב:

--חואן פבלו--
--טב''ח--ערן--
--בן בסט--

שני דברים:
2 מקווה שבן בסט יצדיק את האמון של יוקאנוביץ'. שער אחד בלי לספוג, זה כל מה שאנחנו רוצים..

זה הקישור הכי גרזני ואחראי שהיינו יכולים להעמיד
וברור לי שנגיע כל המשחק לחצי הזדמנות ובן בסט יחמיץ אותה
בכל מקרה, אני חושבת שהוא יותר מתאים מיצחקי למשחק הזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 אוגוסט 2015, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:

--חואן פבלו--
--טב''ח--ערן--
--בן בסט--

שני דברים:

גם אני חושב שהוא יותר מתאים.
יותר מטרידה אותי ההגנה. אנחנו סופגים המון מתחילת העונה, חואן פאבלו תמיד עושה טעויות וקשה לי לדמיין את שפונגין ובן הרוש מתמודדים עם ההתקפה של באזל.. זה נראה ממש כואב בדימיון :unsure
אם אנחנו יוצאים מהמשחק הזה בחיים זה ההישג הכי גדול שיכול להיות נראה לי..

אגב, יכול להיות שהבעיה עם הדף הלבן קיימת רק בפורום אוהדים..? פה אין את הבעיה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוגוסט 2015, 21:16

מכביסט30 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:

--חואן פבלו--
--טב''ח--ערן--
--בן בסט--

שני דברים:

גם אני חושב שהוא יותר מתאים.
יותר מטרידה אותי ההגנה. אנחנו סופגים המון מתחילת העונה, חואן פאבלו תמיד עושה טעויות וקשה לי לדמיין את שפונגין ובן הרוש מתמודדים עם ההתקפה של באזל.. זה נראה ממש כואב בדימיון :unsure
אם אנחנו יוצאים מהמשחק הזה בחיים זה ההישג הכי גדול שיכול להיות נראה לי..

אגב, יכול להיות שהבעיה עם הדף הלבן קיימת רק בפורום אוהדים..? פה אין את הבעיה..

כל הקבוצה תצטרך לעשות הגנה היום
עם חואן פבלו אין מה לעשות, אפשר להתנחם בזה שקרלוס לא פותח

וכן, הבעיה של הדף הלבן קיימת רק בפורום האוהדים, פה זה בסדר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד