האינתיפאדה השלישית- כ 10 נפגעים והרוג בפיגוע משולב יפו-ת"א

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האינתיפאדה השלישית- פיגוע ליד חדרה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2015, 23:08

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:הנה:
לא אפשרנו לירות בו
התיישבתי עליו כשבידיו סכין מגואלת בדם, סיפר בניהו ארזי, שהשתלט על המחבל שפצע ארבעה בני אדם ליד גן שמואל.

זה מקומם!

אולי אותך, לא אותי
כמובן שאני לא רוצה שהוא ילמד על חשבוני לתואר שני אבל אני לא חושבת שהאלטנרטיבה צריכה להיות להרוג אותו
כל הזמן אנחנו מתגאים שאנחנו שונים מהשכנים שלנו, זה לא מתיישב לי במשוואה אחת עם להרוג בן אדם שנמצא על הקרקע ולא יכול לזוז

הוא בא אליך עם סכין? תירה בו
אתה רוצה לירות לו בראש מטווח אפס כשהוא עם הריצפה בריצפה ומישהו מחזיק לו את הידיים? זה לא מקובל עליי

הרבה לפני שזרקו אותו לריצפה היה צריך לירות! הוא התיישב עליו בשביל לעצור את התקיפות אז במקום זה היה צריך לירות בו.
להרוג מחבלים גם אחרי שהם מנוטרלים ממש אבל ממש לא הופך אותנו להיות כמוהם...

כן זה כן
הדרך היחידה עוד להרוג מחבל כשהוא לא מאיים עליך זה אם הוא מאיים על מישהו אחר או עדיין חמוש ועל הרגליים
ברגע שהוא על הריצפה ולא יכול לפגוע באף אחד אתה הופך אותנו לעם שאי אפשר להבדיל בינו לבין השכנים שלו

אתה רוצה עדיין לעשות את זה ולחשוב שזה בסדר? סבבה, אבל לפחות בוא לא נתנהג כאילו זה נורמטיבי או כאילו זה לא הופך אותנו לפחות אנושיים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 אוקטובר 2015, 23:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2015, 23:09

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לא אפשרנו לירות בו
התיישבתי עליו כשבידיו סכין מגואלת בדם, סיפר בניהו ארזי, שהשתלט על המחבל שפצע ארבעה בני אדם ליד גן שמואל.

זה מקומם!

אולי אותך, לא אותי
כמובן שאני לא רוצה שהוא ילמד על חשבוני לתואר שני אבל אני לא חושבת שהאלטנרטיבה צריכה להיות להרוג אותו
כל הזמן אנחנו מתגאים שאנחנו שונים מהשכנים שלנו, זה לא מתיישב לי במשוואה אחת עם להרוג בן אדם שנמצא על הקרקע ולא יכול לזוז

אתה רוצה לירות לו בראש מטווח אפס כשהוא עם הריצפה בריצפה ומישהו מחזיק לו את הידיים? זה לא מקובל עליי

הרבה לפני שזרקו אותו לריצפה היה צריך לירות! הוא התיישב עליו בשביל לעצור את התקיפות אז במקום זה היה צריך לירות בו.

1000+
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2015, 23:11

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לא אפשרנו לירות בו

זה מקומם!

אולי אותך, לא אותי

כן זה כן
הדרך היחידה עוד להרוג מחבל כשהוא לא מאיים עליך זה אם הוא מאיים על מישהו אחר או עדיין חמוש ועל הרגליים
ברגע שהוא על הריצפה ולא יכול לפגוע באף אחד אתה הופך אותנו לעם שאי אפשר להבדיל בינו לבין השכנים שלו

אתה רוצה עדיין לעשות את זה ולחשוב שזה בסדר? סבבה, אבל לפחות בוא לא נתנהג כאילו זה נורמטיבי או כאילו זה לא הופך אותנו לפחות אנושיים

חלאס עם ההתייפיפות הזאת..."אי אפשר להבדיל" (וסליחה שאני כועס, לא אישי)
יש הבדל תהומי וזה שהם באים לפגוע בחפים מפשע בזמן שבמידה ונהרוג אותם רק נחזיר מידה כנגד מידה מול אותם מחבלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 אוקטובר 2015, 23:18

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לא אפשרנו לירות בו

זה מקומם!

אולי אותך, לא אותי

כן זה כן

מחבל שהרג יהודים/ניסה להרוג/יהרוג בעתיד אחרי שיצא בעסקה הקרובה מהכלא - דינו מוות!
חד וחלק! להגיד שלהרוג חיית אדם, שכל מטרתה זה להרוג יהודים רק כי הם יהודים בלי טיפת רחמים באכזריות חסרת פרופרציות, הופך אותנו ללא אנושיים זה הזוי!
אנחנו הורגים את מי שבא להורגנו- וכן לפני שאנחנו יוצאים למלחמה אנו מושיטים ידינו לשלום. לא רוצים שלום? נהרוג אתכם!
שום חוסר אנושיות! הכי אנושי בעולם זה להגן על עצמך! הכי אנושי בעולם זה ליצור הרתעה על מנת שלא ישכימו להורגנו שוב! הכי אנושי בעולם להרוג מחבל!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2015, 23:18

rc4991 כתב:חלאס עם ההתייפיפות הזאת..."אי אפשר להבדיל" (וסליחה שאני כועס, לא אישי)
יש הבדל תהומי וזה שהם באים לפגוע בחפים מפשע בזמן שבמידה ונהרוג אותם רק נחזיר מידה כנגד מידה מול אותם מחבלים

אני לא רוצה שנהפוך למדינה כזאת, זכותי
לא רוצה שנהיה ''עין תחת עין'' במשפט שדה, לא רוצה

לבטל להם את הזכויות של לימודים להשכלה גבוהה, לבטל להם את כל ההטבות בכלא
מבחינתי אפילו עונש מוות בשביל שלא יהיו קלפי מיקוח

אבל לירות לבן אדם בראש כשהוא כבר לא יכול לעשות כלום לאף אחד? למה הפכנו?
אני מבינה את הכעס, גם אני מבחינתי אם מחר ייעלמו כל הערבים השונאים מהמדינה שלנו אני לא אזיל אפילו חצי דמעה, אבל לאן הגענו? אסור לאבד צלם אנוש בכל המערכה המטורפת והאינסופית הזאת, זה הדבר היחידי שמבדיל אותנו מהם
אין מצב שתצליחו לשכנע אותי שזה בסדר

לירות במחבל כל עוד הוא מהווה סכנה? אין בעיה, הכי מוצדק שיש מבחינתי גם אם ירו בו 18 שוטרים והוא היה עם קולפן
בן אדם שנוטרל לחלוטין? לא
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 אוקטובר 2015, 23:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2015, 23:20

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:חלאס עם ההתייפיפות הזאת..."אי אפשר להבדיל" (וסליחה שאני כועס, לא אישי)

אני מבינה את הכעס, גם אני מבחינתי אם מחר ייעלמו כל הערבים השונאים מהמדינה שלנו אני לא אזיל אפילו חצי דמעה, אבל לאן הגענו? אסור לאבד צלם אנוש בכל המערכה המטורפת והאינסופית הזאת, זה הדבר היחידי שמבדיל אותנו מהם

אבל את מדברת מראש על בן אדם שבא לרצוח אנשים!!!
למה צריכים לנסות להשתלט עליו ולא לדפוק לו כדור בראש?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2015, 23:21

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כי לא לכל אזרח שמשתלט על מחבל יש אקדח, רוני
אני מוכנה להתערב שלרוב האזרחים שהשתלטו על המחבלים השבוע לא היה אקדח
ואם הם כבר השתלטו עליו ונגמר האירוע אז לא צריך לבוא מישהו מהצד ולעשות וידוא הריגה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2015, 23:35

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ואם הם כבר השתלטו עליו ונגמר האירוע אז לא צריך לבוא מישהו מהצד ולעשות וידוא הריגה

אני דווקא חושב שכן היו אקדחים ברוב המקרים אבל אין דרך להוכיח את זה
בכל מקרה, הבנתי את הנקודה שלך ואני יכול להסכים עם השורה התחתונה שלך

בואי נקווה שלפחות בתי המשפט יתחילו לתת עונש מוות למחבלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2015, 23:36

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני דווקא חושב שכן היו אקדחים ברוב המקרים אבל אין דרך להוכיח את זה
בכל מקרה, הבנתי את הנקודה שלך ואני יכול להסכים עם השורה התחתונה שלך

בואי נקווה שלפחות בתי המשפט יתחילו לתת עונש מוות למחבלים

לא חושבת שזה אי פעם יהיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2015, 23:47

my man כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, לא שאני אומרת שיהודים צריכים להרוג ערבים, ממש לא
אבל אנחנו מדברים על זה שהדברים האלה גורמים לאיבוד לגיטימציה וכל זה, מכל מה שאני רואה וקוראת באינטרנט, לרוב האנשים אין בעיה מוסרית עם הפיגועים של השבוע האחרון ומבחינתם זאת הדרך של הפלסטינים להילחם ו''חבל שהם לא יכולים לעשות יותר מזה''
אז כן, בכל מקרה תמיד נצא אשמים אז שכבר נעשה מה שטוב לנו וזהו

העיקר היום הגנו על המחבל ולא איפשרו לירות בו... :thumbdown

לא חושבת שאנחנו צריכים להפוך לעם של לינצ'יונרים

רוני - לא, אנשים לא מישראל

נכון.
חיסול המחבלים צריך להיות רק כהגנה עצמית או ע"י שוטרים בשביל לנטרל אותם.

לא לינצ'ים ולא שום דבר בסגנון הזה.

כל עוד הוא מחזיק סכין ביד שמגואלת בדם(כפי שמעיד המגן בעצמו) צריך לירות בו! שום לינץ' ושום נעליים! לירות על מנת להרוג! הרמת סכין על מנת להרוג?תיהרג!
משוואה פשוטה!

אני מסכים, רק שזה צריך לבוא מכוחות הביטחון... זה עדיף לכולם ככה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2015, 23:56

אורי, אני חושב בדיוק כמוך, שמחבלים צריך לחסל, השאלה היא איך עושים את זה.

תוך כדי אירוע זה הכי קל, ואף אחד, חוץ מחברי הכנסת הערבים המטונפים, לא יכול להתלונן.
כשהמחבל נוטרל, והוא על הריצפה, זה בעייתי, גם אם זה מגיע מכוחות הביטחון. ניטרלת אותו - פיספסת את חלון ההזדמנויות.
יש את הקו הדק שבין ניטרול למצב של סכנה (כמו שראינו עם המחבלת בעפולה), ושם אני כמובן בעד ירי על מנת לחסל, כי גם זה עדיין
בגבול הסביר מבחינתי.

וכמובן יש את הפעולות היזומות של כוחות הביטחון לציד אחר מחבלים. אם יש אפשרות לחסל, אז כמובן, אבל אם אותו מחבל מטונף נכנע,
אז אתה לא ממש יכול לירות לו בראש. זה לא עובד ככה כאן, ואני לא הייתי רוצה להיות החייל שנאלץ לעשות את זה.

אני גם ד"א מסכים לגמרי עם כרמל. כל ההטבות שיש לאסירים הביטחוניים בכלא, זאת תעודת עניות לנו. אני מניח שיש חוקי ואמנות שמחייבות
אותנו לתת להם עיתונים, 3 ארוחות דשנות ביום, לימודים, מפגשי התייחדות וכו', אבל תכלס, אנחנו במצב מלחמה, והם מחבלים. אין שום
סיכוי, שהאמריקאים נותנים לייצורים כאלה איזשהן זכויות. הם קבורים איפשהו בכל מיני מתקני כליאה כמו גוואנטאנמו, ונרקבים שם.
זה מה שצריך להיות גם כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 12 אוקטובר 2015, 00:05

jol9 כתב:אורי, אני חושב בדיוק כמוך, שמחבלים צריך לחסל, השאלה היא איך עושים את זה.

תוך כדי אירוע זה הכי קל, ואף אחד, חוץ מחברי הכנסת הערבים המטונפים, לא יכול להתלונן.
כשהמחבל נוטרל, והוא על הריצפה, זה בעייתי, גם אם זה מגיע מכוחות הביטחון. ניטרלת אותו - פיספסת את חלון ההזדמנויות.
יש את הקו הדק שבין ניטרול למצב של סכנה (כמו שראינו עם המחבלת בעפולה), ושם אני כמובן בעד ירי על מנת לחסל, כי גם זה עדיין
בגבול הסביר מבחינתי.

וכמובן יש את הפעולות היזומות של כוחות הביטחון לציד אחר מחבלים. אם יש אפשרות לחסל, אז כמובן, אבל אם אותו מחבל מטונף נכנע,
אז אתה לא ממש יכול לירות לו בראש. זה לא עובד ככה כאן, ואני לא הייתי רוצה להיות החייל שנאלץ לעשות את זה.

אני גם ד"א מסכים לגמרי עם כרמל. כל ההטבות שיש לאסירים הביטחוניים בכלא, זאת תעודת עניות לנו. אני מניח שיש חוקי ואמנות שמחייבות
אותנו לתת להם עיתונים, 3 ארוחות דשנות ביום, לימודים, מפגשי התייחדות וכו', אבל תכלס, אנחנו במצב מלחמה, והם מחבלים. אין שום
סיכוי, שהאמריקאים נותנים לייצורים כאלה איזשהן זכויות. הם קבורים איפשהו בכל מיני מתקני כליאה כמו גוואנטאנמו, ונרקבים שם.
זה מה שצריך להיות גם כאן.

אני פשוט לא מסכים עם זה!
הרי אתה יודע שהוא לא הפך את עורו בן רגע ובהזדמנות הראשונה הבאה לידו הוא ישתמש בה על מנת להרוג אותך. הוא עשה זאת פעם אחת הוא יעשה זאת בשמחה גם פעם שניה ושלישית ואלף פעמים אם יתאפשר לו. צריך להרוג אותו גם אם הוא משתמש באיזה חוק "הומאני" שאומר שאסור להרוג אותו.

גם אני לא הייתי רוצה להיות החייל הזה אבל ממש לא מהסיבות שציינת. אני פשוט יודע שחייל כזה במקום לקבל צל"ש ייכנס לכלא.
בעולם מתוקן- אין דבר כזה לא להרוג מחבלים. אני אומר לך שכל משוחררי עסקת שליט חזרו לטרור. מה עשינו בזה? רק המשכנו את גלגלי ההרג!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2015, 01:01

אין ביננו ויכוח על עצם העניין, אלא על עצם הביצוע.
מה לעשות שאנחנו מדינת חוק. מבחינתי, כל מחבל כזה שיעלה לגרדום בכיכר העיר, כשההמון זורק עליו ביצים סרוחות. זה לא העניין.

העניין הוא שע"פ חוק, אתה לא יכול להוציא להורג. בגלל זה יש נהלי פתיחה באש, ואני מניח שאתה זוכר, שלפני שאתה יורה אתה עושה
איזשהי סדרה של פעולות על מנת לוודא שאכן יש אמצעי, כוונה ויכולת.

לכן מבחינתי יש את אותו חלון הזמן, שבו ניתן לחסל את המחבל, גם אם הוא כביכול כבר לא ממש מהווה סיכון, אבל עדיין לא מנוטרל לגמרי.

אם אתה שואל אותי, אני לעולם לא הייתי מגן על חלאה שכזאת ומונע מאנשים לחסל אותו, אבל מצד שני, אני לא חושב שאני הייתי
יכול לירות בו כשהוא כבול לרצפה ומנוטרל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי דרדסית » 12 אוקטובר 2015, 09:00

למה תמיד אנחנו צריכים להיות הכי אנושיים, הכי מוסריים, הכי טובים? למה??

יכול להיות שאלמלא רצף האירועים הנבזיים האלה, הייתי מצטרפת לאמירות ההומניטריות שעלו פה - אבל די, זה כבר פשוט מרתיח אותי.
באת לפגוע ולהרוג - תמות. אפילו אלוהים, שהוא רחמן ומנסה לטעת בנו ערכים של מוסר וחמלה ציווה "הקם להרגך - השכם להרגו" - להרגו ולא לנטרלו. תודה.
If you're going to be a smart ass -
first you have to be smart, otherwise you're just an ass.
סמל אישי של המשתמש
דרדסית

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 09:18

דרדסית כתב:למה תמיד אנחנו צריכים להיות הכי אנושיים, הכי מוסריים, הכי טובים? למה??

יכול להיות שאלמלא רצף האירועים הנבזיים האלה, הייתי מצטרפת לאמירות ההומניטריות שעלו פה - אבל די, זה כבר פשוט מרתיח אותי.
באת לפגוע ולהרוג - תמות. אפילו אלוהים, שהוא רחמן ומנסה לטעת בנו ערכים של מוסר וחמלה ציווה "הקם להרגך - השכם להרגו" - להרגו ולא לנטרלו. תודה.

ירית פעם במישהו? את יודעת איזה מחירים משלמים אנשים שנאלצים להרוג בטווח קרוב?
התיאוריה הזו מאוד נחמדה כשזה מישהו אחר שצריך ללחוץ על ההדק, אבל אני לא מוכן לדרוש לאף אחד לירות באנשים שלא מהווים סיכון. זה לא נעים לירות באנשים תוך כדי קרב. אנחנו דורשים את זה כי אין ברירה, אבל לדרוש משוטרים לעשות הוצאות להורג? זה כמו לדרוש מהם להתאבד. עד כאן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוקטובר 2015, 09:23

roy1000 כתב:
דרדסית כתב:למה תמיד אנחנו צריכים להיות הכי אנושיים, הכי מוסריים, הכי טובים? למה??

ירית פעם במישהו? את יודעת איזה מחירים משלמים אנשים שנאלצים להרוג בטווח קרוב?
התיאוריה הזו מאוד נחמדה כשזה מישהו אחר שצריך ללחוץ על ההדק, אבל אני לא מוכן לדרוש לאף אחד לירות באנשים שלא מהווים סיכון. זה לא נעים לירות באנשים תוך כדי קרב. אנחנו דורשים את זה כי אין ברירה, אבל לדרוש משוטרים לעשות הוצאות להורג? זה כמו לדרוש מהם להתאבד. עד כאן.

נכון מאוד.
אני רחוק מאוד מלהיות הומניטריסט, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים להוציא להורג באופן הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוקטובר 2015, 11:19

הח"כים הערבים ממשיכים להסית באמצעות שקרים נלוזים. אתמול זה היה גטאס, היום טיבי. נמאס כבר מהעניין הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוקטובר 2015, 11:23

ראש עיריית נצרת גבר, נכון שזה נעשה מסיבות כלכליות, אבל עדיין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 11:23

MTA2311 כתב:הח"כים הערבים ממשיכים להסית באמצעות שקרים נלוזים. אתמול זה היה גטאס, היום טיבי. נמאס כבר מהעניין הזה.

האנשים האלו הם בדיחה. סתם מדקלמים דמגוגיה בגרוש. אפילו לא מנסים לייצר איזה מעטה של אמינות.
roy1000

הודעהעל ידי דרדסית » 12 אוקטובר 2015, 11:50

roy1000 כתב:ירית פעם במישהו? את יודעת איזה מחירים משלמים אנשים שנאלצים להרוג בטווח קרוב?

לא, לא יריתי באף אחד מעולם - ונראה לי שלעולם גם לא ייצא לי לירות, כי מה לעשות, אין לי נשק ברדיוס של 3 ק"מ ממני בערך.
וכן, אני מודעת להשלכות הנובעות מירי (אני מטפלת באנשים שסובלים מפוסט טראומה, הנושא לא זר לי).
ועדיין - זו דעתי - כי מה לעשות שהיצר הקמאי ביותר הוא של הישרדות? ואני מרגישה שאנחנו במלחמה, וששום דבר כבר לא צפוי.
נכון שאנשי הבטחון הם לא המוציאים להורג בשליחות צבא מגן הדוד שלנו - אבל אם יש מחבל שמסכן חיי אדם - קודם תירו בו (לא חייב להרוג, תנטרלו אותו עם יריה ברגל ואולי קצת למעלה משם) - אחר כך תקשרו אותו, שבו עליו, תעשו מה שבא לכם. זה הפתרון היחיד ל'חלון ההזדמנויות' אותו הזכירו קודם ::

נשמע קצת ילדותי, אני יודעת, אבל זה מה יש.
If you're going to be a smart ass -
first you have to be smart, otherwise you're just an ass.
סמל אישי של המשתמש
דרדסית

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים