ת'רד הכדורגל V14-ערן זהבי המלך!

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V14-ערן זהבי המלך!

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2016, 23:09

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה יורדים על שמואל ומגדפים לו את כל עץ השורשים ומאשימים אותו שהוא אוהד מגדל (למרות שהוא לא, הוא פשוט קצת מתלהב) אבל כשיש פה אוהד ב''ש משוחד אף אחד לא אומר כלום?

כי זהו פורום של מכבי בכדורסל ולא של מכבי בכדורגל. נראה לי שהסבירו לך את העניין לפחות 3-4 פעמים בעבר ;)

נראה לי שאני לא שמה איבר מין גברי
לגמלים יש פורום משלהם

את יכולה לשים לעצמך איזה איבר שאת רוצה. זה הגוף שלך. זכותך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2016, 23:11

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:אחד מאנשי סכנין בעט בראיקו. אוי איזו בושה.

וראיקו דחף את אבוקסיס. גם לא בסדר.
אבל מי שהתחיל את הבלגן היה אבוקסיס שהלך להתגרות בספסל של מכבי.

זה ממש לא נכון, זו הזיה של איווניר. אם תראה שוב, שים לב שאבוקסיס הולך עם יד מושטטת, בכוונה ללחוץ את היד לצוות של מכבי, כמו שעושים בסיום כל משחק. אבל אז איש מכבי התחיל לקלל אותו, והתחיל כל הבלגן

זה לא נכון, רואים בבירור את אבוקסיס מתגרה בספסל ומניף את היד בתנועת ניצחון שמכוונת אליהם. זאת הסיבה שמאמן הכושר התעצבן והחל להחליף עימו דברים.

תסביר לי מה לא בסדר בתנועת ניצחון? כל מאמן עושה את זה בסיום של משחק כשהוא מרוצה מהתוצאה. רואים את זה כמעט בכל משחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:12

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:אחד מאנשי סכנין בעט בראיקו. אוי איזו בושה.

וראיקו דחף את אבוקסיס. גם לא בסדר.
אבל מי שהתחיל את הבלגן היה אבוקסיס שהלך להתגרות בספסל של מכבי.

זה ממש לא נכון, זו הזיה של איווניר. אם תראה שוב, שים לב שאבוקסיס הולך עם יד מושטטת, בכוונה ללחוץ את היד לצוות של מכבי, כמו שעושים בסיום כל משחק. אבל אז איש מכבי התחיל לקלל אותו, והתחיל כל הבלגן

זה לא נכון, רואים בבירור את אבוקסיס מתגרה בספסל ומניף את היד בתנועת ניצחון שמכוונת אליהם. זאת הסיבה שמאמן הכושר התעצבן והחל להחליף עימו דברים.

תסביר לי מה לא בסדר בתנועת ניצחון? כל מאמן עושה את זה בסיום של משחק כשהוא מרוצה מהתוצאה. רואים את זה כמעט בכל משחק

אין בעיה לעשות תנועת ניצחון, אבל להפנות אותה ישירות לספסל המפסיד זאת התגרות לשמה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2016, 23:13

איזה יום מאושר זה יהיה כשתמות יוסי. איזה יום מאושר. הילדים שלך יבכו על הקבר ואני אפתח שמפניה יא בן זונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:13

פיטר בוס נראה כאילו הוא לא יודע לאן הגיע. מקללים אותו באמצע ראיון והוא בהלם. ברוך הבא לישראל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2016, 23:14

ראיקו זאת אבדה עצומה לקראת שבוע הבא. מדובר בשוער הכי טוב בארץ בפער עצום, והוא מציל אותנו כל משחק. לא רוצה לחשוב על ההגנה שלנו בלי ראיקו מאחורה.

השנה הקבוצה הפחות טובה תיקח אליפות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 25 אפריל 2016, 23:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 25 אפריל 2016, 23:14

MTA2311 כתב:איזה יום מאושר זה יהיה כשתמות יוסי. איזה יום מאושר. הילדים שלך יבכו על הקבר ואני אפתח שמפניה יא בן זונה.

יואו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2016, 23:15

שמואל,

הוא לא הפנה את התנועה הזאת לשום ספסל. הוא הלך לכיוון מרכז המגרש כשהוא עשה את התנועה הזאת. תצפה שוב בהילוך החוזר.

אבל גם אם הוא כן היה מפנה את זה לכיוון כלשהו, זאת לא תנועה מגונה. זה לא שהוא הראה אצבע משולשת. זכותו. בדיוק כמו שזכותו של ערן זהבי לעשות פיו-פיו מתי שבא לו ואיפה שבא לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:16

אני שואל שוב את מי ששאלתי אחרי משחק חצי הגמר-
האם הוצאת הכדור של טב"ח בדיעבד מעשה חכם? הרי מכבי הייתה מנצחת את חצי הגמר גם בלי הפעולה הזאת.
בסופו של דבר מה שקרה זה שבני סכנין הפכה ליריבה הגדולה ביותר שלנו. אם לא התקרית בחצי הגמר, כנראה מכבי הייתה מנצחת בלי יותר מידי בעיות (רק לפני שבועיים ב"ש הבקיעה שם רביעייה).
כל המשחק הזה היה מונע משנאה ומרצון להרוס למכבי את האליפות. הם לא היו באים בטירוף כזה אם לא חצי הגמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 אפריל 2016, 23:17

שמואל1 כתב:אני שואל שוב את מי ששאלתי אחרי משחק חצי הגמר-
האם הוצאת הכדור של טב"ח בדיעבד מעשה חכם? הרי מכבי הייתה מנצחת את חצי הגמר גם בלי הפעולה הזאת.
בסופו של דבר מה שקרה זה שבני סכנין הפכה ליריבה הגדולה ביותר שלנו. אם לא התקרית בחצי הגמר, כנראה מכבי הייתה מנצחת בלי יותר מידי בעיות (רק לפני שבועיים ב"ש הבקיעה שם רביעייה).
כל המשחק הזה היה מונע משנאה ומרצון להרוס למכבי את האליפות. הם לא היו באים בטירוף כזה אם לא חצי הגמר.

הסיבה היחידה שלא ניצחנו היום היא שלא היה את מדו ולא את טבח ולא את סה...
אה ומליון החמצות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2016, 23:17

שמואל1 כתב:אני שואל שוב את מי ששאלתי אחרי משחק חצי הגמר-

התוצאה היום לא קשורה לחצי גמר
מה שקרה בסיום כן, מה שקרה במשחק לא
היו לנו מספיק הזדמנויות לנצח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:18

felix_r כתב:שמואל,

הוא לא הפנה את התנועה הזאת לשום ספסל. הוא הלך לכיוון מרכז המגרש כשהוא עשה את התנועה הזאת. תצפה שוב בהילוך החוזר.

אבל גם אם הוא כן היה מפנה את זה לכיוון כלשהו, זאת לא תנועה מגונה. זה לא שהוא הראה אצבע משולשת. זכותו. בדיוק כמו שזכותו של ערן זהבי לעשות פיו-פיו מתי שבא לו ואיפה שבא לו.

ראיתי מיליון פעם את ההילוך החוזר, ולדעתי הוא בבירור מפנה את התנועה כלפי הספסל.
שוב, מבחינה חוקית אין עם זה שום בעיה. זאת לא תנועה מגונה כמו שאמרת. אבל זאת כן התגרות והתלהמות. הוא ידע שהמצב רגיש והוא היה צריך להפעיל שיקול דעת ולהבין שזה יוביל להתלהטות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2016, 23:19

שמואל1 כתב:

שוב, מבחינה חוקית אין עם זה שום בעיה. זאת לא תנועה מגונה כמו שאמרת. אבל זאת כן התגרות והתלהמות. הוא ידע שהמצב רגיש והוא היה צריך להפעיל שיקול דעת ולהבין שזה יוביל להתלהטות.

שמואל, אין מה להתווכח ואין על מה להתלבט, הוא התגרה בספסל של מכבי והוא אמר להם שזה החזיר להם על חצי הגמר
אל תקשיב לשום דבר אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2016, 23:21

ואני חשבתי שיום חמישי זה שיא האמוציות.
טפייי שכל הליגה ימותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2016, 23:22

שמואל1 כתב:

לא יודע. אני לא אוהב את אבוקסיס, ולא בא להגן עליו. פשוט אני לא אוהב שמתחילים לחפש דברים בכוח. בגלל זה גם ממש לא אהבתי כאשר היו באים בטענות לערן זהבי על זה שהוא עשה את הפיו-פיו במקום כזה ולא במקום אחר, ליד טריבונה הזאת ולא הזאת. לדעתי זה סתם לחפש דברים בכוח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:22

ערן זהבי טוען שהמאבטחים בעצם היו אנשי סכנין, והשחקנים הותקפו על ידיהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 אפריל 2016, 23:23

איזה דיכאון עם ראיקו עכשיו.. בבית הדין כבר יעשו מזה מטעמים זה בטוח.
זהבי אומר ש״מאבטחים״ של סכנין הרביצו לשחקנים שלנו. בא לי להקיא...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2016, 23:24

תומר לוי פותח את דבריו: "ראיקוביץ התחיל מהומת ענק".

התקשורת ממשיכה בהסתה.
די נו, חייבים לקחת להם אליפות על הראש. לכל הקירחים המזדיינים למינהם. עמיחי, מבקר המסעדות, תומר לוי וכו'. שיחנקו כבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 אפריל 2016, 23:29

MTA2311 כתב:תומר לוי פותח את דבריו: "ראיקוביץ התחיל מהומת ענק".

התקשורת ממשיכה בהסתה.
די נו, חייבים לקחת להם אליפות על הראש. לכל הקירחים המזדיינים למינהם. עמיחי, מבקר המסעדות, תומר לוי וכו'. שיחנקו כבר.

לא יקרה לצערי ולתסכולי הרב. מכבי קורסת תחת המכבש הכבד הזה בתכלס. היום סכנין הצליחה להוציא לנו את המיץ. קבוצות ימשיכו לפתוח רגליים לב״ש ואני לא רואה אותנו מנצחים אותם כל כך מהר בבלומפילד.
זה שלהם. בא לי למות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2016, 23:30

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

לא יודע. אני לא אוהב את אבוקסיס, ולא בא להגן עליו. פשוט אני לא אוהב שמתחילים לחפש דברים בכוח. בגלל זה גם ממש לא אהבתי כאשר היו באים בטענות לערן זהבי על זה שהוא עשה את הפיו-פיו במקום כזה ולא במקום אחר, ליד טריבונה הזאת ולא הזאת. לדעתי זה סתם לחפש דברים בכוח.

הנה, עכשיו אבוקסיס מודה חד משמעית שהוא מחא כפיים לספסל של מכבי. בקיצור, הוא הלהיט את הרוחות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד