jol9 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא זה לא להאמין הקטע עם הרכבת
אשכרה ''מדינת הלכה, הלכה המדינה''
מה הולך שם?
הבנתי שדרשו להפסיק עבודות בשבת או משהו בסגנון
החרדים החליטו שאין בעיות יותר במדינה והגיע הזמן להתעסק בעבודות הרכבת בשבת ולהפוך את הפרוייקט המעיק הזה לסיוט אפילו יותר גדול כי היי, מה אכפת להם מכל הכופרים שחיים שם
באמת הרבה זמן לא מצאו משהו שישבש לחילונים את החיים
אין מצב שיתקפלו אבל על משהו כל כך מהותי שמשפיע על כל כך הרבה אנשים רק כי כמה פינגווינים דרשו, נכון? אז התקפלו
התקפלו?
אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו.
יש לנו אולי עוד 2 או 3 עשורים כרוב במדינה, כשבאנחנו הכוונה היא לרוב חילוני מתון יחסית (לא כולל ימין קיצוני מרזלי או שמאל מרצי/יהודים מגניבים עם אידיאולוגיה שמצביעים לרשימה המאוחדת)
במקום להבין את הסיטואציה, לנצל את המצב, לקבל את החלטת העם בנוגע למי השליט (בבחירות האלה-ביבי) ולהכנס לרצף של ממשלות אחדות שיאפשרו שינויים אמיתיים שברורים לכולנו שצריכים להיעשות, ה'מנהיגים' שלנו ממשיכים לשחק בחרא, לזרוק אותו אחד על השני והם לא מדוייקים במיוחד כי רוב החרא פוגע בנו.
אז עוד ממשלה עם החרדים הנפלאים, העיקר שהאופוזיציה לוחמת ונושכת ופעילה בפייסבוק. מדהים, נראה כמה רחוק נגיע ככה.
עוד כמה עשורים נסתכל אחורה ולא נבין איך במקום להאט לפני הצומת ולעשות פרסה נעמדנו על דוושת הגז.
אני חושב שעובדתית, ממשלות עם חרדים אלה ממשלות יציבות, וממשלות כאלה קידמו דברים גדולים
במהלך השנים.
מה הממשלה האחרונה שהיתה כאן בלי חרדים קידמה?
זה נכון, הן יציבות יותר.
אבל אני חושב שמגיע לנו יותר מזה. יותר מממשלות עם חרדים או ממשלות צרות של צד פוליטי כזה או אחר, אני חושב שמגיעים לנו מנהיגים שיודעים להניח את האגו בצד ולעבוד ביחד כדי לשפר את המצב של המדינה שלנו.
נכון, זה נשמע קצת תלוש מהמציאות אבל.. זו בעצם הגדרת התפקיד שלהם.
הממשלות עם החרדים הם הרע במיעוטו ואינסוף אינטרסים של הרוב המוחלט במדינה נרמסים על ידי כל ממשלה מחדש בגלל שאנחנו ישנים בעמידה.