קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו!!!
הפרק האחרון של משחקי הכס היה פשוט פסיכי!!
ראיתי :heat
חבר'ה בלי ספויילרים כן??
אני קצת בפיגור, רק עכשיו סיימתי פרק 7....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו!!!
הפרק האחרון של משחקי הכס היה פשוט פסיכי!!
ראיתי :heat
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פרק 9 של משחקי הכס היה מטורף![]()
הפרק האחרון הולך להיות עוד יותר לפי הפרומו...
פרק 9 היה פשוט אדיר
גם לינה הידי שאני ממש אוהבת ומשחקת את סרסיי מאוד השתפרה בעונה השנייה והפרק הזה היה ה-פרק שלה מבחינת משחק
ד''א, אמיליה קלארק AKA ''אם הדרקונים'' שלכולנו זכורה הסצינה האחרונה שלה מהעונה הראשונה אחרי האש חתמה לאחרונה על חוזה חדש שיש בו סעיף שאומר שהיא לא תצטרך להופיע עירומה יותר בסידרה אז..SORRY GUYS
misha כתב:זה בגלל שהיו בעיות עם סמיילים . או שיכול להיות שהפורם חושף אותך בתור אוהד מיאמי סמוי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פרק 9 של משחקי הכס היה מטורף![]()
הפרק האחרון הולך להיות עוד יותר לפי הפרומו...
פרק 9 היה פשוט אדיר
גם לינה הידי שאני ממש אוהבת ומשחקת את סרסיי מאוד השתפרה בעונה השנייה והפרק הזה היה ה-פרק שלה מבחינת משחק
ד''א, אמיליה קלארק AKA ''אם הדרקונים'' שלכולנו זכורה הסצינה האחרונה שלה מהעונה הראשונה אחרי האש חתמה לאחרונה על חוזה חדש שיש בו סעיף שאומר שהיא לא תצטרך להופיע עירומה יותר בסידרה אז..SORRY GUYS
ראיתי "מאחורי הקלעים" שעשו בין העונות ושם היא עם שיער שחור שהרבה יותר יפה לה(ואני דווקא אוהב בלונדיני)
בכלל היא היתה יותר יפה מאחורי הקלעים מאשר בסדרה וזה מוזר
misha כתב:זה בגלל שהיו בעיות עם סמיילים . או שיכול להיות שהפורם חושף אותך בתור אוהד מיאמי סמוי
rc4991 כתב:מישהו מכיר אתרים מעודכנים(אחרי הסגירה של מגה ווידאו)לצפיה ישירה של סדרות?
או אפילו אתר של friends לצפיה ישירה באנגלית?
asafb96 כתב:rc4991 כתב:מישהו מכיר אתרים מעודכנים(אחרי הסגירה של מגה ווידאו)לצפיה ישירה של סדרות?
היה לא מזמן אתר שקראו לו SDAROT, שהיו בו כמעט את כל הסדרות הטובות בארץ ובעולם, באיכות מעולה עם תרגום, אבל משום מה עכשיו שחיפשתי אותו אני פשוט לא מוצא. לפני חודש בערך נכנסתי אליו וראיתי בכיף הכל, עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:מישהו מכיר אתרים מעודכנים(אחרי הסגירה של מגה ווידאו)לצפיה ישירה של סדרות?
היה לא מזמן אתר שקראו לו SDAROT, שהיו בו כמעט את כל הסדרות הטובות בארץ ובעולם, באיכות מעולה עם תרגום, אבל משום מה עכשיו שחיפשתי אותו אני פשוט לא מוצא. לפני חודש בערך נכנסתי אליו וראיתי בכיף הכל, עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו
אתה מדבר על האתר סדרות TV?
asafb96 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:מישהו מכיר אתרים מעודכנים(אחרי הסגירה של מגה ווידאו)לצפיה ישירה של סדרות?
אתה מדבר על האתר סדרות TV?
כן, אני חושב שזה היה השם שלו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יובל סמו מלך
נכון..
אבל זה באמת נראה לי יהיה ממש תת רמה..
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יובל סמו מלך
נכון..
אבל זה באמת נראה לי יהיה ממש תת רמה..
ראיתי את הפרק הראשון..
סדרה מוזרה אבל מצחיקה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יובל סמו מלך
נכון..