29 אפריל 2012, 20:03
jol9 כתב:רפא לוקח את ברצלונה, אבל יש קצת טעם מר בזכיה הזאת לטעמי.
רפא שיחק נפלא לאורך כל הטורניר, אבל דווקא בגמר, הוא קצת זייף לטעמי. האמת שהיה משחק טניס ברמה גבוהה, ופרר נתן את הטניס הכי טוב שראיתי
ממנו, אבל רפא היה קצת מהוסס מדי לטעמי, ולא הצליח לגמור את פרר מנטלית, כמו שהוא יודע לעשות היטב על חימר.
בכל אופן, רפא נכנס טוב לעונה סופסוף, ולוקח תואר שני ברציפות, עם הפנים למדריד עכשיו. שם זה הולך להיות סיפור קשה מאוד, כי כולם מגיעים, וכולם יהיו בכושר.
להגרלה תהיה כאן הרבה משמעות. אם רפא למשל מגריל את פרר לרבע, את פדרר בחצי ואת נובאק בגמר, הוא לא עובר לדעתי.
29 אפריל 2012, 20:38
LIAV10 כתב:jol9 כתב:רפא לוקח את ברצלונה, אבל יש קצת טעם מר בזכיה הזאת לטעמי.
רפא שיחק נפלא לאורך כל הטורניר, אבל דווקא בגמר, הוא קצת זייף לטעמי. האמת שהיה משחק טניס ברמה גבוהה, ופרר נתן את הטניס הכי טוב שראיתי
ממנו, אבל רפא היה קצת מהוסס מדי לטעמי, ולא הצליח לגמור את פרר מנטלית, כמו שהוא יודע לעשות היטב על חימר.
בכל אופן, רפא נכנס טוב לעונה סופסוף, ולוקח תואר שני ברציפות, עם הפנים למדריד עכשיו. שם זה הולך להיות סיפור קשה מאוד, כי כולם מגיעים, וכולם יהיו בכושר.
להגרלה תהיה כאן הרבה משמעות. אם רפא למשל מגריל את פרר לרבע, את פדרר בחצי ואת נובאק בגמר, הוא לא עובר לדעתי.
לוקח כמו גדול..
יש התערבות?
30 אפריל 2012, 16:44
30 אפריל 2012, 16:59
yiffy כתב:מדריד זה אולי משטח החימר היחיד בו זה לא תלוי רק ברפא (אם כי נולה ניצח אותו גם ברומא).
זה משטח שמתנהג כמעט כמו משטח דומה מבחינת הקפיצה של הכדור. גם הגובה של מדריד פועל "לרעת" רפא לטענתו, כי יש פחות חמצן באוויר (דבר שמקשה על שחקנים שמשחקים נקודות ארוכות). יהיה מאוד מעניין לראות אם פדרר יחזור ליכולת הטובה של תחילת השנה. אם כן - יכול להיות מעניין.
30 אפריל 2012, 19:39
LIAV10 כתב:yiffy כתב:מדריד זה אולי משטח החימר היחיד בו זה לא תלוי רק ברפא (אם כי נולה ניצח אותו גם ברומא).
זה משטח שמתנהג כמעט כמו משטח דומה מבחינת הקפיצה של הכדור. גם הגובה של מדריד פועל "לרעת" רפא לטענתו, כי יש פחות חמצן באוויר (דבר שמקשה על שחקנים שמשחקים נקודות ארוכות). יהיה מאוד מעניין לראות אם פדרר יחזור ליכולת הטובה של תחילת השנה. אם כן - יכול להיות מעניין.
חחחחח למה אתה יודע את זה..
30 אפריל 2012, 21:30
LIAV10 כתב:yiffy כתב:מדריד זה אולי משטח החימר היחיד בו זה לא תלוי רק ברפא (אם כי נולה ניצח אותו גם ברומא).
01 מאי 2012, 06:20
yiffy כתב:LIAV10 כתב:yiffy כתב:מדריד זה אולי משטח החימר היחיד בו זה לא תלוי רק ברפא (אם כי נולה ניצח אותו גם ברומא).
אתה תהיה מופתע מכמות הפרטים האזוטריים שאני יודע. המוח שלי מסרב לסנן דברים שהאוזניים שומעות.
יוני,
ההסבר אכן נשמע הגיוני וכנראה שרפא באמת התכוון לזה (מהירות הכדור) ולא לנשימה.
אחרי שהוא "הגן על נקודות הבית" רפא יוצא לסוג של מסע כיבוש ארוך בחזרה למקום הראשון. המסע מתחיל במדריד ונגמר ככה"נ רק באוסטרליה.
05 מאי 2012, 06:45
05 מאי 2012, 08:45
05 מאי 2012, 09:38
MTA2311 כתב:מישהו יכול לתת לי תקציר לעונת החימר עד עכשיו?(מי נמצא בכושר טוב? מי פצוע? מי לקח את הטורנירים האחרונים?)
עברתי לתפקיד חדש ושוחק בצבא ואין לי זמן להתעדכן(אני מקווה ששמתם לב)
תודה..
05 מאי 2012, 10:36
05 מאי 2012, 11:05
MTA2311 כתב:קודם כל תודה על העידכון, אני שמח לשמוע שחסרוני מורגש.
נשמע שרפא בכושר מצויין. מעניין מאוד איך רוג׳ר ייכנס לעונה, מדריד הוא טורניר מושלם בשבילו בשביל להיכנס לעניינים. הולך להיות מעניין
09 מאי 2012, 04:34
09 מאי 2012, 09:03
09 מאי 2012, 15:29
09 מאי 2012, 16:26
yiffy כתב:ראיתם מה זה! אני ראיתי את הנולד!
לפני שניונת סיפרתי לכם שיש דבר כזה חימר כחול והופס יש טורניר מאסטרס עליו.
נשמע שלא היה לי מושג
רפא לקח בקלות את דווידנקו. אמנם הוא היה במאזן שלילי מולו, אבל הצאר הוא כנראה לא שחקן החימר האידיאלי.
09 מאי 2012, 21:38
10 מאי 2012, 04:06
misha כתב:פדרר ניצח בשובר שוויון במערכה השלישית. ראיתי רק חלק מהמשחק, אבל משחק קשה כזה בא לרוג'ר טוב אחרי שלא שיחק יחסית הרבה זמן. היה צריך להסיר את החלודה.
ראוניץ' מתפתח לאחלה שחקן.
10 מאי 2012, 14:30
10 מאי 2012, 15:32