כאן מדברים על הכל
22 מאי 2012, 08:21
אני טועה או שהבחורה מצד ימין ב1:38:36 הייתה בהישרדות והייתה גם במצב האומה?
http://www.youtube.com/watch?v=Dse5PaGx ... ure=fvwrelוסלחו לי על זה שזה דרבי שבו הפסדנו
22 מאי 2012, 20:26
אכן. יעל שהאכילו אותה קש בהשרדות ושתפסהה את מקום הבלונדינית (ג'ינג'ית) הטיפשה במצב.
23 מאי 2012, 20:33
היתה היום הדחה ממש מעניינת שהסתימה בתיקו בין אנה לענבל כשבסוף הן התחרו בהדלקת אש ושריפת חבל שאנה ניצחה
חבל,רציתי שענבל תמשיך כי אני כל כך אוהב אותה שהיא אסטרטגית וחכמה ומשחקת את המשחק ברמה גבוהה
23 מאי 2012, 20:52
אני שונאת את כל החמולה הזאת של תורג'מן וארונוב
הישרדות זה משחק של בריתות ואין לי בעיה עם עליונות מספרית או כוח אבל יש לי בעיה עם איך שמתנהלים כשמשיגים את העליונות המספרית והכוח והם פשוט יצרו שם מאפיה
להם מותר לעשות הכל ולאחרים אסור לעשות להם שום דבר
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 25 מאי 2012, 03:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
25 מאי 2012, 03:26
גם אני רציתי שענבל תנצח את משימת האש ,
תורגמן מרגיז מאוד עם ההתנהגות שלו.
30 מאי 2012, 18:35
וואו, משה פרסטר כ''כ שחיף שאנה ארונוב ניצחה אותו במשימת סומו.
30 מאי 2012, 18:36
אני באמת נהניתי לראות את העונה הזאת אבל אני לא מסוגלת לראות את איתי תורג'מן..הוא זה שגרם לי להעביר ערוץ ולא לראות את זה יותר
30 מאי 2012, 18:52
אני לא מבין למה משה פרסטר הלך להישרדות. באמת. לבנאדם יש אשה וילדים ואני לא בטוח שהם ירצו לדבר איתו אחרי זה...
31 מאי 2012, 16:22
שחף כתב:אני לא מבין למה משה פרסטר הלך להישרדות. באמת. לבנאדם יש אשה וילדים ואני לא בטוח שהם ירצו לדבר איתו אחרי זה...
מילא להפסיד לגברים, אבל אפילו את אנה ארונוב הוא לא הצליח לנצח
31 מאי 2012, 16:32
ראיתי עכשיו את הפרק של אתמול ואני חייב להגיד שעזאם ממש הגזים,מה הבעיה שלו לכבס להם עשר דקות את הבגדים?
אני דווקא לא שונא את תורג'י כי לדעתי הוא לא עשה שום דבר רע,מי שאני כן שונא זה את איתי שגב הזה שמנסה להוכיח כל הזמן כמה הוא "מצחיק" ורק עולה על העצבים
בכלל מעצבן אותי איך מנסים להפוך את היריבות-חברות של תורג'י ואושרי כאל קרב גלדיאטורים כאילו הם כל כך חזקים או משהו,אגב ממה שראיתי לאושרי יש אופי טוב
31 מאי 2012, 17:03
תורג'מן נוראי
אני לא אוהבת את הקטע שעזאם לא רוצה לעשות כביסה אבל אני מבינה אותו כי הוא דרוזי ואצלם בעדה זה לא מקובל
גם צ'רקסים למשל לא עושים עבודות תורנות בצבא כי אצלם בעדה זה עבודה רק של נשים
זה ברור שהשלישייה בגמר תהיה(לצערי)אושרי, תורג'מן ואנה ואני לא מרוצה מזה אבל זה בסדר כי סיימתי לראות
04 יוני 2012, 19:56
אני כל כך מתעצבן כשההפקה מתערבת בתכנית
למה עאזם ופרסטר נשארים בשבטים שהם "משרתים" עד אחרי ההדחה ממנה הם חסינים?(שאלה רטורית)
בקצב הזה אני חושב שבפרק הבא יהיה איחוד ואם לא אז מישהו מההפקה יביא לו את פסל החסינות שהוא "ימצא במקרה" או שיעשו משימת חסינות אישית שמתאימה לנתונים שלו
בכלל העונה הזאת נורא משעממת ודווקא בגלל המשימות אבל בעיקר בגלל המתמודדים
למה אני צריך לראות את איתי שגב ממשיך לנסות להצחיק?ואת בוקי מדבר על השפשפות והחרבונים שלו?ומשה פרסטר שעובר שם טיפול פסיכולוגי?
דווקא אושרי כהן שנראה כמו בן אדם נחמד ומעניין בקושי מקבל זמן מסך
04 יוני 2012, 20:10
זה היה די מטומטם, ובאופן כללי מעצבנים כל מיני שינויים שיש בגרסה ישראלית לעומת גרסה אמריקאית. אבל בכל מקרה לענת לא היו את הביציות לעשות מהלך כלשהו.
05 יוני 2012, 08:04
יעל פיספסה הזדמנות לעשות מהלך גדול יחד עם משה ומיכל ולהעיף את אנה.
היה מעצבן לראות את הפחדנות של יעל ברגע האמת.
ההצבעה נגד מיכל תעלה לה ביוקר בהמשך.
05 יוני 2012, 09:33
michael כתב:יעל פיספסה הזדמנות לעשות מהלך גדול יחד עם משה ומיכל ולהעיף את אנה.
היה מעצבן לראות את הפחדנות של יעל ברגע האמת.
ההצבעה נגד מיכל תעלה לה ביוקר בהמשך.
בכלל היתה להם הזדמנות גדולה לעשות ברית(פרסטר,ענת ומיכל)ולהדיח את אנה ואז כשפרסטר ועאזם היו מתחלפים עאזם היה מצביע איתם ופרסטר בינתיים היה נשאר בשבט השני אך נאמן לברית הזאת
ובאיחוד הם יהיו בעצם ברית של שלישיה אם סיכוי גדול מאוד להדיח את השאר
זה מהלך גאוני שיכול לקבוע את שלישית הגנמר אבל כנראה שהם לא הבינו את ההזדמנות שיש להם
05 יוני 2012, 15:29
מה שקורה עם השלישייה של תורג'מן, ארונוב והג'ירפה מובן לי מאוד..לא מקבלת את זה אבל אני מבינה בדיוק מה הולך שם
תורג'מן ואנה הם מלך ומלכת הכיתה וענת היא הילדה שאין לה שום מקום ''טבעי'' ליד שניהם אבל בגלל שהם מתייחסים אליה היא הסגנית והיא זאת שעושה בשבילם הכל רק בשביל להיות קרובה אליהם
אומרים שמיכל ניסתה לעשות הכל בשביל להישאר אבל היא אמרה משהו נכון לענת, ברגע שזה יהיה רק שלושתם והם יצטרכו לבחור את מי להעיף היא הראשונה שהולכת..וזה פשוט לא נקלט לה
05 יוני 2012, 16:42
אני חושב שהיא מבינה - זה ברור מדי - אבל מדחיקה וחושבת שכשיגיע הרגע לקראת סוף המשחק, היא כבר תדע להסתדר. מה שכמובן טעות (חייבים ללכת על זה כשיש הזדמנות, זה מה שמבדיל בין שחקנים טובים לבין סתם עוד מישהי שתישכח 15 דק' אחרי סוף העונה) ויעלה לה ביוקר.
אבל גם לא בטוח ששלושתם יצליחו להשתלב אחרי האיחוד. אולי יהיה להם את אושרי אבל שאר האנשים ירצו לפרק הברית.
05 יוני 2012, 16:52
ראיתי את הפרק הראשון וזהו..
לפני כמה שנים הייתי רואה כל פרק של הסדרות ריאלטי האלה, אבל אחרי העונה הראשונה של הישרדות והשנייה של האח הגדול זה פשוט הפסיק לעניין אותי, לא יודע למה..
אני לא מהטיפוסים האלה של האנטי-תוכניות מסויימות שטוען שעובדים עלינו בעיניים או משהו בסגנון..
אני חושב שרק המירוץ למליון מעניין אותי, לפחות רואים קצת עולם..
05 יוני 2012, 21:35
הפספוס הגדול היה דווקא של ענבל גבריאלי. היא משכה אליה את ה"שותפים הטבעיים" (מיכל + עזאם) מחוץ לברית הפלוצים של איתי-אנה-ענת, כדי ליצור שוויון כוחות, אבל לא עשתה מספיק, כדי להכריע את הכף.
תורג'מן היה בטוח שיש לה פסלון, בגלל שהיא לא התאמצה במשימת הדגים עם הפה. היא הייתה צריכה להשלות אותו ואם הייתה עושה זאת, הוא היה חייב לפצל את ההצבעות, במידה ואכן לגבריאלי יש פסלון (נניח 2 הצבעות עבור גבריאלי ו-1 למיכל) ואז שלוש הקולות שגייסה גבריאלי היו גוברים.
זה א'-ב' של השרדות. חבל שלא עושים שיעורי בית לפני שמגיעים.
06 יוני 2012, 14:04
קובי כתב:הפספוס הגדול היה דווקא של ענבל גבריאלי. היא משכה אליה את ה"שותפים הטבעיים" (מיכל + עזאם) מחוץ לברית הפלוצים של איתי-אנה-ענת, כדי ליצור שוויון כוחות, אבל לא עשתה מספיק, כדי להכריע את הכף.
תורג'מן היה בטוח שיש לה פסלון, בגלל שהיא לא התאמצה במשימת הדגים עם הפה. היא הייתה צריכה להשלות אותו ואם הייתה עושה זאת, הוא היה חייב לפצל את ההצבעות, במידה ואכן לגבריאלי יש פסלון (נניח 2 הצבעות עבור גבריאלי ו-1 למיכל) ואז שלוש הקולות שגייסה גבריאלי היו גוברים.
זה א'-ב' של השרדות. חבל שלא עושים שיעורי בית לפני שמגיעים.
הוא לא היה מפצל את הקולות כי אז אחד מהם היה מודח אלא כולם היו מצביעים עבור מישהו אחר
זה היה דוחה את הדחתה בשלוש ימים אבל לא גורם לברית שלה לגבור על זאת של תורג'י