כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: Euro 2012

11 יוני 2012, 16:31

יימחשמם האנגלים הארורים האלה רק ממצבים נייחים יודעים להבקיע
נבחרת מגעילה!!!!

11 יוני 2012, 16:31

מכביסט כתב:יימחשמם האנגלים הארורים האלה רק ממצבים נייחים יודעים להבקיע
נבחרת מגעילה!!!!

איך שאני חגגתי :dance4

11 יוני 2012, 16:35

לא יודע מה יש לחגוג בשביל האנטישמים האלה
עם מגעיל ושחצן ופרו ערבי.

11 יוני 2012, 16:37

מכביסט כתב:לא יודע מה יש לחגוג בשביל האנטישמים האלה

אה כי שבדיה, צרפת, נורבגיה, איטליה(''באלוטלי שחור ויהודי, לך לשחק בישראל'') וכל שאר מדינות העולם יותר טובות נכון?
בכל מדינה יש אנטישמים ובכל מדינה יש פרו-ערבים

אני אישית אוהדת את טוטנהאם וזה מועדון שמזוהה עם היהודים אולי יותר מכל מועדון אחר באירופה

11 יוני 2012, 16:41

Holiday_Armadillo כתב:

אה כי שבדיה, צרפת, נורבגיה, איטליה(''באלוטלי שחור ויהודי, לך לשחק בישראל'') וכל שאר מדינות העולם יותר טובות נכון?

אני אישית אוהדת את טוטנהאם וזה מועדון שמזוהה עם היהודים אולי יותר מכל מועדון אחר באירופה

אייקס משהו?

11 יוני 2012, 16:44

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אייקס משהו?

גם אייאקס וגם טוטנהאם שני מועדונים שמאוד מזוהים עם היהודים אבל אני עדיין חושבת שטוטנהאם יותר
הולנד ד''א מדינה הרבה יותר אנטישמית מאנגליה

11 יוני 2012, 16:47

האנגלים הכי גרועים לדעתי אחרי הגרמנים כמובן
לא רק שהאנגלים אנטישמים הם גם משחקים כדורגל דוחה ומגעיל
יותר נכון אנטי כדורגל זה מה שהם משחקים

11 יוני 2012, 16:49

מכביסט כתב:האנגלים הכי גרועים לדעתי אחרי הגרמנים כמובן
לא רק שהאנגלים אנטישמים הם גם משחקים כדורגל דוחה ומגעיל
יותר נכון אנטי כדורגל זה מה שהם משחקים

זה שאתה אומר שהאנגלים הכי גרועים אחרי הגרמנים רק מראה כמה אתה לא בכיוון בכלל

מכל העולם המדינה שהכי מגוננת על יהודים\ישראלים והמדינה שהכי ידידותית ליהודים\ישראלים היא גרמניה
מכל מקום בעולם שם זה הכי לא פוליטיקלי קורקט להגיד אפילו רבע דבר רע עלינו

בגלל כל מה שקרה בשואה יש להם כל כך הרבה רגשות אשם שהם יותר פרו-ישראלים מאשר המדינה שלנו

להגיד שהגרמנים הכי גרועים בכל מה שקשור ליהודים זאת האמירה הכי מופרכת שאפשר להגיד
הם אפילו אמרו שהם רוצים לארח את היורובאסקט בשיתוף עם ישראל כמו שיש עכשיו ביורו עם פולין ואוקראינה

11 יוני 2012, 17:01

מבחינתי אין אמון בגרמנים
הם היו ונשארו נאצים ועובדה שיש שם מלא ניאו נאצים.

11 יוני 2012, 17:16

מכביסט כתב:מבחינתי אין אמון בגרמנים
הם היו ונשארו נאצים ועובדה שיש שם מלא ניאו נאצים.

אם אתה אומר דברים כאלה אז אין לי בכלל מה לעשות איתך דיון על זה כי אתה אומר דברים שהם פשוט טיפשיים והרבה ישראלים חוטאים בהם בכל מה שקשור לגרמנים ולגרמניה

בגרמניה עלה הנאציזם אבל היטלר אוסטרי(באוסטריה יש בעיה גדולה של אנטישמיות)והגרמנים היו אלה שסיכנו את חייהם בכל מה שקשור להסתרת יהודים יותר מכל מדינה באירופה
''נאצים'' זה לא לאום זה אידיאולוגיה והנאצים האכזריים באמת לא היו גרמנים אלא הונגרים, הולנדים וכו'

11 יוני 2012, 17:27

תשמעי לי אני בן לניצולת שואה ויש לי במשפחה אנשים שניספו בשואה אז זה קצת בעייתי לדבר איתי על הנושא הזה
באמת עדיף לא לדון על זה כמו שאמרת.

11 יוני 2012, 17:30

מכביסט כתב:תשמעי לי אני בן לניצולת שואה ויש לי במשפחה אנשים שניספו בשואה אז זה קצת בעייתי לדבר איתי על הנושא הזה
באמת עדיף לא לדון על זה כמו שאמרת.

אני אשכנזייה מכל הצדדים וכולם הסבים והסבתות חוו רצח של רוב הקרובים והמשפחה שלי לא נופשת בשום מקום אחר חוץ מגרמניה
צריך להפריד בין הנאצים של אז לבין גרמניה והגרמנים של היום
סבא שלי הונגרי וסבתא שלי פולנייה ורק לפני חודש היו בנופש בגרמניה בזמן שסבא שלי במשך 40 שנה לא הסכים להיכנס דווקא להונגריה ששם הוא נולד

12 יוני 2012, 15:39

Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של איטליה היא בחוד כי חלוץ צריך לדעת להבקיע אבל כשאתה שם את קסאנו ובאלוטלי ביחד זה אחד החודים הפחות חכמים בתחרות
אם היו שני חלוצים יותר חכמים איטליה הייתה יכולה להבקיע הרבה יותר משער אחד

באלו כן, הוא ילד עם בעיות אופי, אבל את טועה לגבי קסאנו. לקאסנו היו בעיות התנהגותיות מחוץ למגרש שפגעו בהתקדמות הקריירה אבל על המגרש הוא לא שחקן טיפש בכלל. הוא עושה תנועה למקומות הנכונים, מביא הרבה יצירתיות, ראיית משחק ויכולת מסירה הוא צריך סקורר לידו כדי למקסמם את היכולות שלו. מאז שהגיע למילאן לפני שנה וחצי (נולדה לו ילדה באותו זמן בערך) לא היו איתו שום בעיות והוא הפך לשחקן מפתח בנבחרת. בתחילת העונה הוא היה ענק אבל בגלל אירוע לב הוא לא שחיק כמעט חצי שנה ורק חזר לקראת היורו.

הבעיות של איטליה הן שאין קשר התקפי שיכול לשחק מאחורי החלוצים וכל היצירתיות נופלת רק על פירלו וקאסנו. פראנדלי השתמש במוקדמות 4-3-1-2 עם מונטוליבו שם אבל הוא פחות אפקטיבי בעמדה הזו (צריך לשחק רק במרכז הקישור).
פראנדלי שינה את השיטה ל3 בלמים רק במשחק האחרון בלי ניסיון במשחקי הכנה. הבעיה היא שבהיעדרו של ברצאלי (פציעה), בנוצ'י המאוד בינוני עושה חורים (מזל שדה רוסי, שזה בכלל לא נעמדה שלו, חיפה) וג'אקיני לא לרמה הזאת כ-ווינגבאק שמאלי.

12 יוני 2012, 16:01

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של איטליה היא בחוד כי חלוץ צריך לדעת להבקיע אבל כשאתה שם את קסאנו ובאלוטלי ביחד זה אחד החודים הפחות חכמים בתחרות
אם היו שני חלוצים יותר חכמים איטליה הייתה יכולה להבקיע הרבה יותר משער אחד

באלו כן, הוא ילד עם בעיות אופי, אבל את טועה לגבי קסאנו. לקאסנו היו בעיות התנהגותיות מחוץ למגרש שפגעו בהתקדמות הקריירה אבל על המגרש הוא לא שחקן טיפש בכלל. הוא עושה תנועה למקומות הנכונים, מביא הרבה יצירתיות, ראיית משחק ויכולת מסירה הוא צריך סקורר לידו כדי למקסמם את היכולות שלו. מאז שהגיע למילאן לפני שנה וחצי (נולדה לו ילדה באותו זמן בערך) לא היו איתו שום בעיות והוא הפך לשחקן מפתח בנבחרת. בתחילת העונה הוא היה ענק אבל בגלל אירוע לב הוא לא שחיק כמעט חצי שנה ורק חזר לקראת היורו.

הבעיות של איטליה הן שאין קשר התקפי שיכול לשחק מאחורי החלוצים וכל היצירתיות נופלת רק על פירלו וקאסנו. פראנדלי השתמש במוקדמות 4-3-1-2 עם מונטוליבו שם אבל הוא פחות אפקטיבי בעמדה הזו (צריך לשחק רק במרכז הקישור).
פראנדלי שינה את השיטה ל3 בלמים רק במשחק האחרון בלי ניסיון במשחקי הכנה. הבעיה היא שבהיעדרו של ברצאלי (פציעה), בנוצ'י המאוד בינוני עושה חורים (מזל שדה רוסי, שזה בכלל לא נעמדה שלו, חיפה) וג'אקיני לא לרמה הזאת כ-ווינגבאק שמאלי.

שני החלוצים של איטליה היומאוד מאוד איטיים במחשבה מול השער
לא התכוונתי שיש להם בעיות משמעת או משהו כזה, פשוט שהם ''טיפשים'' מול השער

12 יוני 2012, 16:10

קסאנו הוא לא סקורר, הוא חלוץ שני שמביא יצירתיות ובעיקר מבשל שערים (כמו המצב שהוא סידר למוטה, למשל). הוא צריך סקורר לידו ובאלוטלי, למרות כל הכישרון, עדיין דפוק בראש. הבעיה היא לא קסאנו .

ואיזה משחק נהדר של שבה אתמול, הבנאדם עוד מעט בן 36 אבל כמו שאומרים - class is permanent.

12 יוני 2012, 16:16

misha כתב:קסאנו הוא לא סקורר, הוא חלוץ שני שמביא יצירתיות ובעיקר מבשל שערים (כמו המצב שהוא סידר למוטה, למשל). הוא צריך סקורר לידו ובאלוטלי, למרות כל הכישרון, עדיין דפוק בראש. הבעיה היא לא קסאנו .

ואיזה משחק נהדר של שבה אתמול, הבנאדם עוד מעט 36 אבל כמו שאומירים - class is permanent.

הוא שיחק מול מכבי השנה עם קייב בליגה האירופית ופשוט לא נראה כמו עצמו אבל כשראיתי אתמול שהוא פותח אמרתי לעצמי ''השחקן הזה פשוט לא נגמר''..הייתה לי תחושה שיהיה סיפור סביבו

12 יוני 2012, 16:32

אם היורו לא באוקראינה, סביר להניח שהיה בפרישה כבר. שבה סבל מפציעות טורדניות בגב בשנה-שנתיים אחרונות והחמיץ לא מעט משחקים. כרגע הוא סוחט מעצמו כל טיפה שנותרה, כנראה יפרוש מיד אחרי האליפות.

12 יוני 2012, 19:31

רוסיה נבחרת מצויינת. הלוואי ויגיעו רחוק. אולי פוטין יאבד שפיות על הדרך ויפתור אותנו מעצמו.

12 יוני 2012, 19:32

מצד שני, האוהדים שלהם(וגם של הפולנים)חוליגנים מהזן הגרוע ביותר
כבר פעם שנייה שהם מעורבים בקטטה המונית וזה גועל נפש

12 יוני 2012, 19:36

Holiday_Armadillo כתב:מצד שני, האוהדים שלהם(וגם של הפולנים)חוליגנים מהזן הגרוע ביותר
כבר פעם שנייה שהם מעורבים בקטטה המונית וזה גועל נפש

רוסים, מה את רוצה. חצי רופאים ומהנדסים וחצי עבריינים... :bigsmile3
פרסם תגובה