המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
הם מבינים לבד למה הם צריכים לפחד
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
אני לא מבין. את יכולה להסביר לי?
ממה הם מפחדים? שכשהם יגיעו לחובות כמו של ערוץ 10, הוא ימשוך אותם עד השנייה האחרונה, ואז יאשר להם הסדר חוב?
הוא אשם בהרבה דברים, בזה במקרה לא.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
ממה הם מפחדים? שכשהם יגיעו לחובות כמו של ערוץ 10, הוא ימשוך אותם עד השנייה האחרונה, ואז יאשר להם הסדר חוב?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
ביב כבר שני אשם להכל. למה? כי זה הכי קל להאשים אותו, זה סוחף את כולם וכולם מאמינים..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
ביב כבר שני אשם להכל. למה? כי זה הכי קל להאשים אותו, זה סוחף את כולם וכולם מאמינים..
אל תדבר עליי ואליי כאילו אני איזה שמאלנית ייפת נפש שמאשימה את ביבי בהכל
זה כן ברור שההתנהלות שיש כרגע בצמרת הממשלה מזכירה במידה מסויימת מאפיה..לי לפחות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
ואני לא מסכימה איתך
אני חושבת שיש הרבה סתימת פיות והרבה ''הכוונה'' של מה מותר להגיד ומה אסור
זה הרי ברור שאף אחד לא יגיד שאם יצחקו על הליכוד אז יסגרו ערוץ\עיתון אבל זה גם ברור שהתחושה היא שבקדנציה הזאת יש איזשהי תחושה שיש הרבה יותר כוח לממשלה גם בהחלטות ממשלתיות שצריך להעביר אבל גם במה מותר להגיד בגנות הממשלה הנוכחית
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ואיך ביבי יכול לקבוע בשביל רשת מה לשדר ומה לא?
הוא לא יכול לקבוע
ואני לא מסכימה איתך
אני חושבת שיש הרבה סתימת פיות והרבה ''הכוונה'' של מה מותר להגיד ומה אסור
זה הרי ברור שאף אחד לא יגיד שאם יצחקו על הליכוד אז יסגרו ערוץ\עיתון אבל זה גם ברור שהתחושה היא שבקדנציה הזאת יש איזשהי תחושה שיש הרבה יותר כוח לממשלה גם בהחלטות ממשלתיות שצריך להעביר אבל גם במה מותר להגיד בגנות הממשלה הנוכחית
זה לא מסתדר עם העובדה שהממשלה הזאת הייתה אחת המושמצות אי פעם.
עוד לא הסברת לי, איך ביבי יכול לפגוע בהם? ולמה הוא לא מבטל את ארץ נהדרת? או מוריד משידור את אמנון אברמוביץ', או יונית לוי?
גם לי לא ברור למה רשת בחרה להוריד דווקא את מצב האומה משידור, אבל להאשים את ביבי בכזאת קונספירציה?
חנו'ש כתב:http://e.walla.co.il/?w=/6/2602009
הלחץ עבד![]()
חנו'ש כתב:http://e.walla.co.il/?w=/6/2602009
הלחץ עבד![]()
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:http://e.walla.co.il/?w=/6/2602009
הלחץ עבד![]()
היה עדיף שיקצצו בחזרה את אורנה בנאי..
שילוב של שמאלנית קיצונית (מאוד) ואישה חסרת יכולת כלשהי להצחיק שהשיא שלה היה דקלה בודפיקה..
LIAV10 כתב:כן, היה מאוד מצחיק לראות איך היא ממזמזת את אחמד טיבי ומצד שני לא מסתכלת לבנט בעיניים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד