המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:זה רק אני או שמירי רגב היא קופי ליטל שוורץ (גם במראה וגם בצורת הדיבור)??![]()
ואגב, מה העניין עם זה שלפני מיליון שנה שלי הצביעה לחד"ש?? ולפני מיליון שנה גדעון סער היה פעיל ב"שלום עכשיו" אז??
לא זה ולא זה משפיע עליי, כי מה שהיה בעבר (הדי רחוק יש לציין) נשאר מבחינתי בעבר. מה שחשוב ההווה.
jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?
LIAV10 כתב:חביב אתה מצביע לשלי?
jol9 כתב:חנו'ש כתב:זה רק אני או שמירי רגב היא קופי ליטל שוורץ (גם במראה וגם בצורת הדיבור)??![]()
ואגב, מה העניין עם זה שלפני מיליון שנה שלי הצביעה לחד"ש?? ולפני מיליון שנה גדעון סער היה פעיל ב"שלום עכשיו" אז??
לא זה ולא זה משפיע עליי, כי מה שהיה בעבר (הדי רחוק יש לציין) נשאר מבחינתי בעבר. מה שחשוב ההווה.
לא גדעון סהר אלא שטייניץ.
זה נכון מה שאת אומרת, רק ששטייניץ שינה עמדות באופן ברור, בעוד שלי לא ממש. בשביל לא להצטייר קיצונית, היא מדברת על מרכז, ואפילו מתביישת
לקרוא לעצמה אשת שמאל (עקרונות אעלק), אבל בפועל היא אותה סוציאליסטית מובהקת שתמיד היתה, וזה חשוב לדעת.
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:חביב אתה מצביע לשלי?
כנראה שלא.
מה שבטוח, זה שלא אבחר ברשימה בה חברים עבריינים מורשעים, מה שמוריד לא מעט מפלגות מן הפרק.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?
עבריין מורשע הוא כל מי שהורשע בפלילים בפני בית-משפט. באמת הגדרה מאוד פשוטה.
במה בדיוק רב"ט לירבמן הורשע? בגין תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. אגב, זה היה קצת יותר "מלתת מכות למי שהרביץ לבן שלו" ואני בספק מאוד גדול אם כל אחד מאיתנו היה עושה את אותם מעשים.
כרגע, הוא מואשם בהפרת אמונים ועשוי להיות מרושע גם בגין סעיף זה.
פייגלין הורשע בגין המרדה ואילו צחי הנגבי בגין מתן עדות שקר.LIAV10 כתב:חביב אתה מצביע לשלי?
כנראה שלא.
מה שבטוח, זה שלא אבחר ברשימה בה חברים עבריינים מורשעים, מה שמוריד לא מעט מפלגות מן הפרק.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?
עבריין מורשע הוא כל מי שהורשע בפלילים בפני בית-משפט. באמת הגדרה מאוד פשוטה.
במה בדיוק רב"ט לירבמן הורשע? בגין תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. אגב, זה היה קצת יותר "מלתת מכות למי שהרביץ לבן שלו" ואני בספק מאוד גדול אם כל אחד מאיתנו היה עושה את אותם מעשים.
כרגע, הוא מואשם בהפרת אמונים ועשוי להיות מרושע גם בגין סעיף זה.
פייגלין הורשע בגין המרדה ואילו צחי הנגבי בגין מתן עדות שקר.LIAV10 כתב:חביב אתה מצביע לשלי?
כנראה שלא.
למה אתה מדגיש רב"ט ליברמן? אם ככה אתה נוהג לדבר על הפוליטקאים, אז בוא נקפיד גם לקרוא לנתניהו סרן (או רב סרן במיל. נתניהו), ולשלי יחימוביץ' קצינת ת"ש...
אם זה בשביל ללגלג, אז זה די טיפשי כי ליברמן עלה לארץ בגיל 20, ועשה שירות שלב ב'...
אני מקווה שאתה לא פוסל אותו על היותו עולה ותיק ולא יליד הארץ.
וכן, בשביל להגן על הבת שלי אני הייתי עושה הרבה דברים שאני מקווה שאני לא אצטרך לעשות...
לגבי ההאשמות כרגע - תרשה לי להמר שלא ייצא מהן כלום. מדובר בקשקוש די גדול, ואפילו אין עוד כתב אישום, למרות שגרמו לו להתפטר.
jol9 כתב:
וכן, בשביל להגן על הבת שלי אני הייתי עושה הרבה דברים שאני מקווה שאני לא אצטרך לעשות...
jol9 כתב:לגבי ההאשמות כרגע - תרשה לי להמר שלא ייצא מהן כלום. מדובר בקשקוש די גדול, ואפילו אין עוד כתב אישום, למרות שגרמו לו להתפטר.
חנו'ש כתב:אז... פתק לבן???
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים