05 מאי 2013, 22:00
rc4991 כתב:לבנה הזאת מטורפת,זה רק ענין של ימים עד שהיא תרצח מישהו שיעצבן אותה
לעוד מישהו היא מזכירה את הבחורה הענקית הזאת ממשחקי הכס?
05 מאי 2013, 22:02
rc4991 כתב:לבנה הזאת מטורפת,זה רק ענין של ימים עד שהיא תרצח מישהו שיעצבן אותה
לעוד מישהו היא מזכירה את הבחורה הענקית הזאת (השומרת של ליידי סטארק) ממשחקי הכס?
05 מאי 2013, 22:05
05 מאי 2013, 22:06
Holiday_Armadillo כתב:היו חייבים להביא אתיופית אחרי מה שקרה בדייט בחשיכה
05 מאי 2013, 22:08
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היו חייבים להביא אתיופית אחרי מה שקרה בדייט בחשיכה
מה קרה בדייט בחשכה?
בתכנית של 'רשת' המפגישה רווקים ורווקות במפגש אחד על אחת, בחושך מלא, תועדו 2 צעירים, כאשר אחת הרווקות האמינה כי מולה ניצב בחור ממוצא אתיופי, ולכן סירבה לחבקו.
אותה רווקה אמרה לחברותיה לאחר המפגש עם הבחור: " הוא לא הטיפוס שלי בוודאות. קלטתי שאינטואיציה המאד מפותחת שלי שהוא אתיופי". לדבריה, "יש לו טיקים כאלה שהזכיר לי קצת מבטא של אתיופי".
05 מאי 2013, 22:11
05 מאי 2013, 22:11
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היו חייבים להביא אתיופית אחרי מה שקרה בדייט בחשיכה
מה קרה בדייט בחשכה?בתכנית של 'רשת' המפגישה רווקים ורווקות במפגש אחד על אחת, בחושך מלא, תועדו 2 צעירים, כאשר אחת הרווקות האמינה כי מולה ניצב בחור ממוצא אתיופי, ולכן סירבה לחבקו.
אותה רווקה אמרה לחברותיה לאחר המפגש עם הבחור: " הוא לא הטיפוס שלי בוודאות. קלטתי שאינטואיציה המאד מפותחת שלי שהוא אתיופי". לדבריה, "יש לו טיקים כאלה שהזכיר לי קצת מבטא של אתיופי".
05 מאי 2013, 22:13
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היו חייבים להביא אתיופית אחרי מה שקרה בדייט בחשיכה
מה קרה בדייט בחשכה?בתכנית של 'רשת' המפגישה רווקים ורווקות במפגש אחד על אחת, בחושך מלא, תועדו 2 צעירים, כאשר אחת הרווקות האמינה כי מולה ניצב בחור ממוצא אתיופי, ולכן סירבה לחבקו.
דייט בחשיכה זה "רשת", ככה שלא אמור להיות קשר,
אבל הם היו צריכים אתיופית, כבר עונה 5 וזאת האתיופית הראשונה,
מה גם שיש את הגל של הזכיות של האתיופיות, היה במלכת היופי ועוד ריאליטי שאתיופית זכתה אם אני זוכר נכון.
05 מאי 2013, 22:14
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היו חייבים להביא אתיופית אחרי מה שקרה בדייט בחשיכה
מה גם שיש את הגל של הזכיות של האתיופיות, היה במלכת היופי ועוד ורודי שהגיעה לגמר ב"דה וויס".
05 מאי 2013, 22:15
מה גם שיש את הגל של הזכיות של האתיופיות, היה במלכת היופי ועוד ורודי שהגיעה לגמר ב"דה וויס".
05 מאי 2013, 22:18
05 מאי 2013, 22:18
05 מאי 2013, 22:19
Holiday_Armadillo כתב:וואו, הוא ממש ממש ממש ממש מוכר לי
אני בטוחה שראיתי אותו איפשהו
05 מאי 2013, 22:21
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו, הוא ממש ממש ממש ממש מוכר לי
דייט בחשיכה
05 מאי 2013, 22:21
05 מאי 2013, 22:23
05 מאי 2013, 22:24
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו, הוא ממש ממש ממש ממש מוכר לי
דייט בחשיכה
אה כן? אז בעצם מ-7 מליון איש הצטמצמנו לבריכת ריאליטי שכוללת אנשים שעוברים בין ריאליטי לריאליטי?
כולם כמעט תל אביבים שמכירים את כולם מסצינת המועדונים
05 מאי 2013, 22:26
05 מאי 2013, 22:44
05 מאי 2013, 22:48