כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: הולכים לבחירות?

02 דצמבר 2014, 01:39

Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:למה שלי היא סיוט? אני לא סובלת את המפלגה שלה אבל אני מאמינה לה, ואין הרבה פוליטיקאים אמינים בעיניי. בטח לא בוז׳י.

אני מאמינה לה, בגלל זה היא מפחידה אותי

אני מכבדת אותה בהמון דברים שהיא עושה, בעיקר בקידום זכויות העובדים והנשים אבל המצע הכלכלי והביטחוני שלה הוא פנטזיה אחת גדולה

פנטזיה שרוב חברי מפלגת העבודה מציעים, אגב. הם פשוט עסוקים בביקורת על יחסיו של ביבי עם אובמה.

אני דווקא אוהבת את המצע הכלכלי של בוז'י, יש לו רעיונות טובים
כמובן שאי אפשר ליישם אותם כי..ראינו מה קרה לבן אדם האחרון שניסה לשנות משהו במדינה אבל אני כן אוהבת את ה''חזון'' שלו

גם המדיני? אבו מאזן ואובמה בכל מחיר?

02 דצמבר 2014, 01:45

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:למה שלי היא סיוט? אני לא סובלת את המפלגה שלה אבל אני מאמינה לה, ואין הרבה פוליטיקאים אמינים בעיניי. בטח לא בוז׳י.

אני מאמינה לה, בגלל זה היא מפחידה אותי

אני מכבדת אותה בהמון דברים שהיא עושה, בעיקר בקידום זכויות העובדים והנשים אבל המצע הכלכלי והביטחוני שלה הוא פנטזיה אחת גדולה

פנטזיה שרוב חברי מפלגת העבודה מציעים, אגב. הם פשוט עסוקים בביקורת על יחסיו של ביבי עם אובמה.

אני דווקא אוהבת את המצע הכלכלי של בוז'י, יש לו רעיונות טובים
כמובן שאי אפשר ליישם אותם כי..ראינו מה קרה לבן אדם האחרון שניסה לשנות משהו במדינה אבל אני כן אוהבת את ה''חזון'' שלו

גם המדיני? אבו מאזן ואובמה בכל מחיר?

בוז'י לא יישב בממשלה עם בנט או ביבי אז זה לא רלוונטי מבחינת..לחשוב איך הם יסתדרו
גם לא תהיה ממשלה שלא כוללת את בנט או ביבי אז זה בכלל לא רלוונטי אבל אם מדברים על ממשלת הפנטזיות אז..אני לא חושבת שיהיו לו יותר מדי תלונות לכחלון וליאיר ואני לא חושבת שהוא עד כדי כך ''בכל מחיר''
אני חושבת שהוא ירצה לדבר בכל מחיר אבל אני לא חושבת שהוא יסכים לכל עסקה

02 דצמבר 2014, 01:47

הוא יסכים. יותר אובססיבי מג׳ון קרי.

02 דצמבר 2014, 01:51

טוב, האמת שאני חשבתי עד הרגע האחרון שהקואליציה תמשיך ולא תתפרק...
די בדיחה מה שקורה כאן. 2 קואליציות חילוניות (או 3) שהיו בעשור וחצי האחרונים, פשוט היו קואליציות חלשות שהתפרקו ולא עשו הרבה. אלוהים יודע למה.

כרמל, אני לא מהבני 60 האלה שלא משנה מה יצביעו ליכוד. אני חושב שאין הרבה כאלה יותר, בטח לא בגילי. אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי,
כי פשוט זה לא נראה לי סביר מה שקורה כאן.
אני לא חושב שליברמן הוא שולייה של מישהו. מקווה באמת שינהל קמפיין מוצלח ואולי יעשה איזשהי חבירה מוצלחת (אולי לכחלון) ויצליח להוביל מפלגה
חדשה לראשות הממשלה. אני באמת חושב שהוא יכול לעשות עבודה טובה, ואני לא רואה שום אלטרנטיבה אחרת כרגע.

בכל אופן, כל מיני רפורמות טובות שהיו בקנה, נזרקות לפח. אין תקציב, יש בזבוז של מיליארדים על בחירות מיותרות.

עד כמה תופתעו אם תקום ממשלה חדשה בראשות נתניהו עם 25 שרים ו10 סגני שרים? אני לא מאוד.

02 דצמבר 2014, 01:52

Roni1 כתב:הוא יסכים. יותר אובססיבי מג׳ון קרי.

בסדר, ראש ממשלה הוא בכל מקרה לא יהיה אז זה לא משנה

02 דצמבר 2014, 01:58

Holiday_Armadillo כתב:

אני חושבת שכן, כל עוד ביבי בראשות הליכוד.

02 דצמבר 2014, 02:04

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני חושבת שכן, כל עוד ביבי בראשות הליכוד.

את באמת חושבת שבוז'י יהיה ראש ממשלה? יש כל כך הרבה אנשים שיצביעו להם לפני שיצביעו לו

jol9 כתב:טוב, האמת שאני חשבתי עד הרגע האחרון שהקואליציה תמשיך ולא תתפרק...
די בדיחה מה שקורה כאן. 2 קואליציות חילוניות (או 3) שהיו בעשור וחצי האחרונים, פשוט היו קואליציות חלשות שהתפרקו ולא עשו הרבה. אלוהים יודע למה.

כרמל, אני לא מהבני 60 האלה שלא משנה מה יצביעו ליכוד. אני חושב שאין הרבה כאלה יותר, בטח לא בגילי. אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי,
כי פשוט זה לא נראה לי סביר מה שקורה כאן.
אני לא חושב שליברמן הוא שולייה של מישהו. מקווה באמת שינהל קמפיין מוצלח ואולי יעשה איזשהי חבירה מוצלחת (אולי לכחלון) ויצליח להוביל מפלגה
חדשה לראשות הממשלה. אני באמת חושב שהוא יכול לעשות עבודה טובה, ואני לא רואה שום אלטרנטיבה אחרת כרגע.

בכל אופן, כל מיני רפורמות טובות שהיו בקנה, נזרקות לפח. אין תקציב, יש בזבוז של מיליארדים על בחירות מיותרות.

עד כמה תופתעו אם תקום ממשלה חדשה בראשות נתניהו עם 25 שרים ו10 סגני שרים? אני לא מאוד.

אני חושבת שאתה טועה

אנשים חושבים שברוס ספרינגסטין קיבל את הכינוי ''הבוס'' משום מקום או שמייקל ג'קסון קיבל את הכינוי ''מלך הפופ'' במקרה אבל היה בחוזים שלהם כל פעם שהם הגיעו להופעה סעיף שאומר שחייבים לקרוא להם ככה ובסוף זה תפס
אותו דבר עןם ביבי
''למי נצביע? רק לביבי יש, אין למישהו אחר''
גם זה משהו שהאכילו אותנו הרבה זמן בלי הצדקה

02 דצמבר 2014, 02:07

לא יודע.. 20 המנדטים שהוא קיבל בבחירות האחרונות, ונפילות שהיו לו ב1999 וב2006 מראות אחרת.

02 דצמבר 2014, 02:13

jol9 כתב:לא יודע.. 20 המנדטים שהוא קיבל בבחירות האחרונות, ונפילות שהיו לו ב1999 וב2006 מראות אחרת.

הוא כבר סידר את זה עם הקואליצה הנוכחית
גם הזיז את יאיר מהדרך וגם עשה מלחמה בעזה

02 דצמבר 2014, 07:29

יש בכלל טעם להצביע? הולכים לממשלה של ליכוד-בנט-חרדים.

האמת מה שהכי מדכא אותי זה לא ביבי וזה לא בנט הפופוליסט, ואפילו לא החרדים (כבר השלמתי עם העובדה שאני אשלם יותר מיסים בשביל הישיבות). מה שהכי מדכא אותי זה בוגי האפס המאופס. בנאדם כל כך טיפש שגרם כל כך הרבה נזק לא הכרחי. כן בואו נקנה עוד 100 F-35 ב- 20 מליארד דולר בשביל להילחם מלחמות בעזה. באמת הגיוני. בואו גם נעלה את תקציב הבטחון לרמות שלא היו אפילו בימי בן-גוריון כשמולנו לא עומד אפילו צבא אחד (!!!). צריך באמת 70 מליארד בשביל להילחם בחמאס ובחיזבאללה, ועוד לא הזכרתי את השטויות שהוא פולט כל חמש דקות ועושות נזק עצום לישראל.

ביבי חושב שהוא חכם גדול ושהממשלה החדשה שלו עם חרדים ובנט תביא לו יציבות. הדבר היחידי שהממשלה הזו תביא זה משבר כלכלי אדיר שלא נראה מאז שנות השמונים כשהחרדים/מתנחלים/צבא סוחטים כל דבר אפשרי וכמובן שהממשלה הזו תדרדר עוד יותר את היחסים של ישראל עם העולם ותביא לזה שחמאס/חיזבאללה יפתחו בסבבים נוספים מול ישראל. הקיצור - עוד פיגועים, עוד מלחמות, עוד מיסים. זה מה שצפוי לנו ב- 4 השנים הבאות ואין שום דבר לעשות בנדון.

02 דצמבר 2014, 08:16

אם החרדים כל כך רוצים לשבת בממשלה הם יכלו להיכנס אליה עכשיו במקום לפיד. לי נראה שהם לא יישבו עם ביבי אחרי השנתיים האחרונות ויצטרפו לממשלת שמאל-מרכז.

02 דצמבר 2014, 09:33

Roni1 כתב:אם החרדים כל כך רוצים לשבת בממשלה הם יכלו להיכנס אליה עכשיו במקום לפיד. לי נראה שהם לא יישבו עם ביבי אחרי השנתיים האחרונות ויצטרפו לממשלת שמאל-מרכז.

אין סיכוי. בנט-ביבי-ליברמן הולכים לקבל מעל 60 מנדטים בכנסת הבאה. לא יהיה שום גוש שמאל. ליבני ולפיד הולכים להימחק והרצוג יוביל את מה שהיה פעם מפלגת העבודה לשפל חדש.

02 דצמבר 2014, 09:51

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אם החרדים כל כך רוצים לשבת בממשלה הם יכלו להיכנס אליה עכשיו במקום לפיד. לי נראה שהם לא יישבו עם ביבי אחרי השנתיים האחרונות ויצטרפו לממשלת שמאל-מרכז.

אין סיכוי. בנט-ביבי-ליברמן הולכים לקבל מעל 60 מנדטים בכנסת הבאה. לא יהיה שום גוש שמאל. ליבני ולפיד הולכים להימחק והרצוג יוביל את מה שהיה פעם מפלגת העבודה לשפל חדש.

לא רואה איך שלושתם יקבלו מעל 60 מנדטים (בקושי מגרדים את ה50 לדעתי), זה יכול להיות טוב מבחינת היכולת למשול ולהעביר חוקים אבל זה לא ישנה את העובדה שראש הממשלה הוא עדיין ביבי והאין-דרך שלו.
לפיד יקבל לפחות 10 מנדטים וש״ס בדרך להפוך למפלגה של 6. יש גם את מיכאל בן ארי והמטורללים שלו שיקחו 2-3 מנדטים מהימין אבל לא יעברו את אחוז החסימה.

02 דצמבר 2014, 11:04

רוי סלח לי אבל איך שאתה מציג את הטענות שלך זה מצטייר בצורה אנטישמית..
ממש הפרוטוקולים של המתנחלים והחרדים...

בכ"מ בראייה לאחור זה נראה שכל מה שביבי ניסה לעשות בקדנציה הנוכחית הייתה לפגוע ביאיר וזה עבד לו מצויין. מה שכן לדעתי זה דבר שיחזק את בנט. הקולות של אלו שעזבו את ביבי בבחירות הקודמות כבר לא יחזרו אליו ואז הם נעו בין יאיר לבנט- בסוף יאיר עם קמפיין טוב יותר לקח את ה"קולות הצפים" שעכשיו ככל הנראה לא ילכו אליו שוב. בנט עם קמפיין טיפה יותר מרשים לוקח את הקולות הללו.
ובכלל אחרי שהעלו את אחוז החסימה הולכת להיות מסחרה רצינית על הסכמי העודפים..

עם קשר או בלי קשר אני ממש לא מבין איך הדיון בכלל הגיע לבוז'י? זה כמו לדבר על זה שליבני תיקח את הבחירות...כאילו אתם לא רואים איפה הם נמצאים ואיך הם נראים?

02 דצמבר 2014, 12:15

roy1000 כתב:

לדעתי אתה מפריז בגדול. אמנם העם הפך לימני יותר אבל 60 מנדטים לשלושת המפלגות האלה? היום יש להם בערך ארבעים וקצת... מאיפה יגיע עוד 15-16 מנדטים?
אל תשכח גם שכחלון בטח יפגע בליכוד.

אני חושב שיש סיכוי שלא תהיה לנו הכרעה בבחירות. הליכוד ייקבל את ה-20 שלו, אבל יהיו עוד כמה מפלגות בדו ספרתי - כחלון, עבודה, שס, בנט וליברמן לכל הפחות.
נראה אותו מה אז הוא יגיד על משילות...

02 דצמבר 2014, 12:36

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לדעתי אתה מפריז בגדול. אמנם העם הפך לימני יותר אבל 60 מנדטים לשלושת המפלגות האלה? היום יש להם בערך ארבעים וקצת... מאיפה יגיע עוד 15-16 מנדטים?

אני חושב שיש סיכוי שלא תהיה לנו הכרעה בבחירות. הליכוד ייקבל את ה-20 שלו, אבל יהיו עוד כמה מפלגות בדו ספרתי - כחלון, עבודה, שס, בנט וליברמן לכל הפחות.

http://news.walla.co.il/item/2803743

63 מנדטים לגוש הימין.

02 דצמבר 2014, 12:38

my man כתב:רוי סלח לי אבל איך שאתה מציג את הטענות שלך זה מצטייר בצורה אנטישמית..
ממש הפרוטוקולים של המתנחלים והחרדים...

בכ"מ בראייה לאחור זה נראה שכל מה שביבי ניסה לעשות בקדנציה הנוכחית הייתה לפגוע ביאיר וזה עבד לו מצויין. מה שכן לדעתי זה דבר שיחזק את בנט. הקולות של אלו שעזבו את ביבי בבחירות הקודמות כבר לא יחזרו אליו ואז הם נעו בין יאיר לבנט- בסוף יאיר עם קמפיין טוב יותר לקח את ה"קולות הצפים" שעכשיו ככל הנראה לא ילכו אליו שוב. בנט עם קמפיין טיפה יותר מרשים לוקח את הקולות הללו.
ובכלל אחרי שהעלו את אחוז החסימה הולכת להיות מסחרה רצינית על הסכמי העודפים..

עם קשר או בלי קשר אני ממש לא מבין איך הדיון בכלל הגיע לבוז'י? זה כמו לדבר על זה שליבני תיקח את הבחירות...כאילו אתם לא רואים איפה הם נמצאים ואיך הם נראים?

מה לעשות? זו המציאות. למתנחלים ולחרדים יש מפלגות שדואגות לאינטרסים שלהם. בכנסת הזו הייתה עוד מפלגה שניסתה לדאוג לחילונים ממעמד הביניים. בכנסת הבאה זה כבר לא יהיה.

לדעתי, אנחנו הולכים לקראת התקופה הכי קשה של המדינה מאז שנות השמונים. אבל בדיוק כמו בשנות השמונים, מתוך ההרס שתביא ממשלת ביבי הרביעית, יבוא גם השינוי. צריך להתחפר קצת לשנים הקרובות. אני מניח שלא ייקח הרבה שמן לממשלה הבאה להביא את המדינה לקריסה מוחלטת בכל החזיתות. מקסימום שנתיים.

02 דצמבר 2014, 13:03

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

http://news.walla.co.il/item/2803743

63 מנדטים לגוש הימין.

נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.

02 דצמבר 2014, 13:17

jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.

מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.

02 דצמבר 2014, 13:30

roy1000 כתב:
jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.

מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.

אני לא מאמין שתהיה ממשלה כזאת. אנחנו אפילו נתערב על זה נראה לי
נושא נעול