גם אני לא חושבת שצריך להכריע בין סיינפלד לחברים,שתיהן סדרות מעולות ואת שתיהן אני יודעת בערך כל פרק בעל פה

בסדרות אקשן אני אוהבת את ילדי האנרכיה,אבודים והסדרות המאוד לא מוערכות בארץ חיים על מאדים ומאפר לעפר..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:להינות מחברים יותר מסיינפלד, זה לגיטימי. להגיד שחברים זה יותר מצחיק? לא ממש (:
sweety כתב:נשואים פלוס היא אכן סדרה גאונית...עוד סדרה שגדלתי עליה היא הנסיך המדליק מבל אייר...וויל סמית תמיד הצליח לקרוע אותי מצחוק.
גם אני לא חושבת שצריך להכריע בין סיינפלד לחברים,שתיהן סדרות מעולות ואת שתיהן אני יודעת בערך כל פרק בעל פה
בסדרות אקשן אני אוהבת את ילדי האנרכיה,אבודים והסדרות המאוד לא מוערכות בארץ חיים על מאדים ומאפר לעפר..
felix_r כתב:אף פעם לא נקשרתי לא לחברים ולא לסיינפלד. לא שולל את האיכות שלהן, אבל זה לא מדבר אלי. נשואים פלוס - כן, בזמנו היתי רואה הרבה. משפחת סימפסון - כן.
האמת שאני בכלל בכיוון של סדרות אקשן ומדע בדיוני (בבלון 5, סטארגייט, דוקטור הו).
asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
asafb96 כתב:felix_r כתב:אף פעם לא נקשרתי לא לחברים ולא לסיינפלד. לא שולל את האיכות שלהן, אבל זה לא מדבר אלי. נשואים פלוס - כן, בזמנו היתי רואה הרבה. משפחת סימפסון - כן.
![]()
בחיי שזה פעם ראשונה שאני שומע שמישהו לא אהב את סיינפלד ולא את חברים..
קובי כתב:השוואה לא טובה. ריאליטי זה גרבאג' בהגדרה.
קובי כתב:ריאליטי VS. סיינפלד או חברים
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:אף פעם לא נקשרתי לא לחברים ולא לסיינפלד. לא שולל את האיכות שלהן, אבל זה לא מדבר אלי. נשואים פלוס - כן, בזמנו היתי רואה הרבה. משפחת סימפסון - כן.
![]()
בחיי שזה פעם ראשונה שאני שומע שמישהו לא אהב את סיינפלד ולא את חברים..
זה כמו שתגיד: "בחיים לא שמעתי על מישהו שלא אוהב גם כדורגל וגם כדורסל"![]()
כפי שאמרתי קודם, אני לא אומר שהסדרות האלה לא טובות או לא מצחיקות, פשוט באופן כללי זה לא סגנון הסדרות שאני מתחבר אליו.
אני אפתיע אותך ואגיד שאני גם לא נוהג לצפות בכל תכניות הריאליטי למיניהן. לא היסרדות, לא כוכב נולד, לא השף, לא רוקדים עם כוכבים, לא האח הגדול, לא היפה והחנון... ריאליטי - זה בכלל נראה לי טיפשי לגמרי, במיוחד לאור העובדה שהכל שם מבוים וזה בעצם בכלל לא ריאליטי אמיתי.
קובי כתב:asafb96 כתב:מישהו פה ראה הסופרנוס? לדעתי הסדרה הטוב שנעשתה אי פעם.. מומלץ מאוד למי שלא ראה.
אם כבר הכי טוב, אז אוז![]()
מהחדשים יותר - גם דקסטר ענק !
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים