כאן מדברים על הכל
28 יוני 2012, 21:12
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אמירה משעשעת של אלי אילדיס בחדשות הספורט
*מירי, שגיא ואוחנה מדברים על הגמר*
''איטליה הקשתה על הספרדים''
''לפי דעתי יהיה פנדלים''
''אף זוכה לא תפתיע''
''ספרד תשחק את הסגנון שלה''
אלי אילדיס:''אני אומר לכם שצרפת עוד תבקיע''
לא הבנתי..
צרפת הודחה מזמן...
28 יוני 2012, 21:20
LIAV10 כתב:צרפת הודחה מזמן...
ו...?
אז איך היא תבקיע בגמר? אילדיס פשוט עישן משהו לפני השידור או שעדיין לא התאושש מההלם כתוצאה מהיציאה של אליהו למחנה בNBA.
28 יוני 2012, 23:11
איטליה משחקת פשוט נפלא ומחזירה את כל מקטרגי הכדורגל האיטלקי ("בונקריסטים") חזרה לחוריהם.
מקום 1 ו-2 מבית ג' נפגשות בגמר, אחרי שנפרדו במחזור הראשון של הבית ב-1:1.
איטליה נראית בכושר פנטסטי. הספרדים, כרגיל, מראים עליונות על כולם ומסרבים למסור תואר ליריבות.
לגבי הגרמנים, אכזבה. כמו במונדיאל הקודם, נפלו בחצי הגמר, אחרי טורניר נהדר. הדור הסופר מוכשר הזה שצמח לגרמנים יצטרך לחכות לטורניר הבא...
30 יוני 2012, 18:04
שחף כתב:אוף. בהצלחה לגרמנים בגמר. שונא את הספרדים האלה.
אף פעם אל תספיד את האיטלקים, בטח לא בקיץ של שערורייה כזאת או אחרת
האיטלקים לא מעט פעמים מתחילים לאט ומתחברים תוך כדי הטורניר. הפעם זה עוד יותר נכון כי תקופת ההכנה הייתה לא משהו בכלל ופראנדלי ניסה מערכים שונים ושינה תפקידים לשחקנים תוך כדי הטורניר. מאז שמינית הגמר נראה שהעסק התייצב והנבחרת נראית כמו שהיא לא נראתה כבר הרבה זמן.
ספרד פחות טובה מטורנירים קודמים (למרות שעדיין מאוד יעילה), בהחלט אפשר לעשות את זה מחר.
30 יוני 2012, 22:13
יאלה איטליה ?
01 יולי 2012, 17:56
נו הגמר היום יש הימורים ?
01 יולי 2012, 17:59
refael כתב:נו הגמר היום יש הימורים ?
איטליה בשלוש מערכות.
01 יולי 2012, 17:59
מקווה שאיטליה
01 יולי 2012, 18:09
כן גם אני מקווה שאיטליה, הפיפי קקה (קרדיט לכרמל) של הספרדים עלה לי על העצבים לאורך כל הטורניר.
01 יולי 2012, 19:25
Holiday_Armadillo כתב:איכס
איכס כפול 2
שונא את הספרדים האלה.\
01 יולי 2012, 19:26
המשחק הזה עושה לי בחילה. יצאתי לרוץ, בתקווה שכשאני יחזור יהיו חדשות טובות יותר.
01 יולי 2012, 20:33
ספרד היתה הנבחרת הכי טובה בטורניר יחד עם גרמניה ופורטוגל.
בגלל סגנון המשחק (המעצבן) של ספרד, היא הפכה לנבחרת הכי טובה בהגנה, לא רק ביורו הזה, אלא אולי גם בהיסטוריה.
אני לא זוכר שקסיאס היה צריך לעבוד יותר מדי בטורניר הזה, למעט הטלות המטבע בהתחלה של המשחקים, וזה עוד בלי פויול.
התקפית ספרד היתה נבחרת מעצבנת, ששיחקה בלי חלוץ מרכזי, והסתמכה על התשה של היריב והבלחות מקריות פה ושם, אבל בסופו של דבר
ההגנה המדהימה שלה, נתנה להתקפה את ההזדמנויות לטעות, ובסופו של דבר הספרדים מצאו את הדרך לנצח.
כבוד גדול על תואר שלישי רצוף.
01 יולי 2012, 20:35
הספרדים הזכירו לי את נבחרת יוון רק עם כישרון. גועל נפש.
01 יולי 2012, 20:40
ספרד היא נבחרת עם כישרון אינסופי, אבל היא מנצלת כל כך מעט ממנו. שיטת המשחק שלה היא בעצם בונקר מודרני שמהווה פשוט ביזוי של שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית. לנבחרת כמו יוון יש לי הרבה יותר הערכה כי היא בסך הכל מנסה להוציא את המקסימום מהכישרון המאוד מאוד מוגבל שיש לה. דל בוסקה מנסה להוציא את המינימום הנדרש מחבורת התותחים שלו והעובדה שזה מצליח, חלק מזה בגלל חוסר מזל של איטליה (ולפני זה של פורטוגל) פשוט מקוממת.
01 יולי 2012, 20:48
Dperk כתב:ספרד היא נבחרת עם כישרון אינסופי, אבל היא מנצלת כל כך מעט ממנו. שיטת המשחק שלה היא בעצם בונקר מודרני שמהווה פשוט ביזוי של שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית. לנבחרת כמו יוון יש לי הרבה יותר הערכה כי היא בסך הכל מנסה להוציא את המקסימום מהכישרון המאוד מאוד מוגבל שיש לה. דל בוסקה מנסה להוציא את המינימום הנדרש מחבורת התותחים שלו והעובדה שזה מצליח, חלק מזה בגלל חוסר מזל של איטליה (ולפני זה של פורטוגל) פשוט מקוממת.
מזכיר קצת את קבוצת הכדורסל של בארסה העונה...
01 יולי 2012, 20:51
חנו'ש כתב:Dperk כתב:ספרד היא נבחרת עם כישרון אינסופי, אבל היא מנצלת כל כך מעט ממנו. שיטת המשחק שלה היא בעצם בונקר מודרני שמהווה פשוט ביזוי של שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית. לנבחרת כמו יוון יש לי הרבה יותר הערכה כי היא בסך הכל מנסה להוציא את המקסימום מהכישרון המאוד מאוד מוגבל שיש לה. דל בוסקה מנסה להוציא את המינימום הנדרש מחבורת התותחים שלו והעובדה שזה מצליח, חלק מזה בגלל חוסר מזל של איטליה (ולפני זה של פורטוגל) פשוט מקוממת.
נכון מאוד, אבל הגנת ברזל בכדורסל יותר מעניינת מהגנת ברזל בכדורגל, ובכל זאת אין מקבילה בכדורסל ל200 מסירות רצופות ליד השוער, ולכן, בין השאר, כדורסל ספורט מרתק יותר, לדעתי.
01 יולי 2012, 20:55
Dperk כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:ספרד היא נבחרת עם כישרון אינסופי, אבל היא מנצלת כל כך מעט ממנו. שיטת המשחק שלה היא בעצם בונקר מודרני שמהווה פשוט ביזוי של שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית. לנבחרת כמו יוון יש לי הרבה יותר הערכה כי היא בסך הכל מנסה להוציא את המקסימום מהכישרון המאוד מאוד מוגבל שיש לה. דל בוסקה מנסה להוציא את המינימום הנדרש מחבורת התותחים שלו והעובדה שזה מצליח, חלק מזה בגלל חוסר מזל של איטליה (ולפני זה של פורטוגל) פשוט מקוממת.
נכון מאוד, אבל הגנת ברזל בכדורסל יותר מעניינת מהגנת ברזל בכדורגל, ובכל זאת אין מקבילה בכדורסל ל200 מסירות רצופות ליד השוער, ולכן, בין השאר, כדורסל ספורט מרתק יותר, לדעתי.
אין שום ויכוח כאן.
כדורגל אף פעם לא היה ספורט שהצלחתי להתחבר אליו.