LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שיש משהו בדיבורים על הפסקת אש.
לא אופתע שמדובר במניפולציה של הערבים, או של התקשורת השמאלנית שלנו.
מה שכן, חשבתי על זה פתאום. בסוף כן יצטרכו להגיע לאיזשהו סיכום בע"פ עם החמאס, אבל איך בדיוק אפשר לעשות את זה עם המצרים או הטורקים?
הרי אי אפשר באמת לסמוך לא על אלה (האחים המוסלמים) ולא על אלה (ארדואן). מעניין.
ואם יגיעו לסיכום..אז? אתה חושב שהירי ייפסק?
הבעיה היא שצריך שיהיה סעיף מאוד ברור(לא שאני בעד הפסקת אש)שאומר שבחצי הרקטה הראשונה שנוחתת בשטח ישראל, שטח פתוח או לא, מחדשים את המבצע שהפעם ייקרא ''עמוד ענן 2.0-פותחים לחמאס ת'תחת''
ד''א, מישהו ראה את הסירטון של אחרי חיסול ג'עברי? שמוציאים אותו מהרכב?
אני לא ראיתי אבל מישהי שאני עובדת איתה ראתה את זה ביוטיוב ואם אני משתמשת במילים שלה:''נשאר ממנו רק התחת''
בבקשה אל תראי את זה..
רק היום חזרתי לאכול בשר..
הגוף נחצה לשתיים ורק המעיים מחברים את שתי החתיכות..
מזכיר לי את התופעה שהייתה אחרי הסרט ''מלתעות'' שהמון אנשים לא הסכימו להיכנס לים
יש הבדל בין לחסל מנהיג של ארגון טרור, לבין לחסל מנהיג של מדינה ריבונית.
לזה באמת יש השלכות קיצוניות וזהו לא תפקידה של ישראל לחסל מנהיגים של מדינות.
כשהייתי בת...13 בערך קראתי מבזקון בוואלה שדיווח על כך שניסו להתנקש בנשיא איראן אבל לא הצליחו
חשבתי לעצמי ''למי אכפת? מי הוא בכלל? כאילו שמזיז לי''..לא יכלו להתנקש
בהצלחה?!
זה בהחלט מאוד נחמד לאגו שלנו.
אבל כשאני חושבת על התמונה הגדולה אני לא רואה אף אחד שמביא פתרון אמיתי, לא השמאל ולא הימין.
כך שכנראה נידונו לחיות על חרבינו, ומה לעשות שהמחשבה הזו מאוד לא משמחת אותי....
לא קשור לאגו, קשור להפקרה של תושבי הדרום
ניתן להם להפציץ אותנו בלי לעשות כלום? לפחות ככה תושבי הדרום מרגישים שנלחמים בשבילם
זאת לא הנקודה. גם אין הסכמים כתובים איתם. הכל בע"פ.
מה שאמרת צריך להיות בהבנה הבסיסית, ומבחינתי יעשה נכון נתניהו אם יצהיר את זה בפומבי, וגם יעמוד מאחורי זה.
אבל אני מדבר על משהו בסיסי יותר. הרי ישראל לא סומכת על תורקיה ולא על מצרים בהקשר לתיווך. מעניין איך זה הולך להתנהל.
ארדואן אמר שהוא ביקש ערבויות מארה''ב ורוסיה להפסקת האש הזאת
איזה מהר מגיעים פה להפסקת אש..ועוד בשיתוף פעולה עם רוסיה! זאת שמונעת את הפסקת הטבח בסוריה כבר יותר משנה